Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Nekem nem oldódott meg, hiába voltam kétszer még pluszban a Telekom-ban. Még panaszt se fogadtak be.
Lehet a vásárlók könyvét kellett volna elkérnem. Most azon gondolkodok, hogy hova írhatok még panaszlevelet.
3 telefont utasítottak el, pedig mindegyiknek jogosultnak kellene lennie.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Lackooo84
nagyúr
De nekem mindegy, csak akkor nem értem minek írod be ide, közünk sincs hozzá, meg hát úgy igazából senkit nem érdekel... Én csak mellékesen megjegyeztem, hogy jó ráfizetés volt az a telefon ennyi. Igaz a ti pénzetek, szórjátok csak... (bytheway egy idősebb embernek biztos, hogy az amoled kijelző meg a 65W gyorstöltés a legfontosabb? )
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Nálam a Telekom letagadta, azaz azt mondták az NKKFÜ-nek, hogy volt használva a telefon, szabályosan meghazudtoltak. Aztán erre visszaírtam, hogy felháborító ez, hogy ezt megtehetik, mert nem tudjuk sehogy bizonyítani, bele kell törődnünk, meg, hogy ez az akció is nagy kalap ... senki nem tud élni vele, meg három hetet vártam a semmire. Erre másnap kaptam ezt:
Szóval rendesek voltak, meg is köszöntem, másnap meg megvettem a kinézett telót a kedvezménnyel. A Telekom meg rohadjon el hazug szemétládák...
[ Szerkesztve ]
-
Onlány
tag
Sziasztok! Végül sikerült elintéznem és bekerült a telefon a jogosultak közé. Pár levélváltás volt az NFFKÜ-vel, és kellett küldenem képernyőmentést adott időszakon belüli sms-ről vagy hívásról. Küldtem nekik minkettőt (hívás és sms képernyőmentést), amivel tudtam igazolni, hogy használtam a készüléket. Ezután kb. 10 nap múlva visszajeleztek, hogy bekerült a telefon a rendszerbe. Le is ellenőriztem és már piros x helyett zöld pipát ad.Úgy néz ki van esély a régi Kínából rendelt készülékeknek is.
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
tlac
nagyúr
itt is van egy dual sim-es telefon, ami valóban használva volt, nem is céges
mindkét imei-re nem jogosultat kapunk
először a Telekommal leveleztem, de ők pár email után átirányítottak az nffku-hoz
utóbbiak az első emailre válaszoltak, még kértek pár adatot, azóta csend 3 napja -
ledgeri
nagyúr
...2* ugyanaz az imei... hmm.... volt valaha második sim benne? Ha igen tudtad használni?
Bár annyira nem vagyok benne a lehetséges DualSIM módokban... meglepne, ha annyira alap féle is létezne, hogy csak két fizikai slot van, aztán majd valami lesz... de nem zárom ki..[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Próbáltad, hogy átrakod a SIMed a másik slotba, és ott írod be a *#06#-ot? Nekem a 2016-os Lumiámban ketté lehet választani a telefonkönyvet simenként. Ha az egyikében írom akkor az egyikét, ha a másikban írom a másikét írja ki...
(bár ha a simet/simslotot nem cserélted, akkor nincs sok értelme... de esetleg...)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
veterán
-
MODERÁTOR
2022. július 17-éig kiállított Támogatói Okirat esetén a 2021. július 1. – 2021. december 31., 2022. július 18-án, valamint azt követően kiállított Támogatói Okirat esetén a 2021. július 1. – 2022. április 30. közti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) a lecserélni kívánt – hanghívásra is alkalmas – mobilkészülékkel igazolható (IMEI számmal beazonosított) módon legalább egyszer sikeres hanghívást indítottak, adatforgalmat bonyolítottak vagy sms-t küldtek. A használat igazolása egy, kifejezetten a Támogatási Program érdekében létrehozott IMEI adatbázis segítségével történik.
Tehát ha a vastagon kiemelt intervallumban aktív volt, akkor van értelme keresni a szolgáltatót.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest