Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz WhiteWalker #18740 üzenetére
Az ugye megvan hogy a gondolkodásodban / hozzáállásodban van a hiba? Attól mert n+1-edszer is szabálytalankodsz, a waze nem fog szabálytalanul vinni.
A célforgalom azt azt jelenti hogy oda mész, ahol a korlátozott zóna van. Ha csak átutazol a zónán, azt a waze elkerüli, mert ismeri és helyesen alkalmazza a szabályokat.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Programon belül az akkukímélő üzemmód CSAK a készülék fényerejét veszi le, ha legalább 40 km/h-val haladsz és legalább 1,4 km van a következő utasításig és x ideje (nem tudom mennyi) nem piszkáltad a waze-t. OLED-nél beégés miatt nagyon számít, ha valaki sokat használja.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz flash- #18271 üzenetére
Az első probléma régen nem volt így, az utóbbi fél-1 évben van ez. Engem is zavar.
Mivel nem kell lehajtani, nem kell sávot váltani, csak haladni tovább, azért nem jelez. Külön lehajtó van a kanyarodáshoz. Ahol kell, ott mondja, pl. [M0->M31]. Ha valahol hiányzik / rossz az utasítás akkor azt lehet javítani.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz szőröscica #18111 üzenetére
Hozzáadtam, pár nap múlva jó lesz. A régi címet majd töröld ki mert azt elmenti és GPS koordináták alapján visz oda.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
4.81.3.0 - javították a kapcsolódási problémát
-
Winner_hun
titán
válasz bucihost #16711 üzenetére
Köztes pont ha nem jó akkor egyszerűen menj arra, majd újratervez ha letértél a tervezett útvonalról.
A köztes pontnál nyomj hosszan a térképen oda, amit szeretnél ha érintene, tedd be úti célnak, majd az előzményekből / kedvencekből válaszd ki máskor, ha arra mennél.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Itthon szól mindig, úgy van beállítva. Holland pályán lévő kameráról kérek pontos linket, akkor megnézem hogy miért nem szólt. Lehet ott mások a beállítások.
-
Winner_hun
titán
válasz axioma #15601 üzenetére
Ha töltőállomásra keresel rá akkor az LPG árakat írja ki, nem a benzint, az arra jó.
Ha kúton vagy ahhoz nagyon közel állsz meg akkor kérdi hogy szeretnéd-e az üzemanyagárakat frissíteni - nem kötelező, csupán másoknak segítség, akik ez alapján választanak kutat - én szoktam nézni ha tudom hogy több kút is útba esik.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Szirtimorc #15557 üzenetére
Beállítottam.
Valószínűleg amikor be lett állítva akkor érvényes volt az adott sebességkorlátozás.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Benzinben nincs annyi biocucc mint amennyi lehet, az a dízelben van inkább...
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Mindkettő kész.
-
Winner_hun
titán
válasz tyielow #14410 üzenetére
Javítottam, néhány napon belül ott lesznek belső utak, akkor már jól fog odavinni.
Ha mégse, akkor az előzményekből töröld ki a címet és keress rá újra (felvittem a térképre, nem volt fenn a cég, csak google találat alapján vitt a Waze).► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest