- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 10
- Google Chrome
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
alkatraz3000 #5 üzenetére
A középkategóriától felfelé szerintem már nem lassulnak zavaróan a droidok. Meizu pro 6, moto z mi mix volt eddig idén, azokkal semmi gond se volt ilyen téren, tavaly a maxnál (amit már inkább tennék a középkategóriába) se volt gond, meg volt redmi note 3/ note 3 pro azok is elég fürgék voltak. Ma már ha belassul telefonod, akkor inkább te csinálsz rosszul valamit.
-
ncc1701
veterán
válasz
Vedd meg a legkomolyabb S8-at, oszt az sem fog lassulni. Almát a körtével, ugye.
-
törölt tag
válasz
Természetesen várhatod pont az sőt sokkal többet a one plus 5-tól 170-ért mint a 300k-s iphone-nál. Btelnél olcsó, tessék venni.
Minden más esetben meg írd le pár sorban az egyéb baromságok című listádat, és meg lehet mondani a saját topikjában, vagy a milyen telefont vegyekben, hogy létezik e ilyen.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Persze kinek mi számít belassulásnak, de főként baromságnak. Ez így nem túl bőbeszédű.
Amúgy meg mit vársz? A csúcskategóriás iphone utánt érzésre nem a középkategóriás androiddal kéne hasonlítgatni. Ha az iphone lenne 60k, akkor azt is megverné mindenben egy 300k-s telefon.
Ha jó gyártótól, alapos utánanézéssel, körültekintéssel veszel, akkor nem lesz rossz tapasztalatod egy android flagshippel sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Én, mint élvonalbeli iPhone user , meginogtam a hitemben. Az iOS 11 megjelenése óta iPhone 7-es készülékem működése...
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!