Hirdetés
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sun777
tag
válasz
korpicschess #11211 üzenetére
A Firefox tud jelszavakat szinkronizálni, apkpure-ról vagy apkcombo-ról szedd le. Sajnos appgallery-ben nincs fent, pedig már jelezve lett nekik de évek óta nyitva van a ticket bugzilla-n, semmi akadálya nem lenne a megjelenésnek csak nem érdekli őket.
Edge sem tud szinkronizálni, csak a Firefox. -
FingR86
őstag
válasz
a gyári böngészőt nem próbáltad ?
en is gms-t használok a p40 pron, meg Chrome-ot, de a gyári böngészőhöz képest egy csiga. Mostanában párszor azt használtam. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
korpicschess #11216 üzenetére
A Mate 40 pro sokkal jobban le van kerekítve és nekem még így sem volt véletlen érintés..
-
Aryon87
félisten
válasz
Chrome. Megvagyok szinkron nélkül is. Amit kell azt megjegyzi.
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #11216 üzenetére
Na, nem szóltam, működik a Brave! Annyi volt csak a gond, hogy a tableten is be kellett pluszban kapcsolnom a szinkronizálásnál, hogy mindent. Azt hittem elég gépen. :)
-
cH1
aktív tag
válasz
Anno P40 Pro miatt kukáztam a Chromeot és váltottam Edge-re PC-n és telefonon is. Azóta már váltottam iPhonera de az Edge azon is maradt. Nagyon bevált ez a böngésző.
-
rdt89
addikt
válasz
Én az Edge-t használom már Windows-on is, nekem minden platformon bevállt.
-
wwhy
veterán
válasz
+1Brave
-
Xelo
addikt
válasz
bár már nem huaweikedek, p40 pron is a brave és az edge vált be, meg most pixelen is. mindkettő f@sza.
-
Aryon87
félisten
válasz
korpicschess #11177 üzenetére
Elvileg a sim tálcánál ázott be. Csak nem értem hogyan, mikor rendesen le volt zárva..
Bent tették be a kártyát, nem én raktam be. -
cH1
aktív tag
válasz
korpicschess #11170 üzenetére
Huawei nagy szarban van. Összes hazai szerviz bezárva, már csak tmx maradt. Budapesti irodából kb az alkalmazottak felét elküldték (nagyon sok vezetőt is). Ahhoz képest tavaly még azt mondogatták hogy 2023ban a király visszatér, nem úgy látom hogy ez lenne a tendencia.
-
O.CS
aktív tag
válasz
korpicschess #11170 üzenetére
Nekem ott csinálták anno az órámat és teljesen meg voltam elégedve a munkájukkal.
-
O.CS
aktív tag
válasz
korpicschess #11126 üzenetére
Köszönöm szépen, megnéztem.Igaz, hogy ezeket szinte ingyen adod, de közben vettem egyet.Még egyszer köszönöm.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
korpicschess #11096 üzenetére
Passz.. Az LzPlayert is ki fogom próbálni.. De ha nem tetszik akkor megint mók de most már szeretnék értesítéseket kapni és fagyasztást is eszközölök mellé..
-
Levi941127
senior tag
válasz
korpicschess #11081 üzenetére
Igen, ennyiért szerintem baromi jó áron van, tekintettel arra, hogy amúgy 70-ről indult, a Pro 2 után lement 40-re, szóval 26-ért elég jónak tűnik, én rendeltem is egyet.
-
SSlyTR
aktív tag
válasz
korpicschess #11074 üzenetére
Pontosan melyiket?
-
Aryon87
félisten
válasz
korpicschess #11062 üzenetére
En nemreg csereltettem + a kijelzot is. DE!!
Utanna semmilyen esetben nem erheti viz a telefont, mert egy fusera genyadek banda a szervizuk (TMX, hiaba hivatalos Huawei szerviz, lofact, a TMX csinalja). En ezzel b@sztam ra, enyem beazott a szerviz utan (elotte 2 even at semmilyen problema nem volt a viz alatt)...
Szoval erdemes, mert meg sokaig elleszel vele, csak ne viz kozeleben.
Siman mondod, gyorsan merul, forrosodik is, es a kijelzon beegest tapasztaltal. -
Aryon87
félisten
válasz
korpicschess #9802 üzenetére
Szintén standard. Valamint az AI ki vankapcsolva.
-
Xelo
addikt
válasz
korpicschess #9802 üzenetére
szinten standardot. ha bizonyos fenyviszonyok mellett nem tetszik a kep szine, akkor atvalthatsz a szeleslatoszogu kamerara, az sima szenzort hasznal.
-
Xelo
addikt
válasz
korpicschess #9796 üzenetére
ilyen a szenzor, érzékeny a meleg színekre. ennek a pozitív oldala hogy rossz fényviszonyok mellett is tud fasza fotókat lőni, viszont vannak ilyen szituácik ahol pl a feketét/szürkét lilásnak látja. nekem a hálószobámban nagyon kevés a fény, csak az ágy mellett van egy pici melegszínű lámpa. na, ha az be van kapcsolva, és mondjuk lefotózom a szürke ágyneműmet, akkor abból bizony lila lesz.
-
Aryon87
félisten
válasz
korpicschess #9796 üzenetére
Ismert jelenség, nálam is csinálja. nem foglalkozok vele. Alacsony fényviszonynál ilyen hülyén oldja meg az árnyékok felhúzását. Más telónál is előforduló jelenség, hogy fekete helyett lila/kék lesz az árnyalat.
Miénk esetében én az RYYB színszűrő szenzorra gyanakodok. RGGB esetén ilyet nem tapasztam régen. -
borsodika
őstag
válasz
korpicschess #8011 üzenetére
Sose próbáltam az nfc fizetést egyik telefonom se, bár mindegyik tudta, így erről nem tudok nyilatkozni.
-
Aryon87
félisten
válasz
korpicschess #7727 üzenetére
-
illjo
senior tag
válasz
korpicschess #7307 üzenetére
Gondolom, csak elírtad, de nem a play servicest fagyasztjuk, hanem a google services framework öt.
Egyébként megy a gsf fagyasztással a maps. Még gms nélkül is megy, 'csak' nem lehet bejelentkezni. Ha nem ment,más a hiba oka.Fagyasztásra meg a firebasere 'fejlesztett', azaz inkább fejlesztés helyett azt használó appok, pl banki appok pushj
ai miatt van szükség, nfc fizetés stb -
FingR86
őstag
válasz
korpicschess #7307 üzenetére
mit jelent nálad az hogy nem megy a gmaps ?
napi szinten használom hibátlanul.
beltéren is pillanatok alatt talál jelet. -
illjo
senior tag
válasz
korpicschess #7262 üzenetére
Szerintem az a teszter app hibája. Mivel azóta is jönnek a pushok.
-
Aryon87
félisten
válasz
korpicschess #7219 üzenetére
Nincs fent.
Nem is tervezem feltenni, minden megvan ami kell.
-
Aryon87
félisten
válasz
korpicschess #7140 üzenetére
Nekem a hálózat miatt merül gyorsabban főleg melóhelyen, mert ott mind2 kártya térereje gatya, pedig a Telenornak jóval erősebb a frekvenciája, mint a Telekomnak.
Na meg a kamera szokott még alaposan beleharapni a százalékokba, főleg ha 5x zoommal fotózok -
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #7139 üzenetére
Ráguglizva találni panaszokat erre a verzióra (is). Ráadásul nagyon hasonló használati adatokkal, mint azoknál. Úgy érzékelem, hogy a kijelző idő nem olyan jó indikátor, inkább a standby merülés a gyors kicsit.
-
laci laci
addikt
válasz
korpicschess #7132 üzenetére
Akkor beviszem, köszi az infót..
-
illjo
senior tag
válasz
korpicschess #7076 üzenetére
Posta új vámkezelési díjszabás
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LED világítás a lakásban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest