Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ha visszaolvasod az általad is beidézett irományom, akkor talán (de nem biztos) megtalálod benne a lulzsec utalást, ha nem, a hibát ne magadban keresd
Ezek mellet ha egyetlen utalást is találsz tőlem az anon munkásságát illetően, akkor pénzjutalomban részesülsz.
De azt elismerem, hogy nem minden esetben demonstráció a hackertámadás fő célja.
mainstream média - itt átfogóan arról beszélek, hogy: - példa - a 80-as években én is rendeltem másolt kalóz játékokat a commodore világból, pénzért, úgy, hogy az újság megjelent hivatalosan az újságosnál. és érdekes, de senkinek eszébe sem jutott, hogy ez jogdíjas termék, szvsz akkor az volt a "mainstream", ezáltal az elfogadott.
Ma - függetlenül attól, hogy a warez él is virágzik, egyértelműen a játékszoftver jogdíjas termék, megjegyzem magam is gyüjtő vagyok, csak legális játékaim vannak. De nem mert ez a mainstream, hanem mert én így látom jónak és jogosnak.
Megjegyzem, ezen nézeteimet a filmekre nem terjesztettem ki, bár tudtommal az nem is minősül kalózkodásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
it Majd’ kéthónapnyi akciózás után bejelentették, hogy elég volt a szórakozásból, más dolguk akadt.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kiadta az RDNA 4 architektúra dokumentációját az AMD
- Kötelező a teljes UEFI mód az RNDA 4-es Radeonokhoz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest