Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz NathanCullen #48 üzenetére
Ez a kapitalizmus.
-
NathanCullen
senior tag
Egy vagy több országot is megvehetnének, annyi van a cég kasszájában, a vezetők zsebéről nem is beszélve... De hova tovább ezzel felfoghatatlanul sok felhalmozott pénzzel?! A cég piaci értékéről nem is beszélve...
Nincs mire költeniük, a fejlesztéseket kisujjból fizetik. Ilyenkor gondol bele az ember, hogy a hasznavehetetlen pénzükből felszámolhatnák az összes éhező országot, és mi lenne ha a többi cég is beszállna... Persze ilyen az emberi létből kifolyólag sohasem fog megtörténni, mert nincs egyetlen egy ember sem, aki odaadná a pénzét, akkor sem ha most azt gondolja, hogy igen...
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
bambano
titán
-
fazr
senior tag
Nem értem hogy lehet lufinak nevezni valamit, ami mögött valós teljesítmény van? Sok éven át tartó folyamatos növekedés, új termékek és szolgáltatások, növekvő eladások, rekordbevételek és rekordnyereségek.
Ennek max akkor lesz vége, ha valamit elrontanak vagy ha az embereknek elfogy a pénze. -
Lenry
félisten
Ezek cégek(google,facebook,apple) valódi biztosítékok nélkül állnak a piacon, gyorsan jöttek, s "gyorsan" is tűnnek majd el.
jah, az Apple tényleg alig 40 éve van csak a piacon és évente több százmilliárd dollárnyi hardvert és szoftvert ad el.
a Google is 15 év alatt csak A netes reklámcéggé nőtte ki magát.tényleg semmi nem áll mögöttük
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
M@trixfan
addikt
Rendben van amit mondasz az iparokról, de az Apple vagy a Google nagyon nem Myspace kategória. Ebben az a durva, hogy a márkaérték mögött elég rendesen ottvan a tartalom. Az IOS eszközök eladásai tették ezt lehetővé. A Lehman Brothers és egy hardvert és szoftvert gyártó cég nem ugyananz.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
skyboi
tag
Jól hangzó adat, de hosszabb távra tekintve nem jelent sokat. Ezek cégek(google,facebook,apple) valódi biztosítékok nélkül állnak a piacon, gyorsan jöttek, s "gyorsan" is tűnnek majd el. Elég, ha valamilyen designer zseni feltűnik valamelyik konkurensnél, s az egykor fanatikus rajongók már hűtlenek is.(A myspace-nek is csillagászati számokat prognosztizáltak néhány éve. Láttam itt a fórumon is leírva, legalább tucatszor, hogy semmi más, mint nokia, soha semmi más.)
Ami stabil az az energiaszektor, a nyersanyag kitermelés vagy gyógyszeripar. Trendektől mentes, állami biztosítékokkal jól körbebástyázott, politikával alaposan átfűtött területek, óriási, materiális tartalékokkal, katonai és stratégiai szerepkörrel. Nem lehet őket csak úgy lelépni.
A Lehman B. bukásakor láthattuk, hogy milyen könnyű nem is mindig létező, virtuális zsebeket kiüríteni néhány hét leforgása alatt.
[ Szerkesztve ]
True story.
-
kenand
veterán
Tiger óta tényleg nem igazán fejlődött semmi.
Leopard szebb volt, azóta tényleg semmi...Snow leopardot 2x vettem le pedig 2 példányban is meg van jogtisztán, Lion is meg van, föl sem tettem...csomó minden nem megy rajta... -
M@trixfan
addikt
Brutális. Nagyon remélem az új Campus tele lesz új szoftverfejlesztőkkel és odapörkölnek a desktop OS fronton is radikális újításokkal. Olyan kontrasztot szeretnék látni mint ami a Panther-Tiger időkben volt a Windows-hoz képest.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
kenand
veterán
Tudom, hogy miről beszélek.
Hiába árulják, nem lehet magyar címről aktiválni az Apple caret. Itt a kezemben az Apple Care de nem engedi a rendszer magyar Id- ről.
Ma hívtam fel a supportot......egyelőre nem tudnak segíteni, azt mondják az Apple Magyarországon is tervezi a bevezetését...
Macbookomat 2 hónap alatt javították, garanciában mondjam még...[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
ezt a hsz-t ajánlom neked: (#34) Xirtam
amúgy meg adjak listát neked, hogy mire mennyi a +2év gari itthon..?
vagy, hogy mennyi idő alatt lettek cserélve itthon a visszahívott nano-k..?
vagy egyáltalán tudod, hogy miről beszélsz?[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Gusztáv
addikt
Hát ha eddig nem fizettek osztalékot, akkor túl sokat nem keresett rajta. Max ha eladta, de akkor meg most már nincs neki. Én azon rettegnék, hogy még időben eladjam a részvényeket. Előbb-utóbb szerintem meg fog állni a szárnyalás, és beáll egy stabil szintre a dolog. A HTC is hogy szárnyalt pár negyedéve, most meg meg lehet nézni mi van.
Laci
-
kenand
veterán
Mert nincs Apple Magyarország, csak disztribútor.
Sok terméket pl a garancia hosszabbítást Apple Care sem tudod hivatalosan kis hazánkban megvenni. Ha megvetted máshol hazai címről nem engedik beregisztrálni.
Van telefonos ügyfélszolgálat -augusztus óta- de semmire sincs felhatalmazásuk.
Nagyon hosszú a a garanciális termékek javítási ideje.
stb[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
tőzsdei kapitalizáció = lufi
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
kenand
veterán
Ha ennyi pénze van, nyithatnának már egy normális magyar irodát.,és a nagyon drágán eladott termékeikhez kis hazánkban is nyújthatnának normális támogatást.......
-
domi007
őstag
Ugyan már srácok, kipukkad a lufi akkor veszünk egy zsák részvényt (amikor Jobs átvette a céget 96-ban olyan 13 dollár körül volt egy részvény asszem), aztán multimilliomosként halunk meg .
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
iknight
senior tag
Akki csődközeli állapotában bevásárolt az apple részvényekből, annak valószínűleg ne mfáj a feje a nyugdíj miatt
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Zefír
őstag
válasz callmeakos #4 üzenetére
Szerinted érekli Tim-t, hogy szegény Steve mit mondott? Ha papíron nincs kiadva, hogy márpedig elrendeli Steve, hogy akövetkező 5 évben ezt és ezt csináljanak.. akkor nem hiszem, hogy Cook nem rendezi át az apple-t a saját szakállára.
És most nem tudom, hogy csak véletlen.. vagy belemagyarázom, vagy igazam van, de Apple TV-t is szarul csinálták meg, elvetették Steve döntését, És az "új Ipad" sem lett valami nagy dobás, és egyre több baki bukik ki vele kapcsolatban. Arról nem beszélve, hogy Steve mániája volt, hogy minél vékonyabb termékeket adjon ki, így szerintem ha rajta állt volna a dolog, még mindig nem lenne kint az új ipad, viszont vékonyabban jönne ki mint a mostani. Persze ezt már sosem tudjuk meg.
-
csirkés11
tag
válasz Mr.Csizmás #20 üzenetére
Most meg már semmit sem ér.
-
Sofian
őstag
Nem csak az Apple-re gondolok... mögöttük még van valós teljesítmény (még ha nem is akkora mint amit beáraznak) hanem az iparág árazási szokásaira gondoltam... Instagram 1 milliárd, twitter befektetők stb. stb. Nagyrészt mind valami jövőbeni profit reményére építenek, úgy, hogy pl. a twitter mögött még egy épkézláb üzleti modell sincs.
-
Zirowe
nagyúr
Csak aztán ne úgy járjanak, mint a holland tulipánhagyamák.
A folyamatosan növekvő lufik előbb vagy utóbb kipukkadásra vannak ítélve..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Möhe
addikt
Bakker,ha ezt tudom akkor nem cégbe rakom a pénzemet,hanem ebbe.
van billió a magyar nyelvben? az nem milliárd? [link] -
Sofian
őstag
Azt nem tudom ,hogy ez egy lufi része? Vagy tényleg ennyi kézzelfogható érték van mögötte?
Az Instagram-Facebook biznisz mondjuk már jelzi, hogy lesz itt még .COM 2.0
-
Mr.Csizmás
titán
az illuminatinak ideje felbontani a "világméretű infláció" feliratú borítékot
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bambano
titán
majd eljön a pillanat, amikor arccal hárítják a murvát...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Tikakukac
titán
3 nap, napi 10 órában tanult matek után továbbra is brutálisak ezek a pénzek. No ezért nem nem leszek én tőzsdés
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
nemethati
senior tag
Valaki kérdezze meg a proli melósokat is könyörgöm. Mert ők viszik háton az egészet.
-
Dyingsoul
veterán
Aki benne van a tőzsde világában, az tudja, hogy akár egy megfelelő helyen bejelentett hír is dollármilliókat jelent a piacon.
Egyébként nem meglepő a hír, maga a vállalat már évek óta folyamatosan bizonyít. Kár, hogy Pista nem élhette meg ezt a hírt.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
rudi
nagyúr
Besz@rás: ...az Apple bejelentette, hogy történetükben először osztalékot fizetnek, illetve hogy részvény-visszavásárlási akciót indítanak. Ennek köszönhető, hogy, szinte példátlan módon, gyakorlatilag egy hónap alatt értek 500 milliárdról 600-ra. - egyetlen bejelentéssel 20%-os növekedés szinte semmi idő alatt. Vicces dolog ez a pénzbiznisz...
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
callmeakos
veterán
Amí még van a fiókban a Steve ötleteiből és utasításaiból, addig még tuti menni fognak feljebb...
All→M8
-
Angel1981
veterán
Odaszórhatnának pár aprót Magyarországra, kihúzván minket a sárból!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest