- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
4500 mAh akkunál 90 perces töltés?
A vételár tekintetében ez meglehetősen harmatos adat. Fura, mert az A54-ben 5000 mAh akku van, max 25-26 watt töltést vesz fel az is, és 80 perc alatt töltődik fel.
Mindent összevetve - nem lett must have érzésem.[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
petymeg
addikt
"az S23 FE lapos dobozában egy töltőkábelt kap a felhasználó"
Azt is minek? Úgy általában minden elektronikus kütyühöz jár USC-Micro-USB vagy USB-USB-C kábel. Nem győzöm kidobálni.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
negro
őstag
A34 nalam es 5-10% -rol 70p szokott lenni egy 100-ig toltes. Fura ja. "nem lett must have érzésem." Majd mas lesz ennek a janynak is a fekvese fel ev mulva mikor mar 200 korul lesz az ara. Samsung jo ideje tultolja az indulo arakat de mikor ez mar cizellalodik maris eri a forintot.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
ergoGnomik
tag
Milyen sárkány nincs?! Nem inkább oroszlánszáj vagy aki úgy ismeri, annak tátika?
-
petymeg
addikt
válasz ergoGnomik #4 üzenetére
De az úgy szarul hangzik, hogy "nincs oroszlánszáj", vagy főleg a "nincs tátika".
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
titán
Itthon nagy piaca lesz. Az s23/s23+/ultra - t kiadja snapdragonnal, ebbe meg beleteszi az exynos-t, tudnám mi értelme volt ennek a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
De van sárkány , itt-itt !
Viccet félretéve , dizájn nagyon tetszik , de tudásához mérten túl árazott . Nem cserélném le rá az A54-et. Ha majd normalizálódik az ára , akkor talán jó választás lehet, ürügy ahogyan az A54 is lett.Amúgy van Snapdragon 8 Gen 1 szerelt is , csak más régióba szánták.
GsmArena készített egy összehasonlító tesztet is róluk . [link]A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nuke7
veterán
Esküszöm nem vagyok öreg (millenial vagyok, annak is inkább a vége) de mi történt Ázsiában az emberek kezével?!
10 év alatt a duplájára nőtt, vagy mi az isten van?!
Talán 10 éve kezdődött ez a méret mizéria, és ha 17es iPhoneból se lesz Mini vagy SE mehetek vissza buta telefonra meg külön GPS-re vagy egy cellular ipadra…[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
turbulencia8
őstag
válasz Luck Dragon #7 üzenetére
Szerintem borzaszto a design, ez a nagy kava elegge olcso hatasu.
-
válasz turbulencia8 #9 üzenetére
Na igen , ez a része tényleg elszomorító . Már csak azért is mert egy A73 vagy említhetnénk az előző FE káváit ami sokkal szebb és modern külcsínt kölcsönöz .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
joey04
titán
Végre Exynos!
-
Emericus Max
tag
Egyet értenék veled akár, csak akkor ne fizettessék meg veled az árát, és legyen annyival olcsóbb a termék amennyibe a tartozékok kerülnének...
Vagy legyen olyan változat amiben vannak tartozékok a mostani készülékáron, és legyen olyan kiszerelés, amiben nincsenek tartozékok annyival olcsóbban, amennyibe egy gyári Samsung 25W-os töltő kerül.
De nem így van.
Szóval így nettó lehúzás (át*aszás) és még környezetkímélésnek se nevezném.Szíved joga, ha nem kell a tartozék, de akinek meg kell az még perkáljon is pluszban a 280k HUF mellé?
Arról nem is beszélve, hogy a kínaiak ezért a pénzért még sok esetben adnak gyárilag fóliát, tokot és nem a fos 25W-os töltőt, hanem 50-60-100W-osat. Azt meg ugye hagyjuk, hogy a Samu annyival jobb lenne.Te meg még boldogan tapsolsz is hozzá, csak mert neked nem kell a kábel, vagy a töltő. Sajnos jellemző ez a fajta önző hozzáállás...
-
nuke7
veterán
válasz tomboy0013 #15 üzenetére
várjál, a kombi kormánya kétszer akkora mint a szedáné..? esetleg a sebváló? vagy a pedálok mérete változott?
nem jó az összehasonlításod, az én kezemből pl. egyszerűen kiesik az iphone 12 méret vagy nagyobb ha egy kézzel akarom használni, mert egyszerűen túl nagy, a képernyő feléig se tudok felnyúlni mert cserébe nehéz is... kétkezes használatra meg ott a tablet...[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
válasz Emericus Max #14 üzenetére
"és nem a fos 25W-os töltőt" igaz en nem egy telefon fuggo es meg csak nem is atlag felhasznalo vagyok mert nem a telon elem az eletem mivel nagy atlag napi 1 ora kijelzo idom van pl. de ez miert ordogtol valo? Heti 2x toltom, 1-1 ora. De rekord az 1 het volt A34-el. Eleve tobbnyire este toltom mikor a kutyat nem erdekli a toltesi ido, de ez nem fer bele? Illetve hosszu tavon (4-5 ev) kivancsi leszek en ezekre az aksikra amit 100-al toltogetnek mit birnak majd...
Abban persze egyett ertek, hogy ha tokot nem is (hiszen kis millio kozul lehet valasztani) de egy toltot illenne bele tenni a dobozba. Persze ha vki 2 evente csereli es van neki masik tolto annak felesleges. Amugy meg ez csak arrol szol, hogy egy forduloval mennyi fer fel a kontenerbe, kamionra a kisebb meretu doboz kialakitasa okan es igy csokkentve a szalitas koltsegeit...
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
WhiteWalker
nagyúr
Addig olvastam hogy "virtuális szenzor" .
Samsung menj haza , részeg vagy
-
Viktor77
titán
Ez mitől Fan Edition? Ki a fanja egy ilyen összeállításnak?
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
félisten
-
válasz Plazmacucci #21 üzenetére
Klipen felakasztott sárkány , részedről egy finom célzás részedről felém? Mert akkor elkezdek pánikba esni !
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tomboy0013
veterán
Tökéletes az összehasonlítás, nem lettem nagyobb mégis szükséges, mivel ugye a kocsi nem zsebre tehető szórakoztató elektronika eszköz, hanem utazó alkalmasság, miért kellene a kormány méretet vagy a sebváltóét hasonlítani egymáshoz egy ilyen eszköznél Miért lett nagyobb a jelenlegi kocsim? Mert több cuccot szállítok mint régen.
A telefonok miért nagyobbak mint régebben? Mert lényegében nem sima telefonok hanem számítógépek és az emberek már kb mindent azon csinálnak ezért indokolt a nagyobb képernyő a jobb láthatóság miatt. Változtak a felhasználói igények ezt pedig lekövette a méretük.
A tabletet meg nem tudom kényelmesen hordozni szóval ez az ami nem jó példa volt. A 6.7 körüli méret az optimális, nem véletlenül ez maradt évek óta a sztenderd.
Jah és az embereknek 2 keze is van amivel ha tabletet tud kezelni akkor bizony a kisebb okostelefon is menni fog. Mondjuk speciel én egy kézzel is simán kezelem a 6.7-es telefont is.[ Szerkesztve ]
-
hankock
tag
Ugyan abba a készülék házba (A54, S23FE, S23+) vajon melyikbe teszi a Samsung a "legkisebb" akkumulátort?
Természetesen a legkevésbé energia hatékony processzor mellé.
Bravó -
nuke7
veterán
válasz tomboy0013 #23 üzenetére
mert az autóban ugyanakkorák a kezelőszervek. a telefonnál nem.
nem értem, hogy hogy gondolhatod megfelelő párhuzamnak a kettőtés nagyon ügyes vagy, hogy neked megy egy kézzel de sajnos nem mindenkinek van lapátkeze...
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz ergoGnomik #4 üzenetére
"Milyen sárkány nincs?!"
Idézet a hírből."Kívülről Galaxy A54, belülről inkább Galaxy S22, de a Snapdragon lapkát megint csak Amerika kapja. "
-
Noukoum
veterán
válasz Emericus Max #14 üzenetére
Olvasd vissza korrábbi teszteknél a fórumot, minden tévhitedet letisztáztam már.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
nuke7
veterán
az jó, én ezekszerint pont az ellenkező irányba megyek - azt hittem, hogy a kinyithatós telefonok majd ezt megoldják, de nem, azok is baromi nagy tepsik, kinyitva meg kétszer akkorák, szóval sajnos nem oldották meg
(vagy van a flip, amit nem lehet normálisan csukott állapotban használni tényleg ügyes megoldások)[ Szerkesztve ]
-
IQfályter
tag
"USB-C porton keresztül sem akart a tesztre kapott telefon hangot kivinni se fülhallgatón, se adapteren át." Szomorú
-
Stauffenberg
nagyúr
Én csak azért jöttem, hogy emeljem kalapom a Ricsárdgír referencia miatt!
Olyan kár, hogy a Fishingen 2019-ben játszották utoljára, pedig a 2022-es minden idők Gír koncertfelvétele, nagyon kár, hogy akkor kimaradt a setlistből. De legalább Dóri aláhegedűlt anno!
[ Szerkesztve ]
-
secretgarden
aktív tag
100W-os töltéssel és 20 százalékkal olcsóbban nem lenne ez rossz. Tudja valaki hogy Samsung miért ragadt le a maximum 45W gyorstöltésnél a legdrágább modeljeinél is? OnePlus, Oppo, Xiaomi már vagy 3-4 éve 65W-150W között járnak...
-
browned
csendes tag
Vártam ezt a telefont, de valószínűleg nem ez lesz az S20 FE utódja. Ez a készülék inkább egy "A54 Pro" vagy valami hasonló.
-
Bleccs
csendes tag
Ez a 11 óra és 5 és fél órás terheléses üzemidő hogyan jött ki? Egy ideje szemezek a telefonnal, de Redditen ezeknek az értékeknek kb. a felét hozza a gép. Készenléti fogyasztás is tragikus.
-
pusszycat
nagyúr
Ha a csajok a valóban kicsi kezükkel tudják kezelni a nagy telefonokat, te miért siránkozol. Én pironkodnék ezen balhézni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
addikt
Oké, jön vissza a lapos kijelző, de vele együtt a káva minek..
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Procin kívül, mibe lesz ez más, mint az A55?
-
bollokcs80
Korrektor
Az S21FE- hez képest nem fejlődött sokat, talán csak az E-SIM az újdonság. Az üveg hátlap szép, a kamerák viszont rondák így. Az Exynos nekem nem tetszik, bár mostanra talán jobban optimalizáltak hozzá, mint az S22-ben. Ha beesik az ára, jó vétel lehet, mert az A és az S széria között nincs más opció.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Viktor77
titán
-
Ja jó döntés volt az A54 130K-ert a 256GB-os verzióval, és nem várni erre 290-ert... Mondjuk legalább a 45 wattos töltés hiánya is erősíti ezt.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Permet Elek #39 üzenetére
Mivel majd csak márciusban fog megjelenni az A55 , így ezt neked senki sem fogja tudni megválaszolni .
-
válasz Permet Elek #39 üzenetére
Pl lehet, hogy az A55 sem fogja tudni a 160 MHz-et WiFi 6-on...😄
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz bollokcs80 #45 üzenetére
Az Exynos 1480 az fix.
-
válasz bollokcs80 #45 üzenetére
Igen 1480 fog érkezni egy új GPU-al, pletykák szerint ugyanis az AMD RDNA2-alapú Xclipse 530 debütál majd.
Az új SoC vélhetően tesztplatformon megfutott a Geekbench 6-os tesztet, 1180 pontot elérve egymagos számítási és 3536 pontot elérve többmagos teljesítményben, melyek jelentős előrelépést jelentenek a Galaxy A54 szintetikus teljesítményéhez képest (882 / 2808)”Kamerák esetében az utolsó információk alapján egy 50 megapixeles optikailag stabilizált főkamerát, egy 12 megapixeles ultraszéles kamerát és egy 5 megapixeles makrót kap a Galaxy A55 ami csekély előrelépés fog jelenteni az A54 után .
-
foglaltvagy
kezdő
Sírva nevetek!
Két ok miatt is!
Az egyik az, hogy hányan megkajálják a FE miatt!
Másik, hogy eljön majd az az idő mikor a mobiloldalak ezt fogják ajánlani "alternatívaként"! Mégis! -
veterán
válasz GoodSpeed #42 üzenetére
Én már azt is csak a legkisebb gyermeknek vettem meg. Budapesten egyetemista. Ott 5G hálózat is van (bár fogalmam sincs, hogy a korlátlan beszéd + 100GB adatos Netfone csomagja fellép-e 5G-re), és a gyermek NFC-t is használ.
Mi vidéken élünk, pl az én 4000 Forintos előfizum eleve nem lép fel 5G-re, ráadásul ebben a régióban nincs is 5G, tehát duplán nem érint az 5G-s tudás, és NFC-t sem használunk, így az efféle telefonok saját felhasználóként nem is érdekelnek. Olcsóbb ligában utazunk, nekünk nem kell több, mint az ilyesmi: [kép] [kép] [kép] [kép] (No 5G, No NFC)
3 gyerekes szülőként viszont érdekel. A legnagyobb "gyermeknek" iPhone 14 Pro-ja van, a legkisebbnek ugye A54, és a középsőnél van egy 3 év körüli Redmi Note 10 Pro. Itt esélyes hogy hamarosan befigyel egy csere.
De sztem nem ez az FE lesz...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
MC Pite
veterán
Srácok, ez nem a Pixel 7a, hanem a 7, sőt, a Pixel 8 ársávja!
A kettőt meg nem tenném egymás mellé.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Tippmix
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest