Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz rt06 #56 üzenetére

ha visszaolvasod az általad is beidézett irományom, akkor talán (de nem biztos) megtalálod benne a lulzsec utalást, ha nem, a hibát ne magadban keresd :)

Ezek mellet ha egyetlen utalást is találsz tőlem az anon munkásságát illetően, akkor pénzjutalomban részesülsz. :)

De azt elismerem, hogy nem minden esetben demonstráció a hackertámadás fő célja.

mainstream média - itt átfogóan arról beszélek, hogy: - példa - a 80-as években én is rendeltem másolt kalóz játékokat a commodore világból, pénzért, úgy, hogy az újság megjelent hivatalosan az újságosnál. és érdekes, de senkinek eszébe sem jutott, hogy ez jogdíjas termék, szvsz akkor az volt a "mainstream", ezáltal az elfogadott.
    Ma - függetlenül attól, hogy a warez él is virágzik, egyértelműen a játékszoftver jogdíjas termék, megjegyzem magam is gyüjtő vagyok, csak legális játékaim vannak. De nem mert ez a mainstream, hanem mert én így látom jónak és jogosnak.
    Megjegyzem, ezen nézeteimet a filmekre nem terjesztettem ki, bár tudtommal az nem is minősül kalózkodásnak.

Új hozzászólás Aktív témák