Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
válasz
Viktor0610 #613 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat mindkettőtöknek!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor0610 #609 üzenetére
Mondjuk nekem a leírásból az derül ki, hogy a telefonnak mutatnia kell tudnia a sajátját... matrica ide vagy oda. Az más hogy ki mit fogad el. (harmadik hogy végül az egészet valaki ellenőrzie-e utólag...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor0610 #584 üzenetére
És akkor az hogyan megy tovább? Majd leadom ha behal, vagy mi?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
jeni
félisten
válasz
Viktor0610 #572 üzenetére
nem kéne írni mindhárom szolgáltatók azon vezetőiknek akik felelnek ennek az üzletágnak,hogy:
hogy ugyan már tartassák be a mobilcsere programban levő szabályokat.
amúgy feltöltős kártyacsomagban ha jól tudom még mindig drágább megvenni mint a nagyobb multis webshopokban (Emag,Media-Markt, Euronics,stb...).
ha jól láttam az Aquacomp-nál is vehető csereprogramban a mobil. -
tlac
nagyúr
válasz
Viktor0610 #572 üzenetére
nekem is pont ugyanezt mondták az ügyintézők a vodánál még nyáron
de most jobban megkapargattam az oldalukat (firefox-ban nálam nem működik rendesen) és valóban van feltöltőkártyás telefonjukpedig nyáron nem találtam meg, de akkor lehet másképp nézett még ki, mert akkor valami olyasmi opció volt kiválasztható, hogy szolgáltatás nélkül kérem, de most meg azt nem találom
persze erre is volt valami magyarázatuk, a konklúziójuk az volt akkor (egy másik is odajött), hogy csak előfizetés mellé megyminden esetre ezt már bőven megtanultam, hogy ügyintézőknek semmit ne higgyünk el, csak azt, ami le van írva
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz
Viktor0610 #540 üzenetére
Hát pedig ezt mondta a kolléga.
Hát akkor majd nem a mamutba megyek legközelebb... -
válasz
Viktor0610 #524 üzenetére
Választottak volna normális szolgáltatótEz szolgáltatófüggőIsmerősök nemrég voltak Horvátországban, Telekom kártyával kint 5G hálózatra is fel tudtak lépni, pedig itthon le vannak korlátozva 4G-re.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
hoffaboy
csendes tag
válasz
Viktor0610 #511 üzenetére
Na NFFKÜ Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy már működik.
-
hoffaboy
csendes tag
válasz
Viktor0610 #509 üzenetére
Na most akkor jó kérdés, hogy bevállaljak-e holnap ezért egy másfél óra autózást.
-
Beni2360
félisten
válasz
Viktor0610 #485 üzenetére
Ciccukaval egy időben ugyan onnan BG-tol vettünk ugyan olyan telefont és neki nem sikeredik elfogadhatóvá tenni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Onlány
tag
válasz
Viktor0610 #485 üzenetére
Szia! A használat időpontja biztos jó, még vannak sms-ek is a memóriában amik igazolják.
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
Onlány
tag
válasz
Viktor0610 #480 üzenetére
Lehet az a probléma, hogy idén márciusban volt csak használva ideiglenes a telefon? Ez ilyen vészmegoldás volt egy meghibásodott telefon kiváltására. Ez alatt az idő alatt sms és hívás is volt a készülékről. Tehát a telefon régóta nincs napi használatban, de ez nem is volt a pályázatnál feltétel. Azért rákérdezek a szolgáltatónál is.
-
Onlány
tag
válasz
Viktor0610 #478 üzenetére
Szia! Egy IMEI száma van telónak, de dual simes. Az akksi alatt ugyanaz az IMEI szám van feltüntetve, mint a kód beütése után. JIAYU G2F a készülék.
-
prsq
aktív tag
válasz
Viktor0610 #445 üzenetére
Pontosabban max. 40e Ft támogatást. (Ha a kiválasztott telefon ára nem éri el a 40e ft-ot, akkor annyit amennyibe kerül.)
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #440 üzenetére
ez mondjuk elég vagány. (jövő héten jelenik meg, ezt árulhatnák itthon is)
[link]
Az a 0,3 MPX-es kamera azért megmosolyogtató. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor0610 #393 üzenetére
... és nem is olyan régen..., de azért még a hivatalos források infót mágvárnám! (+ a teló amit vettem alapból egy 10-essel már olcsóbb, mint ahogy vettem...)
-
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #146 üzenetére
Drága nagypapám lesz erintett a dologban, de o csak telefonal, igy nala elmarad a csere :)
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #133 üzenetére
Értem, köszönöm
és akkor ez a telefonálást nem érinti, igaz?
Samsung Galaxy A55 5G
Új hozzászólás Aktív témák
it Az 5 milliárd forintos kerettel, 2022 februárjától kezdődő programban bruttó 20 ezer forintos támogatást kaphat mindenki, aki 4G vagy 5G képes készülékre cseréli régi 3G-képes mobilkészülékét.
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok