Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
talán régen így volt.
ma már az elsődleges, hogy az adott lapban a hirdetési felületeket el kell adni!
minél többet annál jobb.
teljesen egyszerűen megfigyelhető és kivehető tendencia, hogy egy új lap mikor elindul, jó írásokkal van tele, kevesebb hirdetéssel, aztán ahogy felfut, úgy romlik a minősége az írásoknak és lesz egyre több reklám benne....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
lesz olyan cikk is ballmer-rel kapcsolatban ahol normális fotót közöltök róla?
bulvár feeling egyre erősebb...
hiába mondjuk páran, hogy az itcafe már nem az itnews.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tkazmer
addikt
a google bevétele leginkább a keresőfelületeken elhelyezett hirdetésekből folyik be. a tartalomhálózat(amivel pl az etarget is foglalkozik) nem olyan nagy üzlet
egy kapcsolódó elemzés (pdf) [link]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Dave™
nagyúr
válasz Dare2Live #23 üzenetére
csak a fő profit forrássát néztem?
Bár nem láttam a Google mérlegét, de szerintem az adsense reklámjai igen előkelő helyet foglalnak a cég bevételei tekintetében, a google.com -on (meg úgy általában bármelyik nacionalizált oldalán) egy darab hirdetés sincs, ugye. Viszont a keresési találatok oldalain már nehéz is őket kikerülni. A google app-jei pedig egyáltalán nem rosszak, és emlékeim szerint direktben reklám sincs bennük (picasa-ban és desktop searchben legalábbis), de erre nem esküdnék meg.
-
Dare2Live
félisten
válasz VladimirR #22 üzenetére
uristen elnézést, hogy nem láttam az ITCAFEs hírt és belinkeltem ide egy másik oldalon olvasottakat.
és hogy lehettem ilyen ostaba veled szembe mindenkinél okosabb valdimir, hogy csak a fő profit forrássát néztem? uristen...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
VladimirR
nagyúr
válasz Dare2Live #21 üzenetére
akkor konkretizaljunk:
"És hol reklámoz a google? Csak nem google.com-on? és mért megy mindenkia google.com-ra?"
itt butasagot irsz, ugyanis a hirdetesek nem csak a google.com-ot meglatogatva, s esetleg a keresot hasznalva lathatoak, hanem az adsense-nek "hala" tele van veluk a web, akar itt a ph csalad lapjain is elegendo szetnezni, csak a forumban ketto darab google hirdetesblokk is megtalalhato (raadasul nem a google.com domain alol)aztan folytatod:
"tudtommal minden ami google és a gépemen akar futni az ki van irtva vagy pl picassa le van korlátozva."
ez legfeljebb azt mutatja, hogy fogalmad sincs arrol, amibe beleszolsz, de az, hogy te a sajat gepeden mit tiltasz le, nem valtoztat a fentebb leirtakona vegere meg egy ujabb pontatlansagot is bedobsz, ugyanis az itcafe irt a megegyezes meghiusulasarol, s arrol is emlitest tett, hogy ellenseges felvasrlas (vagy minek nevezik) sem fog tortenni
kerdem en, ha ennyire vagy kepben, miert szolsz bele a temaba?
erre irtam, hogy ne dobalozz a thinking, thinking, thinking-gel, amig nem nezel, nem latsz, s magad sem gondolkozol -
Dave™
nagyúr
válasz Dare2Live #14 üzenetére
A teljes névben jellemzően megjelenik a cég fő tevékenységi köre, legalábbis a hazai fronton egészen biztosan, pl. az említett Sanoma, de ezernyi más példát is lehetne hozni. Az, hogy miből van a pénz nem jelenti azt, hogy az a cég annak az adott tevékenységnek megfelelő cég, csupán eszközként használja bevételek realizálására.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Dare2Live #16 üzenetére
"És hol reklámoz a google? Csak nem google.com-on? és mért megy mindenkia google.com-ra?"
nem kell ahhoz a google keresojet hasznalni, hogy az adsense-t bamulhasd naphosszat, eleg ha csak mondjuk itt a ph-n elnezel jobbra, vagy a lap aljara
looking, seeing, thinking, staying quiet baby! ;p
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
És hol reklámoz a google? Csak nem google.com-on? és mért megy mindenkia google.com-ra?
olyan mint az ingyenújság és a reklám. Miböl él? a reklámokbol? De mért tudja eladni a reklámokat?
Thinking, Thinking, Thinking Baby!
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
moonman
titán
válasz Dare2Live #14 üzenetére
a Google nem a keresőjéből él. információból és reklámozásból él. az, hogy a keresőn keresztül te ennek az információhalmaznak egy nagyon kicsi részéhez hozzájuthatsz igenis másodlagos dolog. vagy szerinted azért gyűjtöttek össze egy ekkora hatalmas adatbázist, hogy te jól tudj keresni a weben?
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
nem, nem csak adalék. A google azért él a reklámokbol mert van egy jó keresője, itt ez a termék ami eladja a reklámokat.
Dave: Mért kéne átnevezni? Mit fontos a név? Hívhatnák akár répa kft-nek is a lényeg, hogy mit csinál és miböl van a money. A kettő "jellemzően" kötődik vhogy egymáshoz....
advertising-advertising-advertising Baby!
[link][ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Értem, akkor át kellene nevezni a Sanoma Budapest Lapkiadó Zrt-t Sanoma Budapest Reklám Zrt-vé. Meg minden mást is. Szerintem ez elég érdekes megközelítés. Nem jó ez a párhuzam... A reklám eszköz a média kezében, mint kizárólagos bevételi forrás. Ettől még nem lesz marketing cég. Marketinges cég az, amelyik ilyen irányú tanácsadással szolgál, vagy pl. a reklámügynökségek, piackutatók stb. IMHO.
-
Vladi
nagyúr
Na végre mán! Mi tartott ennyi ideig?
il sole non sorge più ad Est!
-
moonman
titán
a Yahoo! mióta keresőcég? ébredjünk már fel, se a Yahoo!, se a Google, se a Microsoft nem keresőcég. reklám, reklám, reklám és reklám.
-
bambano
titán
válasz Darth_Revan #2 üzenetére
olyasmi bukta, mint az amd-ati. Csak az ms-nek több pénz van a zsebében, nem fogja alapjaiban megrendíteni a céget.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Darth_Revan
veterán
Kiváncsi vagyok mi sül ki belőle...
-
Wolverine
félisten
Valahol várható volt, hogy ez lesz a vége...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest