- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuckeR19
senior tag
válasz 800.henrik #2184 üzenetére
"Tanulópénz" sajnos
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
FuckeR19
senior tag
-
FuckeR19
senior tag
válasz anonymus89 #2165 üzenetére
már megszűnt a 2000g-os ajánlott és utánvétel páros?
-
FuckeR19
senior tag
válasz anonymus89 #2155 üzenetére
Itt nem azon van a hangsuly h eszrevettem-e vagy sem.... (Kulonben nem vettem eszre)
-
FuckeR19
senior tag
Ma kaptam egy igen érdekes levelet a postától.
Tájékoztatnak hogy egy június elején feladott csomagom utánvételi összegét kétszer utalták el a számlámra, az informatikai rendszerük hibája miatt
1x júni 4, 1x augusztus 28-án. Én ezt észre se vettem csak most hogy írták...
Felkérnek hogy 5 napon belül utaljam vissza nekik az összeget mert hiányuk keletkezett.
Járt már valaki így?
(11400ft-ról van szó)hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
FuckeR19
senior tag
válasz Fecogame #1380 üzenetére
nekem is ezt mondták, igaz itt első vaterán keresztüli postázásom 3 órán át tartott....
Pedig itt szépen ki lehet számolni és olcsóbb mintha postás hozná.ESP: Milyen nyomtatványt kell kitöltened hozzá? Sima utánvétes csak nem címed írod rá hanem számlaszámod? mikor utalták számlára nem volt plusz költség? Mert amikor vaterás postázásomnál azt kértem h utalják szépen lehúztak 300ft-al érte...
-
FuckeR19
senior tag
most nézem a posta oldalán a levél díjkalkulátorát...
Utánvétes levél esetén van lehetőség arra hogy az UV díját számlára küldi posta és így jelentősen olcsóbb mintha postás kopogtatna vele. Próbálta már valaki ezt a lehetőséget?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
FuckeR19
senior tag
Esetleg arra gondoltam hogy volt-e már hasonló esettel dolgotok.
Elnézésed kérem hogy meg mertem kérdezni mielőtt postán érdeklődtem volna, de tegnap este 8kor derült ki mindez így nem sok postára futhattam reklamálni. Addig gondoltam rákérdezek hátha járt már valaki ígyhirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
Ma nagyot koppantam.
Havi 15-20 csomagos átlagom szokott lenni. Általában HK-ból rendelek nyomonkövetés nélkül. Eddig gond nélkül megérkezett mindenem 2-3hét alatt. Most több mint 1 hónapja nem kaptam semmit. Kezdtem nyugtalan lenni mert elég fontos cuccokat várok.
Véletlenül ránéztem rendeléseimre és észrevettem hogy az 1ik csomagom nyomon követéssel küldte az eladó. Erre a számra rá is kerestem és nagy meglepetésemre a helyi postán már szépen szerepelt hogy febrár 22.-én kiszállították Én semmit sem kaptam, se csomagot, se értesítőt. Többi csomagomnak (~15db) nincs regisztrált száma de gondolom ugyan úgy "megérkeztek".
1szóval véleményem szerint a helyi postán valaki dézsmálni kezdte a csomagjaimat, csak az a gond hogy ezt elég feltűnően csinálja....
Mi a véleményetek?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest