-
IT café
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Multibit #10668 üzenetére
Így van, "csodát" keresek, ami itt jó pár embernek sikerült, tehát lehet annyira nem is az...
Visszaolvastam, bár ettől még nem lettem a hálózatok királya, de köszönöm, hogy rákérdeztél.
Megtettem mindent, kicsomagoltam, összeraktam, óvatosan tekertem fel az antennákat, megsimogattam a tápcsatlakozót, ittam egy sört, szögmérővel beállítottam a három antenna szögét, majd lézeresen ellenőriztem. Aztán felraktam az előző router helyére, nem a padlásra, nem a pincébe, de magasabban van, mint ahol használom a készülékeket, majd letakartam a kék ledeket, hogy fényszennyezés se legyen... Ellenben rajta maradt a fólia, lehet az beárnyékol...?
A legtöbben azt is hiszik, hogy a "visszaolvastált" bedobva mindenki egyből "top májer" lesz. Valakivel így van, én nem tartozom sajnos ezen szerencsések közé, pedig nem most kezdtem, így marad a kérdezés és a nálam jártasabbakra hallgatás.
Egyébként filóztam azon is, hogy vissza rakok valami régebbi firmwaret... a mobilnetről elérést nem sikerült összehozni, pedig ddns, remote controll stb mind be vannak lőve, mégsem bír csatlakozni. Wifit nem dobálja, sőt, úgy tűnik nem lesz szükség a ház másik végében AP-re, mint eddig, mert ott is megfelelő a kapcsolat, csak szeretnék többet kihozni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OTP Bank topic
- Path of Exile 2
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- leslieke farmerzsebe
- Path of Exile (ARPG)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge vezeték nélküli kontroller - újszerű, hibátlan, sosem használt
- Thrustmaster kormány pedállal és cockpittel!
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
- Ritkaság! Xiaomi 13T Pro 16Gb 1TB 120Wtöltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest