Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris82
senior tag
Hát senki nem veszi, hogy 130 helyett 65ért meg lehet venni ezt a technikát?
klepto: Mivel bántod meg a braunt, ha a Norelco még csak meg sem közelíti a Braun vágási minőségét? Te írtad, hogy hosszabb idő, gyengébb végeredmény
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem kételkedem hogy valóban jobb egy csúcs borotva de akkor itt is igaz mint a kerékpároknál: a legjobb termékért/technikáért exponenciálisan többet kell fizetni de nem feltétlenül lesz annyival jobb mint amennyivel többe kerül.
Ez meg akkor egyéni ízlés kérdése hogy az ember kiad-e rá 100-130k-t.
Egyszer kíváncsiságból azért kipróbálnék egy ilyen drága borotvát de nekem nem hinném hogy megérne önmagában ekkora összeget.Més que un club!
-
klepto
addikt
válasz Napfénysüti #8195 üzenetére
Nem tudom.
Nekem az utolsó Braun borotvám 10 éve volt, az akkor megjelent csúcs 3 pengés verzió. Ma már ez a 3-as kategóriának felel meg...
Amiben a 7-es, és a 9-es jobb, az a vibrátor funkció, vagyis a percenkénti 10.000 szonikus rezgés.
Ez kb olyan érzés, mint az OralB fogkefe rezgése. Ez borotválkozás közben masszíroz, és kevésbé irritál száraz borotválkozásnál. Ez kétség kívül jó, és kíméletes!
Ami a vágás közelségét illeti, bár nem akarom megbántani a Braunt, de Philips Norleco 1145-ös borotvával is sikerült hasonló alaposságot elérnem, igaz több idő és nagyobb irritáció, valamint borotvahab használata mellett. Szárazon a Norlecot emberkínzás volt használni, és abszolút sz@rul borotvált...
Hogy megéri-e az árát? Ha nyugati fizetéshez nézem, akkor egy 1200-1800.-€-s fizetéshez képest 300-400.-€ még elmegy, de hazai viszonylatban a 70-80.000.-Ft-os átlagkeresethez képest a 130.000.-Ft-os ár sok. Fele ennyiért azt mondanám, hogy hajrá, mert egy jó borotva, amivel sokkal rövidebb idő, és kisebb irritáció a borotválkozás, mint egy átlagos termékkel. Viszont ezért a pénzért, hát nem tudom; inkább bevállalnám a több irritációt, a lassabb borotválkozást, és a habozást; bár kinek mennyit ér a minőség, és ki mit engedhet meg magának. Azt, hogy rossz lenne a borotva, az nem igaz! Az, hogy én túlárazottnak érzem, az tény, de ettől ez még egy jó, és minőségi termék; viszont nem egy mindenben mindent felülmúló, az átlagnál jóval kiemelkedőbb termék, hanem egy jó minőségű, jól és kíméletesen borotváló készülék, amivel kapcsolatban én úgy érzem, hogy valahol ennek kéne lennie az alap borotvának, és ennél gyengébbet nem lenne szabad gyártani és árulni!Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Chris82
senior tag
válasz Napfénysüti #8195 üzenetére
Nekem megérte, előtte több borotvára is elszórtam a pénzt, de majd pár év múlva derül ki igazán, többéves használat után.
-
Napfénysüti
nagyúr
Akartam is már kérdezni hogy ezek a nagyon komoly borotvák miben térnek el mondjuk egy középkategóriástól?
Nemrég vettem egy Braun Series 3 3050 cc-t ami nekem eddig eléggé bejön de egy ilyen Series 9-es gép 100.000 Ft körüli összegért (27.000 volt a 3050) mennyiben hoz jobb, kényelmesebb borotválást? Megéri ezt a nem kis felárat?Més que un club!
-
Jenne
őstag
válasz Chris82 #8192 üzenetére
Vagy még jobban megérte az én Braun 760cc-4-em (type 5693) 34,95 € -ért. (csomagolás sérült, grafit szürke színű nem fekete, MM házon belüli dolgozóknak akcióban, tisztító állomással, szép fekete utazó tokkal, 2 db tiszttó patronnal). Igaz csak egy év MM garancia járt hozzá ami most ketyegett le, de ez legyen a legkevesebb.
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
klepto
addikt
Igen
És ezt elég sokan meg is teszik.
Én picit finomabban, de van aki nyíltabban.
Elég sok borotvált használtam már, és bizony volt közötte márkán belüli csúcs borotva is, de mindegyiknél találtam hibát. A kritikusság viszont fokozottan erősödik, a borotva árcédulájával egyenes arányban.
Én nagyon örültem, mikor megkaptam a Series9-et, de bizonyon azt kell mondjam, ez a borotva sem tökéletes, és nem biztos, hogy reálisan van árazvaHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Jenne
őstag
Mondjuk én biztosan nem áradoznék egy kilences sorozat kipróbálásánál. De nem is motivált hogy jelentkezzek a tesztelésre. Egy series heteshez képest nem igazán van már különbség a kilencesben. Inkább csak dizájnban. Meg közel dupla áron van hozzá a kombipack is cserekor.
Szerintem akik felső fokon áradoznak abban teszt fórumban, ők vélhetően azok, vagy a legtöbbjük az, aki előtte vagy nem használt még elektromos borotvát vagy valami alsóbb kategóriása volt otthon. Kicsit olyan mintha egy mondjuk 1,2-es Opel Corsa autósnak adnának tesztelésre egy prémium kategóriás Lexus LS 600h-t. Persze hogy áradozik arról, hogy milyen csodálatos a Lexus.[ Szerkesztve ]
-
atua
aktív tag
válasz saintendru #8183 üzenetére
Egyébként fikázhatjátok is a tesztelésre kapott terméket?
Marha hiteles ez a marketing bullsh*t egy emiatt létrehozott usertől... -
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #8187 üzenetére
Az én arc szőrzetem eléggé sűrű és kemény, hasonlattal élve mint a "drótkefe". Ezért kell (sajnos) naponta borotválkoznom és ezért is tart 8-10 percig.
Viszont a Braun hetes szépen megoldja a feladatot, még így egy év folyamatos/napi használat után is. Majd kíváncsi leszek hogy a 70S szita/kés 18 hónaposan hogyan vág majd. Ennyit ír/javasol a Braun a cseréhez. Tartalék 70S combipack már megvan, tavaszi edigital akcióban 6990 Ft-ért vettem is egyet gyorsan.
Most éppen ezekben a napokban a másodborotvám (Philips RQ1280) van használatban. Akku megóvás és karbantartás miatt úgy kábé másfél havonta előveszem egy-egy hétre, egyébként meg csak nyaralásokkor és utazások alkalmával használom. Sokkal csendesebb és ezért. Viszont az már kezd körvonalazódni, hogy ez a Philips is már hozza azt a vágási komfortot és minőséget nálam, mint a hetes Braunom. Előtte Philips PT920-ast használtam majd egy évig, HQ9-es késekkel de az sokkal szerényebb tudásban mint ezek a 3D-s RQ12-es kések. Na mondjuk ez a Philips RQ1280 is a Braun hetes árkategóriájában van már, úgyhogy el is várható tőle.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #8185 üzenetére
Minden ilyen alkatrész ha használatban akkor kopik is.
Muszájnak nem muszáj csak ajánlott. Addigra és ha napi használatot feltételezünk, bizony megkopnak a kések. Én alapvetően sok-sok-sok évig körkésest használtam (Philips) de ott is érezhető volt másfél év múltával, hogy bizony már nem úgy vágnak a kések mint új korukban. Tovább tartott a borotválkozás és jobban hozzá kellett nyomni az arcomhoz a borotvát...stb
Braun ajánlása
Most egy éve használom a Braun hetest 70S szitával, de még nem veszem észre hogy gyengébben vágna vagy hosszabb idő kellene a borotválkozáshoz, vagy éppen azt hogy jobban hozzá kellene nyomni az arcomhoz. Majd még fél év használat következik és akkor meglátom, de szerintem akkora már esedékes lesz majd egy csere. Én naponta használom és napi 8-10 percet.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz saintendru #8183 üzenetére
"... Ha ezt megveszed 5-10 évig biztosan használni tudod, így nézve az ár már mindjárt barátibb...
Ha még hozzá vesszük a 92S combipack másfél évenkénti cseréjét és annak a költségét, az 10 év alatt cirka 6 esetleg 7 db csere. Ezt a 92S-t 18 ezres mai áron számolva 6x18000 Ft~100000 Ft. Ha és most csak a 60 ezres borotvát (de az tisztító állomás nélküli inkább 80 ezer felé közelít árban) számolom akkor 10 év alatt a combipack cserékkel együtt a borotva nagyjából 160000/180000 Ft. 160000/180000:120 hónappal=1330/1500 /Tíz év alatt kábé havi 1300/1500 Ft.
Ezt a szita cseréket is bele kell számolni és akkor lesz valós a borotva ára.
És közel sem biztos, hogy ezek az új generációs borotvák már kitartanak ennyi ideig. Sajnos...
Ha meg cserélni kell benne majd a fejet a komplett vezérléssel, mert így vannak egybe építve, az meg már egy új borotvának a fele ára.
Köszönhetően annak, hogy az a jelenlegi trend, hogy ne vagy csak fődarabok cseréjével lehessen javítható egy termék, de úgy meg már egy új készülék ára lenne. Legyen az éppen egy TV vagy laptop vagy mosógép vagy .....
LED TV kijelző(képernyő) csere törött javítási/szerviz díja plusz a kijelző ára többe kerülne mint egy ugyan olyan új TV-t megvenni mondjuk a MM-ból. Csak egy példa volt...[ Szerkesztve ]
-
saintendru
újonc
Sziasztok!
Látom sok a bizonytalanság borotva ügyben. Én a Trnd től kaptam tesztelésre a Braun 7899cc villanyborotvát. Volt előtte már ajándékként a kezemben körkéses Philips de iktatnom kellett, borzalmas volt. Próbáltam névtelent az sem jött be. Aztán vettem egy Braun 5443-at amit a mai napig nem lehetett agyoncsapni sem. Persze szitát és kést azért cseréltem.
Egyedüli gond, hogy az áll alatti részt és a nyakon a szőrt otthagyta.
És akkor egyszer csak a kezemben a Braun 7899cc. Ég és föld a különbség, hiába évek alatt azért nagyot fejlődött a technika. Én eleve a körkésest kizárom mint lehetőséget. Irritál, tép stb. Sok ember nem tudja milyen irányba induljon el, mert valljuk be, egy borotva zsákbamacska is lehet. Ha nem tudod eldönteni én a 7899cc-ről elmondom, ami eddig kiderült és számodra fontos információ lehet. Ami nálam számít, gyors legyen, ne tépjen, és az áll alatt is borotváljon. Mivel egy teszt csapatban vagyok benne több mint 100 ismeretlen ember cenzúrázatlan és elfogultság mentes véleményét láthatom.
Kezdem a hibákkal: ha szép és prémium érzetet akarsz, full feketében vedd meg! Van még elöl matt ezüst színű, de nekem nagyon nem jön be. A másik, ha zselével akarod használni, nehéz kitakarítani. Ne de minek neked zselé? A hibalistát itt le is zárnám ennek a gépnek ennyi a hátránya.
Előnyei: 3 napos borosta 5-7 perc, másnap reggel átborotválás 3 perc alatt!
A borotva nem húz, nem tép, és nem irritál! Az áll alatti és nyaki részeken tökéletesen leviszi a szőrt. Egy két tesztelő jelezte, hogy többször át kellett ugyan menni a kényes részeken de levitte. Ezeket a tulajdonságokat egyrészt a saját bőrömön, másrészt a tesztelő társak egyöntetű véleménye alapján mondom.
Nekem ennyi tökéletesen elég is lenne de ez egy prémium kategória és jár hozzá egy tisztító állomás is, ami állandóan karban tartja a borotvát és fel is tölti. Vicces, de a fej részt kimossa, fertőtleníti, olajozza és a végén leszárítja. Használhatod kádban, zuhanyban, habbal, zselével vagy amivel akarod, mert vízálló. Ha a tisztító állomás nélkül veszed meg jóval olcsóbb ( 60.000 környéke ), és a csap alatt elmoshatod forró vízzel. Amúgy egy feltöltéssel ( 1 óra ) 50 percig tudsz vezeték nélkül borotválkozni. Ha teljesen lemerítetted, 5 perces gyors töltéssel már borotválkozhatsz. Van rajta kipattintható, hosszúszőr vágó kell ennél több?
Ezek a tulajdonságok garantáltak, nincs zsákbamacska, igaz, hogy nem olcsó de van hozzá folyamatosan alkatrész, alapból 2 év garancia. Ha ezt megveszed 5-10 évig biztosan használni tudod, így nézve az ár már mindjárt barátibb. -
klepto
addikt
válasz Chris82 #8179 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani.
Én is úgy érzem, hogy a hazai fizetésekhez képest egy 60.000.-Ft körüli ár lenne a reális, és ennyiért ez a borotva a Best Buy lenne!
Viszont ha nyugatabbra tekintek, akkor egy 1200-1800.-€-s fizetéshez mérten a 300-350.-€-s ár amit ezért a borotváért kérnek, már nem is tűnik annyira drágánakHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Chris82 #8176 üzenetére
Gondolom ebből is van több modell, meg persze évjárat is.
Én most a legújabbat birtoklom a 9290CC-t, ami 130 körül mozog mindenhol (MM, Emag, Edigital).
Devsey
Akkor valszeg egy rezgőkéses jobb lenne neked, de az tény, hogy nyáron, izzadt bőrön, a borotvahabos körkéses egyszerűbb és kíméletesebb, mint bármi más.
Igaz, komolyabb rezgőkésesem már tízen éve nem volt, így a mostanim izzadt bőrön való hatékonyságáról sem tudok nyilatkozniHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Devsey
tag
hmhm, ez problémás lehet akkor, mert főleg szárazon szeretnék borotválkozni
amúgy februárig tart a Shell-nél az akció, szóval akit érdekel hajrálehet várok hátha lesz Black Fridaynél vmelyik braun 5, 7 vagy 9 akcióban
vagy amazonon szemezek a Braun Series 7 790cc-4el, az mennyire para h nagyon régi modell?[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
Nekem egyszer volt egy Philips Norleco borotvám, ami szárazon rémes volt, de habbal nagyon szépen, és alaposan borotvált. Ez azért nincs már meg, mert pár tisztítás után a késeket tartó keretet rögzítő műanyag icipici pöcök eltört...
A Philips vállalta a felelősséget, és visszakaptam a borotva árát (a bolt ahol vettem, éppen kifogyott belőle) úgy, hogy ő kereste meg a boltot helyettem, és mikor visszaküldésre került, senki nem kötözködött semmit! Ennyit a Philips korrektségéről.
Utána viszont feltűnt, hogy a következő szériánál már átvariálták az általam kifogásolt részt, és amit te linkeltél, az meg ennél a szériánál is komolyabb (a csúcs széria) széria belépő darabja, aminek az elődje erős akcióban esett csak 50.000.-Ft alá 10.-Ft-al
Szóval hajrá, de ha nagyon érzékeny a bőröd, akkor lehet, hogy nem fogja könnyen megszokni, viszont habbal szerintem az is jó lehet.
Persze nekem itt és most a Braun Series9-et illenék ajánlanom, de az 130.000.-Ft, viszont életem legjobb borotvája! Ha megteheted, vedd a Braunt, ha viszont minden fillér számít, de szeretnél egy jobb borotvát, akkor én nem hagynám ki az általad linkelt Philipset, már ha még kapható![ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Devsey
tag
Sziasztok!
Shell-nél Philips Shaver Series 7000 nedves és száraz elektromos borotva (S7310/12) 29995Ft, mennyire éri meg így? tapasztalatok?
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
zozoka79
tag
Egy észrevétel ak iesetleg a lidl-ben akarna borotvát vásárolni,ne tegye.én is megbántam.egy 3 körkéses silvercrestet vettem,és még az én gyengébb szőrzetemet is húzza,kínlódik vele.a motorja jó,de a penge anyaga valami nagyon alap lehet.
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #8165 üzenetére
Vélhetően ige. Nálam azzal együtt kérték vissza és úgy vették be az euronicsben.. Úgy lett visszacsomagolva minden mint amikor elhoztam a boltból.
A Remington ügyfélszolgálathoz is vissza lehet küldeni szerintem, de oda is a gyári dobozzal és abban minden tartozékkal. Plusz a számla vagy annak a másolata, amivel bizonyítod hogy még garancia időn belüli a termék.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz zsoltzsolt #8165 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
A doboz nem biztos hogy szükséges.
De a garanciában kikötötték hogy a dobozt is meg kell tartani.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Jenne
őstag
Én tavaly karácsonyra vettem magunknak egy Russell Hobbs Aura 6 in 1 botmixert. Ez a márka is a Remington Co. része. A botmixer motorja idén nyáron elkezdett egyre hangosabban kerregni. Vissza vittem az euronicsbe, ahol vettem, öt perc alatt felvettek egy jegyzőkönyvet és bevették a komplett egységet (dobozával) a blokkal együtt. Akkor éppen nem volt készleten, így nem tudtak egy másikat adni, de megrendeltek egyet a központi raktárból, és egy hét múlva már telefonáltak is, hogy mehetek a cuccért. Kaptam egy vadi újat, komplettet és megint elölről indult a 2 év garancia.
-
SPF
senior tag
Philips Series 9000 Hajvágó szerintetek hasznalható szakállvágóként? Shell kúton most 15500 ft-ért elhozható kuponokkal.
-
Jenne
őstag
Olvasva a kommenteket erről a Braun series 9 tesztről, ott többen észrevételezték az utazótok kinézetét, hogy kemény és csak műanyag. Ehhez egy megjegyzésem lenne.
Az én "régi" (1 éves) Braun hetesemhez is volt a gyári csomagban egy szép fekete Travelcase( utazótok). Talán akkor még nem spóroltak, vagy a tesztelőknek adtak másfajtát...
A képen a Braun felíratos tartó mellett lévő másik az a hálózati adapter/tápegység tartó utazó tokja. [link]
De a Philips RQ1280-hoz is járt a csomagban gyári utazótok. [link] és [link][ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz mirci18 #8155 üzenetére
Van még egy lehetőséged. Mivel a Remingtonok cseregaranciásak, nincs szervizük, pakold össze a gyári dobozába minden tartozékával, fogd a számlát amit kaptál és vidd vissza a boltba ahol vetted. Ott mond el mi a hiba, felvesznek egy rövid jegyzőkönyvet és adnak egy teljesen új készletet.
[ Szerkesztve ]
-
Chris82
senior tag
válasz Napfénysüti #8156 üzenetére
Az használható vizesen is, amelyikre rá van írva hogy wet and dry. Nekem is a Series 9-es csak szárazon használható, van olyan változata amelyik mindkettőre jó. Gondolom a nedvesen használható borotva sokkal jobban szigetelt. Lehet vele szerintem próbálkozni saját felelősségre.
-
Zoona
aktív tag
válasz Napfénysüti #8156 üzenetére
Remélem valaki tud válaszolni ezekre a kérdésekre, mert én is eközött a 2 borotva között vacilálok.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Napfénysüti
nagyúr
Vettem hétvégén ugye egy Braun 3050cc borotvát. Eddig nagyon tetszik, tényleg más világ mint az előzőm volt (egyszerűbb Philips körkéses).
Viszont a Braun oldalán az szerepel hogy ez nem Wet&Dry-os típus így nem használható borotvahabbal vagy zselével. Ellenben a 3040-es W&D-os. Viszont élőben megnézve tök egyformának tűnt a két borotva, ráadásul vízálló mindkettő. A 3050-est tényleg nem lehet így használni? Esetleg valaki próbált már ilyen típust borotvahabbal? Eltérő lehet a cserélhető pengés fejrész?
Mondjuk inkébb kíváncsiságból érdekelne, nem dőlök a kardomba ha tényleg nem tudja a 3050-es a nedves borotválást mert eddig is szárazon csináltam.Més que un club!
-
mirci18
addikt
Üdv
Köszönöm a válaszokat.
Tudom hogy kérdeztem párszor s nem is véletlenül.Mert kiváncsi lettem volna a véleményetekre.
De akkor megnyugodtam nincs minden rendben a géppel.
Utánanézek a napokban és referálok.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
klepto
addikt
válasz mirci18 #8152 üzenetére
Nekem már pár éve Remington hajnyíróm van (szürke színű, és csak hálózatról üzemelő), az is cserélhető fésűs, de még soha nem volt vele semmilyen bajunk, olyan meg pláne nem, amit leírtál.
Egyszer történt olyan, hogy elkezdett melegedni, akkor teljesen szétszedtem a vágófejet, kitisztítottam alaposan, majd műszerolajjal újra olajoztam, és azóta ismét hiba nélkül működik, és elég éles, erős gépecske.
Nem teljesen értem, de úgy vettem ki a szavaidból, hogy a haj tapad be a műanyag vezetőfésű, és a készülék fejének alsó fém része közé? Ha igen, arra az lenne a tippem, hogy rosszul pattintjátok fel a műanyag fésűt, mert ilyet még soha nem hallottam és tapasztaltam; nem csak Remingtonnal, hanem semmilyen márkánál (még a gagyiknál) sem!
Esetleg szedd szét a fejet, alul van 2 csavar, pucold ki, olajozd meg, és próbáld ki utána. Arra vigyázz, hogy elég erős a rugója, és kis ügyesség kell az összeszereléséhez.
Ha utána is problémás, hívd a Remingtont, és kérj szerviz segítséget.
Ha gondolod csinálj róla egy képet, hogy illeszkedik a műanyag fésű a fejhez, mert szerintem ott nem stimmel valami...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
mirci18
addikt
Szevasztok egy kérdésem lenne még mindíg:
A véleményetekre és a tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Pár hónapja vettem egy Remington hajnyíró gépet.
S érdekelne hogy mi lehet a probléma mert akárhányszor akarunk vele hajat nyírni betapad a gép és vezetőfésű közé és közben a hajat is húzza a gép.
Mit csinálhatunk rosszul?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
klepto
addikt
válasz zsoltzsolt #8148 üzenetére
Igen, és az első borotválkozáson is túl vagyok
A TRND-n olvashatod a kezdeti tapasztalatomatHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék elektromos borotvát venni és két típust néztem ki. Mind a kettő Braun Series 3.
Series 3 - 3080s Wet&Dry
Series 3 - 3050ccTudnátok segíteni, hogy lényegi különbség van-e a kettő között? Első elektromos borotvám lenne. Esetleg ha alternatívát tudtok mondani azt is szívesen fogadom. Az árkategória ez a 2 típus lenne. 30ezer +-
Köszönöm előre is.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
-
klepto
addikt
válasz zsoltzsolt #8141 üzenetére
Az imént vettem át a csomagot.
Most raktam töltőre, bár lehet, hogy utazó záron volt, de ez csak később került a szemem elé. A lényeg az, hogy nem indult el, de a töltést veszi.
Első benyomások vegyesek; látszik rajta, hogy prémium termék, de egy szitavédő sapkát hiányolok, viszont a kemény utazótok nagyon praktikus kiegészítő!Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
SkyLaci
őstag
válasz SkyLaci #8144 üzenetére
Még a Philips BT-5200-et találtam, mediamarktban csak 500 forinttal drágább. Ami szembeötlő különbség hogy közzel kétszer olyan nehéz mint a QT-4015, ez hordozhatóság szempontjából rossz pont, viszont talán arra is enged következtetni hogy komolyabb vas van a gépben. Szerintetek?
-
mike1334
veterán
Tudtok olyan szakállvágót ajánlani, ami tud borostát, ésalkalmanként testszőrnyíróként is használható, mindezt 10e forint alatt?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
SkyLaci
őstag
sziasztok.
Olyan szakállnyírót keresek amit hálózatról vezetékkel is lehet használni.
Némi keresgélés után a Philips QT4015/16 tűnt megfelelő választásnak, de alapvetően nem akartam ennyit költeni a dologra, ezért kérdezlek titeket hogy tudtok-e valami olcsóbb, jó ár-érték arányú szakállnyírót ajánlani.[ Szerkesztve ]
-
Chris82
senior tag
válasz zsoltzsolt #8139 üzenetére
Én csak 3 naponta borotválkozok, így szerintem 2-3 hónap biztos, nem figyeltem annyira
-
klepto
addikt
válasz zsoltzsolt #8122 üzenetére
Igen, nekem is
Én is egy Seres 9 9290CC borotva tulaja lettem
Sok féle borotvám volt eddig, ha majd érdekel titeket, szívesen írok róla véleményt ide is[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Chris82
senior tag
válasz Napfénysüti #8137 üzenetére
3-4 borotválkozás után szoktam beletenni. Egyébként meg használat után a tisztítókefével megtakarítom és kirázom.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Nagya21 #8136 üzenetére
Hello!
Közben már vettem is egy Braun 3050cc-t. 25k-nál többet eredetileg nem szántam volna rá, most akciósan ez is 27k volt már.
Viszont lenne egy kérdésem Braun tulajokhoz akiknek van Clean & Charge dokkolójuk: kb hány használatonként érdemes ezzel kitakarítani a borotvát? A folyadék amit adnak hozzá az ugye kb 30 tisztításra elég ha jól emlékszem.
Més que un club!
-
Nagya21
addikt
válasz Napfénysüti #8121 üzenetére
HAli!!
Occot ne vegyé!!!!!!
Sajnos ami jó, az meg 40 de inkább 50k-tól van.
Braun 5-ös sorozattól felfelé, phil 11es sorozattól felfelé.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Chris82
senior tag
válasz zsoltzsolt #8134 üzenetére
Oké, kíváncsi vagyok
-
Chris82
senior tag
válasz zsoltzsolt #8132 üzenetére
Többfajta körkéses (Philips) és rezgőkéses (Braun, Panasonic) borotvám volt, de ez a legjobb eddig. Nem bántam meg, hogy megvettem
-
Chris82
senior tag
válasz zsoltzsolt #8130 üzenetére
Azthiszem a 9290el lehet vizesen is borotválkozni. Amikor én vettem tavasszal, akkor csak a 9095ös tudta ezt a funkciót, de én nem szeretem, ezért nem is vettem olyat
-
Chris82
senior tag
válasz zsoltzsolt #8128 üzenetére
A 9090et, mivel akkor még nem volt 9290
-
Chris82
senior tag
válasz zsoltzsolt #8125 üzenetére
70-ért vettem Ausztriában
-
gemini
aktív tag
Sziasztok!
Jövő héten lesz akcióban a Lidl-en körkéses borotva. Érdemes beruházni rá? Még sosem használtam elektromosat. -
Chris82
senior tag
válasz zsoltzsolt #8123 üzenetére
Gratula, tényleg jó ez a Series 9
-
zsoltzsolt
addikt
válasz zsoltzsolt #8122 üzenetére
Ma kaptam az emailt:
"Braun Series trnd-projektünkre lezárult a válogatás, és egy szuper hírt szeretnénk megosztani Veled...
Bekerültél a Braun Series 9 nagykövetek közé!"
Jovő héten postázzák a Braun Series 9 9290 cc-t![ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Valakinek sikerült bekerülnie a Braun Series 7 és 9 borotva projectbe?
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
Maximum 25.000 Ft-ig milyen elektromos borotvát ajánlotok? Van egy ezer éves Philipsem ami már megérett a cserére és gondoltam most vennék egy normálisabbat helyette.
Més que un club!
-
Jenne
őstag
válasz Gergely0809 #8117 üzenetére
De, lehet resetelni. A BRAUN név alatti, jelenleg sárgán világító 2 mm-es LED-et kell folyamatosan nyomni 3-5 másodpercig, ekkor elkezd villogni és a nyélen alul a szita szimbólum is vele együtt villog. Addig kell folyamatosan nyomni (3-5 másodperc) amíg kialszik a fénye. Innentől kezdve kezd el megint ketyegni az 1 év és utána a plusz 6 hónap a következő jelzésig. Mikroprocesszor figyeli. Ezt is...7 napon át minden bekapcsoláskor figyelmeztet.
Csak azért nem reseteltem, hogy megvárjam majd a következő, akkor már pirosan világító jelzést ami majd 6 hónap múlva jön el. 18 hónapot javasol a BRAUN egy-egy szita cserére.
Na meg egyébként is szeretem a fényeket és legalább van valami plusz, nem csak a zölden világító töltöttségi visszajelzés.
A Philips RQ1280-asomon, ha már csak 5 perc van vissza a kijelzője szerint, ilyenkor ha a borotválkozás végeztével 5 perctől lefelé ha kikapcsolom, 3x2 rövid, ütemes sípoló hanggal jelez és villognak a számok. (05/04/03/02/01) Majd ha már nullát mutat a kijelző akkor már be is pirosodnak a szegmensek, bár ekkor is tudok még legalább 20-25 percet borotválkozni. Ekkor már minden kikapcsoláskor sűrűbben, 5x2 rövid sípolás van és villog a kijelzőjén piros színnel a két nulla szám 6 másodpercen át.
Kimondottan ezért vettem az ilyen kijelzős borotvákat, hogy nézzem milyen szépen villognak.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Erre tudna valaki választ adni:
[link]Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
senior tag
válasz Gergely0809 #8117 üzenetére
Magát a világító kis ízét kell megnyomni.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Jenne
őstag
Három hete hétvégén volt itt az Árkádban árkádnapok akció. Például a MM-ban minden elektronikai termékre 10-15-20-25 % kedvezmény volt, plusz az árkád kupon még 5%.
Kifosztották a polcokat, a TV-s polcokon alig maradt valami. 20+5% az elég jó árengedmény egy TV-re. Csak az olcsóbb márkák, mint Gaba, Navon, Vortex..maradtak meg. Azok amúgy is 50 ezer alatti áron voltak.
Az elektromos borotvákra például 15% kedvezmény volt plusz hozzá az 5% MM akció.
Én így akcióban vettem egy 32"-os Samsung TV-t. A 89 ezer helyett 67 ezerért. Ráadásul 10 hónapos 0%-os hitelre.[ Szerkesztve ]
-
Pacino68
tag
Nem is tudtam, hogy idén volt Braun visszavásárlási akció, 05.01-08.31-ig. Tavaly nem októbertől kezdődött?
[link][ Szerkesztve ]
"A 22-es csapdája"
-
Jenne
őstag
Eltelt egy év.
Most hét egymást követő napon keresztül a sárga fényeivel figyelmeztetni fog (aztán majd lenyugszik), hogy eltelt egy év és lassan aktuális lesz a kés/szita csere. Legközelebb majd 6 hónap múlva fog megint égni a figyelmeztető fény, akkor lesz a 18 hónap használati idő, de akkor már szigorúbban, piros színnel jelez majd.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Gergely0809 #8112 üzenetére
Nem is azért írtam.
Csak egy vélemény volt, mert volt lehetőségem az összehasonlításra. Nagyon furcsa érzés volt a hetes után ezzel a hármassal borotválkoznom.
Hasonlattal élve, mintha egy Audi A1-ből átültem volna egy Opel Corsa 1.0-ba. Mindkettő elvisz A-ból B-be, de nem mindegy milyen utazási komforttal.(#8111) bogabi
Tudom.[ Szerkesztve ]
-
Gergely0809
tag
Azért egy X-Ft-os terméket ne hasonlítsunk egy 3X drágábbhoz. A Braun 3 olyan, amilyen, leviszi az is, nem az a gyötrelmes 1-es széria. Ami nekem van, az inkább az 5, mert billeg a fej és rögzíthető is, mint a maiakon és külön is cserélhető a kés és a szita. Azért írtam, hogy ez nekem a képemre jónak mondható. A hetes nekem túlontúl hangos volt. Persze a hatékonyságát nem vitatom, mert az marha jó.
Le2Max 3/64
-
Jenne
őstag
válasz Gergely0809 #8109 üzenetére
Hát volt szerencsém nemrégiben kipróbálni egy új sorozatú braun series hármast.
Az általam megszokott heteshez képest nagy csalódás volt. Valahogy olyan érzésem volt mintha nem vágna rendesen. Na meg az a fix rögzítésű fej...
Senkit sem meg nem bántva aki a hármast használja, de ...a heteshez képest nagyon igen csak alsó kategória.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Gergely0809
tag
20 éves Braun 5010-amire Tőled kaptam tavaly a szitát, ezúton is örök hálám
Hiszed vagy sem, de simán hozza minőségi vágásban az új Series-3 hatékonyságát.
Na nem volt 20 évet használva, ezt azért hozzáteszem. Csak 1 szita lukadásig, ami sztem max 3 év lehetett, de inkább 2.[ Szerkesztve ]
Le2Max 3/64
-
Jenne
őstag
válasz Gergely0809 #8106 üzenetére
Szia!
A Mach3 Power Sensitive mellett (írtad) használsz elektromosat is. Milyened van most?
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
A véleményetekre és a tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Pár hónapja vettem egy Remington hajnyíró gépet.
S érdekelne hogy mi lehet a probléma mert akárhányszor akarunk vele hajat nyírni betapad a gép és vezetőfésű közé és közben a hajat is húzza a gép.
Mit csinálhatunk rosszul?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Gergely0809
tag
Szevasz!
Bírja az bőven, olvastam róla, hogy nagyon sokat bír 1 elemmel, de nem minden esetben szoktam bekapcsolni, csak kb 70%-ban.
Hogy bevált-e? Jó kis pengés borotva, ha be van kapcsolva olyan finoman vág, hogy érezni sem lehet, nem olyan, mint az olcsóbb eldobhatósok, amiket régebben használtam, hogy serceg, ha lehúzod, teljesen sima érzés. Végülis nem rossz.Le2Max 3/64
-
Jenne
őstag
Egy éve van meg a Braun hetes. Így egy év távlatából és napi használatban az kell mondjam, hogy a kései ugyan úgy vágnak (még) mint új korukban. Nem kell erősebben hozzányomnom az arcomhoz, hogy vágjon, nem kell (egyelőre) több idő sem a borotválkozáshoz. Ugyan az a végeredmény mint amikor vadi újak voltak a kések. Jövő év márciusban lesz majd a 18 hónap, a gyárilag ajánlott csere. Akkor majd meglátom hogyan vágnak.
Akku is tökéletes még, 84-85perc borotválkozási idő elteltével kezd el csak villogni pirosan a 20% töltöttséget jelző szám a kijelzőn. Ekkor még mindig lenne benne kábé. 18-20 perc akku idő a leállásig.(#8104) Gergely0809
Elem bírja még benne?
Hogy vált be Nálad ez az "electric razor"?[ Szerkesztve ]
-
Gergely0809
tag
válasz A_ScHuLcZ #8103 üzenetére
Szia!
Szerintem mindegy melyiket választod, mindkettő jó.
Nekem Mach3 Power Sensitive van és tökéletesen borotvál.
Én is kb 2x szoktam egy héten, de én használok mellette elektromosat is.
2 hónapja van meg és még a gyári pengéjét használom, és nem húz, nem tép.
Üdv!Le2Max 3/64
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Valami normálisabb pengés borotvát szeretnék venni. Jelenleg az eldobhatós kategóriát használom, de úgy gondolom hosszú távon olcsóbb a másik fenntartása. (heti 2x borotválkozom)
Korábban próbáltam a Wilkinson Quattro Titaniumot, de nem igazán vált be, visszaváltottam az eldobhatósra.
Ezek közül melyiket érdemes megvenni? (olyat is ajánlhattok ebben a kategóriában, ami nincs a listában)
Gilette Fusion Proglide (Rossmann akcióban holnap még 5k)
Valamelyik Gilette Mach3 (őszintén szólva nem tudom mi a pontos különbség köztük, és hogy melyiket érdemes választani, a sensitive-re gondolok, mert érzékeny az arcbőröm)Gondolom a penge pótlása sem elhanyagolható szempont, különösen az ár tekintetében.
Mit javasoltok?
Köszönöm!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Új hozzászólás Aktív témák
- Weller WSP-80 páka és WDH-10 pákatartó eladó Új!
- BMW új 82, 78 vagy 74 mm-es embléma, logó motorháztetőre, csomagtartóra kék vagy fekete
- BMW új felni kupak, felni közép készlet 68 vagy 56 mm-es
- Tungsram infra izzó, lámpa ( 500 W ? )
- Baasha irodai szék teleszkóp, újszerű állapotú, 6 hónap jótállás/számlával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest