Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz Beni2360 #453 üzenetére
Azt nem értem hogy hogyan jön a "kb mennyi időm van, mennyi egység fogyott" kérdésre adott "ha valamikor akkor karácsony előtt biztos megugrik a hátralevő egységvesztés" válaszra az , hogy "akkor egy egység mennyit is fog érni?".
Gonoszkodva szó szerint olvasva a kérdésed meg: majd megnézem bármelyik aktuális-árfolyamot jelentő forrást .
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Crow
tag
válasz Beni2360 #417 üzenetére
Igen, mert azt nem írtad, a kérdésem meg kifejezetten a MM-ra vonatkozott
Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok a segítségért: Visszaolvasva látom, hogy a soroksári Euronicsban vásároltál. Nekem is az az üzletük esne leginkább útba. De akkor most már tudom, hogy az felejtős...[ Szerkesztve ]
Crow
-
Crow
tag
válasz Beni2360 #415 üzenetére
Köszi. Akkor az MM-et kihagyom. Szerencsére ott van helyettük az Emag/Aqua/Euronics/... Ha lehet hinni az útmutatójuknak, ők ilyen esetben fel vannak készülve az online rendelések kezelésére is (személyes átvétellel, persze).
Nem is értem, ezt a hatalmas akadályt MM-éknek miért nem sikerült megugraniuk. Na midegy, az ő bajuk...Crow
-
ledgeri
nagyúr
válasz Beni2360 #374 üzenetére
egyesével sem? (innentől már általános bizalom, és telefonkönyv tagjai adatainak védelme-kérdéskör) [nem véletlen van benne a vállalás a telefont beadóra vonatkozatva...]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
blueye
veterán
-
Tamy
senior tag
válasz Beni2360 #368 üzenetére
Nálam ezer éve alapból be van kapcsolva, de talán százból egy levélre jön vissza. Manapság meg majdnem mindenki gmail-es, és persze webes felületről nyomja, ahol se kérni, se küldeni nem lehet. De hivatalos helyről is nagyon ritkán jön vissza térti.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
veterán
válasz Beni2360 #348 üzenetére
Akkor tényleg nem marad más, mint írni a mobilcsere@nffku.hu címre, megírni, hogy pontosan mikor, milyen mobilszámról használtad a telefont és megkérdezni őket, hogy miért nem látható a rendszerben a telefonhoz tartozó IMEI szám.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz Beni2360 #342 üzenetére
ott van mindketto a leirasban
Milyen leírásban?
Nálam a készülékben az akku alá gyárilag nyomtatva nem ugyanaz az IMEI szám volt feltüntetve, mint ami akkor jelent meg, amikor beütöttem *#06# karaktereket.
A szolgáltatók híváslistájában az az IMEI van rögzítve, ami *#06# karakterek beütése után jelenik meg.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest