Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Na ez az ami nem leszek sosem Minek fizessek elő... Ott hevernek sorakoztatva egy tárolóvá alakított 7 portos hub-ban a pendriveok a kocsiban és vegyesen vannak kedvencek mindeniken, ráadásul meg flac formátumot is le tud játszani a fejegységem nem pedig bluetooth-ról streamelek átlagos minőségben. Bluetoothot akkor kapcsolom be ha telefonálni akarok, vagy épp érkezik egy hívás... Számomra nagyon useless ez a zene streames funkció, de kinek a pap, kinek a papné... Lehet sok más embernek nagyon jó, de ez az én egyéni véleményem a saját szemszögemből...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Szili17
tag
Én nem így tapasztaltam. Mondom én ott egyenesen mentem már többször, nem volt vészes.
De arra akartam rávilágítani hogy nem ez a megoldás, illetve ez nem megoldás.
Amúgy engem a Waze ritkán visz át az Elem utcánál a vasúti átjárón, de való igaz hogy a Pázmányon visz tipikusan. De azt továbbra is fenntartom hogy jobbra nem nehéz kanyarodni a Pázmányról, ezt felejtsük el.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
simico
aktív tag
Egyetértek. Én nem csak a Pázmányt, de magát az Elem utcai vasúti átjárót is nagy ívben elkerülöm. Csak éjjel vagy hétvégén vagyok hajlandó arra menni, egyébként inkább az Árpád úti felüljárón megyek át. De egyébként most hétvégén is még a Waze is inkább a felüljárón és a Szentmihályin vitt át Újpestről Újpalotára, mert ez a kerülő még hétvégén is gyorsabb a vasúti átjárónál és az M3-on Szerencs utcánál való átjutásnál.
-
Winner_hun
titán
Észak felől dél felé beraktam a jobbra kanyarodást is nehéz manőverre. Visszanéztem a kamerafelvételt, dél felől érkezve úgy kanyarodtam balra nagy ívben 2,5 perc alatt hogy csak 1 autó volt előttem. Innen jobbra kikanyarodni nem gond, elég széles az út, elfér 2 autó egymás mellett, mentek is el mellettem, viszont észak felől nem férnek el többen a sávban.
ui: valaki ezt lejjebb vinné 3-as szintre egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Volt ma szerencsém a kereszteződéshez 10 és 11 között. El se merem képzelni mi van itt csúcsidőszakban.. Mindkét irányból az egyenesen továbbhaladást és a balra nagy ívben kanyarodást átállítottam nehéz manőverre. Ha a bonyolult kereszteződések elkerülése opció be van nálad kapcsolva akkor néhány napon belül nem fog arra vinni. Ha rosszat csináltam a többiek majd szólnak
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kutya topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest