- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Mozilla Firefox
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosman
aktív tag
A Film Mania HD már elérhető a teszt csatornán!
-
Imilenni
addikt
Másnál is lehalt a net?
Szolnok megye -
tutis
őstag
lehet balga kérdés, de honnan lehet megtudni, hogy a pr hol fog fejleszteni hálózatot? jelenleg 250-es netet tudnak horror áron, ami a mai világban karcsú..
-
Akosman
aktív tag
válasz
Alteran-IT #3593 üzenetére
Szerencsére nálunk jól ki van építve az FTTH hálózat. Itt is egész nap olyan szél fúj, hogy jobb nem kimenni! Azonban semmi probléma. Egész nap tvzünk, tesómék meg neteznek, de minden hibátlan! Hátha egyszer felétek is fejleszt a PR, és nem lesz gond ott sem!
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
Na, fúj a szél és már szokás szerint egy kalap szar a szolgáltatás, a válaszodő az egekben, gyakorlatilag csak böngészni lehet, akkor is inkább csak statikus tartalmakat, a videók nézésével már gond van, az telefonon is csak mobilnetről megy, kicsit gáz azért. Az ember hazaér a munkából és használná azt amiért fizet, de nem tudja, mert egy szar az egész szolgáltatás a hálózattal együtt, igaz nem kis szél fúj, de akkor is gáz, ha nem egy 2x éves elhanyagolt koax hálózaton szolgáltatnának, nem lenne ilyen használhatatlan, csak ugye ott ahol van már valamilyen tákolmány hálózat és a gagyi DSL alternatíva miatt kénytelenek előfizetni rá az emberek, ott basznak fejleszteni, mert minek.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
sziszi-fuszi #3588 üzenetére
Ebben igazad van, ezt el is felejtettem, mondjuk mindegy, mert mindkettő hülye hozzá, tehát mindegy a két félkegyelmű közül melyiké a cég, ez az eset, mikor két egyenlő rossz közül kell választani, annyi hogy itt tény hogy melyikké a cég, viszont az kicsit ironikus, hogy egy IT-s cég pont nem azé, aki okosabbnak tartja magát a facebook atyjánál
De hát mit is várunk ebben az országban, mondjuk csodák biztosan léteznek, ha egy gázszerelőből multimilliárdos lett, szóval remény az van még talán egy kevés.
Amúgy én főként abból indultam ki pl. a csatornák esetén is, mint a UPC-Voda esetén, azt ott azért két nagyobb és kicsit profibb háttérrel rendelkező cégről van szó, nem úgy mint ebben az esetben, azt a Vodánál is talán még mindig megy a Horizon Go megy egy-két UPC-s dolog, mert hiába teltek el hónapok, sőt évek, egyszerűen a Vodafone még mindig nem tudott életképes szolgáltatást felmutatni, így még mindig mennek a UPC csatornái a Voda hálózatán, illetve a Voda használja a UPC "globális" hálózatát is pl. internetes oldalról, gyakorlatilag mint ha még mindig csak jogi értelemben lenne a Voda az új tulajdonos, szóval ebből gondoltam, hogy hátha megmaradnak a csatornák a DIGI kínálatában, mondjuk az más tészta, hogy ha esetleg meg is maradnának, a továbbítási jog elvész, már ha egyáltalán továbbítva vannak a csatornák, igazából nem tudom, hogy ezek a magyar nyelvű DIGI csatornák konkrétan a román DIGI, vagy a magyar DIGI tulajdonában vannak, mert ha esetleg a magyar DIGI tulajdonában, akkor csak szerződés kérdése, hogy maradnak-e a csatornák és esetleg azok is értékesítésre kerülnek a céggel együtt, mely esetben az új tulajdonos dönt a sorsukról.
Egyébként minden szerződést fel lehet bontani, mindegy hogy hány évre szól, vagy hogy van a fizetés, csak megfelelő okok kellenek, mint pl. szerződés módosítás/szegés az egyik oldalról egyoldalúan és így tovább.Ha meg nem csökkenek az árak, az nettó pofátlanság a PR részéről, mondjuk engem a TV-s rész hidegen hagy, ha nézek is TV-t, azt is interneten keresztül, mert ez a 21. század, nem pedig az, hogy a TV diktál és mondja meg, hogy mikor melyik filmet nézhetem, mikor van hány percig reklám és így tovább úgy, hogy én fizetem az egészet, szóval nálam ez nem így működik, én nem ülök fordítva, ráadásul nem döglött lovon
-
tomee987
tag
válasz
sziszi-fuszi #3588 üzenetére
Nem valószínű, hogy Teszári tovább fogja vinni így a magyar Digi csatornákat. Folyamatosan épültek, épülnek le, a Digi Sportok is.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Alteran-IT #3585 üzenetére
Mészárosnak nincs köze ehhez a céghez. Ez a másik oligarcháé, Jászaié. Elvette vitya a gázszerelőtől. Ami pedig a programokat illeti. A DIGI csak MO-n szűnik meg, így a műsorai megmaradnak. De valószínűleg nem lehet majd nézni a volt DIGI hálózatban sem, a szerződés életbelépése után, ami csak Versenyhivatali jóváhagyásra vár. S a bizonytalanság miatt nem kötöttek szerződést most velük. Én sem tenném a helyükben, mert a szerződések és díjak egész évre vonatkoznak. Így előremenekülnek csupán. Én is sajnálom az adókat. De azok továbbítási jogát elveszti, magyarországi érdekeltségeinek értékesítésével.
-
zolokas
aktív tag
válasz
Matrox1995 #3586 üzenetére
ár csökkenést kéne, mert kevesebb lesz a kínálatba
-
Matrox1995
tag
Ahogy nézem az ÁSZF módosítást, gyakorlatilag nem látok mást, minthogy elvesznek/nagyobb csomagba pakolnak csatornákat.
Persze a HD-sítés jó dolog, de azért azt a 10 csatornát nem pótolja....
A Nat Geo Wild, Eurosport 2, Film Mánia, Investigation Discovery, mennek nagyobb nagyobb csomagba, tehát kódolva lesznek.
Egyedüli kivétel az Aréna 4, oda már elég lesz a prémium plusz/extra.
Azért kíváncsi leszek, hogy ilyen nagymértékű változtatás esetén lesz-e ármódosítás.... -
Alteran-IT
őstag
válasz
Akosman #3582 üzenetére
Én mondjuk ezt érdekesnek találom, mert a DIGI-t most átveszik ezek a félkegyelmű mészárosék, ha egy ilyen kis szolgáltató mint a PR törli a hamarosan nagy oligarchák tulajdonába kerüli szolgáltató csatornáit, akkor a jövőben nem fog túl sok fejlesztési pályázatot kapni, sőt lehet ugyan úgy "megpróbálják" (csak mert sikerülni is fog) ellehetetleníteni a piacon, aztán felvásárolják aprópénzért, ki tudja.
Mert úgy okés, hogy konkurencia csatornáit nem értékesítjük ilyen-olyan gazdasági, illetve érdekvédelmi okok miatt, csak most egészen más egy kicsit a viszony, sajnos politikai, mondjuk talán még éppen nem, mert időben abbahagyják a csatornák "bérletét", illetve tovább értékesítését, de akkor is.
Egyébként a DIGI sem lett volna ilyen helyzetben, ha meg tud ülni a f@szán és feleslegesen nem erőlteti a mobilos szférát, sok helyen az optikájuk is elég limitált és nem csak úgy, hogy nem lehet előfizetni rá, mert csak a panelkörzeteket célozták meg inkább és így tovább, hanem elérési sebességben is mind belföldre, mind külföldre és nem hiszem hogy a 4iG annyira rá fog feküdni erre a dologra, hiszen tele van az egész cég hülyékkel, mint az egy kormányzati/haveri érdekeltségbe tartozó cég esetében szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
Január 1-től az összes DIGI csatorna kikerül a kínálatból! Viszont jön jópár HD csatorna. Azért a DIGI csatornákat hiányolni fogom.
-
tomee987
tag
válasz
Akosman #3577 üzenetére
Nem valószínű. Ha a DIGI csatornákat nem veszi meg a 4iG, akkor az marad a román RDS tulajdonában, aki nem biztos, hogy magyar DIGI nélkül finanszírozni fogja a csatornákat.
Nekem is van Digi ismerősöm, de nem nagyon tudnak semmit előre, csak azt, hogy az elmúlt 1 hónapban kb. 200 szerelőt, technikust rúgtak ki a cégtől. Főleg hálózatépítőket és karbantartókat. -
Akosman
aktív tag
válasz
tomee987 #3576 üzenetére
Egyenlőre nem tudom mi lehet a pontos oka, hogy a FilmNow kikerül a kínálatból. Én arra gondolok, hogy esetleg nem volt rá olyan kereslet a PR előfizetők között, hogy továbbra is a kínálat része maradjon. Egy Digis ismerősöm szerint idén lezárul hivatalosan is, hogy a 4IG lesz a Digi új tulajdonosa, és jövőre a Telekom kínálatába is megjelennek a Digi sport csatornái. Valamint a Digi kínálatába is bekerül az Arena4.
-
tomee987
tag
Mai számla alapján január 1-től kikerül a Film Now és valószínűleg akkor a többi Digi csatorna is. Mondjuk nem vagyok meglepve a Digi olyan helyeken is elkezdett már szolgáltatni ahol a PR is ott van, így a Telekom és a Vodafone után logikus, hogy a PR sem fogja pénzelni a konkurenciát.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz
Alteran-IT #3571 üzenetére
Frissítettem már a firmware-t kb. a megjelenés napján, sajnos nem változott semmi
Vicces, mert most a 22:00 körül esedékes lease/renew sikeresen lement, a log is üres maradt teljesen
Meg igazából ha nem megy le sikeresen a dolog, akkor sincs konkrét hibaüzenet a router logban ami mentén el lehetne indulni, csak látni, hogy "wan restored" etc., így tudom, hogy akkor kiesett 1-2 perc.
Az AiMesh "kényelmessége" miatt döntöttem az Asus mellett, illetve nem gondoltam, hogy olyan dolgokkal nem bír el 2021-ben, mint egy DHCP megújítás. A fentiek tükrében már nem is szimpatikus a statikus IP, bár eddig is a lease idő kitolása miatt lett volna csak.
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
Hát figyelj, attól hogy az Arris-al tökéletesen ment eddig, az nem feltétlen azt jelenti, hogy az ASUS lehet inkább a hibás, jó jelen esetben valószínűleg inkább az, de azt ne felejtsd el, hogy a szolgáltatók a vásárolt eszközöket a lehető legjobban a hálózatukhoz optimalizálják, na már mondjuk amennyire értenek hozzá, mert a PR-nél nincs ebben olyan presztízs dolog ész hiányában, mint ami a UPC-nél volt, így gyakran inkább a gyártóra bízzák a feladatot, de ugye a PR-nél ha jól tudom Arris CMTS-esek vannak, ezekhez most jönnek az Arris modemek is amiknek router módban nincs annyi állítható paraméterük, mintegy saját routernek, aminél ugye tudsz MAC címet módosítani, az Arris-os meg a lehető legegyszerűbb módon van felkonfigolva és integrálva bele a DHCP, így gond nélkül működik azzal az egy MAC címmel, amit gyárilag kapott, míg ugye egy ASUS routerbe, főleg egy gaming kategóriájúba integrálva van egy csomó felesleges szar (de pl. használható dolog mint vlan meg ilyesmi nincs, hogy esetleg ha több AP-d van, lehessen egy kiterjesztett vendég hálózatod otthon vagy ilyesmi), közben meg elbasszák vele a legalapabb protokoll működését, ami alapja szinte az összes többinek ha DHCP-n megy az internet és nem mondjuk PPPoE-n, de a legjobb az, mikor nem csak a szoftverezés szar, hanem megveszik a Mediatek ugyan erős, de legszarabb chipsetjét és arra építik az egészet, mint ahogy arra fentebb is kitértem, de a TP-Link is használta ugyan azt a chipset-et, mert olcsó.
Amúgy most nézem, most adtak rá ki 10 napja egy firmware frissítést, azt már próbáltad? Ugyan a leírásban konkrét utalás nincs rá, hogy a DHCP-n javítottak volna, de hátha, ennyire bagatel dolgokat általában nem közölnek ha javítják, bár ahogy nézem voltak már más bagatel hibák is, amiket javítottak, nem is értem minek adnak ki alapjában véve ennyi hibával egy ilyen routert, de mindegy.
Egyébként ha jól emlékszem, nincs 24 óra a bérleti idő, bár lehet azóta már változott, viszont akkor csodálkoztam is hogy csak pár órával több, mint a dinamikus, én általában olyan 10 napot vagy hasonló lejárati időt szoktam megadni a fix IP-knek, ha úgy is ugyan azt kapják vissza az eszközök, most mit szopassam őket feleslegesen kis időkkel meg kommunikációval, de ugye alapjában véve ehhez is ész kellene, egy szolgáltatónál illene hogy legyen, egyébként meg ha jól emlékszem, egy központi szerverük van és a hálózatokra ahogy általában más szolgáltatóknál, úgy náluk is DHCP helper-el megy ki az IP, ez ugye megkönnyíti a menedzsmentet, de egy eszközt igen könnyen túlterhel és a hálózat azon irányába megnöveli a felesleges kommunikációt, jó egy DHCP kérés és adás nem egy nagy etwas, persze sok kicsi sokra megy, viszont eltérő bérleti időt a "normál" tartományban én is megfigyeltem már, 1 órással viszont talán még nem találkoztam, viszont a fix IP-re rátérve, fix IP-s ügyfeleknél viszont olyannal már találkoztam nem egyszer, hogy eléggé feketelistás az adott IP, szóval nem csak a nem túl hosszú bérleti idő, hanem emiatt is eltántorítanálak a fix IP-től, mert ha kellene valami miatt másik IP, nem tudsz váltani, a fix IP előnyét meg ma már felváltják a dinamikus DNS szolgáltatások, szóval nálam már abszolút felejtős, viszont ha a firmware frissítést még nem próbáltad, akkor próbáld meg, hátha segít.
-
Årpi
őstag
válasz
Alteran-IT #3569 üzenetére
Azért gondolom, hogy az ASUS lehet (inkább) a hibás, mert az Arris-szal sosem volt ilyen leállásom router módban, pedig kb. 2 évet fixen ment egymagában. Csak érthetetlen kicsit a dolog, mert van, hogy 6-7 lease/renew ciklus is lemegy hibátlanul, néha meg mind a 4-nél van 1-2 perces leállás egy 24 órás időtartam alatt. Legalább akkor ez lenne konzisztens.
Statikus IP-n gondolkodtam pedig, azt hittem kicsit hosszabb lease-zel dolgoznak ott, mondjuk egy 24 órással simán elégedett lennék. Én is gondolkodtam az Arris router módjának visszakapcsolására, mondjuk a wifit kikapcsolnám, mert a TUF5400 egy AX55-el van AiMesh-be kötve, így a lefedettséggel szerencsére nincs gond. Ez a 6 óra azért még lenyelhető és kalkulálható, egyszer mondjuk átkerültem egy mac clone (-próbálgattam a dolgokat, hátha én rontok el valamit a beállításokban-) után olyan szerverre, ahol 1 órás lease volt, na az már nagyon kellemetlen lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
Igazából ezzel a problémával már én is találkoztam a PR-nél vagy 2-3 alkalommal, volt hogy simán mikor lejárt a DHCP bérleti ideje, volt vagy 1 perc kimaradás, meg ugye volt már mikor nagyobb kimaradás is volt a szolgáltatásban és mikor vissza jött nagy nehezen, akkor éppen IP-t nem kaptam vagy 2-3 percig, gondolom szarrá van terhelve a 100 éves DHCP szerverük is, azt nekem nem ilyen csicsás "gamer" vacakjaim vannak, nálam ez Mikrotik router esetén jelentkezett ez a hiba, szóval biztos hogy a szolgáltatónál is van baj, mint általában (de ezt már megszokhattuk), az viszont tény, hogy ASUS-nál én is hallottam már erről, ugyan így volt anno a TP-Link-nél is probléma az IPv6-al, sajnos bizonyos gyártók alap protokollokat nem mindig tudnak integrálni megfelelően a szoftvereikbe, ami eléggé nagy baj, de ezzel nem tudunk mit csinálni, hülyék sajna mindenhol vannak.
Viszont most teszteltem, mert nekem is most nem rég járt volna le, simán megújult az idő és kimaradás sem volt (azt az 1-2 másodpercet leszámítva), szóval ha most lenne neked kimaradás, akkor valószínűleg az ASUS router lenne a hibás, mondanám hogy kérj fix IP-t ha ez annyira zavar, de az a baj, hogy a fix IP-nek is talán csak pár órával hosszabb a bérleti ideje, annyi hogy biztos azt kapod vissza, de akkor is rövid a lejárati idő és mikor lejár, ugyan úgy lenne 1-2 perces kimaradásod.
Ha nagyon zavar, max. vissza rakatod router módba az Arris modemet és bridge-ként használod az ASUS routert, így annyi pozitívuma lehet a dolognak, hogy két WiFi-d van és ha eddig esetleg nem, így biztos le tudod fedni az egész házat, hátránya viszont hogy a NAT az így is elég gyenge Puma 6 chipesetes modemet terhelné, mondjuk ha így is megvan az 500 Mbit/s az nem gond, de én általában nem szeretem ezeket a modemeket routerként is használni, nem csak teljesítménybeli, hanem biztonsági szempontok miatt sem. -
Årpi
őstag
válasz
Alteran-IT #3567 üzenetére
Mondjuk, hogy ne csak pozitívat írjak mindig, mióta bridge módban van az Arris, azóta nálam sem tökéletes valami
. Bár egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy a szolgáltató a hibás. 6 órás lease van a DHCP kiosztáson (PR oldalról) és néha nem hosszabbítja meg automatikusan a router, ilyenkor 1-2 perc nincs net.
Csak közben rengeteg ASUS related ISP vs. Router DHCP problémát találtam, így nem egyértelmű ki a ludas, nincs kedvem kitesztelgetni, hogy pl. közvetlenül gépre kötve okés-e, főleg, hogy másoknak is kellene közben a net ugye. Ha nem online játszom akkor nem zavaró, csak na, mégsem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Imilenni #3566 üzenetére
Mondjuk az a MT7621AT chipsetes router is eléggé érdekes, de 500 Mbit/s-t simán kihajt, sőt akár gigabitet is bizonyos kompromiszumokkal, de itt nem a router, meg nem is a modem limites, főleg hogy az is bridge módban van (ugye az is szar chipset-et kapott, az Intel Puma 6 használata inkább csak bridge módban javasolt), hanem a szolgáltató hálózata, sajnos ha eléggé leterhelt környéken vagy, mint ahogy én is, akkor nem lesz meg a névleges sávszél, Árpi jól jár ilyen szempontból, mert kevésbé leterhelt szegmensen van, sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, de azt mondom még annak a 250-nek is örülhetsz, nálam néha a szaros 120 Mbit/s sincs meg, ami azért már nagyon gáz, van hogy ha újraindítom a modemet és az rááll a kevésbé terhelt csatornákra, akkor megvan, de mondjuk egy napig, mert ha ezt más is megcsinálja és pont azt a 8 csatornát terheli le amit én, akkor megint nincs meg, talán ha kapnék én is egy 16-24 csatornás Arris modemet, akkor legalább a 120-as netem meglenne, de azt csak az 500-as nettel adják, ha meg a 120 sincs meg gyakran, akkor egy 500-astól mit vár az ember, szóval nem fogok előfizetni rá, már megvárom amíg a Telekom befejezi az optikát és a kezdő árakkal úgy hogy konkurencia is van, talán még egy 2/1 gigás nettel is jobban fogok járni, mint a PR-nél 500 megával, aminek a fele sem lenne meg.
-
Imilenni
addikt
Igen, sajnos KOAX van még itt, (Szolnokmegye)
Amit adtak routert, azt csak Bridge-nek használjuk, egy Asus RT-AC65P-on keresztül használjuk, és sajnos a kábeles sebesség mozog 250 körül. -
Alteran-IT
őstag
válasz
Imilenni #3561 üzenetére
Én ahol eddig voltam és PR-es 500-as net volt, ott általában 230-350 között teljesített, az 500 max. késő este volt meg, koax-on nem kell csodálkozni ha csak ennyit tud, mert van általában 750-800/120 Mbit/s összkapacitás mondjuk 50-100 háztartásra, amiben az 500 lefele csak egyszer van meg, így ha más is megpróbál 500-al, vagy 250-el stb... tölteni és már túlvagytok a közös sávszélesség határán, akkor mindenki a névleges alá korlátozódik, sajnos az ennyit tud, koax-on 15-16 letöltési csatornával 2021-ben már nem életképes az 500-as sebesség.
Ja persze én a fenti értékeket kábelen mértem, de egyébként az Arris-os WiFi-s modemen nem olyan rossz a Wifi, megfelelő eszközzel simán ki lehet egy 400 Mbit/s-t hozni belőle WiFi-n, sőt szerintem többet is, de tényleg kábelen kell mérni, viszont nálam minden esetben kábelen volt ilyen szar, de mint mondtam, ezt a sebességet nem így kellene szolgáltatni, mostanában amúgy is már 24 csatornás modemeket osztogatnak, nem értem miért nem tolják meg még 8-9 letöltési csatornával a hálózatot, mondjuk ezt a 20 éves lehasznált ótvar hálózatot is mint ami itt van nehéz lesz bővíteni, de mindegy. -
Zsolty20
senior tag
válasz
Imilenni #3561 üzenetére
Nálam 800/250-es van, optikai és nincs vele baj.
Valószínű, hogy az 500/20-as koax kábeles így két opció lehetséges. Vagy nálad, vagy náluk van probléma. Próbáld meg újraindítani a PR által adott eszközt és utána lecsekkolni, szigorúan kábelen keresztül(ha eddig wifivel voltál akkor az a baj, ugyanis a PR eszköze(legalábbis a nálam lévő Huawei HGW) lepkefing wifi téren). Ha nálad minden pacek akkor jöhet a szolgáltatói oldal. -
Imilenni
addikt
Sziasztok
Nektek hogy teljesít az 500/20-as net?
NÁlam jó ha 250/20-at tud -
tomee987
tag
válasz
Akosman #3558 üzenetére
Optikán a túl erős jel is okozhat ilyet. Ha a jelerősség max., a jelminőség pedig lecsökken, a bithibaarány az egekben, akkor az lehet túl erős jeltől is, főleg ha minden frekin ez van.
A mini Node csak egy átalakító, optikai fényből csinál koax RF jelet, nem csillapít, nem nyúl bele a jelbe, semmi. Esetleg tegyél be egy +osztót vagy egy csillapítót.[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
válasz
Alteran-IT #3557 üzenetére
Igen az egy ONT, de az a DIGI-től van.
DIGI internetem van, és PR-Telecom tv szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
válasz
Alteran-IT #3555 üzenetére
Azért adtak mini nodeot pontosan amit írsz. Kizárólag csak tv szolgáltatást veszek a PR-től internet nélkül.
Akkor kicseréltetem a node-ot azért. Egy próbát megér. Köszi!
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Akosman #3554 üzenetére
Beázás alatt amúgy nem csak szó szerinti beázást érdemes érteni, elég ha a padláson nagyon párás a levegő, a csatlakozás meg nagyon szar, hosszú távon megteszi az is a hatását, azonban akkor nem csak 1-2 alkalommal lenne szar a jel, hanem szinte állandóan, szóval ebből a szempontból mindegy.
Amúgy az hogy 30 méterre jobb a jel, az nem azt jelenti, hogy feltétlenül jobb, lehet hogy a TV-k tunere nem egyformán érzékeli a jelet így lehet valamelyik jobbnak mutatja, ebből igazából nem feltétlen érdemes kiindulni, de egyébként ha a node rossz, illetve a tunere, akkor értelem szerűen a legközelebbi TV mutatja ki legjobban a rossz jelet, ilyen szempontból ez érthető is, én csak azt nem értem, hogy ezek is miért kezdtek el olyan hülyék lenni, mint a DIGI-nél, hogy 2-3 szolgáltatás igénybevétele esetén is külön node kell a TV-hez, régen olyan szépen megoldották ezt az ONT-ról, illetve annak az RF kimenetéről, ha ugye olyat adott a szolgáltató, nem értem miért kell idiótának lenni és feleslegesen több eszközzel megoldani azt, amit eggyel is meglehet, mert ha csak TV-re fizetne elő az ember, azt mondom oké, elég egy olyan node, de így hogy internet is van, baromság, de végül is nem is a PR lenne, ha nem lenne magasfokú idiótizmus a társaságnál, na mindegy, biztos így olcsóbb nekik, vagy nem tudom miért egy ilyen barom megoldáshoz folyamodtak, viszont így két eszköz van, tovább kell osztani az optikát, másrészt két fogyasztó van az előfizetőnél, szóval kurva jó, na mindegy.
Egyébként mivel nem IPTV alapú a szolgáltatás, így tényleg mindegy hány előfizető van, a TV egy külön hullámhosszon megy, így maximum az optika szarrá osztása teheti szarrá a jelet, de az szinte állandó probléma lenne, nem pedig néhai, ráadásul itt nem "sávszélesség" alapú a dolog, persze nyilván megvan annak a hullámhosznak is a kapacitása, de ilyen kis csatornaszámmal és HD minőséggel nem kimeríthető, szóval mindegy hogy hol van a fejegység, lehet akár 100 km-re is, optikán gond nélkül átvihető a jel sokkal jobb minőségben és sokkal kisebb késleltetéssel, mint ha külön fejegység lenne telepítve a településen, szóval ilyen szempontból jobban is jársz szerintem, itt valószínűleg az van, hogy az a kis node nem tud elég stabil és jó jelet előállítani, de ha egyszer ilyen olcsó szart vettek, akkor ez van, amíg nem látsz pixelesedést, széteső képet vagy hasonlót, addig nem érdemes vele foglalkozni. -
Akosman
aktív tag
válasz
Alteran-IT #3553 üzenetére
Érdekes,mert délután egy óra hosszán keresztül ismét rossz volt a jel,majd most megint hibátlan. Koax nem ázik be a padláson,mert nem tud. Egyébként a mini node melletti tv-nél rosszabb a jel ha szarakszik,mint ahova még egy 30 méteres koaxon megy. 3 hete kötötték be a tv szolgáltatást,és eddig full hibátlan volt,nem is értem,ezt a hol jó hol nem miértjét. Szerencsére pixelesedés nincs jelenleg akkor se ha a hiba fent van,csak zavar,hogy tudom, hogy nincs minden rendbe.
A feladó állomás kb 12km-re van,de azt mondták az nem lehet a hiba oka,hogy nincs fejegység a faluban,mert nem terheli le a hálózatot bármennyi előfizu van rajta. Optikának állítólag nem számít,de ezt se vágom.
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Akosman #3552 üzenetére
Az optika nem ázik be, mondjuk PR-nél ki tudja, ilyen béna szolgáltatónál még az is lehetséges, ha az osztást bénán rakták össze.
Egyébként tételezzük fel, hogy az optikai hálózattal minden rendben van, akkor viszont 4 helyen lehet probléma az adással, vagy eleve a szolgáltató szolgáltatja szarul és akkor mindegy hogy optika, a jel szar minőségben érkezik, így a TV is szarként veszi, vagy lehet probléma az ONT tunerével, vagy a köztes koax hálózattal, vagy a TV tunerével. De mivel 2 nap hiba után semmi, így feltételezhető, hogy vagy a szolgáltatónál volt gond, vagy esetleg a köztes hálózatban, lehet ha felmegy a koax a padlásra ott beázik, vagy ilyesmi, persze ez csak feltételezés. -
Akosman
aktív tag
Sziasztok!
Optikai hálózaton mi lehet a hiba oka,hogy a tv-nél a jelminőség és a bitrate hiba változik folyamatosan,és ezért be be pixelesedik a kép. Tegnap előtt és elötte 2 napig folyamatosan esett,arra gondoltam talán beázott valahol,de elvileg optika nem ázik be. Ma már semmi hiba. Minden jel 100% és a bitrate hiba is 0. Egyszerűen nem értem mi lehetett a gond.
Ez volt mikor esett.
És ma már semmi hiba 2 nap hiba jelenség után. -
Stefanie
tag
válasz
Zsolty20 #3548 üzenetére
Felhívtam őket, van megoldás!
Mind a két esetben nekik kell szólni, hogy állítsák át távolról, amihez 72 órát kértek.
Optika esetében ennyi, menni fog. Ha nem az van, akkor:
a) átbillentik távolról, de ha elmegy az áram vagy újraindítod az eszközt, ezt e beállíást elfelejti
b) 2500 forintért adnak egy másik eszközt ami csak bridge-ként működik. Ezt személyesen kell intézni, a régi modemet is be kell vinni nekik. -
Stefanie
tag
Sziasztok!
Ma kötötték be hozzánk a netet és szeretném a tőlük kapott eszközt bridge módban használni, saját, Asus routerrel. UPC-nél egy gombnyomással át tudtam kapcsolni, de itt nem találok ilyesmit és amiket a netet lelek, olyan menüpontjaim nincsenek
Hogyan tudom átbillenteni?
Huawei HG8247H az eszköz. -
Alteran-IT
őstag
válasz
Zsolty20 #3543 üzenetére
Valószínűleg az még a régi ügyfélkaput, illetve annak részeit használná, látszik mennyire figyelnek arra az app-ra, illetve a fejlesztésérére.
Próbáld meg az új ügyfélkapun belülről igényelni a kódot, már ha annak van olyan része és azt add meg az app-ba, bár nem tudom hogy van-e, én még nem regisztráltam az új ügyfélkapujukba, meg nem is fogok, mert egy kabaré amit csinálnak, az előző sem volt túl régi, nem értem minek erre kellett elbaszni egy csomó időt és erőforrást, helyette foglalkozhattak volna hálózatfejlesztéssel, meg egyéb fontosabb dologgal. -
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
Zánkán várható optika? -
Nekünk is ugyanezt a Huawei félét adták másfél éve optikaihoz.
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Hozzánk pénteken fogja kötni a PR az optikai netet(800/250) és olyan kérdésem lenne, hogy van-e arról tudomása bárkinek, hogy milyen ONT-t adnak?
-
Amíg szétszeditek egymást 😁, addig érdekelne, hogy nektek jönnek az e-mail értesítők a számlákról?
Mintha az új ügyfélkapu rendszer bevezetése óta lenne a gond, hogy már minimum 2 számlám kiállításáról sem kaptam e-mail-t.
A jelenleg aktuális, múlt hét pénteken kiállított számlát most nézem ügyfélkapun úgy magamtól, mert tudom, hogy ilyenkor szoktak érkezni. Értesítést persze erről se kaptam.
Csoportos beszedést nem akarok, szóval akkor marad, hogy naptár emlékeztetőlet állítok be róluk. 😁Egyébként elég szedett-vedett érzés az új ügyfélkapu rendszerük, de mondjuk a korábbit sem éreztem teljesen 21. századinak.
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
válasz
sziszi-fuszi #3528 üzenetére
Igen, most az egyszer jól fogalmaztál, az csak egy vélemény, amely igen távol áll a valóságtól, de attól még a te véleményed, mondjuk én nem lennék büszke rá, de mindegy is, a te dolgod 😂
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Alteran-IT #3527 üzenetére
Te egyszerűen és tömören: Orvosi eset vagy! S ez csak egy vélemény!
-
Alteran-IT
őstag
válasz
sziszi-fuszi #3526 üzenetére
Akkor fogadd meg a tanácsod, mert te frusztráltabb vagy jóval mint én (én inkább csak szókimondó és őszinte vagyok, tudtommal az nem rossz tulajdonság, bár akiknek nem tetszik az igazság, azok nyilván nem szeretik a hasonló embereket, ez már jó pár éve, vagy évtizede így megy sajnos, de én leszarom) plusz nem kellene személyeskedni és akkor én sem úgy reagáltam volna ahogy
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Alteran-IT #3525 üzenetére
Szerintem a frusztráltságod kellene máshol levezetni!
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
válasz
sziszi-fuszi #3524 üzenetére
Akkor térjünk vissza oda, hogy megint nem érted amit mondtam, hogy miért arra most ne térjünk ki, biztos nem ittad meg a reggeli kávéd, meg ahogy látom sokáig voltál fent.
Az előző hozzászólásom második részében írtam, hogy megtaláltam azt részt, ahol "törvény" rendelkezik róla, de engem speciel az érdekelne, hogy ennek az egésznek mi az alapja, ugyanis a román Digi oldalán is megtalálni már ezt, holott rájuk nem vonatkoznak a magyar törvények és ez sem olyan nagyon új dolog, legalább is 2-3 hónapja még nem láttam a szolgáltatók oldalán, pedig ez mondjuk 2020 végétől hatályos (persze a 13/2011. (XII. 27.) NMHH rendelet 2020-as kiegészítése ez is), na de a lényeg, hogy az a szánalmas (meg hogy nem érted, mondjuk ez inkább tragikus), hogy ezt képesek rendeletben foglalni, hogy "600" érétket szerepeltessenek a szolgáltatók, továbbra is megtévesztve az előfizetőket, de azt nem, hogy a szolgáltatónak 100%-ban arra kellene törekednie hogy a névleges, vagyis az előfizetett sávszélességet adja, mert kurvára szánalmas és igazságtalan, hogy előfizetsz egy 800/250-as netre, de törvény szerint annak a normál sebessége ami tök rendben van az 525/165 Mbit/s, a minimális meg amit minden körülmények között meg kell kapnod az 250/80 Mbit/s, na ez a szánalmas, legalább is egy épelméjű ember számára és mindegy hogy most törvény írja elő (na az tényleg idióta aki ezt találta ki és a szolgáltatót védi nem pedig az előfizetőt, de mit várunk mikor olyan írja itt is alaptörvénybe hogy milyen nemű az apa és az anya, aki a saját nemével nincs tisztában - szájerre gondoltam).
Valahogy az lenne a normális, ha a névleges sávszélesség lenne a normál esetben elérhető sávszélesség, szóval ennek hogy ezt a kettőt elkülönítették semmi értelme nincs, csak az hogy megint hülyére vegyék az embereket.Annyi, hogy ez nem konkrétan PR-es téma, illetve nem csak erre a szolgáltatóra vonatkozik, bár ez végül fentebb is tisztázódott, így folytatni nem érdemes, de ettől függetlenül ugyan úgy szemétség, főleg hogy ezek után is névleges értéken fogják a szolgáltatók a csomagot értékesíteni és sok esetben szartak az átlag előfizetőre, amíg a garantált sávszélessége megvolt, így abszolút baromság volt egy külön értéket meghatározni, mert tényleg csak arra fog menni, hogy a 800-as csomagod majd szinte állandóan csak 525 megát fog hozni, kb. olyan mint ha bemennél majd a boltban egy kiló kenyérért, ki is fizetnéd az egy kiló kenyér árát, de majd csak fél kilót kapnál (vagy 2/3-od, de ez most mindegy), nem tudom te mennyire örülnél neki, már ha ezt a példát megérted egyáltalán.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Alteran-IT #3523 üzenetére
Már megint hülyeséget írsz. Azért közlik ezt az értéket is, mert törvény írja elő! De te megint nagyon okos vagy! (Á! Csak hiszed!) Reménytelen eset vagy! Szerintem, .ha ennyire értesz hozzá, alapíts egy céget és csináld. Ne a partvonalról légy oly okos! Kibicnek semmi nem drága. Tényleg szánalmas!
Szerinted mindenki hülye és nem ért semmihez. Pedig te vagy a képletben a helikopter. -
Alteran-IT
őstag
válasz
Akosman #3522 üzenetére
Hát ez annyit jelent csak, hogy nem csak a PR írta ki, vagyis nem csak ők próbálják hülyének nézni az embereket, a fentebb leírt tényeken pedig nem változtat.
Annyi csak hogy érdekelne hogy ezt most miért írják ki, volt-e valami törvényi változás, vagy így próbálja minden szolgáltató hülyére venni az embereket és kevés pénzbefektetéssel, valamint fejlesztéssel a lehető legnagyobb bevételt elérni úgy, hogy a lehető legnagyobb csomagokat értékesítik és ha nincs meg csak a 2/3-a vagy a fele, akkor van mire hivatkozni.
Ugye most hogy volt a járvány, meg a home office, elég sok szolgáltatónak letérdeltek a helyi hálózatai a túlterheltségtől, itt a PR-nél is észre lehetett venni, lehet ehhez is köze van, de ezt nem úgy kellene orvosolni egy normális országban egy normális szolgáltatónál, hogy erre-arra hivatkoznak, hanem hogy elkezdenek fejleszteni és arra menni, hogy az előfizetett tartalmat gond nélkül tudják szolgáltatni az előfizetőnek.Szerk.:
Ráadásul a DIGI úgy írja, hogy kínált sávszélesség, amivel eléggé öngólt lőnek, mert ha az a kínált, vagyis a 700 Mbit/s, akkor miért 1000-es néven értékesítik? Tehát ezt az ökörséget épp ésszel nehéz felfogni.
De hogy most ezt a baromságot is ki találta ki azt nem tudom, mert látom hogy van ilyen kormányrendelet is (25/2020. (XII. 21.) NMHH rendelet 1. § (5). Hatályos: 2020. XII. 22-től.), vagyis szokás szerint az idióta kormány is benne van, de megnéztem a román Digi oldalát is, náluk is szerepel már a normál körülmények között elérhető sávszélesség, szóval lehet valami EU-s ökörség, amit szokás szerint átvett ez az idióta kormány is (érdekes, ilyenekben egyetértenek az EU-val, mint a kínai csomagok után fizetett vám stb... tehát ami szar az állampolgároknak, abban egyetértés van), mindegy, akkor is egy szemétség, mert nem lenne szabad hogy ilyennel védjék a szolgáltatókat, mindegy hogy most melyikről van szó.[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
válasz
Alteran-IT #3516 üzenetére
Ma láttam időközben minden szolgáltató kiírta ezt a rendes körülmények közti sebességet.
[kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Alteran-IT
őstag
válasz
sziszi-fuszi #3519 üzenetére
Te meg mikor leszel képes arra hogy megtanulj olvasni, illetve mondatot értelmezni? Egyikhez sem kell diploma, azt állítólag diplomás ember vagy.
Én nem szaroztam, tényeket közöltem, a tények meg a valóságon alapulnak.
Itt a környéken is akár hány embert megkérdezek akik úgy otthon is vannak és használják is a szolgáltatást, egyáltalán nincsenek megelégedve vele, főleg akik a 21. században élnek és inkább az interneten próbálnak meg mindent intézni, köztük filmet is nézni, mint Netflix, HBO GO stb.... Ilyen dolgokhoz ezek a helyi alulméretezett és szarrá terhelt DOCSIS 3.0 hálózatok elég kevesek.
Az meg hogy új hálózatnál eleve úgy reklámozzák a sebességet, hogy normál esetben is kevesebb jön mint amire előfizetnek az emberek, az megint őket minősíti meg azt aki nem tudja felfogni, hogy ez gáz.
Egyébként nem mindenki hülye, sosem mondtam, de az amit csinálnak egy vicc és hogy miért nem megyek hozzájuk dolgozni? Mert nincs kedvem agyvérzést kapni, valószínűleg úgy is meg van az oka annak hogy miért van ennyire elmaradva ez a társaság és ha figyelmes voltál, volt itt egy ember aki a PR-nél volt és most annál a cégnél van aki átvette a Tatai körzetet a PR-től és megmondta ő is a véleményét, annyi hogy nem sokkal később kitöröltette, de aki aktív volt az láthatta, szóval ennyit a PR-ről, ja meg rólad is.#3520 Akosman:
De akkor látod, van nekik, mármint a cégnek tapasztalata és nem véletlen írták ki azt amit, ugyanis véletlenül sem úgy tervezték a hálózatot a tapasztalatok alapján, hogy arra törekedjenek, hogy a névleges 800 Mbit/s meglegyen, mert mint írtad, a környéken lévőknek is általában 600 Mbit/s körül van a 800-as csomag, azért 200 Mbit/s mínusz egy új hálózat esetén szerintem gáz.
A leállások meg más, azok valószínűleg központiak voltak, ez a jó a passzív optikai hálózatoknál, mert ott leginkább csak központi, vagy valamilyen végponti hiba lehet, de pl. egy ilyen tákolmány HFC hálózatnál mint itt elég ha beázik az erősítő, vagy éppen tönkremegy, vagy valamelyik csatlakozás elöregszik és máris van kimaradás akkor is ha nincs központi hiba, vagy valami más.
A TV szolgáltatás meg szerencsére optikán legjobb ha külön sávon megy és nem IP alapú, mert ugye optikán nincs olyan, mint egy koax hálózaton, hogy egy csomó tényező befolyásolja a minőségét és akkor szemcsésedik és szétesik a kép meg hasonló, ott csak az előfizetőnél elhelyezett ONT, a helyi koax hálózat és a TV tunere befolyásolja a minőséget, így általában nem szokott semmi gond lenni.
Annyi hogy én TV-ért ma már nem váltanék szolgáltatót, mi is ha váltunk Telekomra az az internetért lesz, a TV-re már kb. szarik rá mindenki, mert online ugyan úgy elérhetsz bármilyen online, vagyis élő és offline tartalmat is mint filmek, sorozatok meg ilyesmi és akkor amikor te akarod nézni, nem pedig akkor, mikor a szolgáltató, illetve a tartalomszolgáltató azt leadja, így megszűnik a kötöttség, meg a reklámok és így tovább, csak ugye nehéz az online tér felé egyre jobban elmenni, ha egy telekommunikációs szolgáltató nem arra törekszik hogy az internetelérés minél jobb legyen és az előfizetett sávszélességet az az esetek 80-90%-ban el tudd érni. -
Akosman
aktív tag
válasz
Alteran-IT #3518 üzenetére
Körbe érdeklődtem itt a környéken ahol a PR-nek optikai hálózata van. Itt az elmondottak alapján teljesen jó a hálózatuk. 800Mbit/s hálózaton stabilan megvan a 600+Mbit/s körüli érték azt az infót kaptam. Az elmúlt 5 évben kétszer tapasztaltak hibát. Egyszer egy fél órás, illetve egyszer egy fél napos leállás volt. Nekem igazából majd a Tv szolgáltatás kell majd. Arra is csak jókat mondtak. Nekem jelenleg Digi FTTH szolgáltatásom van 8 hónapja. Eddig egyszer volt egy 10 perces leállás. Internet része stabilan hozza a 600+Mbit/s, de sokszor a 900+Mbit/s is megvan. Nincs baj vele. Azonban ha elindul a PR optikai hálózata,a tv szolgáltatásra azonnal vevő leszek.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
Alteran-IT #3518 üzenetére
Mikor leszel végre képes arra, hogy abba hagyd a szarolást és mindenfajta helyi ismeret nélkül csak szidd a szolgáltatót? Azért mert neked rossz a tapasztalatod nem kellene. Ahogy regényeket sem kellene írni a szarolásból.
Szánalmas amit művelsz, pusztán azért, hogy hogy végre megnyílvánulhass. Tudjuk már tőled rég, hogy rajtad kívül mindenki hülye és csak te értesz hozzá! Miért nem mész a PR-hez dolgozni, hogy óriási tudásoddal, hatalmas szakmai gyakorlatoddal segítsd őket a munkájukban?
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Akosman #3517 üzenetére
Hát ahogy ők írják mint rendes/normál körülményt, ott közel sem 90% szerepel ha kiszámolod (bár ránézésre is látszik), hanem csak 66%, ami szerintem kurva kevés, gyakorlatilag a szolgáltatás 2/3 része, bár egy 2/3-os birka országban mit várunk, főleg hogy a garantált pedig 1/3 alatt van a névleges/előfizetett sávszélnek, ami szintén vicc és az is, hogy harmadokra jönnek ki a számok.
Egyébként nem jó, a jó az lenne, ha tényleg 90-100% között tudná a szolgáltatás a nap 24 órájában, elvégre nem úgy adják el neked, hogy "adunk 250/80 Mbit/s internetet, ami normál esetben lehet 525/165 Mbit/s is, illetve elérheti akár a 800/250 Mbit/s sebességet is ha nincs szarrá terhelve az új legmodernebb optikai hálózatunk", szóval ennek fényében ez közel sem jó, szimplán átverés, persze azt tudják csak átverni, aki nem tudja értelmezni a mondatokat, illetve nem tudja hogy miért fizet, mert mindenki a névlegesért fizet, a garantált ugye a legrosszabb körülményekre vonatkozik, de az huzamosabb ideig nem állhat fent.
Az meg hogy a Diginél nem foglalkoznak veled ha a garantált megvan, az azért van, mert sokan nem lépnek fel elég határozottan és vagy be vannak szarva és inkább hagyják, ugye "jól van az úgy", vagy várják hogy magától megoldódjon a probléma, ami nem fog ugyebár.
Ugyan így van a forintnál is, ha kurva gyenge, lehet ellene tenni, el kell zavarni azt a rakás szerencsétlenséget, akik miatt gyenge, nem pedig ülni csendben és várni, hogy talán majd egyszer jó lesz és nem lesz mindennek az ára az egekben.
Ugyan úgy ahogy a kormány érted van, a szolgáltató is érted van. Ha nem tudják a kínált színvonalat nyújtani, fel kell őket jelenteni az illetékes hatóságoknál és akkor majd nem fognak rád szarni.
Anno néztem, hogy a Digi topikban volt egy-két ember, aki mert tenni és harcolni a névleges sávszélért és ahogy néztem, többnyire eredményes is volt a küzdelmük, de ehhez az kellett, hogy kiálljanak magukért, nem pedig várják hogy a sültgalamb a szájukba repüljön.
Én is egy időben foglalkoztam a PR-el és osztottam nekik az észt, volt is eredménye pár hétig, vagy legjobb esetben hónapig, aztán kezdődött elölről, de mit várunk olyan szolgáltatótól, akik egy ősrégi szarul átgondolt és felépített (a használható frekvenciatartományra is gondolok) és szegmentált HFC hálózaton (úgy hogy a szomszéd városból jön át a többszálas optika, hogy ha esetleg véletlen elvágják, legalább egy napig csinálják, ahelyett hogy áthúztak volna egy 1-2 szálas gerincet és helyben rábaszták volna a CMTS-t, illetve egyéb hálózati eszközöket előtte és akkor legalább a javítás könnyű és gyors lenne, valamint sokkal skálázhatóbb lenne a hálózat, nem úgy mint most) nyújtanak szolgáltatást az ország legkeletibb végében, ahol volt olyan időszak, hogy valahol pest és újhely között havonta elvágták valahol a gerinckábelt is, mert szerencsétlenül fektették le és éppen hogy elkaparták a föld alá, már ha egyáltalán a föld alá került a kábel és nem valamilyen ősrégi matávos oszlopon volt légkábelként ami elszakadt ha az oszlop kidőlt, vagy rádőlt egy fa, vagy éppen egy traktor elment alatta és levágta, meg ilyesmi, szóval az a baj, hogy vannak bőven gondok a PR-nél.
Viszont ott Pest környékén, főleg új építésű optikai hálózaton joggal lehet vitába szállni velük, mert ha alapjába véve szarul építették ki az optikai hálózatot, akkor az gyakorlatilag arra megy, hogy az ügyfeleket szándékosan lehúzzák, vagyis ne kelljen megadni nekik a névleges sávszélességet, gondolom ugye tapasztalatból írták ki azt amit, vagyis a jelenlegi optikai hálózatain is a PR átlagban annyit tud adni annál a csomagnál és ha már ezt figyelembe vesszük, a Tököli hálózatot úgy kellene most kiépíteni, hogy a névleges sávszélre kelljen törekedni és ilyen kiírására ne kerüljön sor, mert ugye eleve a névlegesre kell törekedni, na de mindegy, vannak nagyobb gondok is ebben az országban annál, hogy egy szolgáltató nem arra törekszik, hogy megadja az előfizetőnek azt, amiért előfizet és ezt még reklámozza is. -
Akosman
aktív tag
válasz
Alteran-IT #3516 üzenetére
A normál körülmények között azt jelenti, hogy a napi 24h alatt 90%-ba meg kell kapd azt a sebességet,és csak 10%-ba a garantált sebességet. Azért ez jó. Sok helyen ha a garantált megvan nem szólhatsz egy szót sem. Diginél is ha megvan a 300 letöltés,nem foglalkoznak veled,mert az a garantált.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Akosman #3515 üzenetére
Legmodernebb optikai hálózat, de már nem csak garantált sebesség van, hanem rendes/normál körülmények között elérhető sebesség is, ami még mindig jóval kevesebb a névleges, vagyis előfizetett sávszélnél, amit talán nagy néha ha a bolygók is együttállnak, akkor elérhetsz, mindezt a legmodernebb optikai hálózaton, de legalább őszinték és égetik is magukat, ugyan még mindig hülyék, de ez már haladás.
-
Akosman
aktív tag
-
barnibooo
aktív tag
válasz
freeknight #3512 üzenetére
Köszi a Te válaszod is
!
-
Alteran-IT
őstag
válasz
freeknight #3512 üzenetére
Igazából áramtalanítás sem feltétlen kell, ha az user elkezd az ügyfélszolgálatosnak panaszkodni, hogy nem jó valami, akkor az ügyfélszolgálatos távolról újra tudja indítani és probléma meg van oldva, nem kell feleslegesen áramtalanítani, ez inkább ilyen hülye szokás, ami még ma is terjed, egyedül akkor van egy csepp értelme, ha a tápegység instabil, egyébként a szoftveres újraindítás megoldja szinte minden esetben ugyan azt a problémát, kivéve ha már hardveres gond van.
Apropó ami a beállításokat illeti, elméletileg megmaradnak azok is, csak nem az alap felhasználónévvel és jelszóval kell belépni, hanem azzal amit az ügyfélszolgálat személyre szólóan megad, elméletileg akkor megmarad a konfiguráció, vagy azt is megkapja újraindítás után központilag, ez egy ilyen idióta próbálkozás volt a PR részéről a központi beállításra az első WiFi-s csodájukkal, de a szoftveres háttér egy kalap szar, a UPC anno készített hozzá egyedi stabil szoftvert, ahogy az Ubee modemhez is, de azokon se próbálkozott ilyen idióta központi módszerrel, pedig a UPC-nél azért megvolt bőven a megfelelő szakmai háttér a kábelmodemes technológiához, meg úgy a hálózatüzemeltetéshez, nem úgy mint a PR-nél.
-
freeknight
őstag
válasz
barnibooo #3511 üzenetére
Ez a magukat okosnak képzelő, de valójában hülye userek elleni védelem: ha bármit elállítgat a routerben a szerelőknek nem kell kiszálni, egy áramtalanítás után jön a factory reset.
Aki tényleg tudja mit csinál, annak ez valóban idegesítő, de szerintem teljesen érthető dolog.Ha nem tetszik, feletted már íták, tessék kérni egy szimpla modemet, azon nincs mit állítani, mindent magadnak tudsz intézni a saját routeredben.
-
barnibooo
aktív tag
válasz
Alteran-IT #3510 üzenetére
Köszi a választ! Még egy kérdésem lenne, hogyan jön ennek a csodának az, ha én kikapcsolom a wifi funkciót ő restart után már is visszaállítja. Ezt a viccet csak azért nem értem mivel a rajta beállított más adatok nem változna.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
barnibooo #3509 üzenetére
Ügyfélszolgálatot fell kell hívni, menüben megadod az ügyfélszámot és kéred az ügyintézőt, általában a legtöbb meg tudja oldani, ha nem, akkor kérni kell, hogy kapcsolják az informatikát, ott biztos meg tudják oldani, bár mivel a TC egy eléggé szar eszköz azzal a szoftverrel amivel a PR használja, így én inkább a helyedben cseréltetném egy sima Cisco modemre, annyi hogy talán még mindig van egy egyszeri csereköltség, ami valami 2000 forint körül van, de ebben nem vagyok biztos, elég rég nem néztem már meg az ilyen költségeket.
[ Szerkesztve ]
-
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
Pr-nél, hogyan lehet kérni a Bridge módot? Valakinek van valami tapasztalata? (Technicolor TC7200) -
Alteran-IT
őstag
válasz
tomee987 #3507 üzenetére
Nyugodtan lehetett volna a TARR Kft.-s rész is "on", vagyis lényeges rész, mert lényegesen jobb minőségben és több ésszel szolgáltatnak mint ez a dilettáns bagázs a bohóc módjára kialakított ezeréves HFC hálózatával.
Arról egyébként nem is beszélve, hogy a TARR-nál már pár éve van IPv6 is, a PR-nél valahogy ennél még előjelét sem látom, mondjuk hogy őszinte legyek, nem csodálkozom.Egyébként régen írtam már, de nem oldódtak meg a szolgáltatóval való problémák, csupán nem volt nagyon időm írni mi a helyzet erre a szolgáltatás minőségével kapcsolatban, egyedül talán annyi változás történt, hogy kicsit kevesebb a szolgáltatáskieséssel járó gond (legalább is amikor otthon vagyok, mert egyébként volt hogy nem volt mikor nem voltam otthon, router logjában is látszott, hogy a router WAN portja nem linkelt (mikor újraindult a modem), nem kapott IP-t jó ideig csak amit a modem osztott stb...), viszont a szolgáltatás minőségével kapcsolatos problémák változatlanok, sőt talán rosszabbak is bizonyos esetben, külföld sok irányba még mindig szar, mondjuk ezen ilyen szolgáltatónál már nem csodálkozok, változott a külföldi társszolgáltatókkal kapcsolatos szerződés/kapcsolódás azért lett szarabb, sőt a belföld sem valami jó a helyi hálózat túlterheltsége miatt, ami egyébként van amikor megszűnik egy modem újraindítás után, ha azok a csatornák kevésbé leterheltek, amit megkap a modem utána, van amikor nem jön be, vagy csak kicsit javul a sávszél, érdemes lenne egyébként a csatornák számát bővíteni (azon kívül hogy a rendelkezésre álló sávszél megnőne, CMTS-nek is kicsit nagyobb mozgástere lenne abban, hogy a modemeket mely csatornákra irányítsa), főleg lefele irányba és/vagy 16/24 letöltési csatornát kezelő modemeket adni ha csak nem akarják selejtezni ezt a hálózatot, illetve a "technológiát", mert azért 2021-ben elvárható lenne már, hogy azért a névleges sávszél 80-90%-a állandóan meglegyen, most leszarom hogy van garantált, meg van bérelt vonali internet (ha elvágják a gerincet, akkor a bérelt vonali is ugrik, ugye ha igényesek akarunk lenni már, nem csak sávszélt, hanem rendelkezésre állást is nézünk), ha hosszabb távon nem megy a névleges érték szolgáltatása, akkor vegyék lejjebb a csomagokat, vagy fejlesszenek.
Egyébként ilyenkor az esti órákban nem nagyon van gond a sávszélességgel, de ez régen is így volt, viszont akkor is ahogy most is hozzátettem, hogy az ember nem csak este szeretné használni az internetszolgáltatást, na mindegy, 21. századi mentalitással egy 19-20. században ragadt mentalitású szolgáltatót és a szintén hasonló szinten lévő pártolókat nehéz megérteni, meggyőzni meg méginkább. -
tomee987
tag
válasz
Lajosnagy17 #3505 üzenetére
Szerintük sem, csak nem tudsz homepaget értelmezni. ÁSZF szerint egyébként mikrós internet érhető el ott a PR-től (vezetékes TV, Net, Telefon nem), de valószínűleg csak külvárosi részeken, ahova a Flip se megy.
Tapolcán egyébként a TARR Kft. a vezetés szolgáltató.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #3505 üzenetére
-
tomee987
tag
válasz
Lajosnagy17 #3503 üzenetére
Főleg, hogy Tapolcán nem is szolgáltat a PR-TELECOM, úgyhogy ez itt erősen OFF-os volt.
-
Lajosnagy17
senior tag
Most vettem észre, hogy Tapolcán is megjelent a Telekom fapados vállalkozása a Flip. Gondolom ezerrel szórják a szórólapokat, hogy olcsóbbak és jobbak mint ti. Nem lesz könnyű nektek.
-
hawyka
tag
válasz
viktorhu #3501 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy pl usaban 2 éve melyponton volt a tv elofizetesek szama (lakossagaranyosan) es megis eltart 4-500 csatornat. De ott vannak a skandinav piacok, ahol kb fej-fej mellett van mar a hagyomanyos tv es a streaming elterjedtsége, ezzel egyutt a tv csatornák száma is csökken.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz
tomee987 #3496 üzenetére
Nyilván nagyobb piac több tévécsatornát eltart, főleg, ahol vagy az ország hatalmas, és/vagy több országban is értik a nyelvet. Másrészt gyakorlatilag ugyanazt a szemetet tudják végtelen mennyiségben újrahasznosítani, ha megnézed, gyakorlatilag fillérekért ócska minőségben szinkronizált sorozatgyártott tartalmak mennek mindenütt, évtizedekig ismételgetve mindent, így kis költséggel magas fokú automatizáltsággal nyilván nagy csatornaválasztékot lehet létrehozni az igénytelenebb közönségnek - szóval ha megnő a hirdetési piac, mert gazdagabb vagy nagyobb a piac, a végtelenségig variálható a csatornaszám.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan SONY XR-65A80L 4K HDR Ultra HD BRAVIA XR Google TV, OLED Smart televízió
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - új akku - touchbar, garancia ( 11)
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- ASUS Radeon RX 580 DUAL 8 GB