- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Mai nappal lett pontosan 14 hónapja, hogy használni kezdtem a Braun hetest. Még mindig úgy vág a 70S fej, mint új korában. Vágási végeredményben és borotválkozási időben nincs változás. Kíváncsian várom, hogy a gyárilag 18 hónap használat utáni javasolt csere elérkezésekor, (március 18.-án lesz) lesz-e majd már változás? Kell-e cserélnem a kopás miatt a 70S-t vagy még bírja? De ha így folytatódik akkor tippem szerint inkább 20 hónap használat után kell majd csak készülnöm a 70S cserére. Ez, ha a jelenlegi árakon 10-11 ezer körüli árat számolok a 70S fejre, nagyjából havi 500 Ft költség.
Brutál soknak tartom...(De azért már itt figyel az új szett a fiókban, akciósan 7990 Ft-ért vásárolva)
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
korn
aktív tag
válasz zsoltzsolt #8797 üzenetére
A kést viszont meg lehet fordítani, ha akarod, mivel szimmetrikus kör alakú. Gyakorlatilag, mintha kést cserélnél. Úgy tűnik ez megszokott megoldás remington-éknál, mert az f5800-asomban meg apám pf7400-asában is ilyen megoldású.
-
korn
aktív tag
válasz zsoltzsolt #8795 üzenetére
Nincs. 3700ft-ért komplett gép van csak.
-
korn
aktív tag
válasz zsoltzsolt #8791 üzenetére
Kipróbáltam 2 napos borostán. Meglepően jó, 2-3 áthúzás és nem maradt szőr.
A nyakon kell bűvészkedni kicsit az össze-visszaálló szőröknél, de ez az átlagos borotváknál is így van kb.
Ennél többet nem kívánhat az ember ennyi pénzért. Szerintem simán partiban van a 10-15e ft környéki borotvákkal.
2db eneloop-pal szerintem 1-2 hónapot simán ki fog bírni. Ahogy olvasom a véleményeket róla, a szita fél-egy év után leválik a fejről. Műanyag szegecseléssel van a fejhez rögzítve a szita. Tipikus tervezett avultatás. Nehogymár olcsó pénzért borotválkozzon az ember. Megoldásként írják, hogy a szita sarkaira 1-1 csepp erősebb ragasztó, és megszűnik a hibalehetőség. -
Namelesske
addikt
válasz blaca83 #8789 üzenetére
Most vettem S5400/06 W&D borotvát, és szerintem durván túl van árazva a mostani S5 a Philipsnél. Nem éri meg, szerintem 40-ért már igen komoly Panasonic vagy Braun (S3) gépet lehet kapni.
Ha visszagörgetsz párat írtam róla egy kisregényt korábban.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
korn
aktív tag
válasz zsoltzsolt #8791 üzenetére
1-2nap, mert alig van borosta.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Kb: 8 éve kaptam egy akkor elég komolynak számító Philips 3x3 körkéses borotvát amit nagyon szerettem és sokáig használtam.
Most gondoltam, hogy ideje egy új szériát venni és olyan 30-40.000 között tudnék rászánni.Milyen szériákat ajánlanátok?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a PHILIPS S5340/06 típusról mi a vélemény, illetve tapasztalat? Sok helyen 30-35 között hirdetik, de most nekem talán lenne egy olyan lehetőségem, hogy 24-25 magasságában megkapjam.
Jó kategória? Megér ennyit, vagy nézzek inkább valami komolyabbat?Köszi
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
borix
őstag
válasz olizatriznyá #8787 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
Van egy régebbi Braun borotvám ha jól emlékszem 590cc3 típus.
Kellene hozzá szita+kés ha minden igaz 51B( Smart foli )az eredeti.
A kérdésem az lenne,hogy van ennél újabb főleg (opti foil) téren ami jó rá? -
borix
őstag
-
theballa32
tag
válasz zsoltzsolt #8783 üzenetére
Köszönöm a választ
-
zsoltzsolt
addikt
válasz theballa32 #8782 üzenetére
No, azt nem tudom. Körkéses mintha önélező lenne. Jó pár évig biztos nem. Persze ez magánvélemény, de eddig ezt mutatta a gyakorlat.
[ Szerkesztve ]
-
theballa32
tag
válasz zsoltzsolt #8781 üzenetére
és a késeket milyen időközönként kell cserélni?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz theballa32 #8780 üzenetére
Nekem Remington HyperFlex Pro XR1370-em is van, teljesen elégedett vagyok vele.
-
theballa32
tag
Sziasztok!A Remington borotva jónak számít? Remington XR1450 a kiszemelt,és 25000 ft a határ.A válaszokat köszönöm
-
Kerio
őstag
válasz zsoltzsolt #8777 üzenetére
Rendben, átolvasom. De ez nem olyan. Ennek a folyadéka egy alu tasakban volt. Bele kellett öntenni vízzel a készülék fiókjába. Remélem nem fog párologni.
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
válasz zsoltzsolt #8775 üzenetére
Igen. Én sem használtam még ilyet amúgy. Sőt nem is láttam még. Most is csak nézem, hogy éppen szárítja. Jó találmány.
-
Kerio
őstag
válasz zsoltzsolt #8773 üzenetére
Van hozzá tisztító/töltőállomás. De lehet kapni anélkül is.
-
Kerio
őstag
-
Kerio
őstag
Megvettem a Panasonic ES-LV95-K borotvát. Hamarosan beszámolok.
[ Szerkesztve ]
-
Dejdő
csendes tag
Olvasva a fórumot úgy döntöttem leírom tapasztalataimat, hátha segít valakinek. MInt sokan mások, érzékeny bőrűnek vallom magam én is. Annyira, hogy a pengés korszakomban csak a nivea fehér üveges alkoholmentes after shave használatával nem pattogott ki a nyakam. Amikor kb fél éve kaptam egy Philips s5100-t elkezdtem olvasni a fórumokat, ki hogy, ki mivel. Dícsérték sokan a pre sahve-t, vettem is hogy ez majd segít. Hát nekem az ebben lévő alkohol is szétmarta a nyakam és puhította a bőrőm, mintha vizeztem volna. Semmi nem segített. Majd egy reggel 2 napos borostára (pengével kb 3 naponta borotválkoztam) mérgemben rámentem szárazon úgy ahogy volt. Miután végeztem lemostam az arcom hideg vízzel és kész. Hibátlan lett. Elóvatoskodtam az egészet Szóval ha elkezdesz használni egy gépet hagyj időt magadnak, próbálkozz, kísérletezz, szerintem megéri
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #8766 üzenetére
Én ezt >>[kép]használtam/használom, még mindig több mint a fele flakon megvan. (Sógoréknál vettem az egyik MM-ban, ott kapható ilyen is) Időnként rátöltök a patronra ha kezd fogyogatni belőle. Teljesen azonos illatra és összetételre mint ami a gyári patronokban van. Mondjuk nekem sem igazán tetszik a citrom illat, de ez van.
Próbáld meg ezt. Ezt is használtam anno a Philipshez, nem citromos illatú de kellemes. 'Hűs szellő' illatú.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #8764 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
Ha már Barbon preshave a téma.
Szerintetek ezzel után lehetne tölteni a tisztítóállomás patronját?
Összetétel hasonló: alkohol, illatanyag, víz stb. -
Breki
veterán
Van ilyen pre shave is
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
grizlisandor
veterán
Hali!
Hozzájutatottam egy Gillette Fusion Proshield Chill kép(katt) borotvához. Pont a legjobbkor, mert már december óta le akartam cserélni a jelenlegi Gillette Blue 3 borotvámat.
Valakinek van tapasztalata ezzel a borotvával vagy Gillette csak jó lehet?
Fejet cserélni rajta, hogy lehet? -
mike1334
veterán
válasz zsoltzsolt #8758 üzenetére
Köszi, holnap sztem meg is lesem
Amúgy neten a Remington pre-shavet dícsérik nagyon, német amazonon 15e plusz postaköltség, ha nem találok mást, lehet bepróbálom...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz olizatriznyá #8751 üzenetére
Hm...még átgondom, ma megint használtam a pre shavet (Barbon). El is felejtettem, hogy mennyire megkönnyíti a borotválkozást. Most a nyakamon is közel tökéletes az illatát is szeretem, de jó a válktozatosság. Láttam, hogy Pirtalon pre shave is van elektromos borotvához. Neten lattam, hogy lehet rendelni, de nem tudja valaki, hogy van olyan bolt, ahol árulják? Kipróbálnám azt is, bár ahogy nézem drágább, mint a Barbon...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
modflow
veterán
válasz zsoltzsolt #8753 üzenetére
Megpróbálom, köszi.
-
modflow
veterán
válasz modflow #8741 üzenetére
Ma adtam még egy esélyt a borotvának.
Bevizeztem előtte kicsit az arcom, mármint többször megmostam melegvízzel, így gondolom kicsit puhult és így már egészen elfogadható eredményt kaptam.
Szóval ha gyakorlok, lehet nem is lesz ez olyan rossz. Viszont szárazon esélytelen.Milyen szer van, amit borotva hab helyett lehetne használni? Mert elektromosnál gondolom a borotvahab nem a legjobb, mert eltömődne az egész...
Van valami balzsam, vagy valami? -
olizatriznyá
tag
-
mike1334
veterán
válasz olizatriznyá #8749 üzenetére
Köszi. Hm akkor nincs nagy különbség a wf-hez képest, ezt az is tudja
-
mike1334
veterán
válasz zsoltzsolt #8747 üzenetére
Köszi. Azt elhiszem, de a 9-es szériát nem véletlenül hagytam ki, annyi pénzt biztosan nem adok ki rá
-
mike1334
veterán
válasz olizatriznyá #8743 üzenetére
Köszi lehet beruházok egyre kíváncsiságból
Más: most egy waterflexet használok, nagyjából 80%-os elégedettséggel. Az egyedüli gyenge pontja (legalábbis nekem), hogy a nyak résznél elég macerás vele borotválkozni. Az lenne a kérdésem, hogy aki használ 5-ös vagy 7-es szériájú Braunt vagy akár panasonicot...javul a nyaki részen az eredmény drágább borotvával a waterflexhez képest? Vagy csak egyszerűen: azokkal teljesen sima pár áthúzás után is? Nekem eléggé összevissza nő ott a szőr, ezért macerás. Szóval az érdekelne, hogy ez jobb is lehet, illetve, hogy mennyit kell költeni ezért az eredményért
-
mellov
csendes tag
Köszi a választ. Ezzel a kérdéssel a felesége keresett meg a mai napon. Gondoltam beleásom magam kicsit a témába mivel én magam nem igazán használok se elektromos, se hagyományos borotvát. A bátyám szintén sosem használt elektromos borotvát, arcszőrzete se olyan markáns. Onnan sejti a kedves párja, hogy ez jó ajándék lenne,mivel a bátyám látott valamilyen Philips elektromos borotva reklámot mostanság a tv-ben és megjegyezte, hogy egy ilyen jó lenne neki. Ahogy kutakodtam kb. hasonló készülék lehetett ami a reklámban is szerepelt.
-
peti85
senior tag
Ez a Braun vs Philips szerintem soha sem lesz egyértelmű. De a fő kérdés inkább a körkéses vs. rezgőkéses. Rezgőkésesnél többen is ajánlották már a Panasonicot is, hogy ugyan azért az árért többet nyújt mint a Braun. De ebben én nem tudok nyilatkozni, mert én a körkéses táborhoz tartozom. Ott is alternatíva lehet még a Remington, többen azokat is dicsérik a Panasonichoz hasonló okok miatt. Nekem körkéses Philips van S9031 és jelen állás szerint el nem cserélném másra. Persze hogy a bolti árát megéri-e abban nem vagyok biztos (szerintem egy borotva sem ér annyit).
A lényeg, hogy ha meglepetés lesz és nem szeretnétek a bátyád megkérdezni, akkor az keményebb dió. Ha most is van villanyborotvája és meg van vele elégedve, akkor maradjatok annál a típusnál (mármint hogy körkéses vagy rezgőkéses). Szerintem a kinézett Philips-el elégedett lesz, de ezt nem lehet 100%-ra előre kijelenteni.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
mike1334
veterán
Üdv Urak!
Sok régi syncro borotvát látni most használtan...kíváncsi vagyok milyenek lehetnek. Használ még közületek valaki ilyet? Kés/szita még kapható hozzá? Úgy rémlik valahol azt olvastam, hogy hiába régiek, elég alaposak. Vélemény valaki?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
modflow
veterán
Nos átgondoltam a dolgot, eladom a borotvát, a Philips S7310 borotvát.
Ha érdekel valakit szóljon. -
mellov
csendes tag
Sziasztok!
Bátyámnak szeretne a család borotvát venni, viszont nem igazán vagyunk jártasak a témában. Olvasgatva kicsit a fórumon kb. úgy látom hogy a Braun márka ajánlottabb lehet mint pl. egy Philips. Érzékeny bőrű embernek kéne a kütyü, és zselés borotválásra is szeretné használni. Nem naponta szokott borotválkozni, és az arcszőrzete sem olyan erős, vagy dús.
Kb. fél órával ez előttig még erre a termékre esett volna a választásom.
Philips RQ1251/80
http://www.arukereso.hu/borotva-c3186/philips/rq1251-p206828434/
Árban nagyjából rendben is van,+ tartó is jár hozzá, már csak az lenne a kérdésem hogy nyugodt szívvel ajánlaná e valaki?
Bármi más alternatívát tudnátok e írni nekem? Előre is nagyon szépen köszönöm segítségeteket.
-
Termi16
őstag
válasz zsoltzsolt #8737 üzenetére
Ezt értem, de volt már elektromos borotvám előtte, és ugyanez volt vele a problémám.
Meg igazából alul van szakállam szóval csak az arcomat kell megcsinálni két oldalt, meg a bajúsz részen. Konkrétan egy jó pengével gyorsabb és jobb az eredmény, mint egy elektromos borotvával, úgyhogy számomra nincs sok értelme.
Legalábbis most igy látom az eddigi tapasztalatom alapján.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
Örülök, hogy legalább neked bejön.
Én megvettem és nekem abszolút nem jó, valószinüleg én vagyok béna, de nem kényelmes vele borotválkozni és a bajúsz részen nagyon sokat kell vele szórakozni, hogy tényleg jó legyen.
Plussz amit te is irsz, hogy nővésiránnyal ellentétesen azért érezni, hogy még ott vannak a mini szőrszálak, nos engem ez nagyon zavar.
Úgyhogy most vettem egy drága borotvát, amit egyszer kipróbáltam és adhatom el, már ha egyáltalán megveszi valaki.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
törölt tag
válasz mike1334 #8724 üzenetére
#8724) mike1334 válasza M43g (#8719) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2017-01-04 15:35:01"Elektromos borotvánál pont hogy szárazon jobb borotválkozni. Ha felpuhítod a szőrszálakat, akkor nem lesznek olyan merevek, és nehezebben kapna el a borotva a szita mögött. Habbal már más, ott az "kitartja"."
Korábban én is szkeptikus voltam a nedves borotválkozást illetően, amíg ki nem próbáltam.
Nedvesen is jó (nekem sokkal jobb) borotválkozni villannyal is.
Persze a nedveset én sem úgy értettem, hogy bevizezed és akkor mehet is.
Én speciel a Remington XR 1330-hoz folyékony szappant használok,
de előtte még hagyományos nivea krémmel vagy valami olajjal is előkészítem a bőröm (étolaj is megteszi,sajnos nemigen kapni Magyarországon Pre-shave olajat, hiába ez nem Amerika, nem New York) .Borotválkozás közben pedig hideg vízzel öblítem a borotvát és igen csak kellemes hűsítő érzés (így már nincs értelme a COOLTec-et megvennem).
Arcszeszt meg nem használok, mert büdösek mind, és szárítanak, irritálnak. A ráköltendő pénzem beépítem egy jobb minőségű parfüm vételébe (Annyival veszek drágább parfümöt, mint amilyen drágák az arcszeszek:
(egy 2000 Ft-os arcszesz kb másfél hónapig volt elég,
az egy évben 8 vétel------>8x2000= 16000 Ft, ennyivel veszek drágább parfümöt, ami viszont egy évig is elég).Még Gillette mentolos borotvahabbal akarom majd kipróbálni.
Még mielőtt valaki azt írná, hogy akkor miért nem hagyományos pengékkel borotválkozom:
azért, mert a jó minőségűek nagyon drágák és xarok, elavultak.(fusion) és 2-3 használat után kuka.
A mach 3 minősége pedig a fusion után drámaian lecsökkent, pedig az sem olcsó és max 1 használat után kuka. A bajuszomnál, meg az államon pedig tépnek, húznak.
Az sem igaz, hogy az érzékeny bőrűeknek nem jó a körkéses. Ez is jó, a rezgős is jó,csak elő kell készíteni a bőrt. Ez így nincs leírva sehol.
Az meg megint marhaság, hogy nem lesz teljesen sima az arcbőr.
Persze, hogy nem lesz sima, de a hagyományos pengés simaság is (legalábbis nálam) kb fél napig tartott, cserébe szétmaródott az arcom és ezt hosszútávon nem lehet csinálni.Nekem megfelel a villanyos eredmény is, meg a nőimnek is megfeleltek, soha nem panaszkodtak, igaz nem is dörzsölik erősen visszafelé az arcomat.
Én is csak a saját tapasztalatomat írom le.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz zsoltzsolt #8730 üzenetére
Én nem összeguglizott dolgok alapján formálok véleményt, hanem saját tapasztalatokat írok le, olyan borotvákat összehasonlítva amelyeket rövidebb-hosszabb ideig használtam vagy kipróbáltam. A linkelt Pana dícséretet (vagy Braun kritikát) épp olyan időszakban írtam amikor Philipses időszak után egy Braun 5-öt és egy Braun 7-et használtam itthon rendszeresen.
n00n
Egyértelmű, sokkal jobb a 3-ashoz képest a 7-es. De az 5-ös és 7-es között már nem éreztem akkora különbséget, ami indokolna pár tízezernyi árkülönbséget, mert mindkettővel 8 perc alatt végeztem, és ugyanolyan simára borotvált.[ Szerkesztve ]
-
Pacino68
tag
Sziasztok!
Használ ilyent valaki? 😎
[link]"A 22-es csapdája"
-
őstag
válasz zsoltzsolt #8728 üzenetére
Más verzió el se képzelhető, igaz?
-
őstag
válasz Radam90 #8693 üzenetére
Látom, időközben megrendelted a Panát. Szerintem ez volt a jó döntés. Korábban elég sokféle borotvát kipróbáltam (Philips, Braun, Remington, Panasonic és egy-két névtelenebb) közép és felső kategóriásokat. Nem tudom mit tud egy Braun 9-es szériás borotva, de a 3-5-7 szériák között "lépcsőfokok" alapján sejtehtő, hogy leginkább az árán fejlesztettek. Miközben a fele annyiba (sem) kerülő Panasonic-ok több szolgáltatást adnak és még jobban/gyorsabban is borotválnak. Régebben a Braun volt a vezető borotvamárka, de elkényelmesedtek és időközben a Pana beelőzte.
[link] -
mike1334
veterán
Elektromos borotvánál pont hogy szárazon jobb borotválkozni. Ha felpuhítod a szőrszálakat, akkor nem lesznek olyan merevek, és nehezebben kapna el a borotva a szita mögött. Habbal már más, ott az "kitartja".
-
Dejdő
csendes tag
Sziasztok!
Immár fél éve haszálom Philips S5100 borotvám és BG2024 testszőrnyíróm, amikhez gondoltam veszek valami tisztító folyadékot. MIvel páromnak van egy Braun Series 5 epilátora (az anyaghasználatot és összeszerelést látva lehet a későbbiekben váltok Braunra én is ) így arra gondoltam olyan tiszítót vennék ami mindegyik gépnek megfelel. Megfelel erre a célra a Philips Jet Clean? Vagy mást ajánlanátok? -
jeni
félisten
HELLO!
Braun egy szitás gépbe még érdemes venni szitát? Mennyire lesz még kapható később? Van egy 2000 körüli időkből ami teljesen hibátlan. Szinte kopásmentes. Tartaléknak gondoltam hozzá egyet. Öregnek oda adnám. Nálam az nem jött be mert csipte a bőrömet. -
M43g
aktív tag
válasz Namelesske #8718 üzenetére
Köszi!
Igazából habbal én pengével szoktam csak. Nem tudom, mi az "etikett", meg gondolom mindenkinek más, én a berregőssel csak letolom az arcom és kész, semmi borotvahab, borotva fertőtlenítő áztatás meg aftershave meg ilyesmi, és a bőröm is bírja. Csak jobb, amikor zuhany után borotválkozom. Ezért gondoltam, hogy zuhany alatt is jó lenne borotválkozni, ahol viszont a zuhanyzó sugara érné véletlenszerűen. Tulajdonképpen a beázástól félek. -
M43g
aktív tag
válasz Namelesske #8716 üzenetére
A nem az igazi azt jelenti, hogy tönkre megy, vagy azt, hogy nem szereti a borotvahabot?
-
n42
tag
Sziasztok! Azt hiszem borotva-gyilkos vagyok! Egyszerűen nem hiszem el, de az elmúlt három évben már minimum 10 Remington borotvám-hajvágóm halt meg! A hiba mindenig ugyanaz, nem kapcsol be,még vezetékről sem hajlandó működni. Egyszerűen nem hiszem el! Eddig szerencsére mindig kicserélték garanciálisan, de már ott tartok, hogy hamis nevet és címet adok meg, mert félek, hogy egyszer azt mondják, hogy neked már nem cseréljük ki!
Mostanában már az sincs, h fent hagyom a töltőn, feltöltöm és leveszem. De így is pár alkalom után nincs tovább...Egyszerűen nem lehet véletlen! Mondjatok valami okosat.
-
M43g
aktív tag
Sziasztok,
Braun 1-130s borotvám van, tökre megvagyok vele, csak az aksis üzemmód hiányzik nekem (hogy zuhany alatt tudjak borotválkozni). Van valaki, aki a 190-est így használja? Van, ahol írják rá, hogy wet&dry, van, ahol nem. Ha bírja az ilyen üzemmódot, valószínűleg lőnék magamnak egyet...
Köszönöm a segítséget
-
n00n
őstag
válasz Chris82 #8708 üzenetére
Szerintem ez szőrzet függő is. Öcsém vígan elborotválkozik egy 10 ezer forintos Philips-szel és teljesen jó a végeredmény. Anno nekem is volt egy körkéses, és elégedett voltam vele, azt leszámítva, hogy kétszer annyi idő volt megborotválkozni vele. Viszont a most használt Braun 7-es egy álom az előzőkhöz képest, alig várom, hogy kipróbálhassak egy 9-est.
-
Radam90
újonc
Én végül vettem egy ilyet:
https://www.amazon.de/Panasonic-ES-LV65-S803-Rasierer/dp/B00EENPUI6/ref=zg_bs_3186365031_18?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=X2XK9VNRPFQJE3SPFSB8116 euró mindenestül, villámakcióban + érvényes rá egy 10% kedvezményes kupon is, ami ráadásul (meglepetésemre) a listaárból vonódik...
Majd megírom milyen a borotva.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz Kutykurutty7 #8702 üzenetére
Ja hogy nem is lesz olyan, mint a pengés...
Értem. -
Kutykurutty7
aktív tag
válasz modflow #8684 üzenetére
Én is azt tartom valószínűnek, hogy a használat módján még finomítani/tanulni kell. Nem valószínű, de az sem zárható ki, hogy egy selejtet kaptál. Bár nekem inkább rezgőkéses borotvákhoz van tapasztalatom, de hosszabb szőrzet esetén már nehezen boldogul a legtöbb elektromos borotva. Ilyenkor érdemes előzetesen valamivel rövidebbre vágni. Ezen kívül egy-két lehúzással (a pengével ellentétben) nem fogsz tökéletes eredményt elérni. De az elektromos borotvával elérhető 'tökéletes eredmény' is elmarad attól, mintha pengét használnál.
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...