Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Tiger óta tényleg nem igazán fejlődött semmi.
Leopard szebb volt, azóta tényleg semmi...Snow leopardot 2x vettem le pedig 2 példányban is meg van jogtisztán, Lion is meg van, föl sem tettem...csomó minden nem megy rajta... -
kenand
veterán
Tudom, hogy miről beszélek.
Hiába árulják, nem lehet magyar címről aktiválni az Apple caret. Itt a kezemben az Apple Care de nem engedi a rendszer magyar Id- ről.
Ma hívtam fel a supportot......egyelőre nem tudnak segíteni, azt mondják az Apple Magyarországon is tervezi a bevezetését...
Macbookomat 2 hónap alatt javították, garanciában mondjam még...[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Mert nincs Apple Magyarország, csak disztribútor.
Sok terméket pl a garancia hosszabbítást Apple Care sem tudod hivatalosan kis hazánkban megvenni. Ha megvetted máshol hazai címről nem engedik beregisztrálni.
Van telefonos ügyfélszolgálat -augusztus óta- de semmire sincs felhatalmazásuk.
Nagyon hosszú a a garanciális termékek javítási ideje.
stb[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Ha ennyi pénze van, nyithatnának már egy normális magyar irodát.,és a nagyon drágán eladott termékeikhez kis hazánkban is nyújthatnának normális támogatást.......
Új hozzászólás Aktív témák
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest