- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
FіkuszKukіsz #153 üzenetére
Lehet, de ez már nem az én / mi dolgunk...azért kínál több előnyt is a win8, servernek meg van más alternatíva is, ha nem teszik a legújabb MS féle.
-
Tomcat
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #153 üzenetére
Minek-minek...? Hát azért hogy a rendszergazdák is bőszen csempézzenek mert kell az és kész.
Akinek meg nem tetszik az használjon ezentúl is hetest. Én azt teszem és tőlem rajtuk ragadhat az összes 8-8.1-8.2 stb. akárhogy is hívják, hidegen hagy. Mindenre ráfaragtam eddig a hetest az elmúlt 1 év alatt valahogy, ezután is rá fogom tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Belsős információk szerint az operációs rendszer következő nagy frissítése számos változást hoz majd, az átláthatóbb termékstruktúra mellett funkcionális módosítások is lesznek.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest