Új hozzászólás Aktív témák
-
Dakos
tag
válasz
WonderCSabo #82 üzenetére
Ha visszaolvasol akkor láthatod h arra írta moonman h én azt állítottam a találat nem egyenlő azzal h mennyi biztonsági rés van benne.
És erre írta ő illetve te h ez nem számít mert ha senki nem tud róla akkor nem tudják kihasználni.
Ezért írtam én h igenis számít mert abban nem lehetünk biztosak h senki nem tud róla.Tehát beszélhetünk feltételes módban és mondhatjuk h ha senki nem tud róla akkor nem létezik és ez esetben igaz az h az FF a legkevésbé biztonságos böngésző vagy elhagyhatjuk a feltételes módot és akkor már egy kicsit reálisabb képet kapunk.
Új hozzászólás Aktív témák
it A StatCounter nagy hírverést csinált legutóbbi statisztikájának, ám egyetlen piackutató adatai még nem mérvadóak, ha akadnak egész más eredmények is.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest