- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Spotify
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Beni2360 #453 üzenetére
Azt nem értem hogy hogyan jön a "kb mennyi időm van, mennyi egység fogyott" kérdésre adott "ha valamikor akkor karácsony előtt biztos megugrik a hátralevő egységvesztés" válaszra az , hogy "akkor egy egység mennyit is fog érni?".
Gonoszkodva szó szerint olvasva a kérdésed meg: majd megnézem bármelyik aktuális-árfolyamot jelentő forrást
.
-
Crow
tag
válasz
Beni2360 #417 üzenetére
Igen, mert azt nem írtad, a kérdésem meg kifejezetten a MM-ra vonatkozott
Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok a segítségért: Visszaolvasva látom, hogy a soroksári Euronicsban vásároltál. Nekem is az az üzletük esne leginkább útba. De akkor most már tudom, hogy az felejtős... -
Crow
tag
válasz
Beni2360 #415 üzenetére
Köszi. Akkor az MM-et kihagyom. Szerencsére ott van helyettük az Emag/Aqua/Euronics/... Ha lehet hinni az útmutatójuknak, ők ilyen esetben fel vannak készülve az online rendelések kezelésére is (személyes átvétellel, persze).
Nem is értem, ezt a hatalmas akadályt MM-éknek miért nem sikerült megugraniuk. Na midegy, az ő bajuk... -
blueye
veterán
-
-
-
válasz
Beni2360 #342 üzenetére
ott van mindketto a leirasban
Milyen leírásban?
Nálam a készülékben az akku alá gyárilag nyomtatva nem ugyanaz az IMEI szám volt feltüntetve, mint ami akkor jelent meg, amikor beütöttem *#06# karaktereket.
A szolgáltatók híváslistájában az az IMEI van rögzítve, ami *#06# karakterek beütése után jelenik meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Az 5 milliárd forintos kerettel, 2022 februárjától kezdődő programban bruttó 20 ezer forintos támogatást kaphat mindenki, aki 4G vagy 5G képes készülékre cseréli régi 3G-képes mobilkészülékét.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest