Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remiel

őstag

válasz gyugyo79 #2185 üzenetére

Bocs csak épp dolgozom, lejárt az szerkesztés ideje. Elmondom mire gondoltam ezzel:

Nem azzal van a baj, hogy kifogásolják ha valami hibás, a baj a stílussal van, meg a látásmóddal.

Semmi gond nincs, ha egy játék hibáit bárki bárhová beírja. A gond ott van, ha mondjuk néhányszor rápróbál valamire és nem azon gondolkozik mi lehet a gond, miért nem sikerül, hanem teleír mindent azzal, hogy ez a játék egy szar (lehetne egyébként bármilyen más game is). Ha valamit nem lehet megcsinálni, mert bugos, vagy bármi olyan miatt, ami a fejlesztők hibája, teljesen természetes, hogy le kell írni. De pl azért mert valami nehéz, vagy a játékos skillje még nem elég, nem gyakorolja, csak mindenáron túl akar lenni rajta és ezért nem sikerül, majd mindenféle fórumon azt írja ez a játék egy fos, na azzal van a bajom mindössze. Ezen az alapon az Elden Ring lehetne a világ legrosszabb játéka, mert én annyi sikertelen, órákig tartó bossfight-ot (illetve próbát) nemigen láttam máshol. De mint említettem már, ha ez valami bug miatt van, nincs gond azzal, ha bárhol megjelenik.

Nem hiszem, hogy POE 1 ben egy uber Mavent valaki elsőre leölne (bár lehetnek kivételek, de az nem jellemzö), de ettöl még nem lesz szar a játék, pedig nem is beta. Ilyen alapon bármi amit nem tudunk megcsinálni degradálhatja a játékot a béka feneke alá (nem írok segget, mert gondolom ettöl nem lenne stílusos).

[ Szerkesztve ]

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB

Új hozzászólás Aktív témák