Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
az már kiderült, hogy ki a szent jobb egyik fő tanácsadója, de most hallottam olyan pletykát a helyi pletykafészektől, hogy van ott más mentor is. kicsit elfelhősödött a tekintetem, mikor ezt megláttam...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
az után érdeklődnék, hogy egy termelő cég fizet valamilyen járulékokat, majd a kínai import miatt tönkremegy, akkor ezek után mi az, amit az állam nem kap meg.
szerintem az áfa bevétele pont ugyanannyi lesz. iparűzési adót nem kap, de az nem össztársadalmi szintű, mert az tudtommal helyi adó.azt sejtem, hogy a zsebbefizetés ugyanakkora probléma minden cégnél...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Rive
veterán
Az adott környezetben akkor se lesz fejlesztés, ha további trükközés nélkül fizet az állam. Zsákolják, kiviszik, fenntartják a megemelt árakat - és igazuk lesz.
Cirka minden kipécézett ágazatban ez jön.
Kivétel ~ a kereskedelem: a nagyáruházak és az occsósz@r jellegű diszkontok épp, hogy profitálni fognak a dologból, ott a magyar- és kisáruházak mennek zombinak.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest