- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz membrandj #6505 üzenetére
Nem foglalt el nagy helyet ez igaz. Itt megkérdeztem kell-e valakinek. Vártam hátha válaszol valaki. Nem kellett senkinek.
Viszont ha én az elmúlt évtizedekben minden ilyen apró-cseprő kis cuccot megtartottam volna, amire nem lenne szükségem - mondván csak azért mert úgysem foglal el sok helyet, akkor egy legalább 33,0 m³-es szállító konténert (ami egy nagyobb garázs belméretű) megtölthettem volna már.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz membrandj #6078 üzenetére
Nem akarok tovább offolni és bocs mindenkitől ezért, de ezt még leírom.
Valahogy így van ahogyan mondtad. Nagyjából a következőket mondta ma a bankom amikor beszéltem velük: - Az elszámolás/utalási összeg tényleges fedezetét a GIRO Zrt. VIBER-ben vezetett elszámolásforgalmi technikai számlájára beszedett összegek képezik. A fedezetlen megbízások átgörgetésre kerülnek a következő ciklusba, (naponta 5 ciklus van) vagy a nap végén törlődnek.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
-
mike1334
veterán
válasz membrandj #6064 üzenetére
51B fej kell hozzá, ez opti blade fóliás, a 3-as meg sensofoil..most rendelek egyet, holnap este, vagy szombaton kipróbálom Jah még két napig az edigitalnál akciósak a braun borotvák
szerk.: az 5-ös meg optifoil..na ebből menjen ki vki
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz membrandj #5855 üzenetére
Nem akarok ilyet venni, csak megláttam...és a véleményke pozitívak, ráadásul olyanoktól akik ténylegesen használták...persze csodát biztosan nem tud, de azért kíváncsi lennék Amúgy csak 6 hónap garancia van rá..de ahogy te is írtad, olcsóbb majdnem, mint az eldobhatós...
SanyiSay: nem ilyet veszek, már kinéztem egy másikat, csak várni kell rá, de a kíváncsiság azért nagy úr
[ Szerkesztve ]
-
Gergely0809
tag
válasz membrandj #5694 üzenetére
Szerinted miben különbözik a "vizes" a simától?
Ugyanaz a fej van rajta, ugyanaz a készülék csak van benne egy védelem, ami miatt nem tudod kábelről használni. Ha meg lemerül akció közben töltheted fel.
Szerintem bármelyik használható habbal, csak nincs védelem, hogy a kábel miatt megrázzon az áram. Semmi más különbséget nem látok köztük.De ki a fene használja habbal? Ezek szárazon a leghatékonyabbak.
[ Szerkesztve ]
Le2Max 3/64
-
-
Jenne
őstag
válasz membrandj #5530 üzenetére
Román cég tudom. Bukaresti bejegyzéssel. Garanciális dolgokkal nem tudom mi a helyzet de nem is érdekel, mert amit rendeltem az nem akkora összeg, hogy ha majd tönkremenne akkor garanciáztatnom kellene. Eldobom és ennyi. Braun-Oral-B elektromos fogkefe és alig 6 ezer forint volt.
Az Ügyfélszolgálatuk az meg fővárosi telefonszámos egyébként.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Gergely0809
tag
válasz membrandj #5507 üzenetére
A tisztítóállomás valóban nem létszükséglet. Kiszámoltam mennyibe kerül.
4250ft-ért rendeltem a CR2-t, ebben a posta is benne van. A 2 patron 60 alkalomra elég a gyári leírás szerint, így 1 alkalom 70Ft. Ez azért nem olyan vészes. Ha valaki dohányzik, akkor ez kb 1.5 szál ciginek felel meg. Így akár minden alkalom után használható, hogy mindig friss legyen a borotva. Ha csak hetente használják, akkor 1 évig elég.
Viszont ha nem retkesen van betéve a borotva, hanem csak ki van belőle a szőr kocogtatva, és van mondjuk már 2-3 üres és kimosott patron, akkor literes utántöltő kb 3-4000Ft és abból 6x megtölthető. Ami legyen 600Ft/30 alkalom. Így már csak 20Ft/mosás. Szerintem ennyit meg már simán megér a dolog, akár napi szinten is. És nem kell olajozással szarakodni, meg a vízkővel.
Viszont a 3.asban NiMh akksi van, amit nem ajánlanak csak úgy töltögetni, de a Braun a tisztítóállomását minden használat után ajánlja. Ez így kicsit üti egymást.[ Szerkesztve ]
Le2Max 3/64
-
mike1334
veterán
válasz membrandj #5505 üzenetére
Nyilván így van, és köszönöm is a tanácsot, de 50 ezer forintot az életben nem adnék ki egy ilyen kütyüért, még úgy se, hogy szerencsére tellene rá. Plusz a tisztító állomás dolog eléggé tetszik,és tudtommal utólag nem lehet külön venni hozzá. Meg ott a waterflex is, ami olyan elvileg, mint az 5-ös széria, viszont csak 33e.
-
Jenne
őstag
válasz membrandj #5474 üzenetére
Köszi a választ. Az első linked alapján az 52S vagy 52B kell nekem. Az 'S' valóban a Silver rövidítése, a 'B' pedig a Black.
Levelet már írtam még hétfőn az Ügyfélszolgálatnak, de eddig csak egy automata válasz érkezett arról, hgy megkapták a levelemet.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Archanon
őstag
válasz membrandj #5462 üzenetére
Hányan szavaznak arra, hogy inkább csapjak hozzá még 20k-t az egész bizniszhez?
Semmiképpen sem akarom kidobni a pénzt, tehát fölöslegesen sokat nem akarok fizetni, de ha az olcsóbb nem jó, akkor meg azért dobom ki. Bahh... "az első borotva".
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Gergely0809
tag
válasz membrandj #5424 üzenetére
Jogos.
Nem néztem itthon mennyibe kerül, most megnéztem 60-ért van ingyenes kiszállítással.
Viszont találtam 35-ért is ebayen szintén USA. Küldik gift-ként. Rendeltem már kintről több, mint ezer tételt és jó ha 2%-át kinyitották a vámon. Ha átcsúszik, akkor azért az a 25ezer FT különbségért már megéri kintről rendelni. És elment ez is licit nélkül. Ha kinyitják a vámon, akkor 27%- a vám+áfa. Tehát akkor kb 45 és 15ezer Ft sztem sok embernek nem mindegy.Le2Max 3/64
-
Dhampir
félisten
válasz membrandj #5402 üzenetére
Most a korábbiakat ismétlem, de nyugodtan egyezzünk ki abban, hogy majd a tapasztalat megmutatja, hogy kinek mi a jó.
Természetesen mindenki becsületén áll, hogy azt ajánlja, amiről saját tapasztalattal rendelkezik. Így hát az a természetes, hogy ajánlod a máhkás dhágábbat, én pedig a szintén máhkás, de olcsóbbat a nép gyermekeinek.
Minden ilyen kütyüben benne rejlik a lutri és a kockázatvállalás is, amin a gyártó nagylelkűsége - a visszavétel lehetősége - jelentősen enyhít.
-
Namelesske
addikt
válasz membrandj #5398 üzenetére
Szerintem is érdemes kicsit többet áldozni így utólag végig gondolva az alsó kategóriánál. Meghálálja a borotválás minősége. Főleg a li-ion akkut bánom, hogy nem olyat vettem. Így mindig figyelnem kell hogy normálisan használjam. Nem töltögethetek össze vissza.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Dhampir
félisten
válasz membrandj #5398 üzenetére
Az a baj az állításoddal -legalábbis az sül ki belőle- hogy szerinted csak a horribilis összegű borotva lehet jó.
Nálad a 3-as széria nem vált be, másnak meg igen. Kinek van igaza? Senkinek, ugyanis a puding próbája az evés, nem vagyunk bőrileg sem egyformák. Ergo látatlanban egyik típus sem lehet ajánlott, mert nem tudhatjuk, hogy kinek van Rinocérosz A, B, C bőrtípusa és kinek jutott a Gazella A. B, C érzékenység.
Braun 5-ös szériára, philip rq 12-re nem nagyon panaszkodtak még.
Ezek biztosan remek borotvák, de ha mégsem válna be, őszintén... ki merné önmagát nagy nyilvánosság ostorozni, ha már ennyi pénzt kiadott rá, hogy utána megkapja azt; "Tasunkó voltál, hogy ennyi pénzt kidobtál az ablakon egy villanyborotvára".és a végén jóval drágábban zárja az egészet,mintha venne kapásból egy 40-50k-s borotvát.
Sokan nem tudnak annyi pénzt kiadni, de egy olcsóbb borotvával sem járnak rosszul.Sokáig én is abban a hitben ringattam magamat az itteni néhány hozzászóláson csüggve, hogy ötventő' kezdődik az élet, de örülök, hogy nem hittem el az önkéntes marketingrizsát.
Elhiszem én, hogy jók az öltönyösök vastag fizetésének megfelelő árkategóriájú borotvák, de a gyártók magukat égetnék le azzal, hogyha használhatatlan borotvákat dobnának piacra az alsóbb szegmensben is.
Mindenkit arra biztatok, hogy azt vegye meg, amit a pénztárcája megenged, és akkor a sima bőrérzés mellett egyúttal lelki békességre is lel.
-
Dhampir
félisten
válasz membrandj #5391 üzenetére
Extra érzékeny bőr + erős szőr kombinációval rendelkezem és a húszezres Braun cruZer Clean Shave gyönyörűen, kipirosodás nélkül leviszi.
Egy-két szőrszál csak ami a nyakon marad, de a szakállvágó rögtön lenyisszantja. Szinte megváltás a borotválkozás ezzel a kis csodaszerkentyűvel.
Egyedül a a zajszintje az, ami az olajozás ellenére túl magasnak érzek.
-
Gergely0809
tag
válasz membrandj #5389 üzenetére
Valószínű, hogy az már kopott is meg a motorja is lassú, ha negyed óra egy borotválkozás, én a Braunnal tegnap a 4 napos borostát 10 percen belül leszedtem tükör nélkül, hozzáteszem azt már nem szerette, az egy-két napos kb 5 perc. Próbálj ki egy új Braunt, ha ritka és gyenge a szőröd akkor nem kell a legdrágább, nekem nem túl sűrű, de középerős szőröm van, azzal simán elbánik a 190s-1. Az h gyorsabban nő az sztem természetes, de a régi borotvádnál egy mostani új alap kategóriás Braun is sokkal jobb lenne, ha meg veszel egy 5-ös szériásat, attól meg leülsz sztem.
Le2Max 3/64
-
Chappy
tag
válasz membrandj #5391 üzenetére
Értem köszi. Nem sajnálnék rá 40 eFt-ot (mondjuk ez már nagyon max), ha mondjuk ki lehetne próbálni, viszont a 15 napos visszavételt nem játszanám el ilyen eszközzel. Viszont ha a 15-20 ezres kategória annyit tud, mint az enyém, akkor maradok egyelőre a 0 költségnél. Esetleg expo egyéb szokott lenni, vagy van a braunnak valami bemutatóterme, ahol ki is lehet próbálni és látják az arcszőrzetet és jó tanácsot adnak? Eddig csak a bestbyte-ban voltam kétféle szerelésben, mikor zakó-ing-farmerben mentem a 25-30 ezres braun/philips-et javasolták, ma sima galléros egyetemi póló-farmer kombóban meg az olcsókat (7-12) javasolták - ezek után 0 számomra már a hitelességük, főleg hogy a fő érvek mindkét esetben olyanok voltak, hogy ezt viszik az emberek, ez jó stb.
-
-
Koczó93
őstag
válasz membrandj #5324 üzenetére
Ezért is írtam hogy nem célom összehasonlítani a kettőt Csak annyit írtam hogy a nyakamon ez jobban boldogult. A braun is jó borotvákat csinál csak nem néztem utána amikor a series1-et vásároltam.
Ha az rq12 a braun ötösének felel meg, akkor mi felel meg a 7-nek?SanyiSay!
Nem tudom hogy mi a különbség köztük. Ezt 19ért vásároltam újonnan itt Ph-n csak Jet clean nélkül. -
senior tag
válasz membrandj #5277 üzenetére
Csak egy költői kérdés volt részemről. Hogy őszinte legyek, nekem is 760-as van, és nem próbáltam előtte semmilyen más villanyborotvát. Anno Braun visszatérítési akcióban vettem, és valahogy nálam ragadt... Arra viszont tényleg kíváncsi lennék, hogy hogyan teljesítene egy ilyen az arcomon. A 760-al 2-3 (rosszabb esetben 5) perc alatt megvagyok, de az ádámcsutkát és a nyak két oldalát többször is át meg kell dolgozni.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Namelesske
addikt
-
426os
őstag
válasz membrandj #5255 üzenetére
Ahogy elnéztem a Braunról és a Philips-ről is a videókat, annyira leviszik, amennyire nekem kell. Ugye az arcom nagy részén úgyis a vágó résszel dolgozom, arra a kevésre meg bőven elég, amit tud a borotvájuk.
Egyelőre a Philips a befutó, tetszik így videók alapján, amit tud. Ez kifutó modell amúgy? Mert elég kevés helyen árulják, ahogy látom, illetve a honlapjukon lévő dokumentumok is 2013-asak. Terméktámogatás szempontjából milyen a Philips? A vágó kés és a borotva rész mennyire kopik, milyen sűrűn szükséges cserélni, amit kell rajtuk?.
-
addikt
válasz membrandj #5131 üzenetére
Ha nem is másnap reggelre,de délutánra már nem sima.De lustaság miatt 2-3 naponta borotválkozom. legtöbbször.
PHILIPS RQ1155/16 35k
PHILIPS RQ1185/21 45k
PHILIPS RQ1250/16 50kBRAUN Series 5-5050CC 52k
BRAUN Series 5-5040 48kKb ezek vannak.Nem tudom,hogy RQ11-12 között mennyi a külünbség.Sajna az újabb RQ12-re már nagyon nem telik
5040 nem tudom kell-e nekem.Mennyire jó ez a nedves használat? -
mzso
veterán
-
AssAssynn
őstag
válasz membrandj #5041 üzenetére
Pedig, ha minden igaz találtam ilyet. RQ1155/82 a neve. Van /16 is, de a /82-höz adnak. Legalábbis a webshopokban mind ezt írják. Valamivel drágább, mint a sima 1145, de nem olyan sokkal.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Pancsermeste
őstag
válasz membrandj #4861 üzenetére
Hát, az már 23,5K. (nem lükeboltos, mert ott majdnem 30K)
De meggyőztél! 340 lesz, mert csak 3,5K-val drágább a 320-nál, és nem kell azon agyalnom, hogy vajon van-e valami hátránya a 330-hoz képest, valamint a színe is tetszik + még a W&D!Amúgy, ha valakit érdekel, találtam egy kis összefoglalót a series 3 modellekről, talán segíthet másnak is dönteni. Itt azt írja, hogy a 320 és 330 gyakorlatilag ugyan az.
-= Pancsermeste® =-
-
Ekkosh
tag
válasz membrandj #4761 üzenetére
Akkor valahol itt kezdődik? Braun 340s Ez 18000 Ft környéke. Ez még beleférne. A Philips az még egy jó 10.000 Ft azt már sokallanám. Ez a "wet shaving" az sükséges? Sokkal hatékonyabb úgy?
+ Az ilyen ebayes megoldásokról esetleg hallott már valaki?
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz membrandj #4417 üzenetére
Nálam elég nagy a különbség a két vágókés típus között, de olvasd el az Amazonos hozzászólásokat amit linkeltem.
Az biztos, hogy elég dágán adják ebay-en, szerintem csak 5-6db. felett éri meg venni ha többen összeálltok, talán úgy már értelmesebb árak jönnek ki.Megnézem majd itthon, használt régi késem 1-2db. nekem is van valahol a fiókban.
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz membrandj #4414 üzenetére
Igen ez a modell sajnos nem kompatibilis.
Braun Flex Control 4000-es sorozat, ami nem kompatibilis az új sorozatú borotvákkal.Az ebay-en elkezdték árulni a régi rendszerű vágókéseket, így onnan kellene rendelned, ha megér neked ennyit:
- Braun régi rendszerű vágókés -
Flashcash
Közösségépítő
válasz membrandj #4412 üzenetére
Biztos, hogy a másik borotvád 5000-es sorozatú?
Tudsz róla linkelni egy képet és egy pontos típusszámot? (a type az nem a teljes típusszám)
Nem a szitát kell áttenned hanem csak a vágókést, ami a teljes 5-7-8000-es sorozatban ugyanaz és kompatibilis egymással.[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz membrandj #4404 üzenetére
Tényleg az van, amit Flashcash ír. Nekem az általa is linkelt 5874 volt, és a 7 éve alatt ez volt a szitákkal-késekkel a tapasztalatom. (a 3. link már nem él, de kb. ez volt ott). Egyébként ha kaptam volna hozzá megfelelő kést, akkor lecseréltem volna az akkuját, és vígan használnám, de már megvan az utód
vlevi: én ebay-en írtam rá 1-2 emberre, de vagy azt mondták, hogy nem régi fajtájuk van, vagy nem tudtak egyértelműen válaszolni. De azért próbálj meg bezsákolni egyet ami tuti, kb. magyar árban lesz, ha nem olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz membrandj #4402 üzenetére
A vágókések átalakítása és lecserélése az új kialakításra kb. 1-2 éve kezdődött meg.
Ma már boltban az összes régi borotvához való csereszettben az új kialakítású pengéket lehet kapni.
Ezek a vágókések a következő sorozatokban használhatóak:
Braun 4700, 5000, 6000, 7000, 8000, Freeglider, régi szétszedhető külön kést és szitát tartalmazó series 3 és 5 borotvák
Az összes itt felsorolt borotva ugyanazt a vágókést használja, csak a szita kialakításuk tér el egymástól.Én úgy vettem észre a változást, hogy a Braun Syncro (7000) borotvámhoz vettem egy új szita és vágókés szettet, mert a régi elhasználódott, betettem a borotvába, majd a vágóteljesítmény sokkal rosszabb lett, húzta, tépte a szőrt. Ezután kezdtem próbálgatni, hogy mi a gond, és a régi kést visszatéve az új szita mellé azonnal megszűnt a probléma. A borotvát azóta is problémamentesen használom.
-Szerintem az új kés kialakításnak nagyobb a szitával érintkező felülete és ez a régi gyengébb motorú Braun sorozatok mellé nagyon nem passzol.
-Anno körülnéztem és gyorsan az USA-ból rendeltem pár csereszettet ami még a régi kés kialakítást használta, de azóta már ott is lecserélték az újra.
-Rákeresve a problémára az amazon.com-on is olvasható pl. a Braun 8000 vágószett vásárlói véleményei között, hogy mások is ugyanazt tapasztalták amit én is észrevettem:
Braun 8000 360 Complete Foil and Cutter Block for Models 8995, 8985 and 8975
***READ HERE FIRST! TERRIBLE REPLACEMENT!***
-az Amazon-on is elkezdtek kókányolni a felhasználók és van aki így tudott normális vágószettre cserélni a Braun 8000-es borotváján:
1, keresett pl. egy Braun 5000 vágószettet amiben még a régi kés volt , itt felhasználta a kést a szitát pedig kidobta
2, vett egy új Braun 8000 vágószettet ebből felhasználta a szitát és az új kialakítású kést dobta ki[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz membrandj #4399 üzenetére
A Braun átalakította a pengéit a Series7 és Series3 modellben alkalmazott kialakításúra, ami a régebbi Braun Syncro/Flex/Series 5 modellekben nagyon nem működik (húzza a szőrt, lelassítja a borotvát stb.
Szerintem az új kés kialakítás a gyorsabb motorú vágókazettás Braunokkal működik megfelelően.Fent látható az új, lent az eredeti kés design:
Tedd át az 5000-es kését a 8595-be (kompatibilis), ha így jobb érzésre, akkor USA-ból lehet még rendelni ilyen kést. (itthon boltban már nem kapsz)
-
zolikaDB
veterán
válasz membrandj #4383 üzenetére
Teny es valo, h nalunk van regi 5-os. Szerintem, marmint ranezesre szep munkat csinal. Az uj rajtam is. Igaz vannak benne ujitasok, meg a motor is erosebb. Annyit tudok, h nekem a korkeses, also kategorias Philips nem jott be, olyanrol itt a forumon nem irt senki, h 5-os ne lenne jo.
-
albiosz
őstag
válasz membrandj #4372 üzenetére
Írtam nekik, valóban ugyanaz a két borotva, megerősítette a MM-os kontakt.
(#4373) Bubu2012: Köszi! Csekkolom őket!
(#4374) hoodoo86: Így van, megerősítették a MM-osok.
Mindenki: Egyébként édesapámnak kell a borotva. Most egy kb. 20 éves Braunt használ, de már kezd eljárni felette az idő. Kipróbálta az én Philips körkésesemet, de nem jött be neki annyira (jelzem, nekem se, de néha jól jön), de a habos használat tetszett neki.
Tudni kell, hogy tanárember az öreg és nyári szünidő alatt szakállat növeszt (kvázi extra szabi) és kb. 2 hónap alatt kellemes Mikulás kinézete lesz, de nyár végén ismét babapopsi project. Tehát nem hátrány, ha le tudná vágni a teljes szakállat az új készülékkel. Most úgy szokta, hogy hajvágával (nullás) levágja a nagyját és utána pengével. Erre az igényre melyik/milyen borotva lenne a megfelelő? -
albiosz
őstag
válasz membrandj #4368 üzenetére
Köszi a választ! 5040-re sajnos nincsen tallér. Viszont ez a Braun Series-3 340 wet&dry Edigital ugyanaz, mint a BRAUN 340 SERIES-3 Media Markt vagy két teljesen más típus? Edigital nyomatja, hogy wet&dry meg miegymás, de Media Marktnál meg nagy a csend ezzel kapcsolatban.
-
zolikaDB
veterán
válasz membrandj #4328 üzenetére
Nem eroszak a disznotor. Am a PH-n meg sok a kibic.
De olvass vissza, hanyan irtak, h az olcsotol elment a kedvuk a villanyborotvalkozastol.
Ez szubjektiv, h kinek mi a jo, de valahol megiscsak merheto, es nagyban fugg a technologiatol.
Emlitettem, h az alig lathato szort is megemeli - ezt egy veletlen kapcsan tapasztaltam meg.
Szoval ez nem olyan, mint pl a hangszorok, h ami fa dobozos meg mittudomen mivel van belelve, az jobban szol, csak 10-bol 8 nem hallja. Itt a borodon tapasztalod a technika josagat.
Igaz, egy disznoboru alkoholistanak mindey, akiket latsz reggel a busznal. Finom szilvaillat a szajbol, Fabulon a pofajarol, ami olyan, mitha sose lett volna rajta szor.
Nekem meg olyan a borom 10ev borotvalkozas ota, h 1-2 huzas es voros, verzik, eg, a fabulon meg fel is oldja a borom Es 1 oras elokeszulet meg sebeszi pontossag kell, h pengevel jo legyen.
Na ezeket mindet megsporolja nekem egy jo villanyborotva.
Egyebkent oreg "villanyos" is irta, h eddigi legjobb keszuleke az 5040-es volt... -
vlevi
nagyúr
válasz membrandj #4277 üzenetére
Peldaul egy phillips pt870, vagy egy rq1145 miben rosszabb az rq1250-nel? Mert ugy saccperkabe dupla ara van. Es a leorasokban szereplo hangzatos elnevezesekkel ne, tudok mit kezdeni. De olyat sem akarok venni, ami alig jobb, mint a mostani nraun 3-as, mert akkor az tenyleg ablakon kidobott penz.
-
Speeedfire
félisten
válasz membrandj #4220 üzenetére
Szerencsére annyira nem durva az arcszőrzetem, inkább csak a nyakamnál. De inkább borostára gyúrok.
Avplanet-en látom most jóárban, kb ennyiért van amazon-on is, a többi itthon ebben az árban csak cruzer 5. Esetleg másik ajánlott bolt jóárban?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Wastaps
újonc
válasz membrandj #4119 üzenetére
Kipróbáltam az oldalakat amit mondtál, erre: Braun Series7 799cc
arukereso.hu: Egyetlen egyet talált 88 990 Ft
argep.hu: Egyetlen egyet talált 89.900 FtHa megnézem szlovák hasonló oldalakon (heureka.sk) a legolcsóbb 286 eur ami forintban jelenlegi árfolyam szerint 86 385 FT
Csehországban : a legolcsóbb 7500 KC ami a jelenlegi árfolyam szerint 82 348 Ft
Németországban: a legolcsóbb 226 euró (link) ami a jelenlegi árfolyam szerint 68 262 FtSzóval igenis megéri külföldről venni. Én nem azt mondom, hogy Szlovákiából vedd. Ott vedd, ahol a legolcsóbb - és ahogy nézem jelenleg a Series 7799cc Német és Magyar ára közt több mint 20 000 forint van... szóval még ha megfizeted a futár céget, akkor is olcsóbb...
Pl. valahol feljebb ebben a fórumban írták hogy MO-n a Braun CoolTec 47 000 forint körül van nálunk ez most 88 euró ami 26 580 Ft és németben még olcsóbb...
Arra meg, hogy a szlovákoknak adod a pénzed... a legtöbb cég külföldi tulajú, és a hasznot kiviszik, szóval Te nem támogatod az MO-t sem nagyon azzal, ha elektronikát amit küldödön gyártanak MO-n veszel meg külföldi cégnél Azzal támogatnád, ha magyar terméket vennél, amit MO-n is gyártanak és ott is fejlesztenek...
-
Wastaps
újonc
válasz membrandj #4112 üzenetére
Ne mond, hogy még soha nem rendeltél semmit külföldről? Vagy fizettél külföldre?...
(Ehhez kell a VAT number, IBAN stb.)EU-n belül amúgy sem kell vámot fizetni. Azt, hogy Magyarban mennyi forint felett kell áfát fizetni behozatalra, nem tudom, de pl. Szlovákiában 150 eur alatt azt sem kell... (ha meg drágábbat vettél, akkor is pár euró csak). Én gyakran rendelek Németből, és mégtöbbet Csehországból és jó párszor vissza is küldtem, ha nem volt jó, vagy elromlott és még jótálás alatt volt. És tudod mit, a notebookom (ASUS) mikor elromlott a Cseh cég küldött ki kurírt és vitte el, és hozatta vissza kurírral - mind ingyen, mert még jótálás alatt volt. Sőt merem állítnai, hogy legtöbbször a házhozszálítás bizonyos összeg felett (ami sokszor röhejes pl. 10 eur) EU-ból szinte mindenhonnan ingyenes (free shipping).
Amúgy a Braun németeknél jóval olcsóbb... szóval menj fel és nézz körbe a VILÁG TÖBBI RÉSZÉN is, ne csak a Budapest árnyékában.
[ Szerkesztve ]
-
-
kisgabor87
tag
válasz membrandj #4072 üzenetére
És a hűsítő funkciótól majd kinő a szőrszál meg nem kanyarodik vissza?
Meg biztos vannak olyanok akiknek nem való az elektromos borotva, lehet te is ilyen vagy. Olyat is hallottam hogy valaki évekig használta az elektromos borotvát de soha nem szokta meg a bőre.
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
válasz membrandj #4041 üzenetére
Annyit, hogy állítólag nem éri meg az árát. Ugyan annyi pénzért az 5-ös széria jobb választás. A braun alkalmazta már ezt a technikát 100 éve az epilátorokban, ott sem aratott túl nagy sikert. A Cooltec legfőképp a hűsítő technika miatt drága, nem a kiváló borotválási technika miatt. Bár ezt csak olvastam, nem személyes tapasztalat...
-
Bali27
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eureka Mignon Specialita 17NX