Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3704 üzenetére
bocsánat, venni tudsz ennyiért, azt néztem, nyilván eladni akkor kevesebbért lehet, de nem hiszem hogy akkora lenne az olló, hogy tizedéért megy csak a vételi árnak.
-
zsirfecske
addikt
ez nem találós kérdés, objektív tény: bemész alvához és eladod 10 sec alatt 18-ért. legalábbis mikor írtam annyi volt, 20-ról esett épp le 18-ra, ezért írtam, hogy 18-20 közt eladható attól függően, hogy azonnal kell-e.
-
zsirfecske
addikt
20-as gem 1 div minimum, a perfect jeweler's orb meg 18-20 div jelenleg alvánál, szóval én örülnék a helyedben...
-
zsirfecske
addikt
válasz
malacka87 #3683 üzenetére
gyűlölöm a one shot mechanikákat, rámentem 700+ waystone chance-el egy stone citadelre t15-ös irradiated minden fullon, kipucoltam gond nélkül, gyaknám doryani-t, erre beszopom a sugárirányban pörgő lézert. belenézek és insta fekszem 95%+ overcapped all ressel, majdnem max evasion-nel és 2800 hp-val.
komolyan kérdem, készítők szerint mi értelme van a kikerülhetetlen haláloknak? mert nekem csak napokra elveszi a kedvem az egésztől. teljesen ostoba tervezés, így buktam el arbitert, 3 citadelt meg a többi kötsög bosst (trialmaster, shekemas stb).
-
zsirfecske
addikt
válasz
_ocsisajt #3668 üzenetére
nemtom, próbáltam a ballista skillt a patch óta, +7 proj 100+ elemental dmg xbow mellett és kevésnek tűnt az endgame dmg, illetve nekem lassú volt a mechanika. bár tény, hogy + to projectile speed és attack speed jewel statokkal még lehetne gyorsítani, ez jó tipp, de végül nem próbáltam ki végletekig csiszolva mit tudna, annyival gyorsabb a flash grenade nekem. de tény hogy érdekes playstyle, tetszene hogy egyedi és ugyanúgy játszható safe módban, előre benyomsz mindent és vársz a képernyő szélén nyugiban.
-
zsirfecske
addikt
vett tőlem az előbb egy arc vagy 10 db elrontott 4 socketes voltaic grenade gem-et (corrupted, de maradt 4 socket, +20% quality-vel) 1 ex/db áron. tudom, kb 135 ex csak a greater jeweller's orb darabja, meg még 1x annyi a quality rá, de nem akartam eladni 1 gold-ért őket és csak zavart stash-ben.
kérdeztem tőle, hogy ugyan mit kezd vele, hiszen nem lehet salvage-olni. azt mondta secret, és kilépett, további whispereim után ignore-olt. az oké, ha eladja drágábban fentiek okán, de akkor miért nem lehet bevallani? vagy van trükk valami amiről nem tudok?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Hangfalképű #3658 üzenetére
jaja, csak a gránátosoknak eddig useless skill volt, most meg kiterjesztették ránk is.
meglett a 20-as skill gem, voltaic majdnem 85k dmg így
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3656 üzenetére
Shard Scavenger, in addition to its current effects, now also restores one cooldown use for all your Grenades and grants a buff for 2 seconds that prevents your Crossbow Attacks consuming bolts.
gránátosoknak info, 30 spirit-es buff skill. -
zsirfecske
addikt
és azóta már volt 3 hotfix is
-
zsirfecske
addikt
hehe, alig játszottam és patch óta azon pörögtem, hogy újra összerakjam a gránátos build-et. de most kész, jöhetne bármi boss (semmit nem toltam még le mindig). viszont teljesen elgatyásodtam, 3 div-em ment bele az új amuba és a voltaic 5 socketbe (kb tucatnyi próba ment mellé, és hát se a gemcutter's prism se a greater jeweler's orb nem túl olcsó mostanság...), 12 div-em párolgott el ebben a körben.
de épp egy stone citadelnél vagyok, ha sikerül 600+ waystone-nal letolni és esik legalább 3 fragment, akkor lehet megpróbálom még egyszer. bár úgyis csak felkúr a halálmechanika, de legalább most már tudom, hogy a +max res se ér semmit a játékban ezek ellen. azt elengedve (főleg, hogy ugye szét is izelte a patch) kő egyszerű két klikkes karival vicces lenne elsőre megcsinálni.
de tényleg jó a kérdés, mert ugye a quest log mindig kiírja és idegesít
-
zsirfecske
addikt
épp ezt írtam korábban, patch óta átspeceltem magam és kizárólag lenti két gránátot dobálom:
tisztára nevetséges dps, és "csak" egy +6 proj high dmg phys xbow kell hozzá meg egy +3 proj amu. na meg gemling miatt +2 skill jön még ascendancy-ból, meg rengeteg quality. a voltaic-hoz még hiányzik a 20-as uncut skill gem, azzal meg is lenne a 80k dps.és a lényeg, hogy 1200 körüli manával (+60% regennel supportból) simán fenntartható: rendre 196 és 255 mana cost (inspiration support mindkettőben), és mivel attack speed szándékosan gatya (1.06 és 0.8s), hozzá tudtam gyúrni a cooldown recoveryt (1.72 és 1.92s), így bár lassabban, de folyamatosan tudom dobálni 0.85 és 1.5s detonation time mellett (többi gránát kivárhatatlan idő után robban csak).
egyetlen kérdés, hogy mit tegyek mellé harmadik skillnek, próbáltam artillery ballista támogató tüzérséget, de az vicc volt sebzésben még a 0.2.0 buff ellenére is. gondoltam kéne valami jó debuff inkább, de abból meg csak a bloodhound's mark és vulnerability jöhetett szóba. egyelőre előbbinél maradtam, de minek, max valami nagyobb boss-nál kellhet később. vagy dobálok oil grenade-et hogy lassítsak, de mivel van 25% maim chance-em per attack öszesen 36% slow-val automatikusan, meg úgyis vagy vak vagy stun mindenki, ha nem épp electrolute/shock, az csak a manát enné feleslegesen.
szóval bal klikk + jobb klikk gemling grenadier nekem most a meta
-
zsirfecske
addikt
próbálgatom patch óta a gránátos gemling-et, a presence távolság és a grenade skillek idő nerfje miatt eléggé leegyszerűsödött a dolog: ha gyors killt/robbantást akarok, dobom a radian grief-et, a gas grenade-et, és akkor már az oil greande-et is, és átállok pure flash grenade-re. egy kis átrendezés után megvan a 30k dps így is, szinte azonnal robban, cooldown szinte folyamatos, stun+blind orrvérzésig és igazából az explosive grenade se kell. gyakorlatilag egy gombos egy skilles ügy lett. nemtom nagy bossok ellen kell-e a többi skill, de mapozásra tényleg messze a legjobb sima flasht dobálni konstans.
szóval nem igazán a build diversity irányába sikerült elmozdulni, épp az ellenkezője van
-
zsirfecske
addikt
amúgy azzal, hogy harmadával nerf-elték a PRESENCE stat értékét (6 helyett 4 méter), baromi sok minden mást is szétgyaktak, nem csak ami esetleg az eredeti cél volt. nekem pl a két klikkes gránátos karim Radiant Grief sapija így kb mehet a kukába. pont annyira közel jönnek már emiatt a mob-ok, hogy nem éri meg nem egy op rare fejest hordani és inkább manuálisan gyújtani a gas grenade-et (vagy akár teljesen offolni is ezt a skillt).
-
zsirfecske
addikt
tegnap mapoztam kicsit a gránátos karimmal, boss-os pálya végén lehaltam de úgy hogy a boss is belefeküdt, mivel még volt revive vissza tudtam menni a loot-ért. csak éppen nem volt loot, csak a hulla üresen, és amúgy fog of war-ban volt a térkép többi része mob-ok nélkül és randomizált layout-tal. ez szándékos vagy bug?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3440 üzenetére
ja hogy az iron rune-ból is van greater mostantól? reforge-oltam párat, akkor így még jobb az xbow dmg:
(patch után az avg phys dmg 381 -> 447,5-re emelkedett a fegyveremen, ami 17,5% damage boost eredőben) -
zsirfecske
addikt
válasz
Sunrider987 #3444 üzenetére
ez vicces, explosive és voltaic grenade is 3 sec cooldown volt eredetileg, amit felemeltek 7-re illetve 6-ra, most meg visszahúzták mindkettőt 5-re. akkor 4-nél majd kövi körben meg is állhatnak
-
zsirfecske
addikt
ja és nagy nehezen újrakonfigoltam ugyanolyanra kb mindent, így alakult a damage "nerf":
- 2 jewel slot ugrott, ami egy csomó mínusz dmg
- viszont cserélbe ascendancy-ből jött egy csomó plusz dmg, meg ugye az xbow base dmg növelésből is kevéske
- eddig 42k volt a dps, most meg 56k (46% fire res penetraiton mellett) -
zsirfecske
addikt
hogy valami hasznos infó is legyen tőlem, a patch nyomán így változott a crossbow damage (és elnevezés):
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3435 üzenetére
bakker, ott volt a reset all gomb a passzív fán csak kitakarta az item req felirat, ami a megszűnt node-ok miatt lett. egyszerűen balf*sz ui tervezés, én meg nem értettem miről van szó
szóval külön kell resetelni ezt meg az atlast, külön gombbal (már ha látszik).
-
-
zsirfecske
addikt
én vagyok sügér, vagy nem voltak képesek ezt érthetőre csinálni?
hogy a pékbe lehet resetelni ingyen mindent ahogy írták? mert ez a tooltip csak összezavar és nincs sehol free reset opció, a passzívok meg alapból ki vannak rakva mint eddig (kivéve a kitörölt ágak miatt elmaradt 62 pont...)vagy az atlas-on kéne erre rányomni és az mindent resetel a sima fán is???
ProEvoFan:
dehogy, majd nyáron max -
zsirfecske
addikt
nem kicsi a sor
-
zsirfecske
addikt
na jó, gyorsan letudtam a 6 halált Arbiter-nél, értem a mechanikákat, megvan a 85% fire res, 35% movement, mégis vagy az van hogy a körökbe nem érek be időben mert túl messzire spawn-ol, vagy az, hogy a kék csík szélén 2 mm-rel kívül vagyok és az öl meg, vagy elérném de valami épp blokkol benne, vagy mikor minden klappol, épp én cseszem el mert 1 pillanattal később reagálok.
de legalább már nem kell ezzel szenvednem, 3 div-nyi fragment ment a levesbe, de nem bánom, amíg a ggg-nek ez a pinnacle boss fight, hogy randomizáltan vagy épp tök könnyű vagy lehetetlen, addig kenjék a hajukra. játsszanak ők gauntlet sekhemas-t meg ilyeneket egész nap, ha szerintük ez a buli
-
zsirfecske
addikt
válasz
Hokunda #3399 üzenetére
hát vita nincs ebben, csak én pl ma este akartam idő híján először Arbitert ölni, erre pont jön a peccs.
na most ez olyan szinten fogja megkavarni a karim, hogy be kellett lépjek az imént screenshotokat csinálni a kariról, legalább a passzív fáról, skill gemekről stb, mert az update után csomó mindent újra kell majd osztani, akár csak hogy map-ozni tudjak.
agyalok is még mindig, hogy nem kéne-e letudnom még jelenlegi verzión a dolgot, mert abszolut beláthatatlan a gemling változtatásokból eredő életképessége.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3391 üzenetére
ja, visszavonom a nagy dps-t, még egy alap support-ot heréltek ki:
Scattershot Support now has Supported Skills deal 35% less Damage (previously 20%).több mint harmadával csökkentett skill dmg?! és tényleg mindezt azért, mert a deadeye túl op volt? a kis gránátos fickók meg járulékos veszteség?
illetve ha ez akkor a meglévő itemekre is értendő, mégis lesz dps növekmény:
The base Damage of all Crossbows has been increased. Crossbows also now have two-handed versions of added Damage modifiers, instead of the one-handed versions they were using.Szeszkazán:
nincs valahol egy lista csak az újakról? itt szűrni nem lehet, de tök érdekelne pl. hogy hány új spirit support van. -
zsirfecske
addikt
válasz
Szeszkazán #3395 üzenetére
bakker ezek is mennyit változtak, support-okat is nerfeltek erősen, de a legdurvább ez:
Cannibalism now provides 2% of Life recovered on Kill while a Supported Skill is active (previously 4%).
simán lefelezték
Inspiration now causes Supported Skills to have 30% less Cost (previously 40%).
ez meg gondolom szinkronban van a mana változtatásokkal
-
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK- #3392 üzenetére
jaja, egy biztos, érdekes lesz, főleg hogy nekem a teljes karit újra kell dolgozni a fentiek miatt (jewels, passzívok, ascendancy-k). innentől jöhet megint a thorycrafting, jól megkavarták az egészet, ezer új változó került be stb.
nincs bajom a játék balansszal és a nehezítéssel se (értsd: az op build-ek akár teljes ellehetetlenítésével, imba itemek módosításával). ugye ez még early access, fel kell legyünk készülve rá hogy mindent ilyen szinten átváltoztatnak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK- #3372 üzenetére
most néztem csak meg, jó nagy nerf hegyek!
én a gránátos build-em szemszögéből (ami nem egy op meta típus) is szinte csak sz*patást látok, főleg a skilleknél. mondjuk az ascendancy változtatások ha jól értem eredőben buff-ok lesznek, legalábbis damage-ben, de attribute-ban jól megszívom a stackerek miatt a -20% penalty-vel. szóval minden felborul, már csak azt nem tudom, hogy Arbiter bácsit gyorsan megpróbáljam a patch előtt, míg a 85% fire res-em is él (+3 skill slot miatt amit elvesznek), vagy várjak a 0.2.0-ig, ahol vsz a 40k dps-em szignifikánsan megnő majd de a life meg bezuhan.
Gemling Legionnaire
- The Enhanced Effectiveness Ascendancy Passive Skill now also grants 20% less Attributes.
- The Integrated Efficiency Ascendancy Passive Skill has swapped positions with Gem-Studded. It no longer provides +3 Skill Slots. Instead, it now causes Skills to gain 20% increased Damage per socketed red Support Gem, Skills gain 6% increased Skill Speed per socketed green Support Gem, and Skills gain 20% increased Critical Hit Chance per socketed blue Support Gem.
- The Implanted Gems Ascendancy Passive Skill no longer provides +1 to level of all Skills. Instead, it now provides a choice between +2 to level of all Skills with a Strength requirement, +2 to level of all Skills with a Dexterity requirement, or +2 to level of all Skills with an Intelligence requirement.Skill Changes
- Cluster Grenade's Mini Grenades Explosion Radius is now 1.4 metres (previously 1.2 metres).
- Explosive Grenade cooldown is now 7 seconds (previously 3 seconds). Now has an Explosion Radius of 2-2.4 metres at Gem levels 1-20 (previously 1.8-2.4). Now has a Detonation Time of 3 seconds (previously 2.5 seconds).
- Flash Grenade now has 500% more Stun Buildup (previously 400%).
- Gas Arrow, Gas Grenades and Decompose now have a limit of 6 Poison Clouds.
- Voltaic Grenade cooldown is now 6 seconds (previously 3 seconds). Now has an Explosion Radius of 2-2.4 metres at Gem levels 1-20 (previously 1.8-2.4). Now has a Detonation Time of 2.5 seconds (previously 1.2 seconds).
- The Poison Cloud on Gas Arrow, Gas Grenade and Decompose now gain 20% more Radius per second, up to a maximum of 80% (all previously 50%, up to a maximum of 200%).
- The spread of Grenade Skills with more than one projectile (such as when using the Scattershot Support) has been reduced by 40%, except for Cluster Grenade.General Improvements
Grenade skills now have a small amount of random variation in travel distance when firing multiple grenades at once.
Ez mondjuk általános change-ként elég nagy horderejű lesz, vsz az elvesztett manát ellensúlyozza majd level 20 körüli skill-ek esetén:
The mana cost for all Attacks, Marks and Warcries has been reduced, most notably at higher Gem levels.
Ez meg csak tovább fogja nerfelni a karikat:
12 Jewel Sockets have been removed from the Passive Skill Tree. Existing characters with Jewels in these removed sockets can reclaim their Jewels to their main inventory using the new /reclaimjewels chat command.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Har_melin #3352 üzenetére
kb 5 órát csesztem el a trial-okkal, úgy hogy ezen kívül az elmúlt 1 hónapban nem játszottamennyit összesen. xp-ből buktam közben vagy még egyszer ennyi időnyit (level 92 már meglenne, most 91 elejére estem vissza). ez szimplán nem éri meg nekem, grindolni 3 fragmentet hogy utána 1 hit-eljen a trialmaster valamelyik physical skillje. persze, ha 10x nekimennék, ok, de minden éróbálkozásnál 3x 10 trialt menni újból, az nem pálya. sekhemas még rosszabb időben és attól meg idegbajt is kapok, hiába a 80% honor res és max honor boost. ez van.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3350 üzenetére
na felgyúrtam a max reseket elég szépre:
egyrészt itemek-ből (+1 max all body armor és +2 max light/fire res jewel), másrészt a gemling thaumaturgical infusion-ből (14 skill slot amiből 4 db 5 support gem-es, a többi csak 4, de mivel 2 spirit gem is bent van, oda nem tudok elég supportot rakni, mert egyszerűen nincs még elég a játékban). ezen felül reálisan +1 max rest tudnék kirakni, és a patch után +1 még jöhetne spirit supportból, ha beraknak legalább 4 újat.
kíváncsi leszek 85% fire res mit ér majd pl. arbiter ellen (semmit, legalábbis a 1 hit tűzmechanikák ellen).
-
zsirfecske
addikt
válasz
Har_melin #3348 üzenetére
megértelek, két elbukott 1 hit trialmaster fight után (shekemas-al már nem is idegesítettem magam) inkább megvettem a carry-t a 7-8. ascendancy pontjaimhoz. szó szerint 3 bruttó perc alatt megvolt, onnantól hogy írtam egy srácnak discord-on, aki épp akkor gyűjtötte össze a party-t és még volt egy helye. szégyen vagy sem, a legjobban elköltött div-em valaha.
most végre ki fogom próbálni hogy mind a 13 skill slotom telepakolom support gemekkel (főleg a fire res-t tolva) ls nekimegyek a citadel boss-nak. na az lesz még idegesítő, ott meghalni, mikor a 3 fragment maga is több div-et ér
-
zsirfecske
addikt
aztaq, láttatok már ilyen corruption mod-ot? vajon boss-okra is hat?
(14% rare and unique, én vaal-oztam rá) -
zsirfecske
addikt
na akkor ezeket nem jól tudtam, mondjuk így tényleg passz miért nem ad pontokat a 7 trialos lev62 ulti.
-
zsirfecske
addikt
attól függ hogy csináltad meg az első két pontot. ha nem volt sekhemas, akkor az első két pont a chaos 4 trial, harmadik és negyedik a chaos 7 trial, ötödik és hatodik a chaos 10 trial és trialmaster a hetedik és nyolcadik pont. tehát level 75 inscribed ultimatum kell innentől legalább mindenhez.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3305 üzenetére
közben rájöttem, hogy én vagyok sügér, 17% armor-ral próbáltam a trialmastert (full evasion build), úgy nem csoda hogy megöl a fizikál lecsója, hiába overcapped minden res-em. átpakoltam a mellvértet és a kezest, rögtön 44%-ra ugrott a damage red míg az evasion maradt nem vészes 66%, lehet így kéne próbálnom...
amúgy a 10 chaos trialt 79-80-as inscribed ultimatumokkal nagyon simán csinálom, ebből tök jól lehetne keresni is, mert harmad div körül van egy fragment. nem is kellett volna az átok honorszopattyú felé néznem se, már rég meglennék
ez a két cucc volt stash-ben csak úgy, mondjuk vsz javítana az insta fizikál halálon:
-
zsirfecske
addikt
válasz
Pocok256 #3304 üzenetére
köszi, lehet élnék vele, csak akkor ki kell farmolnom / meg kell vennem a fragment-eket hozzá. meg nem is vágom hogy lehet ezt csinálni, gondolom a secret door-hoz eljutáshoz kell menni egy 10-es kört mindenképp, de vajon elég közben behívni a party-ba valakit vagy az elejétől együtt kell menni?
ez az egész trial cucc annyira katyvasz, remélem full game-ben kezdenek vele valamit, messze a játék legidegesítőbb része. főleg a shekamas a honor rendszerével, mikor maxos honor ressel meg 4k+ honorral beszopsz vmi szar afflictiont és egy olyan elkerülhetetlen gauntlet pályát a 4. floor-on amin bármit csinálsz bukod a honor nagy részét. vagy csak simán fekszel a bossnál mert 2 mm-rel arrébb vagy mint kéne. vagy nem érsz el valami ostoba szaladós játékban időben egyik sarokból a másikba
-
zsirfecske
addikt
válasz
tomazin #3302 üzenetére
najó én letojom ezeket a trialokat, nincs idegrendszerem ehhez a tököléshez. 7-8. pontok kellenének, de trialmaster kinyírt a piros fizikál támadásával (újra én ezt nem fogom grindolni), a shekamas meg egy gyenyó szemétség.
ha valaki esetleg megszán és segítene, szóljon
-
zsirfecske
addikt
válasz
_ocsisajt #3297 üzenetére
az ilyeneket gyűlölöm, nekem ezért nincs meg a 7-8. pontom mai napig. rászántam az időt hogy letolom az összes floort, nem néztem előre videót és ez a genyó persze hogy ugyanígy nyírt ki. ok csak sc, de az biztos nem jó design hogy elkerülhetetlen halál van egy magadtól elsőre ki nem található mechanika miatt. ok, legyen act bossnál ez, de ne trial uccsó szinten már baszcsizzák meg
-
zsirfecske
addikt
válasz
tomazin #3248 üzenetére
idegből vaal-ozok, és épp ezért mindig kell a currency
tegnap pl számomra majdnem tökéletes 1 div-es amu ment a kukába meg az omen ára
ja, és az op fegyverem sem maradt szűzen, de legalább nem brick-elt:
not great not terrible, socket vagy fire dmg lett volna a perfekt -
zsirfecske
addikt
kihalt a fórum, 3(!) napja nem írt senki rajtam kívül, kisajátítottam
eladtam a korábban használt fegyómat 9 div-ért (omfg mennyit érhet a jelenlegi?), és gondoltam akkor váltok 1 div-et: 550 ex jelenleg az árfolyam
mi a pék van itt? elinflált minden a francba, az emberek max már csak min-max craftolnak? vagy mindenki várja a ligát?
-
zsirfecske
addikt
bocs srácok, de nekem a game az item-ekről szól, és most olyan enchant-ot adott be a vaal egy elég jó kesztyűre, amit még nem láttam:
először azt hittem hasztalan, de aztán rájöttem, hogy az oil grenade debuff skill. így mikor előkenem az enemy-t vele, akkor nem csak fire exposure-t (-20% fire rest) rakok rájuk, hanem -20% slowt is, illetve a ground oil része a -20% fire res mellett -30% slowt ad. support gem-ként amúgy is használom az Encumbrance-t, amin pont ugyanez a tooltip csak 15% magnitude mellett.
a kérdésem a magnitude, ha a slow effekt akkor összesen +37%-kal erősebb (=increased slow magnitude, egyáltalán multiplikatív a dolog?), az azt jelenti, hogy a 20/30% slow *1,37, azaz 27,4/41,1% eredő slow effektet fog jelenteni
azért ezek már nem olyan egyszerű mechanikák, és nem találtam rá infót a neten.
szerk.:
bakker, ott van az oil grenade tooltip-en, jól számoltam, és multiplikatív!
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3235 üzenetére
bocs a spam-ért, de corruption omen-nel beadta:
így már merem majd a másikat is vaal-ozni, van backup -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3231 üzenetére
lehet, hogy mégis vaal-ozok egy OP xbow-t:
100 ex-ért vettem -
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3232 üzenetére
a +6 skill önmagában nagyon drága 500+ phys dps felett, hát még így hogy a mana stat-ok is megvannak mellé (persze crict chance vagy attack speed értékesebb lenne a helyükön a még nagyobb dps miatt, de ezzel legalább lehet map-ozni mana para nélkül vsz).
viszont a fire nem drágít sztem sokat, helyette a legjobb egy hybrid % phys/accuracy prefix lenne, ami akár +79% phys damage-t adna hozzá, és az alapból max-os tier phys flat dmg-t tovább scale-elné. ezt lehetne whittle-zni is rá (a T6 fire level req-je a legkisebb, ezt a stat-ot lehet target-elni az omen-nel), de nem ér annyit. ha beadná max tierben elsőre, akkor persze megugrana az ára annyira hogy megérhetné, de annak az esélye 1% alatti vsz. emiatt lenne érdemes vaal-ozni is amúgy sajnos, és ezért fogom brick-elni egyszer ha már nem bírok magammal
a fire amúgy nekem különösen hasznos, mert azt is scale-elik support gem-ek, passzívok, illetve van majdnem 50% fire penetration-öm is.
-
zsirfecske
addikt
omfg, 2 div + egy 5 div körüli cipőmért trade-eltem ezt:
1 napot vártam a csákóra, hogy újból online legyen, de megérte, tökéletes a fire dmg gas grenade build-emhez, 35k-ról 40k-ra ugrik vele a DPS jelen állapotában is.viszont én ezt most nem merem vaal-ozni corruption omennel sem, ehhez már bevallom csirke vagyok
-
zsirfecske
addikt
ez szopi, rng map átka néha
én meg behaltam a 2. citadel fajtám legvégén +600% juiced irradiated waystone-nal a kötsög boss uccsó fázisánál, az insta kill effektet 1 centi híján nem kerültem el. ez tényleg baromi idegesítő, újat keresni, elgrindolni addig stb. hülye voltam, még mindig nem csináltam meg a trialokat, 5-8 ascendancy pontokat, akkor most már tényleg az jön előbb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3202 üzenetére
ezt nem értem, bármikor upgrade-elem 20-asra amint esik egy uncut skill gem, ahogy egyből meg is tettem azt egy 19-essel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3196 üzenetére
na ezek szép dmg-t tudnak, és még life on kill is!
a bombard-nál kíváncsi lennék mit mutat az enyémhez képest +proj skill nélkül de 10%-kal magasabb sebzés értékekkel. amúgy a crit sem rossz enchant rajta, top néhányban van.
a másik amúgy azért ilyen olcsó a brutál min/max dmg-hez képest, mert nincs rajta implicit stat? ezeknek a típusoknak alapból magasabb a base damage-e is gondolom, különben nem jön ki a matek a kettő phys statjait összevetve. valamit, valamiért. de az is jó kis cucc, 80 life per kill nagyon adja a magas mana leech-el együtt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK- #3191 üzenetére
bakker most hogy beszéltük, beléptem kicsit, vettem egy greater orb-ot 7 ex-ért, rányomtam raktárról 4 gemcuttert meg 1 lesser orbot, greater orb és vaal, bamm, elsőre beadta:
na hát ehhez néha tucat próba kell állítólag, rohadt máker vagyok. mondjuk tegnap meg buktam 2 div-et egyetlen vaal-ozássalasszem nem ma fogom ezt az xbow-t craft-olni, erre külön rá kell készülni luck-al is:
(100 ex-ért vettem, majdnem perfekt T9 flat phys. na, ha ez nem lesz legalább 1 div értékű fegyver, szomorú leszek, akkora kár érte. amúgy csak ilevel 81-es, azaz nem lehet rajta a legmagasabb +% phys stat, csak a hibrid esetben, lásd itt) -
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK- #3189 üzenetére
ne a trade-et nézd, Alvánál kell venni, mindig van, nem átverés és néha még olcsóbb is. mondom, jelenleg épp 7 ex, sztem reálisan 150 ex-ből megúszod bármi van, a gemcutter's prism-ből ugye 4 kell egy gem-hez, az lesz a drágább tétel (2-3 ex/db).
rá is fogok én is próbálni egy másik skill-emen az 5 socketre, most néztem van 108 db lev18 uncut gem a stash-ben. bezzeg lev19 csak az a 4 esett amit el is használtam, nyilván nem tudok elég 82-es monster levelű map-ot menni.
szerk.:
440 ex egy perfekt orb most, kicsivel 1 div felett. -
zsirfecske
addikt
pont most írtam, igen, greater/perfect orb kell hozzá, a currency exchange-ben vagy a currency tab-on látod (utóbbinál a helyét ha van ilyened). a greater 7ex körül viszonylag olcsó, a perfect meg megfizethetetlenül drága eleinte, amire a corruption lehet olcsó megoldás.
(fontos, hogy az kimaradt, hogy a gem-eket természetesen vaal-ozás előtt érdemes quality-zni, mert azt utána már nem lehet!)
-
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK- #3184 üzenetére
jaa, hogy ő nem is gránátozik, akkor rossz már önmagában az item típus is. illetve nála akkor az attack speed és a mana költség igenis számít, bocsi benéztem
viszont szerintem akkor sem lehet csak így venni, hogy 15% növekmény +40% manáért. egyrészt ez a +15% mindig csak közelítő érték lesz, a végső effektív sebzést túl sok minden befolyásolja. illetve amit írtam, egy bizonyos szinten túl már nem tudsz alap sebzést növelni, mint ahogy a skill gem kimaxolása után már nem fogod tudni növeli máshogy a damage-ed, mint +proj skill stat-tal, viszonylag könnyen szerezhető mana árán.
persze attack speed/crit buildeknél picit más a szitu, de reálisan korlátos, hogy mennyi jó stat kerülhet egyszerre egy fegyverre. ugye egy xbow stat-jai közül a prefixek a leginkább meghatározók, így marad, hogy suffixként a build-hez legideálisabb stat kerüljön a crit módosító, az attack speed és a +proj skills lehetőségek közül.
egy szónak is száz a vége, inkább +2 proj skills kerüljön egy fegyverre, mint light radius/accuracy rating hibrid
Jacktor:
nekem mákom volt, mert esett egy perf jeweler's orb, de az 5. slot önmagában tud dobni rajta egy jó nagyot, vagy azonos dmg mellett adni hozzá plusz utility-t, vagy majdnem felére lehúzni a mana költséget stb.szerintem ilyen árak mellett megéri 4 socketes skill gem-eket vaal-ozni (6-7 ex egy greater orb, míg 400+ ex a div jelenlegi árfolyama), ha beadja a +1 socketet, akkor utána is tudod upolni, így próbálkozhatsz olyan uncut gem-mel amid csak van!
-
zsirfecske
addikt
azért értékesek és ritkák, mert ilyen dps-hez magas physical flat dmg stat mellé magas +%physical dmg stat kell. csupán ez jelenti a különbséget a 200 és a 400+ max dmg-ek között.
aki próbált már craft-olni ilyet, az tudja milyen nehezen jön ki már ez önmagában. pl. egy T8-T9 flat phys dmg fegyver sima kék-ként is baromi értékes, de onnan még egy T5 körüli +% (vagy még amellé egy hibrid +%/attack rating) phys dmg statot is nagyon ritkán ad be, főleg + proj skill vagy crit chance/attack speed mellett.
a legjobb xbow amit láttam trade-en 999 div-ért pont ezeket ötvözte, 900+ phys dps-el (nem max dmg értékkel!), de ott már crit chance és attack speed is torzította a képet.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3178 üzenetére
a +15% dmg-et honnan veszed? pl itt van most egy trade-en 1 div-ért, ráadásul mana leech-el (feltéve hogy fizikál sebzésed is van):
nehezen hiszem, hogy akár csak ez ne lenne jobb mint amit 3 div-ért vennél. és ugye ez még vaal-ozható... ha lenne épp div-em, ezt meg is venném, van benne lehetőség. rá is írtam, de nem cseréli el az 1-2 div-es armor-jaimra
de mondom, sztem ki kell próbálni, mert az a tuti
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3176 üzenetére
a skill gem req-jei nem nőnek! da sajna a mana igen, elég keményen (pl. nekem a csutkára tekert 5 supportos gas granade mana igénye alapon 101, +6 skillel 201(!). ezért van bent egy inspiration support).
de a manát meg lehet oldani viszonylag könnyen. vagy legalábbis olcsóbb manát stack-elni szerintem mint fegyver alap sebzést növelni, utóbbi egy szint felett nagyon kis növekmény, nagyon drágán. és ugye ott a mana on kill és a regen is mint hasznos stat-ok.
szerk.:
Jack of All Trades nekem is bent van, de csak 71 az int-em, viszont ha amúgyis manát stack-elsz, az int emelése ezzel a damage-t is segíti. -
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor #3173 üzenetére
próbáltál +proj skill-est? javaslom nagyon hogy teszteld, ha érdekel tudok adni egy equip erejéig. én nagyon sok xbow-t kipróbáltam mire a jelenleginél megállapodtam. önmagában a max dmg még nem elég, ugye build függő (crit chance/attack speed nagyban tudja torzítani a képet!). nekem a +4/+6 proj skill jóval nagyobb eredő dps-t adott mint bármilyen 10+ div-es xbow (gránátos lévén főleg az attack speed ami csalóka).
pl ezt a korábban használt, itt már linkelt cuccomat meg tudom mutatni bármikor:
bukni nem bukhatsz a próbán, de ha veszel valamit drágán ami nem hozza a vártat, azon igen.és ha tényleg bejön, akkor ott a jelenlegim, ami nekem ehhez képest még +10% dps:
ugye ezeknél az extra stat a life per kill, ha az nem kell, még tusz feljebb menni alap sebzésben azonos áron. -
zsirfecske
addikt
válasz
CptAdamica #3170 üzenetére
nekem is 90 körül kezdett potyogni. mondjuk egy ideje nem volt drop, de a hét elején meg vettem 1 div-ért egy xbow-t amit még aznap eladtam 3-ért. az eredmény ugyanúgy +2 div. azóta persze elb**tam mindet, éljen a vaal, megint csóró vagyok
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3159 üzenetére
tárgytalan, el is tűnt a csákó, ázsiai, holnapra mire felébred talán meg is lesz az 5
-
zsirfecske
addikt
akkor már valakinek nincs 5 div-je kölcsibe? van vagy 10-nyi cuccom trade-en, de kiköltekeztem (rosszul sikerült vaal-ozás...)
álmaim cipője eladónál, de persze csak a div jó neki
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3153 üzenetére
ja értem, akkor a lehető legolcsóbban szerencsejátékoztál, de nem jött be kellőképp (gondolom ennél jobbat akarsz magadnak), és csak kiszálltál belőle.
ingenuity-nél ugye divine-ozni szoktak, hogy meglegyen a max közeli stat. mivel 1 változó van rajta, ami ráadásul brutál op, és a min-max 2x tartomány, ez az ideális tárgy ehhez.
aztán attól függően, hogy ki mennyire őrült és gazdag (el akar-e cseszni még 10x annyit mint az érintetlen öv ára), lehet vaal-ozni. de a max-os 98%-os corrupted ingenuity esélye elég csekély
én ha magamnak akarnék gyártani egy op övet, tuti corruption omen-nel tolnám rá a vaal-t, inkább egy magasra divine-ozott alap stat mellé hasznos enchant-ban reménykedve, mintsem +80% max stat mellé még egy +20% maxos stat módosítást várva egy a csilliárdhoz eséllyel.
-
zsirfecske
addikt
más, gemling-emmel most készülök ráállni a +% max res ascendancy-re, erre mit ad be a vaal az 1 div-ért vett új armoromra? a lehetséges legjobb:
aki mer, az nyer? -
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3150 üzenetére
3 div-ért??? 10 alatt nincs is nem corrputed. a vevő ráklikkel pár div-et és egy kis mákkal eladja 10x áron
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3144 üzenetére
persze, minden amit ott tudsz szerezni, omen/audiance/ritual tabletek.
na ez jó hír, hogy visszaadták, van akkor idejük végre megint segíteni
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3137 üzenetére
oh, ez elég szépre jött ki, grat. nekem béna lett a fenti, de felbuzdulva rajta vettem 20 ex-ért egy 64 rarity-s ugyanilyen kéket. még nem mertem hozzányúlni, azért a tiédhez hasonló mák kb 1000-ből 1-szer jön be
-
zsirfecske
addikt
wtf, ilyet láttatok már?
-
zsirfecske
addikt
illetve semmi crafting funkció nincs benne? mindig vegyük ki inventory-ba, és vigyük el reforge-olni ha ilyet akarunk? kényelmes
szerk.:
de amúgy rálestem, tetszik, pl én kizárólag XV/XVI waystone-okat használok, így a többi fül csak helyspórolás miatt is szupi. de a tier-en belüli jelölhető fülek nagyon jó rendszerezhetőséget tesznek lehetővé, lásd pl itt: -
zsirfecske
addikt
végre waystone tab, köszi az infót! legjobbkor, épp megteltem
viszont mit gondolnak, a tablet-eket hova tesszük? vagy arra majd külön lehet venni tab-ot később, hogy lenyúzzanak rólunk még egy bőrt?
-
zsirfecske
addikt
boss-oknál mit érek max 5 life on hit-tel? effektíve semmit, és cserébe map-ozás közben sem tölt rendesen. így meg életben tart a boss-ig, ott meg úgyis flaskázok, ennyi. nem is igazán értem, még ha gránátonként is számolja, akkor is 25 life / shot ha mind betalál? ráadásul én a gas granade fire explosion-jét használom fő sebzésnek, az sokszor lehet hogy tök független a hit eseménytől. de nemtom hogy számolódik, őszintén szólva nem is próbáltam ki soha, annyira useless statnak tűnt az alacsony érték miatt. persze javítsatok ki ha tévedek.
szerk:
amúgy 30-50 div körül láttam magas mana+life on kill suffix mellett +proj skill és 500+ phys dps xbow-okat, csak hát ugye még a mapozás elején vagyok, második citadel felé járok épp, nincs rá zseton. de az lenne a tuti, mana on kill-ből csak az egyik gyűrűmön van 20+, mondanom sem kell a leghasznosabb statok egyike. 145 mana körül van egy gas granade (-40% resource cost mellett!), szóval kell a visszatápolni folyamatosan, bossoknál meg ha nem elég magas a damage akkor flaskázni 1-2x. -
zsirfecske
addikt
na kész, ráfizettem a fenti vaal-olt fegyóra 4 divet, reálisan ennél jobb +proj és life on kill xbow nem lesz a kezemben:
ezzel végleg eldőlt a +proj vagy dps xbow vitám, még ezt is simán bírom manával, gas grenade dps 35k. a life on kill-em 1db cannibalism spirit supporttal együtt 268(!), azaz 10-es csoport felrobbantásnál fullba visszatölt, nekem ez a must have a túléléshez.próbáltam nagyobb phys dps xbow-okat, de sehol sem voltak ehhez képest. a 25-ös skill level büntet, kell hozzá egy inspiration support ami kisebb dps így, meg az 5 socket, szóval nem olcsó, de gyakorlatilag nem is nagyon használok mást mint radiant+gas grenade és szaladgálok. imádom hogy közel megyek a pack-okhoz és vuff, berobbannak, az oil granade csak extra néha
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3085 üzenetére
persze nem jött be, pénzem épp nem volt omen of corruption-re, így vaal után maradt olyan amilyen. de ez még a jobbik eset, nagyon jó cucc, csak ugye lehetett volna jobb
amúgy az rng nekem most komikus. néztem egy másik xbow-t trade-en 1 div-ért, ugye 0 pénzzel. mondom megyek egy kört, hátha esik div. ööö, 5 percen belül pottyant. megvettem a fegyvert, kipróbáltam, bakker kiderült, hogy nem jobb mint a jelenlegi sem. feltettem 2 div-ért, 10 percen belül eladtam, és a komédia, egyből utána esett még 1 div. ezen tényleg már csak nevetni tudtam
-
zsirfecske
addikt
5 div-ért lőttem, új endgame fegyóm lehet, ha bead valami jót a vaal:
all-in mentem, minden pénzem benne van, de tojni rá, ez csak early access -
zsirfecske
addikt
nemtom min múlik, tök keveset játszom, t15 exaltolt/vaal-ozott mapok, három esett pack-ból és egy boss-ból. amúgy durva de a 4 divine és 500 ex amim jelenleg van szabadon nem elég egy xbow upgrade-re se. el kell kezdenem komolyan craft-olni, de ebben a léptékben csak hatalmas mákkal lehet több száz ex befektetéssel trade-elt base-ekből elérni valamit.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #3075 üzenetére
azt hiszem most jön is a drop sound-ok változtatása, megőrült a játék, 15 percen belül a második div, és ennek ugye ugyanaz a hangja mint a többi currency-nek:
-
zsirfecske
addikt
most kezdem megszeretni a poe2 endgame-et, kb ahogy rendesen belekezdtem. azt kell mondjam bármelyik diablo elbújhat mellette és tanulhatna tőle. jézus, akkor milyen lehet a poe1 ahol már ki is van csiszolva?
ez az egyedi atlas rendszer a random tápolt térképekkel és a több fajta activity-vel full addiktív. épphogy csak elkezdtem költeni a waystone-okra és lassan tényleg kell a lootfilter, annyi cucc potyog. sok "thing"-es térképeken tiszta tűzijáték van, de közben izgalmas is (bármikor meg lehet feküdni ha ellazul az ember), a corrupted mechanika meg csak még jobban megdobja. ma két div esett így kb 2 óra tiszta játék alatt, annyi mint egész idáig összesen
-
zsirfecske
addikt
válasz
freddirty #3067 üzenetére
még nincs annyi atlas pontom, hogy ennyire variáljam, most kezdtem csak dolgozni rajta. viszont előtte lescreeneltem a map-et külön (700%-ra jött ki):
viszont jó hogy beszéltük, a maradék két citadelre akkor tartalékolom majd a hasonlókat, ennél rosszabb leosztás úgyse lehet
-
zsirfecske
addikt
válasz
freddirty #3065 üzenetére
két necces szitu volt nagy lecsók közepén rare pakkok közt, delirium se volt para, és simán meglett végül a boss is (pedig ez a Geonor kutya volt a nemezisem a kampányban is):
kösz a tippet a fragment-ekkel 3 az elég jó (150-200ex darabja), +2 a garantált drophoz ha jól értem 5 a max de az már csak ilyen +1000% waystone-oknál.
a divine csak hab a tortán
szerk:
ami fura, hogy bosskill után még írta, hogy 1 mondter remaining, ami miatt 10 percig keresgéltem, de sehol semmi. és ugye nem írja hogy map completed, de a fragment-ek a lényeg gondolom úgyis. -
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3060 üzenetére
pont most értem ide és meglett a level 90, bevállaljam a 610-es waystone-nal?
ritkán szoktam behalni, legutóbb épp t15/80 mapon mikor a burning ground patch-en állva válogattam a loot-ot, map completion után -
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka #3057 üzenetére
citadelt még nem csináltam, gondolom baromság lenne egy ilyen maitt elbukni. elképzelem a tüzes lövöldőzős kis dögöket +2 projectile +378% crit chance-el +39% extra fire dmg mellett, miközben belerollolok egy chilled bigyóba
-
zsirfecske
addikt
corruption előtt elég fasza waystone volt, most meg hááát:
szerintem ennél rosszabbat én még nem láttam, de szintlépés után meg fogom próbálni -
zsirfecske
addikt
válasz
tomazin #2996 üzenetére
tomazin, hadd köszönjem meg mindenki előtt a stellar giveaway-t! nem chance-oltam hanem eladtam, és az exekből jewel-eztem kicsit.
muszáj volt, mert épp teljesen lenulláztam magam korábban (konkrétan 0 ex-em volt mikor kiírtad). legalább 2 div-nyi cuccot égettem el mostanában, hogy meglegyen a számomra perfekt 5 emerald-os jewel szettem, de az uccsót valahogy nem adta be sosem a vaal-ozás.
de meghoztad nekem a mák-ot: az alábbi, 45 ex-ért vett 3 stat-os FULGENT PAUSE emerald-ra először exalt-oztam +2% attack speed-et, aztán vaal-oztam rá +6% fire res-t. tökéletes fit, épp a fire res kellett a szépen overcap-elt reseimhez, ahogy a képen látszik:
aki csinált már ilyesmit, tudja mennyire zéró az esélye, a stash-emben lévő vaal-ozott emeraldok a bizonyíték rá(ja és még beadott egy ilyet is, 20 ex-ért vett alapra:
feltettem trade-re 1 div-ért, ha már ez a két vaal-ozás most szerencsésebb volt mint az előtte lévő tucat összesen)
szóval így fullos a cuccom, megnyugodhatok, kipörgettem az ea trade-elést az én szintemen. így végre egyszerre van meg a 31k gas grenade explosion dps, a 75% evasion, a 46% fire res penetration, a 30% blind on hit és a mozgástér res-ekben a max resistance tápoláshoz. még kell egy fél szint és elérem a level 90-et, utána jöhet az összes trial az ascendancy-khoz (még csak 4 pontom van), plusz a map-ozások (megtaláltam az első 3 citadelt is épp). tehát már csak játszanom kell kicsit és kész vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Opel topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest