Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hello
Laptop-ot hogyan lenne érdemes feladni az ország másik felébe, előreutalás után adnám fel (de ha utánvéttel olcsóbban jönne ki akkor úgy). Saját dobozában, a súlya nettó 2,6kg. -
Timocicu
senior tag
Fehér vagy barnás színű boríték, csak ki van bélelve, olyan kidurrogtatható nejlon bubikkal. Ragasztócsíkkal lehet lezárni, ami az egyik rövidebb oldalán található.
Régen a desszertekbe is olyan volt, ha így tudod - konyakmeggyPapír írószerben biztos, de lehet még a Postaboltban is lehet beszerezni. Ez a neve: légpárnás vagy hétköznapi - elterjedtebb nevén buborékos boríték, hidd el, tudni fogják mit is akarsz!
Különböző méretben van, egész a normál borítéktól az A/4-es méretig nagyjából - hozzávetőleg.
Remélem tudtam segíteni.
Ilyen a boríték bélése, de fóliában is létezik nagyobb dolgokhoz. Pl: háztartási gép csomagolásához.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
=HG=
addikt
Ez a kis bubis boríték, ez hogy néz ki, és hol lehet venni, ill.mi a hivatalos neve?
-
ngabor2
nagyúr
én inkább valami vékony, merevített dobozban adnám fel, ajánlott levélként. ha már nem akarod csomagként, törékenyként feladni-
-
v!ct0y
veterán
Sziasztok!
Egy Gamepadot fel lehet adni bubis boritékban levélként? -
Timocicu
senior tag
Szívesen. Bármikor, ha tudok. Pláne egy helybelimnek!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
haromegesz14
aktív tag
Ismételten köszönöm a segítséged!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Timocicu
senior tag
Ha belefér a 2kg-ba, akkor fel tudod adni ajánlva, melynek a költsége: 1080ft.
Ha több, mint 2kg, akkor csak standard postai csomagként tudod feladni,
amely költsége: 1115ft„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
haromegesz14
aktív tag
Újra akadt egy kérdésem
Egy ajánlottként feladandó tápegység postaköltsége kb. mennyi lehet? 1,5 - 2 kg körüli lehet a súlya.10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Timocicu
senior tag
Igazán nincs mit, szívesen segítek, ha tudok.
-
haromegesz14
aktív tag
Köszi a segítséget!
-
Timocicu
senior tag
Súlyfüggő.
380 - 465 között, ha jól gondolom a súlyát.
[ Szerkesztve ]
-
haromegesz14
aktív tag
Egy proci egymagában ajánlottként feladva ( kis pufis borítékban ) mekkora postaköltséggel fog bírni?
-
MPowerPH
félisten
Nem, csak simán. Akkor kicsit túlbecsültem az összeget, köszönöm az infot.
Don't Tread On Me
-
XaraX
addikt
Ha nem utánvétes, legolcsóbban 1115 FT.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Lenne egy 3.8 Kg-s csomag, amit szeretnék feladni. Standard, legalábbis a méreteit nézve. Mennyibe kerül ez majd nekem így 2012-ben? (csak azért, mert az ajánlott levél elsőbbségivel jelentősen megdrágult) Csak mert a kiolvasott összeg gyanúsan kicsi.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
hitman,
őstag
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
aktív tag
Pont egy hasonlót adtam fel én is pénteken (70g, 8500 Ft), nekem kb 1200 Ft volt.
-
XaraX
addikt
Igen, ídőgarantált csomag esetén 2x kézbesítés van minden esetben.
-
matyi012345
őstag
most ezt hozta ki, akkor ezek szerint lesz mégegy kézbesitési kisérlet ?
köszönöm a segítségedet! -
XaraX
addikt
[link]
Itt a nyomkövetésnél beírod a ragszámát a csomagnak. -
matyi012345
őstag
annyi még hozzátartozik, hogy a címzett valószínűleg nem volt otthon amikor kézbesiteni próbálták egyszer sem, de akkor kellett volna hogy hagyjanak értesitőt a levélszekrényében szerintem, hogy mennyen be érte a postára.
vagy valami miatt ilyenkor nem adnak értesitőt? -
matyi012345
őstag
Sziasztok!
tanácsot szeretnék kérni, hogy mi a teendő a következő esetben:múlt hét szerdán, azaz 2012 02 08-án feladtam egy csomagot, start plusz-ként, külön szolgáltatásokat is kértem rá: 1 munkanapon belüli kézbesités, kétszeri kézbesítés, törékeny, őrzési idő 5, 10 munkanap( ezt nemtudom pontosan, mert eléggé furán van rajta), értékbiztosítottam 50-eft-ra, a történet pedig annyi, hogy annak ellenére, hogy ennek legkésőbb másnap, azaz csütörtökön oda kellett volna érnie, még ma sem ért oda. hogy tudok ennek utánanézni hogy mi lehet a baj? nem találok semmi különösebb számot a feladóvevényen ami alapján utána tudnék nézni.
feladóvevény és a blokk megvannak. -
hitman,
őstag
Valaki megtudná nekem mondani hogy mennyi lenne egy 60g-os levél feladása elsőbbségivel és utánvéttel úgy hogy az összeg 8-9k lenne?
Ezen az újféle táblázaton nem tudok eligazodni...
-
HardRic
addikt
Köszönöm, meglátjuk hétfőn. Basszus itt mindenre van topik
-
Male
nagyúr
Posta függő szerintem... itt a közeli postán este 5 van kiírva. (múltkor láttam is, akkor viszik el tőlük a csomagokat, leveleket, ha utána viszed, akkor az egy napot áll)
-
XaraX
addikt
Zárás elött fél órával még biztosan fel tudod adni.
Van időgarantált szolgáltatás, mellyel másnapra garantáltan odaér. -
HardRic
addikt
Sziasztok. Utánvételes csomagot meddig lehet feladni, hogy másnapra megérkezhessen? Én 13 órára emlékszem. Vagy ez postafüggő?
-
Male
nagyúr
Keress olyan vevőt, aki meg is akarja venni... erre nem lehet mást mondani (ha nem akar előre utalni, akkor fizesse ki az UV-t... nem mintha azzal bármivel is nagyobb biztonságban lenne, ellenben te kockáztatsz, hiszen nem biztos, hogy átveszi a csomagot, és ezzel buksz nem kevés pénzt és időt).
-
Timocicu
senior tag
A Ph-s ott próbál segíteni, ahol tud!
-
hitman,
őstag
Köszi emberek a gyors megerősítést!!!
-
Timocicu
senior tag
Igen, annyinak kell lennie.
ejjj, 23mp
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
elméletileg, ha országhatáron belülre megy
de tényleg van úgy hogy csak a postásnénin múlik, melyik sorokat adja össze"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
hitman,
őstag
Egy 60g-os levél feladása elsőbbségivel és ajánlva 470ft?
[link]Én ki-ki szoktam itt számolni a dolgokat de még1* se jött ki az az összeg amit elkértek a postán...
-
damir
csendes tag
Még az az 1 lehetőség van, hogy rózsaszín csekken ellküldi neked előre a pénzt...
Mármint a dolog ára + postaköltsége....igaz így neki meg a csekk feladásáért bizonyos díjat le kellene rónia...de ha másként nem akarja...
Nyilván a legolcsóbb mód a banki pénztári készpénz-befizetés volna... -
Füleske
addikt
Namost két lehetőség van : vagy fizet vagy utánvét. Esetleg utólag fizet (ha megbízol benne) és sima ajánlott levélként küldöd , ő meg majd utal. Nem tudom ki a másik fél , de két (akár lelkes) újonc között elég nehéz dolog manapság a (főleg távoli) bizalom. Még utánvéttel is. Mondom ezt úgy hogy tőlem személyes átvételkor is paráztak már , meg ha átverem feljelent stb... -
malagutif122
tag
Sziasztok
egy 500g-os csomagot akarok elküldeni
a vevő a pénzt nem akarja elutalni.
utanvételt nem akarja mert sokba kerül
hogy küldjem el neki hogy ne kerüljön sokba? -
joecontra
addikt
Köszönöm neked is a választ!
Üdv,
J -
Füleske
addikt
A csomag alapból ajánlott küldemény ! Papírt töltesz róla , van csomagszáma , könyvelt küldemény. Alapból !
Amúgy olyan alaplapos doboz méretig simán mehet levélnek is . Én már küldtem alaplapot levélként , dobozában.
[ Szerkesztve ]
-
joecontra
addikt
Köszi!
Üdv,
J -
KTU
addikt
Nem fontos boritékba
A doboz is mehet nem szabvány boritéknak
nekem mindig felveszik"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
joecontra
addikt
Azt tudom, de ha nem sikerül a legnagyobb borítékba sem belegyömöszölni a küldeményt akkor csomagként kell feladnom.
Üdv,
J -
KTU
addikt
Csomagot szerintem nem
De levelet 2kg-ig lehet feladni és azt igen"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
joecontra
addikt
Sziasztok!
Postacsomagot lehet ajánlottan feladni?
Üdv,
J -
koshmar
addikt
Erről van szó!
haromegesz14: Akkor abból már hétfő lesz.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
haromegesz14
aktív tag
Hát, csak sikerült bele esnem abba a 10%-ba. Nem érkezett meg a csütörtökön elsőbbségivel feladott levél mára.
-
aktív tag
Végül egy hét alatt odaért szerencsére
-
hitman,
őstag
-
apóka
aktív tag
Igen...nálam így szokott, de volt már 5 nap is
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Az utánvét összege is 2-3nap alatt érkezik vissza a feladóhoz?
-
haromegesz14
aktív tag
Reméljük benne leszel, köszi!
-
koshmar
addikt
Az esetek 90%-ában igen.
-
haromegesz14
aktív tag
Hello!
Csütörtökön feladott ajánlott, elsőbbségi csomag másnapra megérkezik?
Segítségeteket előre is köszönöm!10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
koshmar
addikt
Elő szokott fordulni, hogy a levél csak jóval később (akár egy hét) ér oda a címzetthez.
Nagyon kicsi az esélye, hogy elveszett.
Amennyiben mégis, akkor sajnos nem tudsz semmit csinálni, mert sima levélként lett feladva.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
aktív tag
Szerencsére "csak" egy 6k-s procihűtőről van szó, de azért így is elég bosszantó a dolog. Remélem csak az értesítő nem érkezett meg, mert múltkor én is a szomszéd házból szedtem össze...
-
Füleske
addikt
Remélem nem valami - számodra - értékes dolgot adtál fel így. Nem érdemes spórolni azon a 240 Ft - on.
-
KTU
addikt
ha nem könyvelt küldemény, akkor tényleg csak reménykedni
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aktív tag
Sziasztok
Szerdán feladtam a postán egy csomagot sima levélként. Viszont akinek küldtem, azt mondja, hogy még nem érkezett meg, pedig azóta már eltelt 3 munkanap, ennyi idő alatt tudtommal meg szoktak érkezni. Ilyenkor lehet valamit csinálni, vagy csak reménykedni, hogy majd megérkezik?
-
XaraX
addikt
Jogos, valóban 3 méter.
-
ProdyG
őstag
a kettőt sem éri el, úgyhogy rendben vagyok köszi
-
XaraX
addikt
2 métert nem haladhatja meg a doboz 3 oldala összesen. (magasság, szélesség, hosszúság)
-
koshmar
addikt
Van.
A három oldalbeli kiterjedése összesen nem lehet több, mint három méter.XaraX Tudomásom szerint három, nem kettő.
[ Szerkesztve ]
-
ProdyG
őstag
az 1150 ft-os standard postai csomag esetében a 20 kilós súlyhatáron túl van bármilyen mérethatár? köszi
-
XaraX
addikt
Válaszoltam.
-
Rossikaa
csendes tag
PÜ-be ment a szám neked
-
XaraX
addikt
Szóköz nélkül kell beírni az aláhúzott számokat.
Sima csomag úgy kezdődik, hogy "CO". -
Rossikaa
csendes tag
köszi széépen..de azt írja rá hogy..Ismeretlen küldeményazonosító...ilyenkor mi van ?
-
XaraX
addikt
Esetek 95%-ban a sima csomag is ott van másnapra.
4% egy nap késéssel.
A maradék 1% késik vagy sosem ér oda.
Sokszor azért, mert vagy nem akkor lett feladva, amikorra mondják, vagy fel sem lett adva, vagy valamely adat nem megfelelő, hiányos.
Ha megkapod, érdemes megnézni rajta a feladás dátumát.
Ha van ragszámod, itt elvileg van lehetőséged megnézni.(nyomkövetés)[ Szerkesztve ]
-
Rossikaa
csendes tag
megvan persze..leírta
-
KTU
addikt
Szám megvan, megkérdezted?
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Rossikaa
csendes tag
Hali ismét..kiderült hogy standard csomagként lett feladva szerda reggel..és ma se érkezett meg..hétfőre vagy keddre várom..rem megjön
-
Rossikaa
csendes tag
értem köszi
-
KTU
addikt
postahivatal, bemégy, és megkérdezed merre jár a csomag
azt is megtudják mondani hol mikor adták fel
telefonon nem szívesen adnak felvilágosítást, de vannak ahol normálisak és segítenek[ Szerkesztve ]
-
Rossikaa
csendes tag
értem..és mit csináljak azzal a számmal ?
-
KTU
addikt
kérd el tőle a feladási számot, RAG szám vagy hogy hívják
ha könyvelt küldeményként adta fel"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Rossikaa
csendes tag
Hali..Innen vettem egy vga-t és az illető feladta nekem szerda reggell sima csomagként..és méég most se ért ide..szrintetek hétfőre meg érkezik?..vagy mi lehet a csomaggal ?
-
apóka
aktív tag
Az más, nem olvastam figyelmesen
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
pcguru1
őstag
Nem én postázom hanem nekem fogják küldeni,remélem ez a strart plusz dolog tényleg olyan profi mint ahogy irtátok.
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
apóka
aktív tag
Azért csomagold alaposan!
Ha megvan a gyári doboza, akkor azt még érdemes egy még nagyobba beletenni. A közte lévő helyet meg papírral kitömni (nem túl szorosan).
Én már sok házat és monitort is postáztam a "start plusz, törékeny" kombóval. Eddig nem volt gondFocust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
pcguru1
őstag
Értem és köszönöm a felvilágositást,remélem nem lesz semmi gond a szállitás közben
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
koshmar
addikt
Ha rajta van a csomagon a törékeny jelzés, akkor tényleg odafigyelnek rá.
Ügyelnek rá, hogy a postakocsiban semmit se tegyenek rá, és hogy ne borulhasson fel/csúszhasson el semerre.Ha a jelzés ellenére mégis megsérült a csomag tartalma, akkor (ha jól tudom) a feladási díj 25-szörösét kapod meg kártérítésként.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
a start plusz , idő-garantált, ez azt jelenti feladás másnapján kiviszik, ha nem tudják átvenni, következő nap is kiviszik!
amennyiben a feladást követő nap nem tudják kivinni, visszajár a feladás díja!
teljesen igaza van wxppro fórumtársnak, viszonylag sokat postázok és az áraimba nincs bekalkulálva havi 1-2 átnemvett csomag
ha nem tud utalni, semmi gond zOTPs számlám van, szinte mindenhol van fiókja az országban, ha pedig olyan kistelepülésen lakik ahol nincs
- 1. lehetőség, van a közelben olyan nagyobb település ahova hetente, 2hetente elmennek
- 2. lehetőség posta, csekk, befizet[ Szerkesztve ]
-
pcguru1
őstag
Ez a start plusz ez mit takar,jobban odafigyelnek rá vagy mi.Mert szeretném egyben megkapni,nem darabokban.Esetleg ez a start plusz és törékeny mellé valami olyat nem lehet,hogy mondjuk max 2napon belül megérkezen?
-
Winner_hun
titán
Ezért nem szabad utánvéttel küldeni semmit. - ezt is képletesen értetted?
Az általában nem azt jelenti hogy 100-ból 1-et nem vesz át a megrendelő. Annál többet jelent.
Nem veszek mindent komolyan azok közül amiket olvasok. De ezeket amiket írtál nem tudom nem komolyan venni, egyáltalán nem jön le a szövegből hogy csak unaloműzésnek írtad azt, amit.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
wxppro
aktív tag
Képletesen értettem, de hagyjuk. Meg az 'általában' is egy árnyalt kifejezés, de azt is hagyjuk. Aki kápénak vesz mindent, amit olvas, azzal nem tudok versenyezni...
-
Winner_hun
titán
Igen van, nekem egyszer volt. Annyira nem jellemző hogy emiatt ne használjam azt a szolgáltatást.
Nincs minden sarkon bankfiók.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
wxppro
aktív tag
Amíg nincs nálam a zsé, én semmit nem küldök. Nem feltétlenül azért nem veszik át, mert olyanjuk van, szerintem van, amikor maga a Posta cseszi el...
Minden sarkon van bankfiók...[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Azt 'általában' nem veszik át.
Dehogynem. Vagy csak engem nem találnak meg a rosszfiúk? Ugyanmár... Eddig mindig átvették, küldtem már jópárat. Van akinek a bankos dolog problémás...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
wxppro
aktív tag
A feladó.
Ezért nem szabad utánvéttel küldeni semmit. Azt 'általában' nem veszik át.
Aki meg azt állítja a mai világban, hogy nem tud utalni, azért kell az utánvét, az vagy olyan helyen lakik, ahol nincs villany, ergo nincs szüksége ilyesmikre, vagy szimplán hazudik. Van olyan, hogy 'pénztári befizetés' minden banknál, szóval utánvéttel semmit. -
koshmar
addikt
Így van, mert a törékeny jelzést csak az időgarantált (Start Plus) csomagokhoz lehet kérni.
-
Füleske
addikt
Start plusz - al , törékenyként. (2100 Ft) (utánvét is benne lehet ennyiért , ha nem előre kérik az árát , de nélküle sem olcsóbb)
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Mostanában vásároltam egy full plexi házat postán fogják küldeni,szerintetek hogy kéne feladni hogy semmi baja ne történjen?
-
Winner_hun
titán
Eddig csak egyszer hozta vissza a postás, hívott is rá 1-2 napra a vevő hogy mikor adom postára, mikorra várja.. mondtam hogy már visszahozta a postás. Elküldtem megint (az első postadíjjal) és azt átvette. A postások csesztek el valamit... más negatív tapasztalat - ezen kívül meg azon kívül hogy 2 csomagot tavaly nem igazán hoztak ki, az egyiket aznap akarták visszaküldeni mikor zárás előtt 1 órával bementem (0 értesítőt hagyva a postaládába), a másikon meg rajta volt hogy aznap kézbesítendő de szintén nem volt kihozva, értesítő se, este mentem hogy nem jött-e esetleg valami, hát de - nincs.
-
KTU
addikt
ja ja,
konkrét számok:
a 4200Ft összeg még nő a visszaút díjával 1200Ft, plusz még1 feladás díja, ha előre utal kb. 700Ft, vagy utánvét 1300ft
ez kb. 6100Ft vagy 6700Ft
na ekkor már tuti nem kell nekik a cucc ami eladási ára 2900Ft
a többi 3200-3800Ft postaa leírt esetben "csak" 2500Ft-ot bukok menyiben visszahozza a posta elsőre, azt most nem számolom, hogy csomagolom és elmentem a postára
ha utána nem válaszol a privire semszóval ezért nincs utánvét!!!
[ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
Pedig bizony, hogy kell.
A feladó akkor is fizet, ha a címzett netán nem veszi át a küldeményt.
Nagyon sokan, pont ez okból nem szeretnek semmit utánvéttel küldeni.„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Winner_hun
titán
Ok, akkor csak szerencsém volt.
-
KTU
addikt
dehogynem,
ezert nem adok fel semmit utanvet
levelet 2000gr-ig lehet feladni
2011-ben, 500-gr-ig feladott, 4000ft utanveteli diju levelnel, ha jol emlekszem, 1000 parszaz ft-ot kellett fizetnem mikor visszahozta a postas"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Winner_hun
titán
Csomagnál lehet úgy van, levélnél nekem nem kellett fizetnem. Vagy csak szerencsém volt.
-
XaraX
addikt
De kell.
Kevesebb, mint a feladási díj, alapból lejön belőle az utánvételi összeg visszaküldésének díja.
A feladásnál megfizetett összeg csak az odautat fedezi, a visszaút újból díjköteles. -
Winner_hun
titán
Nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest