- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz sittes79 #4599 üzenetére
Köszönöm én is a regisztrációs tippet, megcsináltam. Meg is jött az e-mail a +1 évről
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
zolikaDB
veterán
válasz sittes79 #4599 üzenetére
Ertsd jol, magahoz a szitahoz hozza sem er a kefe, ahol lehet, ott pucolgatom vele.
Jo, h mondtad a garit, nem is tudtam, megcsinalom.
Masik kerdezo: az otosok kozul az 5040 tudja a habost. Azaz, konnektorba dugva meg sem moccan, csak akksirol, biztonsagi okokbol. Az egy dolog, h en az 5050-el se borotvalkoztam meg sosem droton. -
Traxx
őstag
válasz sittes79 #4390 üzenetére
Itt Rendeltem már egyszer korábban innen, csak akkor a szállítás kicsit elhúzódott, most viszont pikk-pakk itt volt a jószág. Hétvégén rendeltem, és kedden a kezemben volt (szabolcsi vagyok). Jó pár olcsóbb bolt nem adja meg a gyári 2 év garit, csak egyet, itt megkaptam, na meg a Braun pénzvisszafizetési garanciája (amely most már nem élő, pontosabban Te már nem tudnád igénybe venni) miatt fontos volt, hogy magyar boltból vásároljam.
A véleményem a borotváról pedig itt
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
membrandj
nagyúr
válasz sittes79 #4369 üzenetére
Ennyire nem vágom,de szerintem találhatsz róla tesztet a neten.
Ebay,amazon: Vám+áfa+ szállítási idő és a garira rá kell kérdezni( itthon a braunnál). Ha nincs gari, akkor már abszolút nem éri meg.
Én a 3-asba nem merek beleugrani, mert több mint valószínű,hogy kevés lenne számomra. 5040-et kellene kifogni jó áron, itthon..
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
pfinyo
újonc
válasz sittes79 #4354 üzenetére
Egyik sem szállít, vagy csak a legolcsóbb nem? Ezt rühellem az amazonban... az árak valóban nagyon mozognak. A philipsemnél közel 100 USD-s kilengések vannak.
Egyébként, igen én az amazon.com-ról beszéltem.
Úgy nézem 129 USD most az a legkisebb 550CC ajánlat, amit el is küldenek hozzánk.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz sittes79 #4339 üzenetére
Amazonon most 29ezer (125$) a Braun Series 5 550cc hivatalosan Amazontól ,ingyenes szállítással,de sajnos csak Amerikában lehet átvenni... Ha esetleg van ismerősöd kint,akihez ki lehet szálíttatni,és ő később behozza,akkor az úgy megéri.
(Ugyanitt Braun Series 7-760cc 33ezer, de sajnos erre is vonatkoznak a fentebb leírtak)
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz sittes79 #4315 üzenetére
Ez a linkelt borotva még az előző generációhoz tartozik, tehát itt külön penge és szita van, egyszerűen tisztítható. Lényegében megegyezik a korábbi 7-8000-es sorozattal, a motorja erősebb annál.
Az új Series 5 így néz ki: [link]
ilyen a vágókazettája: [link]A CC -> a Clean and Charge tisztítóegységet jelöli.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz sittes79 #4312 üzenetére
Az újakból talán a Series 5 a legjobb ár/teljesítmény viszonyban, természetesen a Series 7 is jó.
Amire figyelni kell még, hogy az új sorozatokban a szita és a kés integrálásra került egy vágókazettába, amit nem lehet szétszedni és kefével tisztítani. Így ezekhez az új modellekhez erősen ajánlott a tisztítóegység.
(én általában minden borotválkozás után vízzel tisztítom a borotvát, majd 1-2 hetente teszem be az alkoholos tisztítóegységbe)Nekem ezek az új sorozatok annyira nem jöttek be, van egy Series 7 790CC-m de napi szinten maradtam a régi Braun Syncro-nál (7000-es sorozat) és azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller