Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence Z.
újonc
válasz
Snoop27 #7559 üzenetére
Én a rossmannba csak ezt a Barbont láttam,ebből is csak 1 volt.De ez olcsó és jó!
Nálam azért nem volt ennyire durva a helyzet pengével,mint nálad.6-7 perc alatt kész voltam,szinte sose véreztem,csak szökő évente vágtam meg magam,viszont a nyakam állandóan kipattogott,a szám fölött is lett mindig egy-két kisebb pattanás,illetve nagyon érzékeny volt utána a bőröm főleg a nyakamon,és az állkapocs éleknél.És bármilyen pengét is használtam,a bajuszrészt mindig nagyon kellemetlen volt lehúzni.
De ezek a panaszaim mind megszűntek amióta a villannyal tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Ülőgarnitúra 3-2
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest