- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
válasz Gargouille #105 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem régi hulladék dolgokkal találkozol. Az meg, hogy mire változtatja meg a user nem téma. Az a user nyomoréksága. Tehát miről beszélünk?
Kb mintha azzal érvelnél a kapukód ellen, hogy a nyomorék user 1234-re fogja állítani a default 0000-ról a megvétel után.
A fentebb említett AX1500 is egy cirka 5 vagy 6 éves téma és már ott se engedett tovább, ha nem voltak a jelszóban kis meg nagy betűk meg számok.
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz Gargouille #103 üzenetére
Évek óta nem default jelszó van a routereken, hanem random generált. Még a szolgáltatói hulladékokon is. Vagy ha default, akkor egyből kéri, hogy változtass, és addig nem enged tovább.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gargouille #57 üzenetére
Azt tudtam, hogy a hardverhez jár licenc, ez az 1Mbit/s viszont vicces
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Gargouille #55 üzenetére
Ért, köszi Azt tudtam, hogy megy virtuálison is (meg bármin), de ahhoz kell venned licencet.
-
válasz Gargouille #52 üzenetére
Én is csak így fórumon kaptam válasznak, hogy az újabb OS-eket fel lehet tenni a rágebbi hardverre akkor is, ha nem támogatja hivatalosan. De ezek szerint ennél is egyszerűbb. Az ARM meg, az azért nem meglepő, hogy más architektúrára nem jó
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gargouille #50 üzenetére
Ezt már tudom, csak hivatalosan nem minden verzió megy fel minden hardverre. Az más kérdés, hogy fel lehet tenni
-
válasz Gargouille #48 üzenetére
Amúgy ja, egyre szimpibb. Eddig azért nem az van, mert gondoltam licences, úgyis lelövik a support, és cserélhetem. Openwrt-vel meg ugyanott vagyok, csak drágább. De a következő lehet az lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest