-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
tretyak #95186 üzenetére
Azert amikor szembe jon velem ez a CP2077 PS5 upgrade, akkor mindig az jut eszembe, hogy annak idejen amikor elkezdtem vele jatszani PS4PRO-n, es ultra szarul futott, es en ezt szova tettem, akkor tobb forumon is az volt a rajongok/fanboyok vedekezo mechanizmusa, hogy miert vagyok ilyen tudatlan, hogy ps4-en jatszok vele, mert ezt mar nextgenre terveztek, nyilvan szarul fut lastgenen. Erre most jon a ps5 upgrade, tehat akkor nem eleve arra fejlesztettek. Hogy van ez?
Ettol fuggetlenul kiraly jatek volt, csak meg kellett vennem pc-re is hogy jatszhato allapotba keruljon. MIndegy, ez csak egy quick rant, fogalmam sincs most milyen allapotban van, en meg megjeleneskor toltam, annal csak jobban lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Miyoo Mini V4
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest