- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamast2
csendes tag
Nem tudtam letölteni adobe flash playert. Azt írja, hogy már van olyanom és a chrome majd frissíti. Ez nem jött be. Az a HTML micsoda? Ja és régebben a videókat betöltötte hamar, most meg csak akkor tölti, ha elindítom a videót, de akkor sem sokkal gyorsabban, mint ahogy lejátsza. Ha megállítom a videót egy hét után sem töltené be. Régebben másodpercek alatt betöltött egy videót a youtube-ról.
-
tamast2
csendes tag
A youtube videók esetében a Mozzilla pár perc után megáll. Ha frissítem az oldalt akkor újra elindul, persze az elejétől. Egyszerűen nem tölti be a videót tovább, ha várok akkor sem megy tovább.
A Google Chrome esete kicsit más. Elindul egy videó normálisan, de rövid idő után elkezd nagyon gyorsan szaggatni a hang, végül ez is megáll és a videó helyén fekete kép jelenik meg.
A gépem amúgy tökéletesen megy. Zenét, videót jól lejátsza amúgy, csak nem a netről. Az internet is jól megy, töltök filmeket is. Akár 6 - 7 Mb/s. A torrent nem befolyásolja, mert kipróbáltam azt is. XP van a gépen. Mi lehet a baj, hogy egyik böngészővel sem tudok videót nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla