Új hozzászólás Aktív témák

  • Jonaleth86

    csendes tag

    Sziasztok!

    Munkahelyemen valami csoda folytán elfogadták azon javaslatomat, hogy főleg kerékpárutak helyszíni ellenőrzéseire beszerezzenek 2 db elektromos kerékpárt. Cserébe nekem most össze kell állítanom egy rövid leírást, hogy nagyvonalakban vásárlásnál mikre kell odafigyelni, mik jellemző árkategóriák, és azokban milyen típus lenne megfelelő.

    Soha nem próbáltam még e-kerékpárt, megnéztem az árukeresőt, pár cikket, de el vagyok veszve, hogy hogyan indokoljak meg egy minőségibb darabot egy márkátlannal szemben (azt sem tudom, mi minősül jobb márkának). Annyit sikerült kiderítenem, hogy van Li-ion vs ólom akksis, pedálszenzoros vs nyomaték, meg hogy a bosh, yamaha motorosak már igen jók.

    Fontos, hogy törvényileg kerékpárnak kell minősüljön amit veszünk, nem lesz gyakran használva, mondjuk kéthetente egyszer, akkor is szerintem max 20-30 km hosszon, és van pár 100-110 kilós munkatársam, akiket szintén el kell bírjanak. Nagy sebesség nem cél, jellemzően szilárd burkolaton használnánk.

    A fentiek alapján tudnátok adni pár támpontot, magyarázatot, vagy esetleg van olyan teljeskörű leírás meg ajánlás a neten, ami alapján tálalni tudnám a lehetőségeket a felsővezetésnek?

Új hozzászólás Aktív témák