Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Aki whirling slash-el tolja, nektek nincs olyan anomália, hogy néha nem idézi a forgószelet, csak csapkod maga előtt? Nem tudom, hogy most én rontottam el valamit, vagy ez bug?
-
CptAdamica
veterán
Végre elértem az endgame-et, kábé 25 óra alatt. Ez a kampány elsőre tök jó volt és élvezetes, de 2. nekifutásra már annyira nem adott hozzá az élményhez szerintem. Nem tudom, hogy ez hogyan fog változni érzetre, ha bekerül mind a 6 act, de remélem azért fognak vele kezdeni valamit. Következő alkalomra lehet célzottan fogok haladni csak azokkal a küldetésekkel, amik adnak valamit, mert elképesztően hosszú, amíg valaki elér az endgame-ig, ráadásul cruel alatt már annyira eltörtem a játékot, hogy végig futottam a pályákon, meg a boss-okon is és csak 1 armort és 1 cipőt vettem, többit vagy találtam, vagy magamnak csináltam.
És amúgy van megint 2 Twitch drop.
-
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Mik nem esnek kampány során:
Stellarnak viszont még nagyon nincs értéke sajnos.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #3609 üzenetére
Pár felkelés után otthagytam őket.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #3607 üzenetére
Nálam már volt ilyen, csak másfajta ellenfelekkel.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #3551 üzenetére
Áh, köszönöm a tanácsot!
-
CptAdamica
veterán
Kitakarítottam a black chambers-et, a boss előtt elmentem kajálni, addig afk-oltam és mire visszaértem a portált bezárta és kezdhettem előről az egész pályát... most megyek és lepontozom gyorsan steam-en!
Utolsó boss-nál már azért eléggé recsegett, ropogott a karakterem, főleg védelemben, de pár próba után lement, azt hiszem most van itt az ideje, hogy rendbe tegyem.
-
CptAdamica
veterán
Nekem kezd tetszeni ez a tornádó build, némi attack és skill speed-el kezd beindulni és ami a legjobb, hogy a sok kis tornádó eddig nem zabálta le az fps-t.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sunrider987 #3459 üzenetére
Én is sokszor szenvedek még, de én act2-őn vagyok és a cuccaim is elég rosszak, szóval még nem érzek veszve mindent, de majd meglátjuk mit hoznak ki belőle.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sunrider987 #3456 üzenetére
BEST HUNTRESS BUILD!? (NUKE BOSSES) // Path of Exile 2 Huntress Crit Twister Leveling Guide
Ezzel próbálkozok most, messze nincs meg hozzá minden, de lehet haladni így is, 24-es vagyok. -
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Jó kérdés, remélem, hogy így lesz.
Nem hiszed el, mit hozott a legújabb POE 2 PATCH! Én is meglepődtem!
Van magyar összefoglalója is a patch-nek, bár ez még a streamből van. -
CptAdamica
veterán
Azt nem írták, hogy a Citadel-eket meglehet majd próbálni többször is?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sunrider987 #3262 üzenetére
Jön új class is?
-
CptAdamica
veterán
Amúgy mire kell figyeljek rangerrel, hogy ne papír legyen a karakter? Mostanában nagyon szopó ágon vagyok.
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #3014 üzenetére
Kemény ez a gyűrű, mondjuk az fps elmegy nyaralni a sok gömbvillámtól, de az már mellékes.
-
CptAdamica
veterán
Vettem egy thief's torment gyűrűt, hogy legyen elég manám a bossoknál, bementem a pályára, eljutottam a boss-ig, beraktam a gyűrűt, na mondom lássuk. Aztán pislogtam, hogy a skill-jeim felét nem tudom használni, így hogy nem lehet használni más gyűrűvel együtt azzal nem számoltam, hogy az intelligence-ből kifogyok...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Csokishurka #2981 üzenetére
Izgi.
És ha megvan a 3 citadel, akkor gondolom kapok három követ, amit betudok rakni a kezdő területen lévő várba és kinyitja az ajtót, az már nagyon az endgame része, vagy az pontosan mit fog adni?
-
CptAdamica
veterán
Tegnap találtam végre egy citadelt, aztán a végén jól el is faileltem Geonor, de hogy őszinte legyek nem tudom mi történt, a 2. fázisában nyomta ezt a movementjét: [link] de vagy én pislogtam túl hosszan, vagy nálam tényleg úgy nézett ki, hogy 1 mp sem volt, amíg megjelent a piros kör és leérkezett... reagálni sem tudtam.
Ilyenkor találni kell egy ugyan ilyen iron citadelt, hogy nekimehessek megint?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Csokishurka #2876 üzenetére
Siker! A honour res elég sokat segített.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Csokishurka #2874 üzenetére
Köszi, lehet majd kérni fogom a segítséget, most még megpróbálom párszor. Tettem be honour rest és növelőt, most kicsit derűsebben látom a sikert.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Csokishurka #2867 üzenetére
Ascendancy 5-6 pont, a skorpió a boss a 3. szinten.
-
CptAdamica
veterán
Trial 5-6-hoz van valami tippetek? Már annyiszor buktam el, hogy fizikai fájdalmaim vannak.
-
CptAdamica
veterán
Stellart jelen pillanatban 150-ért is szinte azonnal vitték.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy ennek mi értelme van, hogy ez a gyerek gyakran felteszi 10 ex-ért ezt a kesztyűt, de sose adja el és az összes többi 100 ex-nél kezdődik?
-
CptAdamica
veterán
válasz
zsirfecske #2770 üzenetére
Engem is meglepett a játék.
-
CptAdamica
veterán
válasz
zsirfecske #2768 üzenetére
Annyi baj legyen, már ebből is tudok valami szépet venni magamnak.
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #2766 üzenetére
Lejárt a szerk idő, felraktam 125-ért, jött a csávó, adott 130-at.
-
CptAdamica
veterán
válasz
zsirfecske #2765 üzenetére
Köszi.
-
CptAdamica
veterán
Találtam stellart, mennyi most a reális ára?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Jacktor #2750 üzenetére
Csak néhány részére tudok:
- Ha végeztél, ACT3 boss-al is, akkor még az hiányzik, hogy beszélj vele, ő fog átdobni az endgame területre. Ő a városban lesz, menj át a teleporton a városban és ott.
- Én erre váltottam leveling deadeye után: Lightning Arrow Deadeye Build Guide Azt írja, hogy elég 80 körül váltani, addig még használhatod a leveling buildet. Mondjuk én nem tudtam a seggemen maradni és lvl 64 körül váltottam még a cruel ACT3 alatt, így is működik a build nagyjából, de azért nem árt, ha legalább 150 spirited van és a buffok nagy részét tudod használni. (Amúgy maga ez a build elég fun, lehet haladni a pályán, ha kezd összeállni minden)
- Szóval szerintem nyugodtan folytathatod leveling build-el, közben pedig építheted a cuccokat az endgame build-re. Trade oldalra érdemes felmenni és ha nem találsz valamit, akkor venni, 1-2 ex-ért már lehet sok helyre használható cuccokat beszerezni. -
CptAdamica
veterán
Találtam egy ilyet, feldobtam 1 ex-ért, de gyanúsan sokan írtak szinte azonnal, viszont a trade oldalon sok 1 ex-ért volt hirdetve, többet érne?
-
CptAdamica
veterán
Trials 3 szinten voltam már és meg kellett ölni az összes rare ellenfelet, de az utolsónál egyszer csak nem tudtam sebezni, se a minionját, lőttem rá a nyilakat, de nem kapta, ez bug, vagy valami negatív effektet szívtam be?
-
CptAdamica
veterán
Mikor érdemes egy endgame build-re váltani, ha most vagyok 60-as és ACT2-ben járok, akkor megérheti?
-
CptAdamica
veterán
Használtod valamilyen trade tool-t? Mint például a Sidekick/Exiled Exchange 2?
-
CptAdamica
veterán
A teljesen fehér normál itemeket, amin implicit tulajdonság sincs megéri átnézni?
-
CptAdamica
veterán
Megvettem a gem/currency/upgrade to premium stash tab-et, ha azt akarom, hogy még több helyem legyen, akkor a sima stash tab bundle, vagy a premium stash tab bundle éri meg? Mármint, ha jól értem, akkor a premium stash tab bundle, mert mind a kettő 6 tabot ad, csak ezzel tudok kereskedni is, viszont tudom privátra is állítani, ha jól értem, ugye?
-
CptAdamica
veterán
Egy kis lelkendezés: Tegnap nyomtam le Bahlak-ot a trial-ban és az a boss harc, azzal a zenével zseniálisan jó volt, nagyon élem a boss harcokat ebben a jácciban.
-
CptAdamica
veterán
Stash tab upgrade-ek közül melyiket érdemes megvenni?
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Ezt a leveling buildet próbálom építeni: Gas Arrow Deadeye Leveling Guide aminél nem olvastam el a szép pirosan kiemelt részt, hogy minél előbb szedjem ki a shield charge-ot, hogy elkerüljem a magas strength követelményt. (Mondjuk ez vonatkozik szerintem a herald of ash-ra is) Szóval, nem szedtem ki, azt hiszem 24-es vagyok és kábé ilyen 43-as strength a követelménye az éppen eső skill gem-ekben, van rá megoldás, hogy valahogy mégis kivegyem azon kívül, hogy feleslegesen kistesizném a karakterem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest