- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Spotify
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Lackooo84
nagyúr
Engem is megint meghazudtolt a Telekom, napra, órára pontosan tudom mikor volt bekapcsolva a telefon, és miket hívtam vele (sejtettem, hogy a 2G-s tendernél azt a félévet fogják nézni, és be is jött). És mégis azt mondják, hogy nem volt használva a telefon. Hát meg a jó... vandát is hallgattam rajta, csak nem vagyok hülye... Most felvettek rá panaszt, de én azt hiszem ezt elengedem, jó magyar szokás szerint egyszer lennék jogosult valamire, és akkor is baszakodnak velem, leszarom már az egészet...
-
-
-
prsq
aktív tag
A leírtak szerint ha csinálod, az rendben lesz.
Az ügyfélkapu nem hülyeség, de ha van sok felesleges időd, hagyd ki nyugodtan.
(A boltban ellenőrzik a leadandó telefon IMEI-jét, hogy benne van-e az adatbázisban. Ha nincs, akkor hiába mentél. Ügyfélkapuval te is ellenőrizheted előre, sőt előregisztrációt csinálhatsz, amivel gyorsítasz 5-10 percet a kb. félórás procedúrán, de a lényeg, hogy biztosan nem potyára mész.)
Új hozzászólás Aktív témák
it Az 5 milliárd forintos kerettel, 2022 februárjától kezdődő programban bruttó 20 ezer forintos támogatást kaphat mindenki, aki 4G vagy 5G képes készülékre cseréli régi 3G-képes mobilkészülékét.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest