- Windows 10
- Fedora Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- PHP programozás
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
Mindig lesz valakié a jövő, de ettől még lesz, ami nem változik. Gyárthatja a gép a gagyi trappistát, de ha a "kézműveshez" az ember keze és szubjektív meglátása kell, akkor bukó a dolog. Grand Seikora is van igény, pedig kőkorszaki a gyártás a simához képest.
Lehet, hogy a világ gdp 90%-át az analitikus termeli majd meg, illetve a google csúszdás munkavállalója, de ezek mindig olyan megmosolyogtatóak.
#18 nem mondtam, hogy elvárás. Csak azt a hozzállást furcsálltam, hogy mert valakire illett a felvázolt kép, már rögtön mondta, hogy nem is érti, (kis költői túlzással) hogy mások miért nem intézik el maguknak is (kicsit mintha ők lennének bénák hozzá). Ezt nem értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
it Tíz éven belül teljesen megváltozik a munka világa – erről beszélgettünk a Fujitsu e témában felelős vezetőjével.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest