Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz #06658560 #177 üzenetére
Megfelelo reflex,rutin,hidegver mellett van olyan,aki egy ilyen szituban egyenesen tartja a kormanyt,es "inkabb o,mint en".
Nyilvan nem mindenki,meg csak nem is a tobbseg,de nem is az ezerbol egy kategoria.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Ribi
nagyúr
válasz #06658560 #177 üzenetére
Hát akkor ezt mond a kutyának amit sajnos kivasaltam. Nem volt kedvem a szembe jövő autósra rántani a kormányt. Önmagam mentem azzal, hogy a kisebbik rosszt választottam. Jön szembe a kamion, igen is az lesz a fejedben, hogy bármit csak azt ne, mert a kamion az rohadt nagy és brmi kisebb áll majd az út másik felén inkább azt választod.
Persze van a pánik és mint mondtam a sok para helyzet után az ember már nem fog leugratni az útról, mert valaki / valami ott van. Legtöbbször annak a valakinek nem szabadna ott lennie. Megdöglesz más hülyesége miatt? Ezek szerint szerencsétekre még nem sok ilyen helyzetben volt részetek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest