Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Köszi srácok, akkor marad a "Monster Flippy" kezdésnek...!
A lányom már 7 éves és biztosan mind a ketten fogják majd nyúzni az autót. Meglátjuk mennyire bìrja majd a gyűrődést és ha jól megy nekik már az irányítás akkor max kapnak majd egy komolyabbat.
[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz SoulReaver #5479 üzenetére
Köszi a választ!
Esetleg kicsit bővebben?PRO - Kotra?
Melyiket érdemesebb vennem?Esetleg még valakinek valami ötlete ebben az árkategóriában vagy konkrétan ebben a leìrt helyzetben?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!!
A segítségeteket szeretném kérni.
A kisfiamnak a hétvégén lesz a születésnapja és ma a MÜLLER-ben láttam két autót akcióban amin elgondolkodtam, hogy megveszem neki.
Dickie toys Monster Flippy - 12.000 Ft [link]
Carrera Watergun 2.0- 18.900 Ft [link]Most lesz 4 éves és összességében az irányítás miatt én a Watergun mellett döntenék, mert azt talán egyszerűbb.
Az árengedmény miatt és azért mert át tud fordulni és mindig "talpra esik", tetszene a Monster is.Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
10-20 Ezer között tudnátok ajánlani valamit?Esetleg erről mi a vélemény?
Carrera RC Turnator Super Flex [link]
Akcióban ez most csak 21.900
Köszönöm előre is!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest