- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Firefox
- Adobe Photoshop
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 11
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visszakértem és kaptam a pénzt de tettem bejelentést a postánál is. Egyszerűen nem értem, hogy azóta más csomagom 2-3 nap alatt vámolva lett ez meg ott áll 20 napja. Nem tudok másra gondolni mint, hogy valaki hazavitte.
De most olvastam, hogy állítólag a vámolás gyors és inkább van, hogy hetekig áll náluk a csomag mert kevés a futár és emlékszem a DPD-re volt ilyen panasz, pont nekik kellene hozni a csomagot. Ráadásul amióta a sameday-vel senki nem akar szállítattni azóta rájöttek, hogy ha zooplus-nál utánvéttel rendelnek akkor DPD hozza a csomagot(alapesetben a zooplus-nál nem válaszhatsz DPD és sameday között) és mivel a zooplus Magyarországon is népszerű gondolom az is tett rá egy lapáttal, vagy legalábbis reménykedem, hogy megvan a csomag csak nem tudták még elhozni akkora kapacitáshiány van a DPD-nél.
#13609 szerintem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest