Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Egyébként merre van a díjkalkulátor? A nyitó hsz-ben lévő link már nem működik egy ideje...
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
zoli03
őstag
Ajánlott levélként a feladási díj 15-szeresét fizetik vissza, ha elveszne a levél. 100g-ig 425 Ft a feladás, szóval majdnem 7e-t kapnál vissza. Az értéknyilvántartás 10e Ft-ig 365 Ft, én biztos, hogy nem kötnék rá.
-
canniball
nagyúr
A5-ös bubis borítékot kéne postára adnom kb. 100gr súllyal és cca. 7k értékű beltartalommal, persze úgy hogy tutira odaérjen vagy ha elkallódna kárpótolva legyek. Jól gondolom hogy egyszerű ajánlott levélként lenne célszerű feladni vagy van jobb alternatíva?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Thusor
őstag
Ha 3-4 nap akkor az még belefér, hogy ma nem kapta meg mert lehet a hétvége miatt kicsit elhúzódott a kézbesítés.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
veterán
Szerintem max. 3-4 nap. Nekem Angliából megjött 2 munkanap alatt, elsőbbségi nélkül.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Thusor
őstag
2012.06.06-án feladtam Gödöllőn egy levelet sürgősségivel és ajánlottan hollandiába. Mennyi idő alatt kellene megérkeznie a levélnek, mert a címzett még nem kapta meg?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
veterán
Nem... Aranyos a postás néni
-
zolo0525
tag
Pláne ,ha sokadik...akkor bele is blogolhatnál a postán a panaszkönyvbe
-
veterán
Fogok is, nem vagyok az a visszahúzódó típus...
-
zolo0525
tag
Reklamálj,jogod van hozzá, én tuti nem hagynám annyiban
-
veterán
Igen, általában meg is szokott, 1-2 munkanapon belül, de most valahogy ( megint ) elveszett.
Lassan át kell térni a futárszolgálatra.
-
zolo0525
tag
Holnap indulhatsz is,ajánlott küldeménynek meg kellett volna érkeznie ebbe az intervallumban.
-
veterán
Múlt hét szerdán adtam fel. 06. 06.-án.
[ Szerkesztve ]
-
zolo0525
tag
Mennyi ideje viszi a posta?
-
veterán
Ajánlott küldeményt mennyi idő múlva lehet reklamálni, hogy a címzett nem kapta meg?
-
Hege1234
addikt
köszönöm nektek a gyors válaszokat !
-
Füleske
addikt
Lehet , ilyet én még nem csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Nem nyitod ki a postásnak, az visszaviszi és még 5 (vagy 10) munkanapig őrzik a postán. Bemész és felbontatod, ha megfelelő, akkor kifizeted és átveszed. Sokan csinálják így.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Lehet , hogy van ilyen , de az ÁSZF szerint " A Posta a szabályosan kézbesített küldeményt nem veszi vissza." ÁSZF I. 40.oldal
-
lowzor
veterán
Úgytudom a postán kibonthatod és ha nem az van benne, akkor visszaküldheted. De jegyzőkönyvet vesznek fel róla, hogy kibontottad.
-
zolo0525
tag
Pontosan így van,ahogy leírta Füleske kolléga.....Sajna erre még nem létezik a "gyógyszer"
-
Hege1234
addikt
jahh rájöttem mért nem lehet ilyet csinálni feljelentés nélkül
mert akkor elég csúnyán ki lehetne ezt használni[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
A postás nem fogja odaadni a csomagot míg nem fizetted ki.
Ha azonnal ki is bontod és tégla van benne nem fogja visszaadni a pénzt , jegyzőkönyvet vetethetsz csak fel , amiből pénzed nem lesz , csak ha feljelented az illetőt akkor tudod igazolni a károd. Illetve ha azonnal nem látszik a kár (pl. rossz a monitor) akkor is csak feljelenteni tudod az eladót. Más lehetőséged nincs. -
Hege1234
addikt
sziasztok !
ha csomagban küldenek nekem egy monitort
és csak egy tégla lenne bent és a postás is jelen lenne (pl mondom neki hogy addig nem veszem át amíg meg nem tudom hogy működik ami benne van
mert azt gyanítom át akarnak verni ) így ezzel megtudnám akadályozni hogy átverjenek vagy ha már kibontottam akkor bukta van semmit nem tudok vele csinálni ?
van ennek valami ellenszere azon kívül hogy le van ellenőrizve az ember -
lowzor
veterán
Köszi
-
Füleske
addikt
Én mennék.
-
lowzor
veterán
Ha hétfőn sem kapom meg szerinted mehetek kedden a postára érdeklődni, vagy korai lenne? Már szoptam be utánvéttel (szerintem a posta hibájából), uh nem kicsit aggódok.
-
Füleske
addikt
Tehát 2 nap , mivel hétvégén nincs postázás. Ettől függetlenül hétfőn meg kellene kapnod a pénzt.
-
lowzor
veterán
Srácok tudnátok segíteni?
Feladtam egy utánvétes csomagot, már 3 napja átvették, de pénzt még nem kaptam
Ez még belefér, vagy kezdjek aggódni?[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
De a tájékoztatóban úgy írják 1-2 nap reménykedtem.
Azért látszik hogy próbálkozik a posta PDA t kellett alárírni, csak lestem.
Próbál versenyt tartani..." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Füleske
addikt
A start amúgy is 2 napos időgarantált , a start plusz 1 napos.
-
zolo0525
tag
Ennyit számít a feladás időpontja..minden rendben volt?
-
DonThomasino
veterán
Kedd délután valszeg azért lett 2 nap.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
zolo0525
tag
mikor adta postára? ma kaptam procit ,elsőbbségivel 100Km távolságból 1 nap alatt ideért a csomag
-
DonThomasino
veterán
Ma 9 után megjött a pakk.
Tehát START csomagnál inkább 2 nap az az 1." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DonThomasino
veterán
Mondjuk ő úgy mondta csütörtök körül érkezik.
Várok holnapig és meglátjuk." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
zolo0525
tag
Amennyiben ez működik "zaklathatod" az eladót,mert az okiratszám az nála szerepel.
-
zolo0525
tag
Most néztem meg 1 kísérőokiratot,ezen nincs opcionálisan feltüntetve a nyomkövetés
Próbáld meg ezt -
DonThomasino
veterán
Ha nem háború.
A nyomon követés biztos hogy plusz dolog?
Megkérdezném az eladót, csak nem akarom feleslegesen zaklatni.[ Szerkesztve ]
-
zolo0525
tag
Ne aggódj, a holnapi délelőtt az már tuti
-
DonThomasino
veterán
Nem jött meg sajnos, úgy tűnik akkor holnap.
-
lowzor
veterán
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered helyettes átvevő
Ez azt jelenti, hogy átvette?
-
zolo0525
tag
4 elmúlt,mi hír a termékről? Kíváncsi vagyok én is
-
DonThomasino
veterán
Már tűkön ülök... .
Ha jól tudom sima start favorit kiegészítéssel." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
zolo0525
tag
Sima start? vagy +-os? +-os igen,de a sima az nem,bár elképzelhető,h befut a zöld autó
-
woodbear
addikt
Köszönöm a segítségeteket. Nagyon jó itt tájékozódni. Gyorsak vagytok
Oldalam: www.swsfoto.de
-
DonThomasino
veterán
Akkor ha tegnap délután adták fel akkor esélytelen h ma ide ér?
A távolság olyan 250 km." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
zolo0525
tag
Azt külön igényelheted,ha jól emléxem...távolság függő,az a lényeg,hogy délelőtt legyen feladva a csomag,akkor előfordul olyan is,h másnap a kezedben van a cucc
-
DonThomasino
veterán
Start csomagnál mitől függ az hogy 1 vagy 2 nap alatt érkezik ide?
Adnak hozzá nyomon követési azonosítót?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Füleske
addikt
Sima csomagot én nem javasolnám értéknyilvánítás nélkül ebben az esetben, mert ha elveszik / összetörik akkor bukta van , úgy kb. 13-14k . Az értéknyilvánítás meg 970 Ft , és akkor még nincs 2 napos időgarancia és törékeny kezelés mint a start + favorit - nál.
-
Füleske
addikt
Start csomag favorit kiegészítéssel , és ha már "ingyen" adják jelöld be hogy törékeny. 2090 Ft összesen.
-
aero.
veterán
A fentebbi START csomagot javaslom, lásd pár hsz-szel fentebb. (Igaz 20k-ig biztosít), vagy a sima csomagot 1100ft-ért 20kg-ig.
-
woodbear
addikt
Sziasztok
Egy Monitor (24"-os lcd) feladás kb mennyibe kerülne? 30000Ft-ot ér. Ajánlottan mindenképp. A súlya 5kilódoboz... nem utánvétes, csak érjen oda és kész. ( doboz kb 500x600x250mm)
KöszönömOldalam: www.swsfoto.de
-
Timocicu
senior tag
Nem is azért kotyogtam bele, csak a pontosítás miatt!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
aero.
veterán
Igazad van, rosszul emlékeztem, bár az a 10ft nem oszt nem szoroz.
-
Timocicu
senior tag
Start csomag az 1770ft.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
dangerzone
addikt
Köszi szépen.
-
aero.
veterán
Standardba mehet, 20kg-ig visznek csomagok 1100ft-ért. Pont most kaptam egy ilyet.
Vagy van még a Start csomag (az hiszem így hívják), az értékbiztosított 20k-ig, 1780ft ha jól emlékszem. Ezek fix árak, nem jön rá semmi. -
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Nem nagyon tudtam eligazodni a díjkalkulátoron.Egy 10 kg-os gépházat kellene postáznom. Szerintetek ez mennyiből jönne ki?
Gondolom nem ajánlana ajánlottam. A ház kb 18000 ft-ot ér.Előre is köszi a választ.
Most amit találtam az az hogy van standard 1100 ft körül, meg nem standard 1600 körül.
Ezek mit jelentenek?
Gondolom erre még rájön az ájánlott küldemény díj.[ Szerkesztve ]
-
Darbo
tag
igen. én már a feladót fenyegettem, mire elküldte a feladóvényt ekkor már 5 napja nem érkezett meg az időgarantált csomag. panaszt tettem és elhajtottak hogy az csak arra garancia hogy a központba beérkezés után még másnap továbbindítják a csomagot, vagy valami ilyesmi fal dumával. mint eddig minden alkalommal amikor panaszt tettem a postán. volt hogy otthon maradtam, mert fontos volt a csomag, du 2 kor be volt dobva a papír, be se csengetett a postás.megmagyarázták hogy a szomszédból egy hölgy azt mondta nem vagyunk itthon ezért nem csengetett. Jelzem egyik oldalon egy autótelep van a másikon egy irodaház.
-
Füleske
addikt
Sérülésre is fizet , de nem a teljes összeget. A kár mértékétől függ a kártalanítás. Persze ha mondjuk használhatatlan lesz , széttörik stb. az megsemmisülés és a teljes összeget fizetik.
Hopp , a garantált kiegészítés tényleg olcsóbb. Persze , lehet.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Az értékbiztosítás arra is vonatkozik ha sérül vagy csak arra ha elveszik?
Lehetne ez a kiegészítés is?
Garantált kiegészítés 284
(saját kézbe, tértivevény, törékeny)" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Füleske
addikt
Nem.
Így van. -
DonThomasino
veterán
Ettől olcsóbban, törékenyként nem is lehet?
Akár standard akár nem?Ja meg van.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Start csomag (1770 FT) + favorit kiegészítés (320 Ft) : 2090 Ft
Szerk : Garantált kézbesítési idejű csomagoknál keresd.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Nem sok 10e.
Súlya kb 18-20kg.Nézem ezt az új táblázatot. [link]
Nem is találok benne start csomagot.[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Értéke ?
-
Füleske
addikt
Legközelebb ha olcsóbban akarod postázni , akkor előre kérd a számládra az árát plusz a súlyának megfelelő postaköltséget (250 grammba gondolom belefér , az 225 FT ajánlva , de elsőbbségivel is csak 290 Ft) , és levélként ajánlva add fel , kis értéknél értékbiztosítás se kell rá mivel nélküle is a feladási díj 15 - szöröséig biztosítva van.
-
DonThomasino
veterán
Akkor egy 20Kg törékeny csomag mennyi lenne?
-
Füleske
addikt
Igen.
Nincs benne , sima csomagra nem is tudsz törékenyt kérni akár standard akár nem. Csak start / start plusz csomagra. -
DonThomasino
veterán
Nem standard postai csomag 20kg is 1670 FT?
Mivel nem standard a méret miatt, törékeny benne van ebben az árban?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Tett már valaki panaszt úgy, hogy kártérítést is kapott?1 napos idő garantált csomag 3 nap alatt sem ért oda a címzetthez. Panaszt tettem. Valakinek van ilyennel tapasztalata?
-
Deck
titán
Sziasztok! Olyat lehet, hogy feladok egy levelet de címzettnek mondjuk egy postát adok meg és oda bemegy érte akinek küldöm és átveszi?
PS5
-
zolo0525
tag
Köszi a választ! én még így nem postáztam....de nem is fogok,inkább start csomag,az garantált oda-vissza egy 7en belül.
-
aero.
veterán
Egyszer elviszi a posta, de a pénzt vissza is kell hoznia (ami 2 hétig is tarthat, én most járok 1,5-nél egy csomaggal), mellé még adminisztráció. Ezért ilyen drága az utánvét.
Utálom is így feladni.[ Szerkesztve ]
-
zolo0525
tag
2x megy? ezt nem értem....nem átvételkor fizeti a vevő? úgy mint amikor Start csomaggal adsz fel annak ennyi a költsége = 1770 és garantáltan másnapra kézbesítve van a csomag...
-
aero.
veterán
utanvet nelkul lenne vagy 240. igy meg 2x megy a postas.
-
Darbo
tag
ha megadja a feladó a ragszámot ami a feladóvényen van te is érdeklődhetsz. de 3 hét alatt már vissza is kellett volna érjen.
-
zolo0525
tag
Röhej...most akartam feladni lefogató keretet 1k a keret ára..többet sem ér.
Bubis boríték,ajánlva,utánvéttel 1200Ft Többe kerül a leves mint a hús...Miért számolnak fel ennyi adminisztrációs díjat?ez rablás... -
aero.
veterán
Múlthét hétfőn (21) feladtam egy cuccot utánvéttel, meg is érkezett a vevőhöz (23). A pénz viszont még ide nem, nem sok ez egy kicsit? Ha jól emlékszem régen 2 nap alatt visszajött az is.
sajtee: javasolnám a netbank igénylést, így a 2. évtized hajnalán.
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
Paypal-ra nem kell befizetni, hozzá tudsz rendelni egy bankkártyát, és onnantól fogva az a kártya "meghosszabbítása". De van paypal topik, illetve úgy emlékszem logout-on is volt cikk belőle.
-
sajtee
őstag
Üdv
Egy nagyon hülye kérdéssel fordulok hozzátok.
Az érdekelne, hogy a Postán tudok-e befizetni számlára? Nem szeretnék elmenni a bankba messze is van meg.. A Posta itt van két utcára.
Igazából a PayPal-t szeretném aktiválni, 400Ft-ért pedig nem mennék bankba. Ez működik, megoldható?
Bocs a hülye kérdésért
-
Thusor
őstag
Hogy érdemes feladni egy 115g súlyú 2,5"-os winchestert? Seagate nek kellene visszaküldenem Hollandiába garanciális cserére. Szerintetek mennyibe kerülhet ennek a feladása?
-
Slownz
senior tag
A Magyar Posta nyomkövető szolgáltatása mennyire használható? Egyáltalán ér valamit?
Köszi
-
Directors
senior tag
Köszi a tanácsot.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
jookomak
őstag
Ekkora méretnél, értéknél szerintem inkább futárt választanék. A vicc, hogy tán még olcsóbbra is jön ki.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Mekkora dobozt lehet maximum feladni a postán?
Van egy nagy tv amelyet lehet,hogy el kellene postázni.96×57×20cm
Illetve az nem probléma ha a TV saját dobozába küldök el?
Gondolom csak jól le kell ragasztani a nyílásokat ahol a tv-t kilehet belőle venni.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
zoli03
őstag
Tértivevény szerintem felesleges, úgyis tudni fogja, ha nem ért oda. Az ajánlottal meg utána tud nézni, hol akadt el. A tértivevény helyett én inkább értékbiztosítást kérnék, ha nagyon biztosra akar menni, bár nem tudom mennyiért lett eladva a vga.
-
jookomak
őstag
Ha megvan a doboza, akkor abban érdemes, ahogy gyárilag volt. Veszel egyszínű barna csomagolópapírt, beburkolod, mint a karácsonyi ajándékot, és ráírod a címzettet, feladót. Csomagként is fel lehet adni, de úgy drágább, ám talán ez a méret/súly még belefér a levél kategóriába. Ha levél, akkor ajánlottan (ehez ki kell tölteni egy "ajánlott szelvény"-t), elsőbbségivel érdemes. Esetleg ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor tértivevény. Olvass vissza párat, én is most érdeklődtem ilyesmi ügyben.
-
Dagidög
senior tag
Sziasztok! Szeretnék feladni egy HD 6870 videókártyát, de még az életben nem postáztam csomagot, így kérném a segítségeteket. Milyen csomagként kéne feladnom, hogy biztosan eljusson a címzetthez és maradjon egy darabban? Az illető előreutalna.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Halihó!
Egy hardveraprótag feladott nekem csütörtökön egy csomagot elsőbbségivel. Azt hittük péntekre ideér, de semmi. Majd hétfőn... Hétfőn semmi. Ekkor már fura volt. Majd kiderült, hogy a könyvelt küldemény feladóvevényen a feladót felcserélte a címzettel. Viszont a terméken jól volt megcímezve. Se én, se ő nem kaptuk meg a terméket. Ma bement utánajárni, a hölgy bent azt mondta, hogy a VII. vagy a VIII. kerületi elosztó központban van már (kedden). Ez lehetséges/reális? Ti biztosan jobban értetek ehhez...Előre is köszi.
-
zoli03
őstag
Ha belefér a határba, feladhatod (azért írom, hogy belefér, mert lehet akkora a doboz, ami már nem, pl egy csizma doboza).
Nem hinném, hogy segítenek becsomagolni. Lehet venni csomagolópapírt, otthon becsomagolod bele.
De ez nem hinném, hogy kötelező, én már több olyat is kaptam, ami nem volt becsomagolva papírral, csak sima doboz és én se szoktam külön becsomagolni. De a feladót/címzettet rá kell írni. Én kinyomtatom, aztán rá szoktam ragasztani azzal a vastagabb fajta celluxszal. -
jookomak
őstag
A cipősdobozt feladhatom levélként? És a postán segítenek becsomagolni valami külső papírba, vagy azt nekem kell?
Szerintem egyébként egy nagy borítékba is beférhet. Lehet nézek egy bubis borítékot. -
zoli03
őstag
Belerakhatod dobozba, a legnagyobb mérete a következő lehet:
"Legnagyobb mérete: hosszúságban, szélességben és vastagságban együttvéve 900 mm, de a leghosszabb mérete 600 mm-nél nem lehet nagyobb."
Vagy valahogy belerakod borítékba. Én szoktam venni 24x34 cm-es belső méretűt, ez nálunk 100 Ft, de láttam már ennél nagyobbat is.
De szerintem egyszerűbb keríteni egy akkora dobozt, ami a határon belül van (egy nagyobb cipős doboz is belefér még), és abba egy baseball sapka könnyedén belefér.[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Segítség kellene: egy baseball sapkát kéne elküldenem levélként (hogy olcsóbb legyen). Hogyan kéne csomagolnom? -
adalbert1
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek, biztos nem találtam volna meg.
-
Robyka
aktív tag
Igen látom ez most megfogták a vámosok. Remélem a másik 2 megússza...
Köszi a segítséget. -
zoli03
őstag
Akkor a tracking szerint megvámolták. Mindegyik csomagod a határ felett van (22 EUR). Igaz, hogy vámot nem, de áfát fizetned kell rá (bár a vám amúgy is elhanyagolható szinte).
-
Robyka
aktív tag
Van 3 csomag amit várok, 50 dollár körül van 2 a másik meg 38 ezek mind vámmentesek, nem paypallal fizettem hanem megadtam a bankszámlaszámom és úgy veszi le.International Airmail-nek nincsen track-je meg hogy azt megvámolják arra kicsi az esély.Szóval nem értem mi ez a 3250...
Hoppá megtaláltam...
Date Place * Item information More information
2012.05.02 09:29 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2012.05.02 09:33 Budapest 1005 Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2012.05.02 14:00 Budapest 1005 Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2012.05.07 16:01 Budapest 1005 Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2012.05.07 23:01 Budapest 1005 Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Lehet, hogy megvámolták. PayPal számlát szoktak kérni, de lehet, hogy volt a csomagban, ezért nem kértek. Ha kaptál hozzá trackinget, nézd meg, abból lehet kiderül, hogy megvámolták-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest