- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- SQL kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- ASUS routerek
- Windows 11
- Mi tartja még életben a vezetékes telefont?
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz Chris82 #8098 üzenetére
Mármint a HQ8 vagy a HQ9? Mindkettőt használtam.
De azt biztosra állíthatom, hogy a 3D-s RQ12-es fej nagyon jó. Az előző kettő az a nyomába sem ér. Nem is értem, hogy miért erőlteti azokat a Philips, amikor van egy ilyen igen jó 3D-s feje. Lerontják vele a márka megítélését. Szerintem.
Én egy ilyen RQ12-es fejes Philipszet használok másodborotvaként a Braun hetesem mellett. Ki merem jelenteni a tapasztalataim alapján, hogy ez az RQ12-es már majdnem hozza azt a vágási minőséget és végeredményt mint a Braun hetes 70S feje. Alig valamivel marad csak el.
Viszont a Philips az roppantul csendes működésű a Braun ellenében.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz debianfan #8093 üzenetére
Nem bántásként, de ennél picivel többért már egy 3D-s fejjel adott borotvát is vehettél volna. Ebben az általad nevezett borotvában ráadásul csak egy mezei, egyszerű HQ8-as kés van, még csak nem is a valamivel jobb tulajdonságokkal rendelkező HQ9-es szita/kés. Ilyen HQ8-as késekkel szerelt borotvákat simán 20 ezer alatt kapni a PT sorozatból. Annál többet nem is érnek.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Hello!
A Braun géphez való Series CC02 folyadék patron ügyben aki tud keressen meg.[ Szerkesztve ]
-
debianfan
csendes tag
Sziasztok,
Van egy 15 percet használt 2 év garanciás Philips S5510 es borotvám eladó.Túl érzékeny a bőröm ezért adom el.Egyszerű a tiszítása,jól vág a pengéje is.Akinek nem érzékeny a bőre annak 10/10 ez a borotva.Akkuról és hálózatról is müködik.Postával együtt 35k ért vihető.Akit érdekel írjon privátot.
Üdv,debianfan
-
RAiN91
őstag
Philips QT4005-t sikerült megvenni, lenne egy kérdésem:
A vezető fésű levételével, és vezetőfésűvel a 0,5-mm-es legkisebb fokozaton ugyan azt tudja? Mert videókon fésű nélkül is használják. (egyenlőre én is úgy használom, de így könnyen véres lett a szerkezet..
-
MCGaiwer
addikt
Helló,
[Philips Beardtrimmer series 9000]
most akciósan 70 fontért tudom megvenni. Szerintetek megéri így az árát? A lézerfény nem igazán érdekel, egy jó borotvát keresek, elsősorban borosta vágására. Az sem lenne baj ha habbal/krémmel is lehetne használni. kb 40 ezret szánok rá maximum.
Másik opció a szintén Philips Norelco BeardTrimmer 7300 kb ugyan annyiért.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
D4v3
őstag
Hello!
Heti egyszeri borostavágáshoz milyen nagyon alap gépet érdemes venni? Se a bőröm nem érzékeny, se az arcszőröm nem túl erős. -
oszy
veterán
Szerintem 6 évet ki kellene bírni hiba nélkül. Nekem ez a szakállvágó hiba nem most kezdődött. Először csak elkezdett lejárni az egész kitolható rész. Mondom mindegy, ez legyen a legnagyobb gond hogy néha vissza kell pattintani.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Jenne
őstag
válasz Nagya21 #8085 üzenetére
Addigra elmegy a benne lévő folyadék hatása...
Tegnap én is jártam az egyik itteni Tescoban, bár ritkán járok ebbe az áruházba, és én is vettem rögtön kettő dobozzal. (véletlenül vettem észre hogy van, a TV-ket mentem megnézni)
Jó hogy egy hónapja az edigitalban vettem egy dobozzal, akkor akciósan 2990 Ft-ért. Most van három dobozzal.
Azon gondolkodom, hogy veszek egy kisebb képernyős LED TV-t, mivel azoknak borotva éles a képük, így nem kell külön borotvát tartanom...A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Tegnap a Szfvári kisteszkóban a braun borotva mosófolyadék leárazva 1600/doboz(2db folyadéktartály)
Üdv Nagya
UI: rögtön 2 dobozzal vettem is, cca 3 évre levan a gondom[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
senior tag
Hát igen, de ebben a korban, amikor egy 100 feletti gép (mosó, szárító, mosogató, stb.) ha kihúz 6 évet, már kereteztetjük, akkor talán nem elrugaszkodott a fenti gondolat. Amúgy én még valami 60 körül vettem - persze ez nem azt jelenti, hogy annyiért tönkremehet 5 évesen...
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
oszy
veterán
Ja és hozzáteszem a Braunhoz, hogy kb. 6 éves lett idén, de már aszakállvágóját kb. négyszer kellett visszapattitanom.
-
oszy
veterán
válasz Chris82 #8076 üzenetére
Nem tudom, de én 25-nél többet már nem adnék egy borotváért. Nekem most egy Braun Series 3 390cc-4 ment tönkre. A szakállvágónál széttört. Persze nem találok sehol egy ilyen darabot hozzá, csak késeket meg kiegészítőket.
Ezt 34 körül vettem, de többet nem kell Braun. Most a Remingtonokat néztem. Elsősorban kerülöm a körkéseseket, mert úgy tudom, érzékenyebb bőrre a rezgőkéses jobb. Bár én legtöbbször úgyis csak a szakállvágót használnám, és ritkán a késes részét.[ Szerkesztve ]
-
Chris82
senior tag
Nem voltam megelégedve a kapott minőséggel, valószínű hogy az RQ12-es sorozat jobb, mert ez a HQ8-as fej egy rakás.....
Szárazon borotválkozva, tiszta véres lett tőle a nyakam, vizesen meg gyorsabban tart pengével mint ezzel a játékszerrel.
A motor benne nekem nagyon halovány a Braunhoz képest, nem ad semmilyen minőség érzetet.Ez az új Braun amit használok teljesen más kategória, igaz árban is.
-
Jenne
őstag
Szerintem/talán azért mert ezekben az RQ11xx szériában lapvetően HQ8-as mintázatú szita/kés van(RQ11 fej-2D) csak kicsit módosított fej illesztéssel a borotvához. Az RQ12-es fej (3D) már egy magasabb kategória. De nem az utóbbival adják a boltban.
-
Buccer
tag
válasz Bennyboy #8069 üzenetére
Ilyesmim van nekem is, de Cruzer6 néven.
Nálam is mozog az állítható hosszúságú vágó rész, de nálam a kis lemezkének az egyik műanyag "stiftje" letört és azért nem fixálja a helyén a fejet.
A nagyobb gondom, hogy annak a szakállvágónak (a szélesebbnek) a belseje tele megy szőrszálakkal és eltömődik. Múltkor nem mozogott már a két kés egymáson. De nem tudom hogy lehet takarítani, a réginek is ez a része tört el belül.
Az akku szerintem is gyengébb mint a régiben (cruzer 3), de lehet csak ritkábban használom és azért döglött meg. Azzal naponta borotválkoztam ezzel meg jó ha hetente és a kettő között van hogy lemerül az állásban is.Pécs City
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Elsősorban borosta kialakításra kellene, melyiket ajánljátok? Nem értek hozzá sajnos, csak arra figyeltem, hogy a minimális vágási hossz alacsony legyen (0,4-0,5 mm). Erre a legolcsóbb is megfelel, vagy mivel tud többet a többi?Remington MB4120 - 5.790 Ft
Remington MB4125 - 8.290 Ft
Philips QT4005/15 - 9.490 Ft
Köszi.
-
Bennyboy
őstag
Kb 1-2 éve vettem ezt:
http://braun.braun.com/hu/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-face.html
csak szólnék, h senkinek sem ajánlom. Egyrészt az állítható feje kikopott vagy mi. Újjal kell tartanom a fejet, h milyen méretben vágjon, pedig nincs eltörve csak a lemezke elfáradt ami tartaná. A másik dolog, az akku. Kb 10 percig sem bírja teljes töltéssel. Töltés közben kialszik a led, leveszem, felrakom újra és megint tölti..Nem tudom eldönteni, h vegyek csak egy fejet rá és szenvedjek újra vele vagy vegyek egy normális szakálvágót. Max 40-ért ti milyet vennétek? Nekem semmi extra nem kell csak vágjon megbízhatóan.Ezt használja vki esetleg? BT7085/15
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
oszy
veterán
Remongton borotvából 20-25.000ft körül melyik az ajánlott?
-
Jenne
őstag
A két értékelés közül aki az elsőt írta és öt csillagot adott, az tutira biztos, hogy sosem használt ilyen borotvát. Csak kamu értékelés volt. (sokszor és sok helyen élnek ezzel a csaló "értékeléssel", hogy beetessék a leendő vásárlókat. Sajnos.
Ezt a borotvát csak és kizárólag akkuról lehet használni. A töltőállványba helyezve lehet tölteni, a borotván nincsen külön csatlakozási lehetőség a töltőjének (teljesen zárt a nyele). Ha meg a töltőállványon van töltésen, akkor be sem lehet kapcsolni addig. Csak ha kiveszem az állványból.
Egyébként ez a borotva tényleg jó. Próbáltam már sok fajta Philipszet, alsóbb és középkategóriát is, pl. PT920-ast HQ9-es fejjel, de ez az RQ12xx sorozat a 3D-s fejjel már valóban jó is a többihez képest és hozza az elvárható eredményt. Nekem egy RQ1280-as van, igaz "csak" másod borotvának a Braun hetes mellé, de ez a Philips és az RQ12-es 3D-s fej nagyon megközelíti a Braun hetesem vágási minőségét és vágási végeredményét.[ Szerkesztve ]
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Van egy Braun cruZer6 borotvám, már az elődje is megvolt és meg voltam vele elégedve. (3-as széria)
Viszont.... a szakáll vágó rész ment azon is tönkre sok év után (+ az akku) és most, hogy hosszabb szőrt vágok vele, mert ritkábban borotválkozom azt látom, hogy eltömődik a kés belül és néha elakad (nem mozog egymáson a két kés). A széleset használom és az lenne a kérdésem, van-e valakinek módszere vagy tippje, hogy a túróba lehet ezt kitisztítani? Vízzel próbáltam, de nem hozza ki.Pécs City
-
JasL
senior tag
Ennek az előző generációját használom, ami csontra így néz ki. Erősen ajánlott, nagyon jó készülék! 3. éve teljesít szolgálatot, még fejcserére sem szorult eddig.
-
oszy
veterán
Sziasztok!
Philips S728/17 Click & Style
Egy ilyet érdemes megvenni 20.000-ért?
Leginkább én a szakállvágót szoktam használni, mert borostát hagyok.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Sokáig használtam olcsó Philips körkéses borotvákat, aztán gondoltam, kipróbálom a rezgőkéses platformot.
1,5 éve vettem egy Braun Series 3 340s cuccot, de sajnos hosszú távon nem vagyok vele megelégedve. Általában 3 naponta borotválkozom, nem is erős a szakállam, de főleg a nyaki részen és az ádámcsutkánál kínszenvedés a borotválkozás, tologatni kell le/fel vadul, hogy leszedje a szőrt.
Most volna lehetőségem 20K-ért venni egy bontatlan Philips RQ1160-at (garancia nélkül, persze)
Szerintetek érdemes belenyúlni, vagy inkább gyűjtsek még és vegyek garanciálisat?
(gyakran szoktam a pajeszvágót is tologatni, 1 mm-es borostát hagyva, ezt tudja a Philips? )
Köszi a válaszokat! -
Dejdő
csendes tag
-
Zola007
veterán
nem borotva, de tesóm megkért, hogy vegyek már neki valami jó ár/érték arányú epilátort.
Arukereso.hu-s vélemények alapján annyit szűrtem le, hogy van olcsó, ami tép és fáj, meg a qrva drága, ami kevésbéValakinek használ olyat az asszony, ami kibírható és nem egy vagyon?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dejdő
csendes tag
Köszi, de a tt sorozat nem BG. Szerintem más a fej, más a sorozat is. Azért se stimmel, mert a készülék is 8.000 Ft-ba kerül, így a szita vásárlásnak nem lenne értelme...
Még mindig ott vagyok, hogy nincs BG sorozathoz szita Mo-n. Philips Norelo BG 2000 keresésre csak külföldi oldalra van találat, ott pedig 15 USD körül van az ár, szerintem ez a reális. -
Jenne
őstag
Itt találsz hozzá. >> [link]
Kicsit görgess lejjebb az oldalon.
A kereső szó vagy készülék típusa ablakba írd be BG2024 majd katt a küldés fülre, utána a Gyártó neve ablakba írd be PHILIPS és katt a keresést indítani fülre. Feljön az alkatrész lista(nem sok lesz), ekkor ott kattints a jobb oldalon az alkatrészek megtekintésére
Ott felsorolja a lehetséges elérhető tartozékokat, és hogy van-e hozzá. Megnéztem, és jelzi, hogy van raktáron/elérhető a Tiedhez való szita.TT2000/43 vágófej+fólia. Kettő munkanapon belül szállítható.
7807 HUF plusz a szállítási költség 1290HUF.[ Szerkesztve ]
-
Dejdő
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hol lehet venni szitafejet BG2024-es készülékhez? Elvileg Philips Norelco BG2000 a típus, de itthon nem találtam meg egy boltnál se.
Köszi
-
adrian87
tag
válasz Ezekiel Ston #8052 üzenetére
juj bocs, benéztem és már nem módosíthatok... a teljes fejcsere szerintem lehetséges. Csak akkor a rápattintható fejrészek már nem lesznek használhatóak.
Önkéntes adminok, piaci kofák és NAGYOBB KOCKÁK kíméljenek! - de tényleg
-
adrian87
tag
Persze sikerült! Bár eléggé ledöbbentő, hogy akkor csak egy plusz led van benne ami zabálja az áramot. Meg ugye ha 3 évig használtam a gépet, hogy jelezze a 2 éves ciklust akkor talán túlságosan gyorsan kopnak a sziták. Kb. 8 hónap, 10 hónap hq8-al most meg a hq9-el talán 12-15 hónap. Húsvétkor van az évforduló.
Ja, szitából vettem egy körkéses rész - 1DB - utángyártottban 300 ft-ért. Még nem bontottam ki, de szerintem csak olyat fogok így használni... aztán majd kiderül.
Eladó még mindig egy PT920-as töltővel (és ami hozzá kell) ha valaki gondolja 1500-ért is viheti. Bár idáig csak Brazilok hívtak és úgy gondolták a szita, kés kombó is új. Miközben az új borotva talán 30 vagy 40.000ft.
Biztos én vagyok a hülye.Ezékiel! Szerintem amit belinkeltél borotvát series 5000. Hát jól néz ki és nem csak hasonlít a 8000 és 9000-hez. Hanem talán több kiegészítője is van, de én inkább PT borotvákat néznék a helyedben akár akkor is ha csak új kell neked.
[ Szerkesztve ]
Önkéntes adminok, piaci kofák és NAGYOBB KOCKÁK kíméljenek! - de tényleg
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Kb két éve vásároltam ezt a típust a filipsztől és az lenne a kérdésem, hogy a fej része alkalmas-e egy komolyabb fej cserére? Gondolok itt a philips rq12/60-asra. A gyárilag hozzá kapott fejhez képest nagy előrelépés lenne minőségében? Hiába használom lassan két éve hozzátok képest én kezdő vagyok a témában.
-
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok!
Kipróbáltam egy új Braun 3 330-as rezgő borotvát,de nem győzött meg,pedig kb egy hónapig használtam.A kritikus nyaki részen sokáig kell "masszírozni",így folyton bepirosodott a nyakam.Megnéznék egy körkésest is,amibe már RQ 12/50 vagy 12/60 fej való.Melyik a legolcsóbb RQ-s gép amire rá lehet tenni ezeket a fejeket,ill hol érdemes keresgélni?Akár használt nyél is lehet,max fejet veszek rá újat.
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
Breki
veterán
Ezt próbálta már valaki?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Jenne
őstag
válasz fradi81 #8045 üzenetére
Konnektor átalakító adapter a neve.
Próbálkozz a villamossági boltokban, az lenne a legjobb ha vinnéd a sajátodat és bele tudod próbálni.
Itt van néhány, de a képek alapján nehéz eldönteni melyik lenne a jó méret.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
-
Jenne
őstag
válasz adrian87 #8041 üzenetére
User manual 102-es oldal.[link]
A megoldás: 5 másodpercig tartsd nyomva a Ki/Be kapcsoló gombot, akkor eltűnik a kés cserére figyelmeztető szimbólum. Majd elkezd ketyegni visszafelé az újabb 2 év visszaszámolás.[ Szerkesztve ]
-
adrian87
tag
hali!
PT870-em 3. késével kb. 2,5 éves korú most. Elkezdett villogni és használva folyamatosan világít rajta a késcsere kijelzése.
Mit csináljak vele? Ha leveszem a fejet akkor is villog vagy világít. A kés nekem még jó. Mikor kophat el vagy mehet tönkre így a most használt késkészlet, nincs még egy éves. Idáig mindegyik késkészletem kb. 10 hónapot bírt, de ezen belül még nem látok erős kopást. A kés HQ9-es.Önkéntes adminok, piaci kofák és NAGYOBB KOCKÁK kíméljenek! - de tényleg
-
fradi81
veterán
Hali, ismeri valaki a felső dugaszt? Bele lehet erőltetni az itteni konnektorba, vagy valami átalakító kellene hozzá?
moto g72, Ninebot d28e
-
gergo5991
őstag
-
villles
csendes tag
Sziasztok.
Egy philips pt727 megér 10000 forintot? -
papi99
aktív tag
Sziasztok! Szakállvágót vennék kb 3 mm-esre szoktam vágni, a lényeg hogy könnyedén le tudjam vágni minőségi gép legyen de ne is annyira drága. Tudtok ajánlani valamit? Én egyenlőre ezt néztem ki: PHILIPS BT7085
Esetleg erről tudtok valamit mondani?[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Hajvágós topikok nem nagyon pörögnek így gondoltam ide beteszem a kérdést. 10k körül keresnék hajvágót, jó lenne ha vezeték nélküli lenne. Úgy kb ennyi. Szakállnyírás is lenne vele.
-
Jenne
őstag
Bagóért vettem, az eladója ajándékba kapta, de nem használta. Ezért a hosszú állásban lemerült az akkuja és meghalt. Nem vette a töltést. A kései is teljesen tiszták voltak, látszott hogy valóban nem borotválkoztak még vele. Azért a biztonság kedvéért egy teljes fertőtlenítést megtettem a késeknél. Gyári Új akkut tettem bele (3800Ft volt postával), de az erősebbet. Eredetileg 750 mA-es volt benne 18mA/h-s de ez most egy 950mA-es és 29 mA/h-s.
Amikor (a borotválkozások alatt szép lassan) a kijelzője lemegy nullára, most már, az ötödik-hatodik teljes töltést követően 88-ról (88 percet jelent) indul a visszaszámolás. De a nulla után még 26 percet(!) lehet vele borotválkozni és csak akkor áll le, tilt le 3,2 V akkufeszültségnél az elektronika. 114 perc! Nem is rossz borotválkozási idő. Másod borotvának, a csendesebb reggelekre elmegy a Braun hetes mellé.
Mondjuk a Braun hetesem is tud 98 perc akkus borotválkozási időt a lekapcsolásig.Átesett egy víz próbán is. Engedtem vizet a mosdóba, bőven annyit hogy ellepje a borotvát. Beletettem beindítva. Pár percet járattam és tökéletesen vízálló! Jól dolgoztam az akku cserénél.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Gergely0809 #8031 üzenetére
Tőttő is van hozzá?
-
Jenne
őstag
válasz Gergely0809 #8029 üzenetére
Én is.
-
Jenne
őstag
válasz Gergely0809 #8016 üzenetére
Küldtem PÜ-t.
-
Jenne
őstag
válasz Keil Walker #8025 üzenetére
Valahol 50 ezertől felfelé. A minőségnek sajna ára van.
Még azt is megteheted, hogy megveszed amit belinkeltél és veszel hozzá egy ilyen RQ12-es fejet.[link] De akkor már így is közel vagy az ötvenhez. És azt viszont nem tudom, hogy abba az S 5110-be passzol-e ez az RQ12-es fej egység.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Keil Walker #8023 üzenetére
Ebben is "csak" HQ8-as mintázatú sziták és kések vannak.
Ha már filips és tényleg jót akarsz venni hosszú távra, akkor olyat nézz amiben 3D-s kések vannak. Ilyen
Tapasztatlatból mondom, hogy ez a kés nagyságrenddel jobb mint a HQ8 vagy a HQ9.
Inkább spórolj a borotvára még. Persze ez csak tanács, Te döntesz. Ne (csak) azt nézd, hogy melyik az olcsóbb.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Keil Walker
aktív tag
Emag-os kuponkóddal 20ezer lenne a Philips 5110. Ennyiért megéri? Egyébként 25% van Philips-ekre, 20% Braunokra
-
kiszi07
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb borotva? Én most a Mach 3-al probálkozom. Elég érzékeny az arcom
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
geristar
tag
Sziasztok!
Bajusz és szakállvágásra mit ajánlanátok?
A keret kb. 20k lenne és 2-3mm hosszúságúra szeretném levágni az arcszőrzetem.
Köszi. -
Jenne
őstag
Ma bementem a helyi MM-ba, hogy megnézzem ezeket a hármas braunokat. Ki volt állítva az összes belőlük. 3030/3040/3050/3080/3090. A 3050 és a 3090 az CC volt ha igaz, de csak a mellette lévő kis tájékoztató címkére tudtam hagyatkozni, arra voltak ráírva a tájékoztató adatok. Ezek már újabb sorozatúak, a három számjeggyel jelölt régebbi sorozatból (320/340/350/390) már nincsen de ezeknek az újabb series hármasoknak mindegyiknek az alján három tüskés volt a csatlakozó aljzata. A hátuljukon semmi eltérés nem volt egymáshoz képest, nem találtam egyiken sem csatlakozási pontot, mint például ami az enyémen van (hetes braun) vagy amilyen az ötösökön is van a borotva test hátlapján. (két kis tüske a tisztítóállomásnak)
Az általam említett tisztítóállomás és töltő csak valamikor a hét közepe/vége felé lesz nálam, majd akkor tudok arról bővebbet, hogy milyen/hány tüskés a csatlakozója a töltőnek és a tisztítóállomásnak.
A szerviz is érdekes dolgot mondott erre, mert ott is rákérdeztem ma. Szerintük elvileg csak a CC-vel jelölt borotvákat tudja kezelni a töltőállomás, mert a CC-vel jelölt borotváknak az alján azért van három tüskés csatlakozó, hogy a tisztítóállomás is tudja kezelni. Viszont a MM-ban én mindegyik borotvában három tüskés csatlakozót láttam, de nem mindegyik volt CC-nek jelölve.
Viszont nem mindegyikhez jár gyárilag a dobozban ilyen tisztítóállomás.[ Szerkesztve ]
-
zsombors
tag
Sziasztok!
Teljesen szűz vagyok arcszőrzet kezelésben szóval a segitségeteket kérném, hogy mely szakáll nyíró gépet vegyem meg?
Amilyen kritériumokat tudok mondani:
- Az ár maximum 45 ezer Ft
- Csak olyan 5 mm-es szakállban gondolkodtam eddig.
- Legyen vízálló ( ez fontos )Remélem tudtok segíteni nekem ebben, szeretnék egy megbízható gépet venni ami modern.
Az élet egy szar dolog, és végén meghalunk!
-
Jenne
őstag
Szia!
Régen beszéltünk.
Ha jók az infóim erről az állomásról akkor egy Braun Series 3 390cc-4 borotvához való. Talán ez így mond valamit Neked, hogy még melyik series hármasokhoz jó talán. De a tápegysége az gondolom jó az összes hármashoz.
Ha itt nem kell majd senkinek akkor meghirdetem majd.[ Szerkesztve ]
-
Gergely0809
tag
-
akosos
csendes tag
Sziasztok!
A Philips különböző forgókései között van valamilyen érdembeli különbség, ami nem a marketing része?
Az 5420-as, vagy a 7310-es között vacillálok.....
Vagy az ebay-en van Philips Norelco, ez miben más az itthonihoz képest?Ákos
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Érdekel valakit (olcsón) egy Braun Series 3-hoz tartozó tisztító állomás és egy tápegység? Vadi újak még nem voltak használva. Series 3 390cc-4-hez van eredetileg, de gondolom a Braun hármasokhoz mindegyikhez használható. Privátban keressetek akit érdekel.
ÍGY néz ki, bár ez most éppen egy gyári kép.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Én a következők szerint járok el.
Minden borotválkozás után a fürdőszoba mosdójának a falához (óvatosan) ütögetve kiütögetem belőle a levágott apró szőröket.
Utána engedek meleg vizet a mosdóba, 5-6 centi magasságban és csak annyit amennyi ellepi a szitát.
Hagyom benne állni 1-2 percet majd párszor még óvatosan ütögetem a vízben, így még újra jön ki belőle maradék szőr.
Utána beleteszem az ultrahangos tisztítóba 5 percre, kevés folyékony szappant adva hozzá.
Még ilyenkor is szed ki belőle koszt az ultrahangos. Minden nap és minden alkalommal megy az ultrahangosba. A legjobb vétel volt ez az ultrahangos, és nagyon örülök hogy vettem. Csak kár, hogy nem mindjárt már az elején évekkel ezelőtt nem vettem egy ilyet.
Ezeket amit eddig leírtam ezt minden nap megteszem.
Végül, ez általában 7-8 borotválkozást követően jön el, beleteszem a tisztító állomásába a gyári tisztító patronnal tisztítani. Ilyenkor már egyébként is kívánja a töltést is, mert 40% alatti töltöttséget mutat a kijelzője.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Louro
őstag
+1 köszönöm
Amúgy ti mivel szoktátok tisztítani? Én folyó víz alatt minél alaposabban igyekszek kimosni, de sokszor marad ott "maradék" és akkor azt szoktam, hogy hétvégén beteszem forró vízbe, hogy ázzon fel. 5-10 perc után forró, folyó víz alatt megjáratom és akkor ki szokott rázódni belőle. Biztos nem ez a legtartósabb és legjobb megoldás, de ehhez nem volt tisztítóállomás. Meg mosás után nem teszem vissza a fejegységre, hogy ki tudjon száradni. Még néha be is olajozom is, de minden borotválkozás után.
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Lassan egy éve vásárolt Braun740s-7 borotvámat szeretném megjutalmazni egy új fejjel, de nem találtam rajta sorszámot, ami alapján tudnék venni.
Ha valaki jártas e témában, ki tudna segíteni ezzel az infóval?Köszönöm!
Mess with the best / Die like the rest
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, ki tud valami body groomert olyan nagyon durván max 20k ft értékbe? Nézegettem a neten philipseket amikre most van 6k ft pénzvisszafizetés.
Philips HC5450/80 10 EUR
Philips HC7460/15 10 EUR
Philips HC9450/15 20 EUR
Philips QG3371/16 10 EUR
Philips QG3340/16 10 EUR
Philips BT5200/15 10 EUR
Philips BT7210/15 20 EUR
Philips BT7205/15 20 EUR
Philips BG2036/32 10 EUR
Philips BT5205/16 10 EUR
Philips BT9290/32 20 EUR -
Jenne
őstag
válasz Pacino68 #8003 üzenetére
A múlt héten volt az emagnál készlet kisöpréses akció, 40-60% engedmény volt egy csomó dologra. Braun 7 790cc például "csak" 32 ezer forint volt. Ingyenes házig szállítással.
De már nincs ilyen akció.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Pacino68
tag
Köszönöm mindenkinek a kimerítő, segítőkész hozzászólásokat, szerintem veszek egyet majd, de lehet megvárom az őszi visszavásárlásos akciót, remélem idén is lesz majd 😎
[ Szerkesztve ]
"A 22-es csapdája"
-
Jenne
őstag
Én az elmúlt 20+ évben csak villanyossal borotválkoztam, abból is csak a körkéses fajtával. Aztán tavaly ősz elején igen olcsón (alig tízezerért) hozzá jutottam egy vadi új Braun 760CC-hez. Gondoltam majd eladom drágábban, de aztán amikor kipróbáltam megtetszett. Azóta is az az elsődleges borotvám. Nemrég szereztem egy Philips RQ1280/16 beretvát, másod borotvának utazásokhoz és a csendesebb reggelekre. Vadi új volt és tízezer alatt sikerült megvennem, csak akku cserére szorult. Négyezer volt az akku csere költsége.
Meglepően jó ez a filipsz. Az RQ12-es 3D fej a Braun 760 vágási végminőségét majdnem hozza. Időben is kábé annyi kell vele egy-egy borotválkozáshoz mint a braunnal. 90 percet simán elmegy akkuval, de ekkor még pörögne de én ilyenkor már felteszem tölteni.
Két nagy és vitathatatlan előnye van a Braunhoz képest.
Szerintem.
Az egyik, hogy igen csendes. Még az általam sokáig használt PT920-nál is érezhetően és hallhatóan csendesebb. Egyik reggel amikor borotválkoztam vele (időnként szoktam használni az akku karbantartása miatt), elfelejtettem becsukni a szoba ajtót. A másik szobában aludt az asszony de nem ébredt fel rá, azt mondta nem is hallotta. Pedig minden kis neszre fel szokott ébredni.
A másik előnye, hogy a 3-4 napos borostát is gond nélkül kezeli és nem húzza a szőröket. Egy próbát megtettem mert kíváncsi voltam rá. Nyugodtan rá tudom tolni az arcomra a 3-4 naposra, pedig elég erős és sűrű a borostám. Nem húz nem csipeget bele, csak halkan surrog és vág. A Braunnal (nálam) az ilyen 3-4 naposnál a borotválkozás elején, kicsit óvatosabban kell rányomnom az arcra mert picit bele-bele csipeget. Nem vészesen, de az elején kicsit óvatosabban kell huzigálnom a borotvát amíg le nem szed a borosta szőrszálak hosszából.
Mindezek ellenére a Braun 7 760 marad az elsődleges borotvám.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
senior tag
válasz Pacino68 #8000 üzenetére
Nekem a hagyományos pengés művelet kész szenvedés volt: csak fürdés után tudtam normálisan lehúzni az arcomról a szőrt, tehát - ha beleszámolom a fürdést is - legalább negyed órás művelet, de inkább 20 perc. Ráadásul pacsmagolni a habbal, meg ugye vigyázni, nehogy összevágjam magam annak ellenére, hogy a Gillette 3 pengés cuccait használtam. Ezzel szemben a villanyos megoldás kb. 5 perc és kész. Bármikor neki lehet esni a borostának, sőt, itt ajánlott szárazon. Nem kell pacsmagolni, nem kell ügyelni, hogy ne vagdossam össze magam. Persze a pengéssel simábbra vágtam, de nálam nem cél, hogy a légy seggre essen az arcomon, elég, ha ránézésre okés (azért ez is elég jó sima). Ehhez pedig bőven elég 5 perc, talán még a borotva elmosása is benne van. Mindezt egy Braun 760-al hozom össze.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest