- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamast2
csendes tag
Nem tudtam letölteni adobe flash playert. Azt írja, hogy már van olyanom és a chrome majd frissíti. Ez nem jött be. Az a HTML micsoda? Ja és régebben a videókat betöltötte hamar, most meg csak akkor tölti, ha elindítom a videót, de akkor sem sokkal gyorsabban, mint ahogy lejátsza. Ha megállítom a videót egy hét után sem töltené be. Régebben másodpercek alatt betöltött egy videót a youtube-ról.
-
tamast2
csendes tag
A youtube videók esetében a Mozzilla pár perc után megáll. Ha frissítem az oldalt akkor újra elindul, persze az elejétől. Egyszerűen nem tölti be a videót tovább, ha várok akkor sem megy tovább.
A Google Chrome esete kicsit más. Elindul egy videó normálisan, de rövid idő után elkezd nagyon gyorsan szaggatni a hang, végül ez is megáll és a videó helyén fekete kép jelenik meg.
A gépem amúgy tökéletesen megy. Zenét, videót jól lejátsza amúgy, csak nem a netről. Az internet is jól megy, töltök filmeket is. Akár 6 - 7 Mb/s. A torrent nem befolyásolja, mert kipróbáltam azt is. XP van a gépen. Mi lehet a baj, hogy egyik böngészővel sem tudok videót nézni. -
McDog
aktív tag
Ha van egy plusz lehetőségünk, az szerintem jó. .
Ami különösen Mozillát dicséri, hogy más böngészőkben is elérhetővé teszik. -
bambano
titán
ha eltávolítható, bele se tegyék.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
iHave
csendes tag
Jajj, de hogy utálom mikor beépül valamibe a Facebook/Twitter..
-
Narxis
nagyúr
Abszolút egyetértek. Nemsokára jön a Facebook-kal és egyéb közösségi oldalakkal integrált Windows de az is lehet, hogy lesz egy "közösségi" operációs rendszer, elindítod a géped és már be is vagy jelentkezve, sőt kipostolja, hogy épp mit csinálsz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Szmeby
tag
Szerintem pazarlás. Mármint a ráfordított idő és energia. Inkább gyúrnának a hatékony, gyors működésre, a kevés erőforrás használatra, kódtisztításra, hibajavításra. Ahelyett, hogy bloatware-t kezdenek csinálni. A Nero is így indult, és mai napig nem értem, miért kell egy cd íróba wav editor. Nem is használom, csak rossz nézni, hogy ígéretes szoftverek hogyan siklanak félre.
Ahogy a cikk is fogalmaz, akinek van erre igénye, ott nyitva van egy tab a közösségi oldallal... másoknak meg célszoftver fut a gépén a cseteléshez.... stb.
Tehát készült egy olyan beépített funkció, amit eddig is lehetett használni egy fül nyitva tartásával. Kiváltottunk egy fület, pazar.
Kíváncsian várom, hova fognak kilyukadni. Még van remény.Előre is bocsánat a véleménynyilvánításért.
-
joecontra
addikt
megjelenhet a versenytár böngészőkben is
versenytársÜdv,
J -
Nebuloid
csendes tag
A Rockmelt nem ugyanezeket tudja már egy ideje? Amúgy meg várom a napot amikor az ilyen jellegű funkciókat kénytelen lesz az ember igénybe venni, mert kikapcsolhatatlanul integrálódnak a mindenkori böngészőkbe. Húsz-tizenöt körül már esetleg... ?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM