Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Hát sajnálom bakker...
Akkor nekem is meg kell szoknom, hogy nem segítenek. Most már én is odafigyelek törléskor, de bakker az a gemlinges totemes kari baromi szolid volt... :=(
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Remiel
őstag
Affene sikerült ugyanazt a linket betennem mindkettőhöz...
Szóval a Malice amit az Omen ad az a critical weakness és elvileg rád hat, mondjuk nekem jó mert critiocalos minionjaim vannak
A Discipline viszont (ami a Stoicon van) neked nem ad + ES csak a minionoknak (illetve a csapattársaidnak is elvileg, mert allies van rá írva)
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
pomk
őstag
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, elnézést.
Csak egy példa, nem az én buildem, de a lenti kép alapján pl. a piros vonallal jelölt rész vissza tudom teljesen refundolni odáig, ahol a kék és a piros elágazik? Szeretném áthelyezni a piros mezőben lévő pontokat a zöld területre.
Ha igen, melyik gombbal? Az attribute pontokon a háromszögre csak annyi jön elő, hogy másik attributera át tudom rakni. Pl. Int -> Dex, de komplett törlést még nem találtam.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Nem bleed immun a CI, pont ezt írtam. Chaos immun, tehát ha 0 ES van rajta és meglövik egy 1000 chaos sebzéssel (aminek semmilyen más sebzése sincs, csak chaos), akkor életben kell maradjon. (legalább is a mechanika leírása alapján)
A bleedre nem immunis, csak egy másik mechanika (a CI) azt írja elő, hogy amíg van ES, addig csak abból sebződhet. A bleed meg azt, hogy ő csak life sebzést vihet be, ES-ből nem tud sebezni. Vagyis amíg van ES, addig nem hat a bleed, de ha elfogy, akkor kakukk, véged. Ha tényleges immunitás lenne, akkor ES nélkül sem hatna rád.
A belinkelt tooltip képre meg már írtam, hogy az a NORMÁL, hibrid life+ES karakterekre vonatkozik. A CI viszont nem a normál működés, hanem egy egyedi rendszer, amire nem a normál szabályok vonatkoznak.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
Egyébként a magyarázata a dolognak valószínűleg ott van, hogy a bleed a life egy bizonyos %-át sebzi. A CI esetében viszont amíg van ES, addig abból fogsz sebződni. A képen szereplő leírás a hibrid (life+ES) karakterekre igaz, azoknál mivel van life, a bleed elvesz belőle. A CI-nál viszont csak akkor tudja elkezdeni sebezni, ha elfogyott az ES. Nem tényleges immunitás, csak működésbeli, ha elfogy az ES, akkor a bleed (is) megölhet.
(Érdekes lenne kipróbálni, hogy ES nélkül, pucéran az 1HP-t sebzi-e a chaos dmg? A szövegezés szerint nem szabadna.)Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
Hogy Csodabogárt idézzem: "én nem tudom, mitől megy, én csak vezetem". Felőlem írhat bármit a tooltip vagy a wiki, ha egyszer nem sebződök tőle.
(Egyébként a CI kariknak pont akkor nem lenne semmi értelme, ha a bleed hatna rájuk, hiszen immunitás nélkül 1HP-t pont ahogy írtad, bármilyen szintű mob lekap, folyamatos onehit lenne számomra. Arról ugye nem akarsz meggyőzni, hogy úgy 100 mapon soha, egyetlen egy bleedes monszta sem került a közelembe...)Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
A számolási módjához (mármint, hogy az 1HP-t miért nem érinti) nem értek, de tény, hogy a bleedre nem vagyok érzékeny egészen addig, amíg van ES-em. Ha meg az elfogy, akkor ugye eleve mindegy... (Nálam okosabb streamerek szerint sem érinti a bleed a CI karaktereket, csak a corrupted blood.)
-
pomk
őstag
Ez tiszta. Nem ez a kérdés.
De ugye 2 trial van Act2 és Act3. Act2-t lenyomtam, amikor ott jártam, Act2-ban lévő viszont akkor még nem tudtam mikor ott jártam. Fejlődtem, és el is felejtetettem, így közben végig értem Act3-on. Mikor átmentem Cruelbe, majd vissza Act3ba normalra, az összes waypoint a teljes Act3 térképen eltűnt (köztük a Trial of Chaos) is. Ill. ha jól rémlik már a quest sem aktív. + normal Act3 Encampmentben nem aktív a waypoint ha oda sétálok, így onnan nem is tudok teleportálni sehova... Át kell mennem Cruel Riverwoodba, hogy tudjak teleportálni bárhova is, így viszont fentiek szerint nem látok semmi waypointot (ha Act3ban vagyok és megnézem a térképet menüből, az is ugyan úgy üres).
Később lehet tudok pár képet csatolni hogy mit látok. -
zsirfecske
addikt
simán elgépelte a dev az üzit
amúgy utolsó percig toltam, kicsit elszaladt velem a ló a quality matik gyűjtésében. így zártam a napot, még mindig a kampányban játszva, hihi:
amúgy a flaska quality material mi lesz vajon? és ide fog kerülni a másik 3 mellé a currency tab-en vajon?quality flaskából meg ennyi van eltéve, hehe:
kíváncsi leszek rá, de már csak holnap.
-
gyugyo79
addikt
A leírtak jelentős részét értem és egyet is értek. Ami értehertelen, hogy miért ne lehetne leírni valaminek a hibáit ? Vagy csak úgy lehet, hogy ha valaki leírja ami szerinte nem okés akkor mellé ír annyi pozitívat is ami már elfogadható a játék szerelmeseinek is (De akkor mi lesz azokkal akik csak éppen elvannak vele a következő játékig stb) ?
Pont neked is el kellene engedned a fórumozást , mint szerinted sokaknak a játékot ha zavar, hogy a többség a hibákat felsorolni (még akkor is ha amúgy sokkal de sokkal több minden tetszik nekik mint ami nem), azok megoldása miatt használja, vagy csak, hogy kiírja a frusztrációját . Hisz nem tetszenek amit olvasnod "kell" mégis olvasod meg írogatsz.
Pedig helyette játszhatnál is a szerinted éppen még nem tökéletes mert béta PoE2 -vel is (De hogy lesz jobb ha mindenki kussol a hibákról és megy mással játszani ?).De látod te sem tudod ezt megtenni.
No ez pont ugyanaz és ha megérted te miért csinálod, majd megértesz másokat is[ Szerkesztve ]
-
Sunrider987
tag
"Vegyünk egy átlagembert, dolgozót, netán család is van, de szeret játszani és mondjuk nem akar szopni 3 napig egy valamivel. Nem vérpistike, aki napi 10-14 órát ül a gép előtt."
"Aki viszont tudna gyakorolni, csak lusta és leszarja és megveszi, hát az olyan is... de mindig lesznek ilyenek és a legszebb az, hogy még verik is a mellüket, hogy mekkora fasza gyerekek, mert nekik van 4 asc lvl20-on."
Aztan mi lett azzal a stilussal?
A GGG lathatolag a felet se gondolta at annak amit vegul kiadott early acces cimke alatt. Az item tervezo csapat olyan itemeket tervezett a jatekba ami pont szembemegy a jatek tervezett sebessegevel, olyan skill interakciokat eredmenyezett ami a poe-nak is becsuletere valna. A jatek alig tobb mint alpha nem beta meg veletlenul sem, hianyzik a tartalom ketharmada tehat nem lehet feature complete mert egyszeruen hianyzik a jatek nagyresze.
A verpistike se azt jelenti amit te irtal, tessek itt egy meghatarozas:
"A kifejezés sokkal régebbi az internetnél, én 1992 körül hallottam először szerepjáték közben (azt hiszem, a Marczibányi téri AD&D-klubban). Azt a játékost nevezték így, aki minden szituációt erőszakos úton akar megoldani, a kalandból pedig csak a harc érdekli."
Mondtam en is valamit aztan vagy megerted vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
"kellett érte fizetni 30$ és jaj mekkora lehúzás, mert ez is olvastam sok helyen." => nekem 120+ órám van benne és nagyon nem bántam meg, sőt, ma veszek egy másik supporter pack-ot, mivel ad 300 aranyat 2 kis petet, meg egy rakat dolgot és stash úgyis kell, 2 pet az aranyos, meg egy rakat skin. 2-3x ennyi idő sztem még simán benne van, a Monkom 86-os, a Witch-em ma kezdem, Mercenary-m 30-as, szóval bőven van még mivel benne elütni az időt.
De kinek mi. Van aki még az ingyenes játékon is morog, el kell őket engedni.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
veterán
Igen azt én is néztem, hogy a kinézeten kívül nem igazán vannak jól eleresztve😂
Gyakorlatilag úgy vittem végig a játékot Cruel 3-ig, hogy amiket az elején dobott a játék cuccokat, azokat módosítgattam és fejlesztettem, ha dobott jobbat akkor lecseréltem, de például a ruhám egy lvl 13-as cucc, a pálcám meg lvl 8😅
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 874 pozitív értékeléssel***
-
gyugyo79
addikt
+
Leszámítva a Lightning, Cold, Fire Orbot amit alapból dobál. Most ránéztem és az az aminek látszik
De igen aki akar az utána néz előtte. Én most a maxroll.gg -n elképedtem milyen szinten van leírva és bemutatva minden tulajdonsága.Egy része már az emlékeimbe sem volt meg. Szerencsére minionok gyorsan ölték, én meg elég távolságot tudtam tartani.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Köszönöm, most ebéd helyett futottam egy erősen felpimpelt T10-et (volt rajta minden, extra monszta crit chance, crit dmg, extra fire dmg, action speed) egy corrupt+breach ponton és ez (a maga 300+ chance-ével) már dobott két másik T10-et, az elég lesz questhez. T11-től úgy látom, már csak hat-hat darab kell a továbblépéshez, az meglesz.
Viszont kérdés: valamit rosszul csinálok, vagy az unlockolt tornyokba utólag nem tudok már tabletet rakni, csak akkor, amikor megcsináltam őket? Az szopás lenne, mert direkt tartalékoltam két zónát, ahol nagyon közeli tornyok voltak, hogy a körülöttük lévő pontokat majd akkor futom, amikor már az atlasz alapszinten közel jár a maxoláshoz és majd csak akkor rakok beléjük tabletet.
-
Har_melin
addikt
Köszönöm, megoldom, csak arra reagáltam, ami a játék fórumán is állandóan visszaköszön - ha már sikerült eljutni a T15 mapokig, ott már készséggel elhiszem, hogy fenntartható a map mennyiség. De T6 és T10 között van egy erős hullámvölgy és ez nagyon könnyen orvosolható lenne, ha a bossos mapok valóban fixen dobnának +1 szintű mapot, legalább T13-14-ig. Nincs annyi boss a térképen (főleg nem eleinte és nem egymás nyakán), hogy ebből exploit lenne.
-
Har_melin
addikt
majd ha eljutok arra a szintre (amihez nem ártana, ha esne legalább T10, mert anélkül ugye kicsit nehézkes), akkor lehet hogy nekem is fog dobni. Én nagyon szeretném panaszkodás helyett kirakni az összes drop javító pontot az atlasz fán már most, de valamiért az a fura mániája a játéknak, hogy ehhez előbb mapokat kellene találnom hozzá.
-
-FreaK-
veterán
Köszi. Közben meg is találtam a linkelt guide-ban, hogy mi volt az..
Veiled Sight (Major Affliction): Rooms are unknown on the Trial Map.
The worst of the "Smoke" afflictions, makes it impossible to plan, which is an essential part of running the Trial of Sekhemas.szerk.: elsőnek a purple smoke-ra gondoltam, de volt az is, kifejezetten emlékszem rá.
Purple Smoke: Afflictions are unknown on the Trial Map.
Avoid at all costs early on as it stops you from making educated choices to avoid the other afflictions on this list.[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
140töl indulnak, kar hogy most esik....2 nap kb es jönnek a nerfek, felek ,hogy stat stackert is nerfelik ezert inkabb most eladom az amut, mert amugy hasznaltam volna inkabb a gemlingen.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
0karmacoma0
senior tag
Mondjuk én félnék most TFT-t killt venni, nehogy valahogy belekerüljek a bancunamiba. El tudom képzelni, hogy nem csak Temporalis farmra, de Trial Carryre is is használták az exploitot.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
0karmacoma0
senior tag
Ja a végére nagyon szépek a boss droppok. Mondjuk így, hogy van már vagy 6 passzív a boss fán +2 rare unique módosító az atlas passzívon néha nehezebbé teszi, mint egy uber eldert. Főleg a lila bogyót dobáló növényes brutál egy zajosabb boss fighton. Cserébe nekem is fossa a mapokat, meg az exeket.
Amúgy ha már esett egy max rollos Everlasting Gaze, felszinteztem egy sparkos lányt, a maradék 3-8 napra a nerf előtt. Elég beteg szimfónia ez a mana scalel dmg-t és energy shieldet, max ex scalel manát, és inc es scalael újra es-t. Nem vagyok biztos benne, hogy szándékos volt a Gaze kölcsönhatása a batteryvel. Kár, hogy anno eladtam a +5-ös fegyót ami esett hozzá, de így is 120 exből kijött egy build, ami tarolja T11-et level 75-ön.Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
-FreaK-
veterán
-
Edge
veterán
Szokott fagyni a game nálad? Gondolkodom, hogy áttérek a sima kliensre mert ez az epic launcheres akármit is állítok be a nagykönyv szerint(igen már komoly tudásbázis van a neten mit kellene csinálni azért hogy ne fagyjon le a game gépestül), bizony néha csontrafagyasztja a mindent is és csak a gép kinyomása marad.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
Szépen összefoglaltad, viszont nem lepett meg az, hogy boldogultál és eljutottál az endgame végére hisz Poe veterán vagy.
Én is töretlenül haladok afelé, t10nél tartok a witchunter merccel, néha alakítani kellett a builden, mert egyszerre 3 különböző leirást is nézek és próbálom mindegyikből azt hasznosítani ami szerintem a tuti, de sztem megtaláltam az irányt.
Igen ez a radiant grief+gas grenade+sorcery ward irány. Mind a 4 ascendancy megvan, én carryztettem a 3.-at és 4.-et. Lehet megtudtam volna csinálni ezeket, a 3. elsőre fail lett, mondtam magamban büdös életbe nem fogok ide többet szólóban bejönni és a 4.re már rá se próbáltam, inkább letudtam 2 perc alatt mindet. Ez is egy lehetőség amivel lehet élni, nem tilos, ezt hívják magyarul szerviz szolgáltatásnak, amit másik játékos nyújt.
Hova is akartam kilyukadni? Na a lényeg ami a leírásodból is süt, hogy egy poe1ben edzett gamer az biztos megtalálja azt a kasztot buildet amivel endgame végére eljut, mert Poe1ben is ez volt, hogyha egy kaszt/build combo nem műkszik elég hatékonyan lehet mást találni.
Igen poeban el kell azt felejteni, hogy igen én csak sorcerest vagy warriort indítok és kész, nem, azt a kasztot és buildet kell indítani ami működik és nem kerül egy vagyonba, amivel ki lehet farmolni egy drágább buildre valót.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
_drk
addikt
Dehogynem írnak ha elégedettek. Itt fórumon, de ott a steam meg másik 1000 hely.
D4 mint konkurencia a legjobb példa erre, Ha rossz volt szidták, ha jó volt dicsérték. Mindenhol! Mert az alapok jók!Amúgy itt is a közép út a lényeg. Attól hogy neked jó, lehet másik 1000-nek meg nem.
Ezt a Woke témát meg itt vártam volna legkevésbé. Nem is értem miért kevered ide...
Meg lehet nézni milyen károkat okozott már, egyre több embert zavart, egyre többen ragadtak billentyűzetet. A játékok minősége és sikeressége meg magukért beszélnek.
Szerencsére GGG jó messze is maradt ettől. -
_drk
addikt
Gondolom az arany középút kellene. Ha minden cucc csak Tradeből van az gáz. Persze nagyon nagyon late end game build ami amúgy is kívan facsarva még jogos lenne. Vagy sima end game buildhez is akár, ugye a fullos min-max cuccok.
De mid endgame-ig működjön az ssf, persze ha nagyon akarsz haladni akkor okés.Én amúgy olyasmit várok el, hogy valamilyen szinten class-ra legyen állítva a loot. Most rangerrel annyi pajzs esik, hogy nem hiszem el, dexes cuccok meg alig. Persze nem akarom, hogy csak dexes cucc essen, de olyan 50-50 be jó lenne.
Vagy legalább a fegyver és Body armor ami a legfontosabb, ezek adják a legnagyobb statot dmg-re és def-re. -
tibee77
őstag
Ebben a videoban több verziot is bemutat, nekem az elsö van.majdnem 10k ES, mapozas közben ez ugye duplazodik, felmegy 20k-ra, van 65% blockom es szo szerint halhatatlan vagyok.szerintem minionoskent könnyebb megcsinalni a 4. ascendancyt ultimatumban, en legalabbis ott szereztem meg.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem is elég jó reliceket sikerült már craftolnom, nem eszement nehéz csak hosszú és unalmas. Igazából engem az zavar, hogy egy olyan tartalmat kell farmolnom, amit ki nem állhatok, és a karakterem se erre találták ki. A POE 1 endgame-ének filozófiája ennek a teljes ellentéte volt. Nem akarom túlpörögni a dolgot, igazából nem a világ vége, csak rettenetes ötlet kötelezővé tenni ezeket, és nem balanceolni rendesen. Szerintem jobb ötlet lett volna ha:
2 pont: 1. szint/3kör+boss
4 pont: 1. szint/3kör+boss
6 pont: 2. szint/7kör+boss
8 pont: 3. szint/10 kör+boss
A Trialmaster meg a 4. szint megmarad annak, aki élvezi ezeket és tényleg farmolni akarja. Kb az eredeti lab nehézsége is így haladt.Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
gyugyo79
addikt
Az hogy kinek a játéka csak az idő dönti el. Lehet játékot készíteni a potenciális játékos bázis 10% -nak meg 75% is. Ha rosszul mérik fel ezt akkor senkinek sem lesz a játéka. A tied sem.
Ha leveszed a FanBoy sapit és a rózsaszín szemüveget akkor el tudod majd fogadni a kritikát és a felhozott hibákat, amik természetesen vannak egy early access -ban.
Ráadásul ha ezek nélkül reálisan tudod olvasni a leírtakat lehet az értelmezés is más lesz.Mert én pld. nem érzem azt, még hogy ez a játék egy sz@r és az is marad és nem is játszanék már vele ha így lenne. De azért azt gondolom, hogy én a játékos bázis kisebb % -ba tartozom mint ahogy a T11+ ban járók kb. mind. Viszont egy reális véleményem attól lehet a jelenlegi állapotról (ami szerencsére a végére lesz egyre jobban bugos) amit ha leírok úgy gondom másnak hasznos lehet ha tud tanulni belőle és pld. már eleve úgy gondolkozik a resist gyűjtésben stb.
Az meg hogy én utálom az ilyen boltozást a játékokban az megint a saját véleményem, hogy szerintem, hogy tudja elrontani az egészet. Mert együtt tudok élni a meglétével és teljesen eltudom fogadni ha sokak szerint az a normális. Attól nekem nem lesz sem több sem kevesebb ha ő munka->fizetés-> $->mati->felszerelés vonalon felszereli a karakterét mivel nincs PvP stb teljesen jól elvagyunk egymás mellett ...
-
Sunrider987
tag
Azert amikor egyik mondatoddal agyonvagod a masikat... szoval akkor most hogy is van ha magatalalosan akarok jatszani akkor kopjak le mert nem ugy van a jatek kitalalva vagy menjek SSF( ami a magatalalos jatekmod?). Az a baj hogy verpistike modra beszelsz hulyeseget, ok szuper, trade-el megkerulod az item scarcity-t csakhogy a jatekban ott van az SSF akkor most? Szoval van az a jatekos mint te hogy akarhonnan bemakol 1-2 jo itemet es huhuhu de szuper a jatek mi ez hogy a sok hulye elegedetlenkedik es jut rad 10x tobb ki nem makol be semmit, aki a devek elkepzelese szerint szivja a fogat es lassan vagy nem halad. Az early acces mantra felig igaz, lehet at kellene nezn beturol beture az EUAL-t de van valami ami megkerulhetetlen, a torzskozonseg egyre nagyobb szamban kopi ki ezt a jelenlegi allapotot, mert ha ez tesztidoszak akkor mi a joistennek kerul nehezen megszerezheto goldba a respecc? Jaja most majd enyhitenek rajta, az a kerdes hogy mennyit es a meg nagyobb kerdes, megegyszer, minek van egyaltalan a gold altal gatekeepelve? igy pont agyonvagjak hogy build diversity legyen kiprobalva. Nem minmaxolas a cel a jatekosoknal hanem egyaltalan haladni szeretnenek. Ugye egy korabbi nyilatkozatban Jonathan elszolta magat fosnak attol hogy tul sok loot jusson a jatekosnak, akkor nem ertettem miert mostmar tokeletesen vagom, minel tobbet szeretne a ruthless rulesetbe maradni aminek sarokeleme az item scarcity. Amit te elegansan megkerulsz a trade-el. Ugyes vagy. Kivancsi vagyok erre mit fognak kitalalni a GGGnel, mert ugye jelenleg ketfele folytatas lehetseges a) valamennyit enyhitenek a ruleset-en de akkor minek kellett igy kezdeni es foleg miert kelett erre epiteni az egesz jatekot? miert nem lett csak egy opcionalis 3ik jatekmod tipus a hc es az ssf mellett? b)nem enyhitenek annyit elmegy a kozonsegnagy resze es a fennmarado resz meg majd trade ligabol frocsog hogy git gud poe/d4 andy....
Szoval egyreszt ertenem, a ruthless miatt ki tudnanak probalni dolgokat amiket a poeben nem tudnak mar de ehez nem lesz kozonseg, az item scarcity a tobbi megszoritassal egyutt egyszeruen tul sok, developer kornyezetnek tokeletes, jatekos kozonsegnek viszont nagyon nem. EN igy ertettem korabban is hogy nem lesz sikeres a jatek mert a nem hardcore arcoknak ez az elmeny olyan mint egy pofanvagas es nem hiszem hogy mindenki jo vadaszkent szopni jar a poe2be. Nem celom osszehasonlitani a D4el se grafikaban se mashogy en a poe-hoz hasonlitanam de nincs ertelme, poeban nem toltam ruthless modeba ugyogy itt most live csinalom es elegge faj. Tudom tudom huzzak a verbe te es az a masik par szaz rajongo ti majd nyeresegesre kihozzatok, ez az amit a GGG nagyon jol kiszamolt. Arrol meg kar filozni hogy majd a ligakkal jobb lesz, az rohadtul messze van, rohadtul csak spekulacio. Amig a poe2 = ruthless mode rule set addig ez nagyon problemas lesz a szeles tomegeknek...
Ha van erdemi mondanivalod szivesen veszem, szeretek eszmecserelni es ha jo a vitapartner meg hagyom magam meggyozni is. EN ezt a jatek szeretni akarom csak a jelenlegi formajaban nem tudom es az eddigi valtoztatasok nem pozitiv iranyban mozditjak elore a dolgokat. Marmint kicsit javitanak az item dropon de kozben agyonvagjak az osszes olyan buildet ami kiugrik az altaluk elkepzelt parameterek kozul. 10 ev utan se tanultak meg hogy a jatekosok mindig kreativabbak mint a fejlesztok?
Vegere maradt, meghogy a jatek nincs kesz? ami nincs kesz az az ami hianyzik az act 4-6 meg a classok amik jonnek, ami megjelent az agyon is keszen van, az early acces az lenne amit a d4 devek imadnak csinalni csak nem ertenek hozza, tekergetik a gombot jobbra balra, allitgatjak a szamokat es nezik hogy mikor mi az eredmeny ezt a GGG sokkal jobban csinalta korabban csak itt most egy masik koncepciora huzott fel egy teljesen kulon jatekot es az alapozassal van a problema a szamok allitgatasa ide keves lesz.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Igen, én vagyok ilyen játékos, értem a célzást. Azért írtam le, mert egy hét játéknál (főleg, ha mindenki azért sír, hogy milyen nehéz jó geart találni, mennyire kevés a loot) még arra számítottam, hogy a nem is legolcsóbb dealekre legalább válaszolnak.
"az életben nem fognak válaszolni hiába kopizod be akárhányszor az üzenetet" - ezért is írtam bele, hogy aki a copyzott üzenet után sem válaszol, azt hagyni kell a francba."10-20-30 exes itemeket ne akarj egy exért megvenni" - ezzel meg az a gond, hogy egy rahedli új unique van egy csomó új skill mechanika mellé. Ugyanabból a cuccból sanszos, hogy van fent 2 és 200 exáért is, és bizony, egy nagy szórású statokkal rendelkező darabnál lehet akár mindkettő reális ár. Eladói oldalról meg van egy csomó újonc, aki az amúgy is döcögős trade oldalon azt látja hogy az első 20-30 darab 1 exáért van fent és a perfekt rollos darabot is annyiért rakja fel, mert nem tudja, mit kellene nézni, viszont gyorsan kellene a pénz. Vagyis az 1 exa is reális ár, hiszen van belőle kínálat - ha csak pár percig is.
-
gyugyo79
addikt
Én sem pont azzal vagyok, csak érdekelt és megnéztem, hogy hogy lett volna / lenne a tuti a szerző szerint, és szerintem jó leírás indulásnak olyanoknak mint én. Én PoE szűzként kezdtem. Így minden újdonság és jó kitapasztalni. A 10 szintes Ultimatum van hátra amit tudok, Barya kész. De nem visz rá a lélek. Most elvagyok a térképekkel. Vennem Traden nem kellet még semmit. Ha megcsinálod az jó, mert minden ötlet jöhet. Én jelenleg kis Int. sok Str. -> HP és E. Shieldet gyűjtök már csak a terveim szerint a a passzívokból.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
-
gulupeti
senior tag
Közben elolvastam újra amit írtál, félreértettem előbb. Az UI nálam is ilyen, a mana és life potikat csak a gombhoz rendelt skillnél látni, mint a 2. képeden. A hátsó gombokról nem tudok sajnos nyilatkozni, bár az enyémen is van 2 hátsó gomb, de ezekre csak ugyanazt lehet beállítani, aminek egyébként is van van dedikált gombja.
-
gulupeti
senior tag
Belemégy a skillekbe, rámégy az egyik skillre, set skill bind és mondjuk a Dpad balra és jobbra mutató oldalára rábindeled a life és mana potikat. Nekem egyébként ezen is voltak. A town portal gombját ugyanígy nem találtam én sem sem, miután kontrollerre váltottam, azt ugyanitt meg tudod tenni, én ezt az Y-ra raktam.
Ezzel kapcsolatban egyébként én is akartam a többségtől kérdezni. Ugyanitt a skill bindelésnél látom, hogy van primary és secondary skill set, már több skillem van, mint gomb, hogyan lehet ezek között váltani? Ezt viszont én sem találom..
-
Har_melin
addikt
A liga indítása előtt két órával mindig leállnak a szerverek, mert akkor frissítik a tartalmat. A poén majd akkor jön, amikor elindulnak, de már a 3917. (vagy az 5239.) játékos generál valami olyan hibát, ami kilövi a rendszert és állhatsz be újra a sorba, a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest