Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Szerintem nagyobb az telefoncserés emagozók száma, mint az emagozó telefoncserélők száma -ha érted mire gondolok...Minimum -ha van topikja-ott is kérdezd meg!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Crow
tag
Sziasztok! Olvastam a topicban, hogy Emag-os vásárlásnál problémát okozhat a helyszíni ügyintézésnél, ha szállítási díj is szerepel a számlán. (Ezért érdemes az appon keresztül rendelni, mert úgy elengedik ezt a tételt). Mi a helyzet kuponos kedvezményekkel? Azok használhatóak, szerpelhetnek a számlán? Próbálkoztatok ilyesmivel (kombinláni az állami támogatást és Emag-os kupon-akciókat)?
[ Szerkesztve ]
Crow
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Azt nem tudja valaki, hogy az Aquánál van-e 14 napos elállási jog, ha mobilcserével vettem egy telefont? Amúgy online adtam le a rendelést, de ugye bolti, személyes átvétellel.
(Az nem baj, ha csak a 40000-ren felüli pénzt adják vissza, vagy választhatok egy másik telefont 40000 Ft kedvezménnyel. Azt tudom, hogy az eMAGnál így megy, de nem tudom, itt is, csak remélem, mivel egy Telekomnál pl. azért nem is működik ez így, mert ott, ha mobilcserével szeretnéd venni, nem is akarod le a rendelést online.) -
attiati
veterán
válasz Donki Hóte #615 üzenetére
Emagnál ha ebben a listában nincs benne egy (motorola) telefon, akkor nem vesz részt a csereprogramban?
Pedig kapható náluk és 4g-s
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jött az értesítés, hogy március 31-én zárják a programot.
Aki még igénybe akarja venni a lehetőséget, az ne vacilláljon tovább.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
rover45
őstag
válasz Viktor0610 #613 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat mindkettőtöknek!
-
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
Hivatalosan kellene hogy ott legyen. Írhatsz nekik linkelve a pályázati kiírást, vagy az NMHH-nak, hogy mégis miért van ez. Hátha be tudod kényszeríteni, kényszeríttetni
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
rover45
őstag
Sziasztok, biztos butaságot kérdezek, csak nem tudom az okát. Van egy régi készülékem, ami megfelel a pályázati kiírásnak. Szeretnék venni egy Pixel 6a-t, de eddig akárhol néztem (emag, Aqua), nincs a támogatott készülékek között. Mi lehet ennek az oka? Az üzletek fent vannak a résztvevő kereskedők listájában, a készülék elérhető náluk, de a támogatással igénybevehető készülékek között nem szerepel
-
ledgeri
nagyúr
válasz Viktor0610 #609 üzenetére
Mondjuk nekem a leírásból az derül ki, hogy a telefonnak mutatnia kell tudnia a sajátját... matrica ide vagy oda. Az más hogy ki mit fogad el. (harmadik hogy végül az egészet valaki ellenőrzie-e utólag...)
-
MODERÁTOR
-
atthany
aktív tag
Hali, van egy Imei szám alapján alkalmas készülék, csak az a baj, h a kijelzője fehéren világít, tehát uzemkeptelen, így beveszik vhol szerintetek?
-
ledgeri
nagyúr
Ha meg tudod nézni, hogy a rendszer kezeli-e, mielőtt fizetnél érte, akkor nincs rendszerszintű buktató! (Most végiggondolva, azért lehet, hogy nem árt hogy ha van róla papír, mert ha ő tudja bizonyítani, hogy az az övé akkor talán mondhatja, hogy juj ellopták a mobilom tiltsák le, itt az imei... ha bevállal egy rendőrségi feljelentést mellé..., de ez már nagyon alja lenne)
-
atthany
aktív tag
Hali, lehet buktatója annak, h IMei szám alapján veszek egy mobilcsere alkalmas telót idegentol?
-
ledgeri
nagyúr
Van infó arról, hogy hol is jár a keret kihasználtsága?
-
amadeus11
senior tag
Sziasztok!
Van most valami telefon 50k körül, amit érdemes lenne "megpályázni"?There is a star
-
ledgeri
nagyúr
Persze a meghatalmazás játszik, Igazából javítanám a fentimet: egy névre, csak egy készülék aktiválható így.
-
attiati
veterán
igazából nincs benne semmi trükk. Szüleimnek megy a telefon, de vidéken vannak, így helyettük intézném, meghatalmaznak.
Aztán majd magamnak is szeretnék.
Ha jól értem, a kettő nem üti egymást?
Mindkettő telót én intézném.Emag oldalán van meghatalmazás és jól le van írva a folyamat.
-
ledgeri
nagyúr
Egy ember egy darab 2-3G-s telót válthat be személyesen, amire jön a kedvezmény az államtól neki. (desztilálva amennyire lehet) Ha akad aki megbíz -ha lehet olyat, passzolom most-, akkor az már ő nevére megy, de csinálhatod te, az ő nevében és "az ő részére megy a támogatás". (azt meg nem nézik, hogy ki használja végül... )
-
attiati
veterán
Ezt most nem értem:
"mivel csak személyesen intézhető, lehet a közeledben nem lesz nagy választék"
Online is meg lehet rendelni bárhonnan.
És amikor megyek átvenni, akkor lezongorázzák a papírmunkát.Vagy nem így megy?
-
Poiro7
senior tag
Emag-nál csak a megjelölt telefonokra lehet igénybe venni a kedvezményt? Úgyanis van egy lista amibe pl. csak a 128Gb-os Samsung A13 készülék szerepel a kisebb (32Gb) nem
-
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
válasz Viktor0610 #584 üzenetére
És akkor az hogyan megy tovább? Majd leadom ha behal, vagy mi?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Helga0203
tag
Sziasztok.
Buta kérdés, bocsi, de mi van akkor, ha igénybe akarom venni a támogatást egy régi 2g-s Nokiára, de közben ezt a régi telefont is szeretném használni?
Tehát van arra lehetőség, hogy a régi és új telefon is aktív legyen? -
ledgeri
nagyúr
Amikor váltott 20-ról 40k-ra a kedvezmény, akkor, előtte épp belefért az A33-as samsung abba csak a telekomnál, és utána másfél -két hétig maradt is azon az áron. Máshol mindenhol és mindig drágább volt abban az időszakban az.
Utána kell nézni, akkor amikor kell, és akkor látjuk az aktuális képet. Én azóta nem néztem, és nem zárom ki, hogy mostani árakat nézve igazad van! (De a mobilszolgáltatónak is érdeke, hogy az eseti vásárló tőlük vegye a készülékét, szóval mint állandósított állításod, kizárnám)
-
tlac
nagyúr
ez változó, hogy hol a legolcsóbb
mivel csak személyesen intézhető, lehet a közeledben nem lesz nagy választék, szolgáltató meg nagyon sok fele van
egy időben pl. pont a T-nél volt a legolcsóbb a 4gb-os Samsung A13 szolgáltatás nélkül (szerintem később követték le az inflációt) -
jeni
félisten
válasz Viktor0610 #572 üzenetére
nem kéne írni mindhárom szolgáltatók azon vezetőiknek akik felelnek ennek az üzletágnak,hogy:
hogy ugyan már tartassák be a mobilcsere programban levő szabályokat.
amúgy feltöltős kártyacsomagban ha jól tudom még mindig drágább megvenni mint a nagyobb multis webshopokban (Emag,Media-Markt, Euronics,stb...).
ha jól láttam az Aquacomp-nál is vehető csereprogramban a mobil. -
tlac
nagyúr
válasz Viktor0610 #572 üzenetére
nekem is pont ugyanezt mondták az ügyintézők a vodánál még nyáron
de most jobban megkapargattam az oldalukat (firefox-ban nálam nem működik rendesen) és valóban van feltöltőkártyás telefonjukpedig nyáron nem találtam meg, de akkor lehet másképp nézett még ki, mert akkor valami olyasmi opció volt kiválasztható, hogy szolgáltatás nélkül kérem, de most meg azt nem találom
persze erre is volt valami magyarázatuk, a konklúziójuk az volt akkor (egy másik is odajött), hogy csak előfizetés mellé megyminden esetre ezt már bőven megtanultam, hogy ügyintézőknek semmit ne higgyünk el, csak azt, ami le van írva
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tlac
nagyúr
telekommal én is hasonlóan jártam, ténylegesen legalább 15 percig magyarázta nekem az ügyintéző, hogy csak előfizetés mellé lehet igényelni a mobilcsere programot, elég hosszasan próbáltam érvelni én is neki, hogy szerintem nem így van
aztán írtam egy emailt a telekomnak, ott megerősítettek az én elképzelésem, hogy igen lehet venni szolgáltatás nélkül is
aztán legközelebb másik ügyintéző elintézte szó nélkül
viszont így is kb. 4-szer voltam bent náluk, mivel a telefont nem lehet lefoglalni vagy berendelni névre oda, csak a szerencsén múlik, hogy épp van-e nekik készleten a kinézett telefon vagy nincs
(meg az imei-vel is gond volt, amit már korábban itt írtam)
szóval összességében nagyon nehézkesen ment az ügyintézés, ha nem kitartó az ember, esélye sincs
-
Tamy
őstag
Bármi lehet. Én első körben a Vodafone honlapján néznék körül, ha más nem, valamelyik ÁSZF-ben biztos le van írva pontosan a feltétele. Ha ott nincs, vagy nincs kedved kibogarászni, akkor írj egy e-mailt nekik. Az így kapott válasz már jó eséllyel hiteles lesz. A szó elszáll, de az írás megmarad.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Tamy
őstag
Sokszor az ügyintéző se ért hozzá, avagy egyszerűen hanyag, lásd az én esetemet a Telekom ügyfélszolgálatán. Munkámból kifolyólag elég sok ügyfélszolgálaton megfordulok, elképesztő sületlenségeket hordanak össze sokszor, avagy egy rakás fontos infót "elhallgatnak". Én amit lehet e-mailben intézek, annak nyoma van, illetve van ideje utánanézni az ügyintézőnek, nagyobb eséllyel kapok pontos választ, mint élőben, vagy telefonon, ahol rávág valamit, amiről valójában fogalma sincs.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
MODERÁTOR
-
jeni
félisten
válasz hoffaboy #563 üzenetére
üzletileg nekik az érné meg ha előfizetsz mellette,ha panaszkönyvet kérted volna lehet akkor adták volna feltöltőcsomagban is.
Viktor0610
"Bármilyen konstrukció esetén elérhető a kedvezmény."
akkor ez alapján miért küldték el?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hoffaboy
csendes tag
Sziasztok!
Az létezhet, hogy vodafonenál csak előfizetéssel lehet igénybe venni a kedvezményt? Anyum feltoltokartyas és elhajtotta az ügyintéző, hogy akkor menjen Euronicsba, MediaMarktba stb.
Köszi! -
Ciccuka
veterán
Fél év év és sok utánajárás után egyet nagy nehezen méltóztattak elfogadni (NFFKÜ és Telekom között rugózott az egész). Csak mire elfogadták ezt az egyet nincs semmi kínálat vidéken.
Vidéken ennél jobb telefont egyelőre nem találtam:
Motorola Moto E40 Dual Sim 4+64 GB 49500-[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
MODERÁTOR
-
veterán
-
Ciccuka
veterán
Nekem nem oldódott meg, hiába voltam kétszer még pluszban a Telekom-ban. Még panaszt se fogadtak be.
Lehet a vásárlók könyvét kellett volna elkérnem. Most azon gondolkodok, hogy hova írhatok még panaszlevelet.
3 telefont utasítottak el, pedig mindegyiknek jogosultnak kellene lennie.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
tlac
nagyúr
több mint 1 hónapba volt mire sikerült elfogadtatni az imei-t, ami korábban nem látszott a rendszerben
emailes kommunikáció akadozva ment velük
a legutolsó emailemre nem is válaszoltak, épp írni akartam nekik, mert közben megint el telt egy bő hét, de előtte még ismét ellenőriztem az imeit és most már rendben van[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Alap garanciás cucc, a támogatás csak irányodba áll, ami az eladón keresztük történik/történt (ő puffer ez esetben).
Ha bajod van a a készülékkel, akkor simán szervíz vagy csere -ahogy alapból is állna! (teljes vételár és nem az általad fizetett ár értékéig!)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
prsq
aktív tag
Van-e valakinek tapasztalata mobilcserés telefon garis problémájával, vagy én leszek az első?
Alcatel 3080, panaszkodnak, hogy nem hallanak (illetve igen, de nagyon rosszul), ha bedugom a headsetet, akkor igen. Szóval a mikrofon buggyant meg. 3 napja még jó volt, két napja ez a gond, hiába váltogattam 3G/4G között. (2G-re meg nem áll fel, szóval más baj is van.)
Készleten már nincs, cserélni nem tudják, szóval passz, hogy mi lesz. (Euronics)
[ Szerkesztve ]
-
Onlány
tag
válasz Lackooo84 #551 üzenetére
Egyébként ha jól emlékszem itt is és a másik hasonlót témájú topikban mások is beírták, mit vettek.Gondolom az is zavart. Érdekes módon senki nem szólta le a készülékeket. Nekem eszembe se jutna itt fikázni ha valaki xiaomi-t vesz, azért mert nekem nem kéne az a márka soha. Használja boldogan mindenki azt ami a személyes igényeinek megfelel.
[ Szerkesztve ]
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
Onlány
tag
válasz Lackooo84 #551 üzenetére
Azért írtam be, mert támogatással lett véve és mivel itt kértem és kaptam segítséget, gondoltam megosztom a végeredményt is. De lehet törölni nyugodtan ha zavar téged. Igen, fontos neki az amoled, mert az én telómon látta és a gyorstöltéssel együtt megtetszett neki. Nem a 65 w volt a lényeg a 25 w is lehet elég lett volna neki. Egyébként ha mindegy neked ki mit vesz akkor minek véleményezed, pláne minek ajánlasz finoman is szólva nem olyan jó márkákat.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
De nekem mindegy, csak akkor nem értem minek írod be ide, közünk sincs hozzá, meg hát úgy igazából senkit nem érdekel... Én csak mellékesen megjegyeztem, hogy jó ráfizetés volt az a telefon ennyi. Igaz a ti pénzetek, szórjátok csak... (bytheway egy idősebb embernek biztos, hogy az amoled kijelző meg a 65W gyorstöltés a legfontosabb? )
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
-
MODERÁTOR
-
Onlány
tag
válasz Lackooo84 #545 üzenetére
Ez azért bénább készülék szerintem + itt van rendes garancia és helyi boltból elérhető volt. Ezt is nézni kellett mert a készülék beszámításánál személyes megjelenés kell. Tudom, hogy az Oppo drágább mint más kínai készülékek, de így nem volt olyan vészes az ára. + a 65 w gyorstöltése szerintem nagyon ott van. Nekem samsungom van eredetileg azt vette volna, de annak meg felvitték az árát és a hasonló tudású 5G készülék nem érte már meg. Persze szeintem a samsung rendszere az nagyon jó, én mást nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
Onlány
tag
Tegnap apukám megvette a telefont. OPPO Reno 5 5G a média markt-ból. Az ár a készülék beszámítás után 73.000 Ft lett. Előre regisztrált az NFFKÜ oldalon és így gyors volt az ügyintézés.
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #540 üzenetére
Hát pedig ezt mondta a kolléga.
Hát akkor majd nem a mamutba megyek legközelebb... -
MODERÁTOR
-
lm83
őstag
Telekomnál hogyan működik a csere?
Nekem kártyásan, vagy csak listaáron kellene egy telefon.Telenornál, Yettelnél voltam, ott mondták, hogy csak akkor van, ha előfizetéssel veszel... -
Lackooo84
nagyúr
Nálam a Telekom letagadta, azaz azt mondták az NKKFÜ-nek, hogy volt használva a telefon, szabályosan meghazudtoltak. Aztán erre visszaírtam, hogy felháborító ez, hogy ezt megtehetik, mert nem tudjuk sehogy bizonyítani, bele kell törődnünk, meg, hogy ez az akció is nagy kalap ... senki nem tud élni vele, meg három hetet vártam a semmire. Erre másnap kaptam ezt:
Szóval rendesek voltak, meg is köszöntem, másnap meg megvettem a kinézett telót a kedvezménnyel. A Telekom meg rohadjon el hazug szemétládák...
[ Szerkesztve ]
-
Onlány
tag
Sziasztok! Végül sikerült elintéznem és bekerült a telefon a jogosultak közé. Pár levélváltás volt az NFFKÜ-vel, és kellett küldenem képernyőmentést adott időszakon belüli sms-ről vagy hívásról. Küldtem nekik minkettőt (hívás és sms képernyőmentést), amivel tudtam igazolni, hogy használtam a készüléket. Ezután kb. 10 nap múlva visszajeleztek, hogy bekerült a telefon a rendszerbe. Le is ellenőriztem és már piros x helyett zöld pipát ad.Úgy néz ki van esély a régi Kínából rendelt készülékeknek is.
-
vacs
veterán
Motorola E40 Media marktban 43e Ft, készülékbeszámítással 3 000 Ft
Forrás.(^)(>.<)(^)
-
Beni2360
félisten
Azon a hivatalos oldalon ami linkelve van beleptem és nem volt a lusta an, ott volt egy bejelentés vagy panasz lehetőség ahol írni lehetett nekik. 3 nap múlva jött a valasz, hogy pontos szolgáltatott és felhasználó nevet kértek. Migirtam nekik és 4 nap múlva jött a válasz, hogy már szerepel a listán. Ennyi volt. Ez az első sorozatban történt és februárban meg használta a feleségem a mobilt. De már nem tudtunk SMS-t fogadni és cseréltünk egy NOKIA G10-re. 22x1000 Ft volt a Tkomnal.
-----------------
Cicuka végül sikerrel jártál..?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Lackooo84
nagyúr
Engem is megint meghazudtolt a Telekom, napra, órára pontosan tudom mikor volt bekapcsolva a telefon, és miket hívtam vele (sejtettem, hogy a 2G-s tendernél azt a félévet fogják nézni, és be is jött). És mégis azt mondják, hogy nem volt használva a telefon. Hát meg a jó... vandát is hallgattam rajta, csak nem vagyok hülye... Most felvettek rá panaszt, de én azt hiszem ezt elengedem, jó magyar szokás szerint egyszer lennék jogosult valamire, és akkor is baszakodnak velem, leszarom már az egészet...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Ciccuka
veterán
válasz mucsgyver70 #514 üzenetére
Kb. ugyanezzel ráztak le engem is. Ne hagyd magad!
Menj be a a szolgáltatódhoz és reklamálj keményen!Nagyon inkorrekt módon van ez kivitelezve.
Remélem valaki rájuk borítja az asztalt a központba már!
Annyi kellemetlenséget okoztak nekünk ezzel már...[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
veterán
válasz Viktor0610 #524 üzenetére
Választottak volna normális szolgáltatótEz szolgáltatófüggőIsmerősök nemrég voltak Horvátországban, Telekom kártyával kint 5G hálózatra is fel tudtak lépni, pedig itthon le vannak korlátozva 4G-re.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
MODERÁTOR
-
Lackooo84
nagyúr
válasz sztanozs #521 üzenetére
Hát meg ez is egy baromság, hogy azokat sem lehet lecserélni, amik 4G netre alkalmasak, de csak 2G 3G hívásra, ahol lelőtték a 3G-t ott már csak 2G-n lehet velük telefonálni... Baromság az egész. Úgy kellett volna kiírni, hogy nem volte képest lehet lecserélni volte képesre és ennyi...
-
sztanozs
veterán
Jaja, mert be lehet állítani, hogy 4G legyen - de mit érek vele, ha mindenhol csak Edge van, kivéve ha Fehárvárra vagy Pestre femegyek, akkor néhol van 4G...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem visszaírt másfél hét után az NFFKÜ, hogy a szolgáltató szerint nem vagyok jogosult, hogy nem volt használva a telefon. Hazudnak. Ma voltam bent személyesen a Telekomnál asztalt borogatni, most megint 5 napig váratnak.... A tököm ki van ezzel az egésszel, akkor mondják azt, hogy csak a jampiknak adnak támogatást azt kész...
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz sztanozs #517 üzenetére
"A támogatásra jogosító legfeljebb 3G és 2G képes mobilkészülékeknek az alábbi követelményeknek kell megfelelniük: - SIM kártyával rendelkező hanghívásra is alkalmas mobiltelefon készülék, amelyhez valamely magyarországi mobiltelefon-szolgáltatást nyújtó szolgáltatónál (a továbbiakban: Szolgáltató) egyéni előfizetés kapcsolódik, és olyan állapotban van, amely alkalmassá teszi arra, hogy az IMEI szám megállapításra kerülhessen (a mobilkészülék működőképes); - a 2021. július 1. – 2022. április 30. közti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) a lecserélni kívánt – hanghívásra is alkalmas – mobilkészülékkel igazolható (IMEI számmal beazonosított) módon legalább egyszer sikeres hanghívást indítottak, adatforgalmat bonyolítottak vagy sms-t küldtek. A használat igazolása egy, kifejezetten a Támogatási Program érdekében létrehozott IMEI adatbázis segítségével történik. "
-
sztanozs
veterán
Tök jó, hogy cserélik a készülékeket, csak jó lenne tudni, hogy a korlátozott 4G képességű készülékeket is cserélik-e?
Pl az iPhone 5 már ismeri a 4G-t de csak kevés csatornát támogat, olyanokat amiket vidéken konkrétan nem használnak (így a legtöbb helyen csak 2G képes). Van infója erről valakinek?JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Beni2360
félisten
válasz mucsgyver70 #514 üzenetére
Hívd fel arról a yetelt és kérdezzel rá a miért re. Ő rajtuk múlik, lehet talán a váltás belepiszkalt?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MODERÁTOR
-
hoffaboy
csendes tag
válasz Viktor0610 #511 üzenetére
Na NFFKÜ Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy már működik.
-
MODERÁTOR
-
hoffaboy
csendes tag
válasz Viktor0610 #509 üzenetére
Na most akkor jó kérdés, hogy bevállaljak-e holnap ezért egy másfél óra autózást.
-
MODERÁTOR
-
alexnagy777
csendes tag
Közben nekem visszaírt az NFFKÜ:
"Tisztelt xy!
Tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató visszajelzése alapján a 35XXXXXX IMEI szám rögzítésre került az adatbázisban, a készülékcserének nincs akadálya."Biztos vártak a válasszal, amíg a telekom összeszedte magát.
-
Beni2360
félisten
-
hoffaboy
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tegnap vagy ma vásárolt a támogatással készüléket?
Holnap mentem volna Yettelbe készüléket vásárolni, az ügyintéző viszont most hívott, hogy tegnap óta le van halva az NMHH rendszere és nem tudnak oda rögzíteni. -
alexnagy777
csendes tag
válasz Lackooo84 #503 üzenetére
Én írtam is nekik, hátha úgy már jutunk is valamire, mert a telefonos ügyfélszolgálaton keresztüli ügyintézés vakvágány. Szegények a millió egyéb infó mellett csak max nagyvonalakban tudják, hogy mi is ez a cucc. Egyikük még a pályázat összegeivel sem volt tisztában. Másikuk szerint nincs semmiféle IMEI lista, ami ki lett adva, azon pedig nem tudnak változtatni, aki jogosult az benne van, és kész.
Pár perce visszaírtak:
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkhoz fordult.
Várhatóan a készülék jogosult a csereprogramban, kérjük keressen fel minket személyesen üzletünkben, hogy illetékes kollégáink segíteni tudjanak.
Együttműködését köszönjük!"Reménykedtem benne, hogy az ő hanyagságuk és 12 napos töketlenkedésük miatt nem kell telefonos és online időrablás mellett személyesen is időt rabolni. De úgy fest, hogy 2022 második felében ez megugorhatatlan akadály.
És milyen jó hír, hogy utána még 5 nap tétlenkedés.Remélem a kiesett idő alatti áremelkedések miatt is arányosan kárpótolnak...
-
Lackooo84
nagyúr
A telekomnál bohócnak nézik az embert. Először mikor hívtam őket, akkor ugye 22-ét mondtak, hogy addigra meglesz. Hívtam őket 22-én, akkor a ma pénteket mondták, hogy meglesz. Ma hívom őket, most meg azt mondta a papagáj, hogy ezt személyesen kell intézni telekom üzletben ééés még onnan kb 5 nap mire bekerül az IMEI az adatbázisba. Hát elmennek ezek a jó édes.... oda. Balfax banda.
-
Beni2360
félisten
Neked nem fogadták el a VKword telcsidet. Nekem egy email után már benne volt a listában.
Új hozzászólás Aktív témák
- SQL kérdések
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mi tartja még életben a vezetékes telefont?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nothing: március 4
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest