Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben5421
újonc
Üdv!
Egy belföldi postacsomagot szeretnék küldeni - UV nélkül - (3 - 3,5 kg-os), milyen pontos mellékelt nyomtatvány kell ehhez? Kérem aki tudja a pontos formanyomtvány nevét amit kérni kell ehhez, írja le, előre itthon szeretném kitölteni.
Régen "belföldi postacsomagoz kísérőlevelet" kellett kérni, de ezt jól tudom megszüntették, mindig kevernek most valami MPL üzleti csomag van vagy hogy? régen adtam fel csomagot...
Köszi előre is !
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
ja még annyit: valaki írta hogy buborékos fóliába ajánlott betekerni a notit, nem tartom elvetendő ötletnek. de honnét tudnék ilyet beszerezni? gúgli nem segít, obi/praktikert dobott ki, az 25km ide. Kisvárosban milyen boltba keressem, írószerbolt?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
anonymus89
addikt
Bizony mert ha el kell ugranom akkor hiába csenget a postás és még aznap lehet nem is lesz nálam az összeg.....
Már nem 1x jártam így, vártam 10h-ig mindig előtt jött erre most meg fél 11-kor...Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
TaaT
nagyúr
válasz anonymus89 #2190 üzenetére
sokkal jobb mint amikor a postás hozza vissza a kp-t.
Tényleg, usába mivel érdemes csomagot küldeni ami nem túl kicsi de nem túl nehéz?
Give them hell Ukraine!
-
DJGABI
addikt
válasz Fancy-boy #2187 üzenetére
uhh ez megvolt, de pár adatot írtam csak be, aztán meglepődtem h nem ad ki összeget. kitöltöttem rendesen, így okés. majd' 3k, ahogy gondoltam. sztem jó lesz.
még annyit: erről a bankszámlára kapott utánvétről valakinek tapasztalata van? kb hány nap az átfutása? vagy kp-ban gyorsabb? az a pár száz ft már nem oszt, nem szoroz...
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Üdv!
Laptopot szeretnék feladni, utánvéttel fizetne a vevő. Melyik futárszolgálattal érdemes küldeni (ár se mellékes, de azért oda is érjen egybe)? MPL-el eddig nem volt gondom (kopp-kopp), ott mennyiből jönne ki kb? Ez az 1 napos express 1900Ft, plusz törékenyként érdemes gondolom meg érték biztosítva?
Előre is köszi
-
FuckeR19
senior tag
válasz 800.henrik #2184 üzenetére
"Tanulópénz" sajnos
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
800.henrik
senior tag
Eltűnt a telefonom, nem ért oda
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
anonymus89
addikt
Levélként a méretek: hosszúságban, szélességben és vastagságban együttvéve 900 mm, de a leghosszabb mérete 600 mm-nél nem lehet nagyobb.
Szerintem így sajnos nem fogod tudni feladni, standard/üzleti postacsomag-nál is vannak kitételek alakjára vonatkozóan, mi van ha pl. nem téglatest....Legérdemesebb vaterafutárral feladni szerintem.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok urak!
Nem adtam fel még hasonlót, így titeket kérdezlek: lenne két darab bicikli ráfom/felnim, mindegy minek nevezzük. Súlya elenyésző, ellenben a mérete igencsak nagy. Kb. 65cm a legszélesebb pontja.
Mennyibe kerülne a postázása? Gondolom mindenképp csomagban küldjem.Köszönöm a válaszotokat, Üdvözlet!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
toki87
tag
Én is mindig számlára kérem, valóban olcsóbb és gyorsabb. Csak most kp-ba kértem direkt, nem akartam bankolni.
Az utánvétkezelés az alábbi árakon érhető el:
Beszedendő áruérték Szolgáltatás díja
Készpénzben kifizetve Bankszámlára utalással
50 000 Ft-ig 320 Ft 305 Ft
50 001-100 000 Ft-ig 560 Ft 445 Ft
100 001-200 000 Ft-ig 700 Ft 600 Ft
200 001-1 000 000 Ft-ig 1500 Ft 1300 Ft -
saiyajin
senior tag
Én se emlékszem, hogy lehetne készpénzben kérni, amit a postás hoz.
A legutóbbi két alkalommal nálam úgy volt, hogy délután feladtam a csomagot postán (mert nem azt választottam, hogy jöjjön érte a futár), és másnapra már meg is kapta címzett, nekem pedig harmadnapra a számlámon volt a pénz. Ja és ez az MPL-es vaterafutár volt."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
FuckeR19
senior tag
-
toki87
tag
Valaki adott már el vaterafutárral árut úgy, hogy készpénzben kérte az utánvételt?
Ilyenkor a postás hozza a pénzt? és hány nap kb.? -
saiyajin
senior tag
Köszi a válaszokat! Annyira nem sürgős, ezért nem elsőbbségivel lett feladva. Inkább azért érdekes csak, hogy biztos legyen otthon valaki, amikor meghozzák, ne akkor derüljön ki, hogy volt a postás, amikor már a posta is bezárt.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Vajon a ma délben Keszthelyen feladott ajánlott levél megérkezik holnapra Debrecenbe? Vagy inkább szerdára várjam?
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
FuckeR19
senior tag
válasz anonymus89 #2165 üzenetére
már megszűnt a 2000g-os ajánlott és utánvétel páros?
-
anonymus89
addikt
válasz DonThomasino #2164 üzenetére
Ajánlott levélhez kérhetsz utánvétet 500g-ig.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
DonThomasino
veterán
Sima levélhez már nem lehet utánvétet kérni?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Fancy-boy
addikt
M-zsákról itt olvashatsz bővebben egy magyar blogban:
Ahogy nézem, nyomtatott termékeket (nyomtatvány, hírlap, könyv stb.) lehet úgy szállítani, de ezt gondolom te is olvastad.
Az EMS díjmentesen értékbiztosított 50 ezerig és gyorsabb is, mint a nemzetközi postacsomag.
A többit itt olvashatod : [link][ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz Fancy-boy #2161 üzenetére
A posta árlistájában találtam egy olyan szállítási módot hogy M zsák. Ez milyen szállítási mód? MIt lehet így szállítani? Mert nem találtam róla túl sok infót.
Illetve ha csomagként adnám fel akkor mi a különbség a Nemzetközi EMS és a postacsomag között?
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek mi lenne a legolcsóbb módja egy 5 kg-os csomag Amerikába küldésének?
-
FuckeR19
senior tag
válasz anonymus89 #2155 üzenetére
Itt nem azon van a hangsuly h eszrevettem-e vagy sem.... (Kulonben nem vettem eszre)
-
TaaT
nagyúr
válasz anonymus89 #2155 üzenetére
Vagy csak nincs SMS szolgáltatása a számlájához
Give them hell Ukraine!
-
FuckeR19
senior tag
Ma kaptam egy igen érdekes levelet a postától.
Tájékoztatnak hogy egy június elején feladott csomagom utánvételi összegét kétszer utalták el a számlámra, az informatikai rendszerük hibája miatt
1x júni 4, 1x augusztus 28-án. Én ezt észre se vettem csak most hogy írták...
Felkérnek hogy 5 napon belül utaljam vissza nekik az összeget mert hiányuk keletkezett.
Járt már valaki így?
(11400ft-ról van szó)hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
toki87
tag
Vaterafutárnál ha készpénzes utánvételt választottam, akkor kihozza a postás?
-
tamas1985
aktív tag
Végre újra üzemel a posta oldalán a díjkalkulátor
[link] -
Slownz
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ajánlott levelet milyen módon lehet értékbiztosítással feladni? Az értékbiztosítás összegét látom. Arra lennék kíváncsi, hogy plusz nyomtatványt kell-e kitölteni, illetve olvastam, hogy elvileg más módon kell lezárni a csomagot.
Valaki tipp?
Ennyit találtam:
"Az értéknyilvánítást speciálisan lezárt és könyvelt küldemények esetén lehet igénybe venni. A küldemény értékét annak burkolatán, illetve kísérő okiratán kell feltüntetni. "
[ Szerkesztve ]
-
neil_mullen
aktív tag
-
hidroponi
aktív tag
válasz neil_mullen #2144 üzenetére
nem!
zet
biztonsag?
ez a pe(c)h, na v.
teged is megallithat az uton egynemely szerv, hogy atvizsgaljak a kocsidat es mindent ami abban van.
-
hidroponi
aktív tag
válasz neil_mullen #2142 üzenetére
kibontas ellen nem ved semmi.
ilyet nem is igernek a postan. van par "ceg" aki ha akarja siman kibonthatja, ha erted mire gondolok.
az erteknyilvanitas "a küldemény elveszése, megsemmisülése, sérülése vagy hiányossága esetén a feltüntetett összeg alapján kártérítést fizetünk Önnek." -
neil_mullen
aktív tag
-
hidroponi
aktív tag
válasz neil_mullen #2140 üzenetére
de akkor tulajdonképpen mire jó?
a postanak arra jo hogy arrol aki nem olvassa el az aprobetus reszt arrol meg legomboljanak egy kis penzt egy kis hamis biztonsagerzes fejeben.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz hidroponi #2139 üzenetére
ertékbiztositas is lett volna mellette... de akkor tulajdonképpen mire jó? nekem az lenne a lényeg hogy az utánvétes csomagot se a kifizetés előtt , se szállitás közben ne lehessen kibontani. tehát ha bontva érkezik vissza egyből kérhessem biztosítás díját...
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
hidroponi
aktív tag
válasz neil_mullen #2138 üzenetére
a postai lezaras nem egyenlo az ertekbiztositassal.
http://posta.hu/csomag/kenyelmi_szolgaltatasok/postai_lezaro_szolgalat
a postai lezárás a Posta felelősségének kereteit és mértékét nem növeli, és nem módosítja.
[ Szerkesztve ]
-
hidroponi
aktív tag
válasz neil_mullen #2136 üzenetére
par napja volt tema azt hiszem eppen itt a postai lezaras es azon kivul hogy fizetsz semmit nem kapsz erte egy madzagon es egy pecseten kivul. (a posta nem vallal erte nagyobb garanciat mintha te zarnad le).
-
neil_mullen
aktív tag
válasz anonymus89 #2135 üzenetére
de ezt a fizetést követő kézbesítés csak a levélnél van. a csomagnál a arufizetés (banki átutalással/készpénzfizetéssel) lenne az utánvét?
igazaból mindegy hogy vaterafutár vagy mpl, a biztonság a fontosabb, műszaki cikk lesz feladva. mpl nél van postai lezárás, azert szimpatikusabb...
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
anonymus89
addikt
válasz neil_mullen #2134 üzenetére
Szia!
utánvét = fizetést követő kézbesítés
Ha mindenképpen a postát választanád akkor csak is Mpl üzleti csomagot vehetsz igénybe utánvétel esetén.
Egyébként a srácok inkább az MPL vaterafutárt preferálják nem tudom milyen összegről lenne szó de 7 kg 1550,-Ft-ba kerülne háztól-házig + a beszedendő áruértéknek megfelelő szolgáltatás díja. (alapesetben 50.000,-ft-ig értékbiztosítva vagy különdíj nélkül)[ Szerkesztve ]
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
valami olyasmit hallottam hogy megszűnt az utánvét postánál (vagy átnevezték), midenesetre én nem találom dijszabásban. egy kb 7 kg-os csomagot postáznék, és biztositás is jól jönne..
kösziPrivát üzenetre illik válaszolni!!!
-
tamas1985
aktív tag
válasz gyáliSanyi #2131 üzenetére
Akár hogy is adta fel kell hogy legyen róla papírja, fényképezze le és küldje el, szerintem menj be a postára hétfőn és kérdezz rá.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz tamas1985 #2130 üzenetére
Mondjuk ezt sem értem, hogy sikerült neki feladni, ha ránézésre is nehezebb, mint 30kg.
Ma még értekezünk, ha nem lesz belőle jövő hét elejéig semmi, akkor elmegyek hozzá személyesen, hogy akkor most menjünk be a postára és igazolják, hogy feladta vagy valami.
Live poor, die rich.
-
tamas1985
aktív tag
válasz gyáliSanyi #2125 üzenetére
Szerintem ha hétfőn nem jön meg baktass be az illetékes postahivatalba, azzal a számmal amit adott, lehet már régen megjött csak értesítést nem kaptál.
-
hidroponi
aktív tag
válasz gyáliSanyi #2123 üzenetére
az hogy 700 pozitivja van nem erdekes, a lenyeg hany negativja?
-
Fancy-boy
addikt
Kicsit zavaros ez az egész. De 1-2 munkanapon belül meg kellene érkeznie.
-
TaaT
nagyúr
A sima MPL-ről is kap helyben egy papírt, azon lennie kell azonosítónak.
Nem normális, ezek max 2munkanaposak.
Give them hell Ukraine!
-
gyáliSanyi
őstag
-
TaaT
nagyúr
válasz gyáliSanyi #2123 üzenetére
"Mpl Vaterefutárral történt a feladás. A szép az az egészbe, hogy a feladónak nincs nyomtatója."
Nem sima MPL-el lett feladva? Ahhoz nem a feladónak kell kinyomtatnia a címiratot.
Give them hell Ukraine!
-
gyáliSanyi
őstag
válasz gyáliSanyi #2122 üzenetére
Mpl Vaterefutárral történt a feladás. A szép az az egészbe, hogy a feladónak nincs nyomtatója.
Így most még a nyomon követést sem tudom. De akkor hogy a francba van ilyennek a vateren +700 pozitív értékelése?Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Várnák egy csomagot a postától, de nem érkezett még meg.
A feladó Magyarországon 200km-el arrébb adta fel hétfőn, aminek már meg kellett volna érkeznie. Kicsit nagy terjedelmű is. Most adott egy számot, hogy hívjam fel a061-333-7777-et, de csak 17 óráig van fogadás.
Elvileg már szerdára meg kellett volna érkeznie a csomagnak. A csomagdíjat a feladó állta.
Mit tegyek ilyenkor? Valahol elakadhatott volna vagy mi?Üdv.:
SanyiLive poor, die rich.
-
Gaben92
őstag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy postáznék egy notebook-ot Ukrajnába. Már utánajártam a postán, 100.000FT értékű csomagbiztosítással, és törékenyként feladva 22k lenne a vége. Viszont aggódom, hogy mivel nem uniós tagállamról beszélünk, esetleg VÁM-nál nem akadhat fel? Nem örülnék, ha kiszámláznának nekem valamit még utólag.
Előre is köszönöm!
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Fancy-boy
addikt
válasz marec1122 #2115 üzenetére
Amint belépsz a postára, John McClane fog letartóztatni.
Egyébként semmi, beírod a felhasználónevedet és örülsz, hogy olcsóbban megúsztad a postázást.
Mások is használják, annak ellenére, hogy nem a Vaterán üzleteltek.
Nem volt problémájuk belőle.Lehetséges, hogy később aukcióhoz kötik vagy hasonló, addig érdemes kiélvezni.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
nem tudom van e valakinek infoja erről de hátha valaki tudja. ha van akkom a vaterán akkor mi akadályoz meg abban hogy az mpl futárt(vatera futár) igénybe vegyem annak ellenére hogy az üzlet itt a hardverapron köttetett meg. kitöltöttem az mpl t ahogy kell küldtek egy pdf-et amivel be kell mennem a postára. van hátulütő?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
omarion23
tag
Srácok, ez milyen csomag ragszáma lehet?
PMxxxxxxxxxMert ha beírom a nyomkövetésbe, semmit nem ad ki.
Pedig elvileg ma délelőtt lett feladva.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
-
toki87
tag
válasz BeriHampeR #2109 üzenetére
(#2109) BeriHampeR
Át persze, csak csomagold be papírba még!(#2110) Elims
Itt a díjszabás! Szerintem így már világos -
Elims
veterán
válasz anonymus89 #2105 üzenetére
Fasza..
Köszi!
És a 760-tól mit jelenthet? A kisebb csomag elment volna annyiért? -
BeriHampeR
aktív tag
Még egy kérdés, erről lenne szó eredeti dobozában átveszik?
-
toki87
tag
Semmi
-
toki87
tag
válasz BeriHampeR #2103 üzenetére
Én nem tudom mi az az egyetemes csomagszolgáltatás. Én MPL üzleti csomaggal szoktam küldeni, de mostanság áttértem a vaterafutárra, mert olcsó, gyors, megbízható, és az utánvét is egyszerű.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Én ma feladtam két csomagot,az egyiket levélként,800g,11xxFt.
A másik csomag,2.6kg -nem nagy- 15xxFt.
Iszonyatosan felment az áruk.
Nem lett volna olcsóbb a futár? 760-tól láttam a vaterán. -
BeriHampeR
aktív tag
Hello
Szeretnék küldeni egy 1400gramm tömegű és 11x11x60cm méretű csomagot küldeni MPL Futárral.
Díjtáblázat szerint csak 1000Ft lenne a csomagküldés?
-
Fancy-boy
addikt
"Belföldi levél díjkalkulátorunk az új tarifáknak megfelelően hamarosan megújul"
Már hónapok óta ez a felirat van kint. Karácsonyra vajon működni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest