Új hozzászólás Aktív témák

• Alteran-IT

őstag

válasz Imilenni #3566 üzenetére

Mondjuk az a MT7621AT chipsetes router is eléggé érdekes, de 500 Mbit/s-t simán kihajt, sőt akár gigabitet is bizonyos kompromiszumokkal, de itt nem a router, meg nem is a modem limites, főleg hogy az is bridge módban van (ugye az is szar chipset-et kapott, az Intel Puma 6 használata inkább csak bridge módban javasolt), hanem a szolgáltató hálózata, sajnos ha eléggé leterhelt környéken vagy, mint ahogy én is, akkor nem lesz meg a névleges sávszél, Árpi jól jár ilyen szempontból, mert kevésbé leterhelt szegmensen van, sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, de azt mondom még annak a 250-nek is örülhetsz, nálam néha a szaros 120 Mbit/s sincs meg, ami azért már nagyon gáz, van hogy ha újraindítom a modemet és az rááll a kevésbé terhelt csatornákra, akkor megvan, de mondjuk egy napig, mert ha ezt más is megcsinálja és pont azt a 8 csatornát terheli le amit én, akkor megint nincs meg, talán ha kapnék én is egy 16-24 csatornás Arris modemet, akkor legalább a 120-as netem meglenne, de azt csak az 500-as nettel adják, ha meg a 120 sincs meg gyakran, akkor egy 500-astól mit vár az ember, szóval nem fogok előfizetni rá, már megvárom amíg a Telekom befejezi az optikát és a kezdő árakkal úgy hogy konkurencia is van, talán még egy 2/1 gigás nettel is jobban fogok járni, mint a PR-nél 500 megával, aminek a fele sem lenne meg.

Új hozzászólás Aktív témák