Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Rákkeltő anyagok valószínűbbek. Egy a sok közül: [link]
Egyébként valószínűleg a különböző rákkeltő anyagok felelősek a "növekvő" rákos betegért, és nem a különböző, használt EM sugárzások. Csak ugye könnyebb összekötni a környezetben direktben észlelhető dolgokat, mint a molekulákat. Ezen felül egyébként ezer meg ezer dolog is közismerten rákkeltő, de hogy a telekommunikációban használt EM sugárzások azok lennének... lehet, csak a valószínűség lehet a mérhetetlen szint alatt van.[ Szerkesztve ]
PS4
-
vodkaboy22
addikt
Az agy működését azért nem értjük még magabiztosan...
Huh itt nem értem mire utalsz. Én arra gondoltam, hogy a maxwell törvények alapján könnyen belátható hogy bármilyen EM-tér távolság négyzetével vagy köbével (közel oder távoltér) fordított arányosan veszít teljesítményéből és még nem beszéltünk árnyékoló hatásokról vagy diffraktáló hatásokról. Az hogy egy normál családi városi lakásban mennyi sugárzás éri az embert jól kimért érték. Érdekes, hogy ez az érték nagyságrenddel kisebb mint egy kopár hegycsúcson állni 5000 méteren... vagy pár geológia sugárzó csomópont közelében lenni. Pedig az természetes.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest