Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #1756 üzenetére
Koszi a tippet, a proj az nekem is tavlatokba szerepel, 6 linket meg tudom csinalni mert droppolt, breach az nem megy 2 masodpercel inditas utan agyonvernek mert se mana se energy shield. Trade meg mindig nem jatszik es akkor lehet itt lesz az amit vagy te is irtal vagy mas valaki hogy sajat dropbol(ssf) nem minden buildet lehet megcsinalni...
igy allok most 6link nelkul
Mivel nincs meg a szukseges spirit(gondolom chest fog kelleni vagy mace offhand) igy most se grim feast se cast on shock nincs bekapcsolva csak az Archmage buffja van. Aztan a mana problema miatt nem jutok oda hogy elnyomjam sem a sigil of powert se a mana tempestet, igy azert percekig kergetoztem a francos skorpioval sanctum 3ba...[ Szerkesztve ]
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #1725 üzenetére
Igazabol felbosszantott, hogy a megfogalmazasbol nem derult ki (szamomra) hogy az ALL shields az nem az a szep szam lesz amit az eletgomb-nel lattam hanem a % modositasok nelkuli flat ES ami joval kevesebb( az a 3.08% szorzo az igy utolag elegge faj) es bar nem teljesen rosz igy, azert nem lett annyival erosebb a karim ezzel a manashieldel raadasul a fightok eleg vacakok lettek, act3c doryani nem egy alkalommal csontra elment a manam es a legjobb mana flaskaval se tudtam visszahozni eleg gyorsan, szoval kenyelmetlen, bar mondhatod hogy ha nem mana shieldeznek akkor meg mar reg alulrol szagolnam Ibolyat
Innen tovabb fejlodni meg marha nehez lesz, mert minden flat ES forrast kellene cserelni (sokkal) jobbra, a passiv tree-n mar nem fog kijonni tobb max mana csak par regen node es gyakorlatilag az osszes currencym elment kozbe es nincs semmim hogy probaljak craftolni/gamblingezni, nem csodalom ha a legtobben bele se fognak ssf mert ez nem tul biztato igy... Alkaizer szerint massziv javulas lenne a craftolasban ha meg tolnak a chaos drop rate-t 4-5x szorzoval, szerintem meg kellene melle az alchemy es exalted drop buff is, mert ez nem allapot hogy a droppom 90%ban feher base amivel nem tudok mit csinalni mert nincs hozza currency... -
Sunrider987
tag
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #1703 üzenetére
Najo kozben levezetted, azt kertem volna eppen. Koszi. Hm szoval a jewellek bekavarnak, ez nem tul elegans igy.
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
0karmacoma0 #1703 üzenetére
Amúgy amit nem értesz, az az új konverziós szabály, ami miatt egyáltalán kapsz ES-t az Everlastingból. A konverzió azonnal történik és nem profitál a régi módosítókból, de az újakból igen. A manává átalakított energy shield számokra innentől a max mana % módosítók vonatkoznak, míg a Gaze 29%ban ES-é alakított manájára innentől az increased max energy shield módosítók vonatkoznak, de a base-re már nem kapja meg ezeket, tehát nem dubble dippel(azaz csak részben).
PL 2209 mana-- amu felrak van rajta 50 max mana. 5%+12% a két említett nodeból kb kijön a 2271 mana. A konverzió alapján kapnod kéne egy 29%-os amuval a 2271 mana -a két mana módosító(a konverzió a %ok előtt történik)*0.29 es-t, amire jönnek az increased es módosítók(a builded 308 % increased módosítót tartalmaz) szóval * 3.08. Majdnem csont nélkül kijönnek a számok. 2271-113.55-272(Raw mana és Mana blessing)--->1885,45 base manát alakítasz át----->*0.29(mana as max es az amun)---->546.78---most érkezik az increased es módosító---->*3.08. 1684.08. A különbség abból adódhat, hogy van jeweled ami ad increased es-t meg én is egyszerűsítettem itt-ott.Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #1688 üzenetére
Abszolut off :
MTG aka Magic the Gathering a kartyajatek? Brozime nagy rajongoja meg streamelni is szokta engem sajnos nem vonzott be, a joval dinamikusabb Heartstone-t is letettem egy het utan, nem az en mufajom sajnos
Dota se nagyon fogott meg bar annak idejen a Warcraft 3 az nagyon adta. Egy hazibuliba ahol az egyetemista csajok versenyeztek hogy a fiukat az asztal ala igyak talaltam egy pc-t es ott volt rajta a jatek, nekialltam, par oraval kesobb mar az egesz bagazs a hatamnal surgetett mert akartak latni a kovetkezo meg a kovetkezo cinematikot. Aztan a hazigazda veszelyeztetve erezte a presztizset es kihivott Might and magic 3-ba egy meccsre es szarra vert, igy helyreallt a vilagbeke.Tejoisten es ennek mar tobb mint 20 eve. Szemeztem a Demigod-al de a kepeken jobban adta mint ingame. Szoval ezt a mufajt is passzoltam.
Tudom tudom azota lett egy LOL meg az Arcane anime is hozza az anime az bejott azert -
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #1686 üzenetére
Szerintem az ES-nél valamit bele fognak nyúlni a fán felszedhető plusz százalékokba és vissza fogják venni a Grim Feast hatását. A Bell-t valamennyire biztosan nerfelni fogják a monknál, mert tényleg triviálissá teszi a mapbossokat. A többi módosításhoz nem tudok hozzászólni, mert nem játszom ezekkel.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #1686 üzenetére
Igen csak amig valami stabilabb allapotba jut a jatek addig egy hulye limbo van, mindenki var valamire, legyen az nerf vagy uj content patch, vicces volt latni hogy a ma hajnali server restartnal mar mi ment, pedig vilagosan irtak hogy maintenance restart csak, semmi mas, ehez kepest seperc alatt 9 oldalnyi forumpostot generaltak arrol hogy na most aztan jol meg lesz nerfelve a jatek, pofanverve minden rmt-zo csalo stb stb
Nem is tudom mi a roszabb az instabil termek vagy a hasonloan instabil vasarlokozonseg[ Szerkesztve ]
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #1683 üzenetére
"Jelenleg kb egy könyvet lehetne írni a problémás dolgokról":
Kihagytad a corrupted omen craftingos glitchet, az endless money loop glitchet, az Astramentis-t, a Ghostwrithe-t, a teljes ranger es a witch class nerfet (mindegy hogy deadeye vagy conc pathfinder, demonform vagy minion infernalist,) a merc ascendancy reworkot (mivel jelenleg abszolut useless aki megis azzal tolja az meg nem probalta a deadeyet) a "craft system" (lol) reworkot es a kapcsolodo currency drop rate-et.
Emelett kellene peldat statualni az rmt problemara ami miatt irta valaki hogy a standard trade az elesett, megjavitani a performance problemat ami foleg AMD procis usereknel van jelen bar az Intel igyekszik behozni a lemaradast(haha) es ha ezeken minden sikeresen atevickelt a GGG es talal meg barkit aki hajlando jatszani, akarom mondani tesztelni akkor johet a ket uj class amit egy nappal a megjelenes utan fog porba nerfelni megint. A warrior (totem build) ujabb nerfje mellett. -
Mrdevil
addikt
válasz
0karmacoma0 #1662 üzenetére
Reggel volt amúgy valami szerver oldali restart, peccs. Nekem is esett egy div.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #1662 üzenetére
Nekem is esett ma egy div, meg is lepődtem. Így már a HoWaA fele megvan.
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #1568 üzenetére
Ha majd lesz ide is path of building - januar 6-ra igerik. Hatha.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
0karmacoma0 #1568 üzenetére
Vissza fogok még térni én is, de úgy érzem most kifulladt nálam. Aztán lehet hogy nem bÍrom sokáig, szeretem a szenvedéstHar_melin: Vége felé azért sok mindennek utána néztem, variáltam, de nekem kezdett túl sok időt felemészteni ez az egész. Inkább mással foglalkoztam
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #1563 üzenetére
Köszi, felveszlek barátnak és akkor látom majd, ha fent vagy.
-
freddirty
senior tag
válasz
0karmacoma0 #1544 üzenetére
+1
Kivéve az ES/freeze nerfet. Szerintem a tankosság igénye 10x erősebb most a POE2-ben két igény miatt. Az egyik a max 1 halál per map, a másik pedig az extrém XP igény a fejlődéshez illetve, hogy nem tudsz folyamatosan lvl82 mapokat futni mert nincs meg rá a lehetőséged (nincs T16 map, ritka +2 node).
Ez így együtt szerintem teljesen jogossá, sőt mi több kötelezővé teszi a nagyon magas ES használatát. Én csak level 93-on vagyok de a fentiek miatt kb. lvl 99-nek érződik. Egy halál és több óra down the drain. Milyen lehet a tényleges lvl 99? Ez így nagyjából értelmetlen. Lehet az ES-t nerfelni de akkor a fentiekből is lejjebb kell adni szignifikánsan.
Más:
Hasonlóan látom a szitut a rarity-vel is. Mindenki streamer sír, hogy jajaj kötelező a használata, mert egyébként nincs loot, lemaradsz a trade ligában mert nincs currency-d/ geared, milyen rossz az új playereknek/diverzitásnak. Ja persze csak azt felejtsjük el, hogy nem véletlen hogy a rarity a currency-re is érvényes. A GGG gyakorlatilag ruthlesst indított a POE2-vel, annyira alacsony a drop rate hogy ihaj. Ha a currency-re nem lenne érvényes a rarity akkor mivel fog a nép craftolni? Nincs elég alchemy/regal akkor nincs mapozás sem? Vagy endgameben majd magic mapokat futnak?
Szóval le lehet a rarity-t nerfelni pl. hogy csak gearre legyen érvényes, (álá POE1) de, akkor tessék feltolni a currency dropját (like POE1) mindekinek egyenértékűen, mintha mondjuk lenne mindenkin +100 rarity. Vagy act 5-6-7-ben legyen egy választás hogy +100% rarity vagy +30 all res. ha már a ggg játékát játszuk és adunk is valamit de el is veszünk.fred
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
0karmacoma0 #1542 üzenetére
Csak a Mercenaryt hagyják békén egy darabig. Hétvégén jutok el vele endgameig.
[ Szerkesztve ]
-
boeing
őstag
válasz
Én is kezdetek otta Sorc sparkal nyomom szuper nagyon.
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #1544 üzenetére
Alkaizer 40% ES nerfet gondol, Kripp szerint minden tizenx% ES node-ot at kell cserelni 3%ra. Vicces modon egymastol fuggetlenul ugyanazt okoskodtak ki, a warrior az a sebesseg/tempo ami megfelel a GGG viziojanak es ahoz kepest minden mas karakter/build tul gyors, bossok meg nem eleg nehezek. Ja es hogy a placeholder endgame az unalmas es erdektelen igy.
-
Sunrider987
tag
válasz
"a maradék 3-8 napra a nerf előtt"
Alkaizer szerint az februar kozepe lesz addig csak mikro patchek jonnek, meg ja minek most boritani mindent amikor a huntress es a druida majd ujra megzavarja az egeszet? Egyszerubb utana.A masik elmelet hogy a skilleket egyik team tervezte az itemeket meg masik, szoval valoszinu az altalad emlitett kolcsonhatas nem szandekolt
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz
0karmacoma0 #1539 üzenetére
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Har_melin
addikt
-
freddirty
senior tag
válasz
0karmacoma0 #1496 üzenetére
Self curse temp chainhez kéne még unique, ami reflektálja a curse-öt, valami ami a movement speedet nem engedni base alá. Nem jönne ki a matek szerintem. haste-es rare-el nem találkoztam még, most futottam pár mapot meg két breachet, volt pár mp amikor több rare-nek a módosítói voltak rajtam de ennyi. Nem éri meg, nem endgame item egyenlőre, csak egy fun maradvány a régi időkből. De ha már felszuszakoltam akkor most már marad a karin, nem konfigolok vissza. De egy ingenuity belt + két jó ventor gyűrű sokkal többet hoz a konyhára.
fred
-
freddirty
senior tag
válasz
0karmacoma0 #1490 üzenetére
igen, de ez inkább egy POE1 item mint POE2, csak ugye benne volt a POE1-ben és amikor elforkolták akkor nem vették ki és nem igazán foglalkoztak vele. POE2-ben rare-ek elég ritkák, nagyon gyors build kellene hogy két rare között kitartson az a 20 másodperc. POE1-ben a rare-ek nem voltak ritkák, a movement speed is messze jobb volt, egy gyors kari simán magára szedett annyi módosítót hogy immortalon tolta végig a pályát szánkázva. Igazi endgame item volt. Most az hogy 20 mp-re megkapom a módosítókat nem igazán hoz lázba. Hm, esetleg breachre jó lehet, ott sok a rare. Na lehet tradeelek egy gyűrűt és egy amut str és dex helyett resivel és kipróbálom az övet.
fred
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #1212 üzenetére
Ez, plusz a Grim Feast skill, amivel a max fölé növelheted az ES-t. A összeszedett bónusz úgy látom nem jár le, legfeljebb ha sebződsz, akkor nem is töltődik vissza. Most este pont akkor kapcsoltam a streamjére, amikor nekifutott a top breach bossnak, 5k körüli alap ES-ből a bossfight kezdetére lett 10k. Ebből az overcharge persze elveszett utána menet közben, de azért 5 helyett 10k egy tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #1212 üzenetére
Mondanam hogy teljesen igazad van de lattam mas peldat is. Van egy csavo aki merc karival betolta Sanctum 4ik boss(Zarokh the Eternal) challenge mode-ba( ez a relic kell hozza) nulla ES-el viszont volt neki 14k+ evasion. Letesztelte, engedte hogy a mobok teljesen korbefogjak es nem talaltak el. Szoval ugy gondolom hogy lehet hogy az ES a konyebbik ut de lattam mit tud az evasion. A warrioroknal meg ott van Alkaizer aki valami 18ik armort rakott ossze es ugye neki volt meg elsore jopar pinnacle boss, ha nem az osszes.
-
boogie84
veterán
válasz
0karmacoma0 #1187 üzenetére
Abban egyetértek, hogy ez közel sem kész játék. Még a loot sem biztos h így marad, sőt.
Jelenlegi helyzetre írom amit írok...
Sztem most a játéktól pont a weboldal nézegetése veszi el sok ember figyelmét.
Goondolj bele, darálod az atlas pályákat.. nem esik semmi hasznos item. Feljebb szintben nem tudsz lépni, mert már nehéz a játék. Farmolsz a saját szinteden. Hopp esett a fizetőeszköz (jelenleg exalted, vagy divine orb). Mit tud csinálni az ember most, hogy feljebb lépjen? Megyek megnézem a weboldalt (szándékosan nem trade-et írok, csak h hangsúlyozzam h nem a játékban nézed az itemet hanem weblapon) van e olyan item amit meg tudok venni, hogy feljebb lépjek. És folytatom.
Gyugyotól kaptam két jó gyűrűt, egyiket felhasználva gondoltam van 8 exalted orbom, teszek rá egyik-másikra(saját) egy-egy orbot. Értelmetlen baromságot tett mindkét itemre.
Nem néztem utána, de valszeg 2 exa-ért jobb gyűrűt kaptam volna, de lehet h 2 jó gyűrűt kaptam volna.
Amit ki akarok hozni ebből az az, hogy az itemek amik esnek értelmetlenek (mivel szar a loot), goldot, exaltedet, divine orbot kell csak felszedni. Jelenleg ez a legjobb lootfilter. Gemektől, waystoneoktól stb eltekintve. Gearről van szó. Jobban jár az ember ha nem vesz fel semmit, és exaért vesz vmit a weboldalon. Gyakorlatilag semmi értelme az itemeknek (értsd jól, 1000-ből esik olyan ami használható) köszönhetően a weboldalnak ahol fixen jobb itemet tudsz venni mint ami neked esik a játékban.#1194Edge
A játék egyébként tetszik! Grafika, játékmenet, bossfight, trialok. Trialok sztem különösen jók. Nehezek, van olyan kihívás ilyen jellegű játékban mint sehol máshol.
Az ácsorgás...Hát nem tudom, akkor úgy érzem feleslegesen töltöm az időm. Játszhatnék is.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
0karmacoma0 #1106 üzenetére
2026 tavasz reálisabb amúgy. De azért remélem addig kerülnek be új dolgok azért. Még, ha teszt szinten is.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Khaosz55
addikt
válasz
0karmacoma0 #1079 üzenetére
Nekem konkrétan a benne áll végig 3 alkalommal kirohan kicsit keménykedni. Eddig mentek a bossok it az időhiány az a tényező ami miatt majd 4-5 szintel később visszatérek. Illeteve kipróbálom a másik buildet.
-
Remiel
őstag
válasz
0karmacoma0 #1047 üzenetére
A 4. trialt próbálgatom. Nem vagyok hajlandó kifizetni 40-45 ex hogy más lehozza. Már csak azért sem, nem azért játszom, hogy a nehéz dolgokat más oldja meg.
Kezdek ráérezni a sanctumra. A sok try alatt összejött annyi relic, hogy 9600 honorral indulok, ez ha mákom van felmegy kb 12.5k-ra menet közben, szóval a honor nem probléma. Már 2x voltam az utolsó bossnál, de mindig a homokórák csesztek ki velem, egyébként simán lement volna, de mindkétszer az utolsóhoz nem értem oda, így a boss kivégez. De meglesz, már közel sem olyan nehéz, mint amikor nekifogtam."Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Sunrider987
tag
válasz
0karmacoma0 #887 üzenetére
"az EA jelenlegi állapotában sokkal jobb ötlet kitalálni egy buildet, összetradelni gyorsan ami kell hozzá, aztán ha kipróbálta az ember az összes ötletét, menni a másikra"
Valoszinuleg igazad van de zsigerbol utalom a tradet. A ligakkal majd erkezo rendszerek valoban sokat faraghatnak az osszkepen de most nincsennek, jelenleg a craft szimplan gambling, amennyi exaltedet/chaost elcsesztem abszolut okorseg hogy kiszedtek az alterationt, a scouringot es bar anul az allitolag van de en meg nem lattam es az is 50% eselyel a nem megfelelo affixet szedi le mint az uj chaos orb. Ez egyebkent ongol: anul + exa = chaos orb?
-
válasz
0karmacoma0 #887 üzenetére
Tyűha na nekem például ez teljesen kínai amiket ide leírtál😂 Én teljesen szűzként kezdtem neki ennek a játéknak, először witch karaktert indítottam, de az nekem túl bonyolultnak bizonyult a minionok menedzselése stb... eljutottam az act 3-ig, de elég kínkeserves volt😂 Tegnap indítottam egy íjász karaktert, na ez az én világom, tegnap kb 6 óra alatt ott voltam a 3. actnál ami a witchel több mint a duplája volt! Én csak próbálom élvezni többé kevésbé ezt a gamet, ami szimpatikus támadás+képességek azokat kivalasztom és kb ennyi, soha sem voltam jó ezekben a build építésekben és itt pluszban akkora ez a skillfa, hogy ember legyen a talpán aki ki igazodik rajta😂 Ja és soha nem nézek ilyen leírásokat stb, mert szeretem magamtól felfedezni és kitalálni a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 876 pozitív értékeléssel***
-
boogie84
veterán
válasz
0karmacoma0 #103 üzenetére
Úgy legyen! Én a 60 dodós packet vettem. Lehet h később ha tetszik akk +40 dodóért upgrade-elem a King of the Faridun-ra. Csak legyen jó!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zsirfecske
addikt
válasz
0karmacoma0 #98 üzenetére
abszolút, csak én ugye a full új arcokat képviselem, azért látatlanban, poe1 múlt nélkül talán kevesebben ugranak be 30$ supporter felett. jó is hogy mondod az upgrade-et, ezt el is felejtettem, hogy fel lehet majd lépni később is.
skin tekintetben én is boomer vagyok, azért a $160 supporter tier még akkor is erős lenne kezdésnek nekem, ha már évek óta fan lennék
de most ördögi tervem, hogy bevonom a gyereket is és együtt játszunk (nekik ugye fortnite meg brawlstars miatt ez a league pass meg skinek pénzért már alap). imádnám ha sikerülne, diablo2 resurrectedben volt, hogy odajött és csinált helyettem poison necroval egy town run-t, de láttam nem köti le annyira.
most már kampányolok neki, csinálom a kis mini hype-ot, megbeszéltük hogy mik lesznek a karik (én merc, ő meg tankol majd warrior-ral) és már a neveket is előre eldöntöttük. sajna a mai kölyköknél amiről nem raknak ki yt-ra nekik szóló fiatal streamerek videókat, azt már nem igen akarják tolni. kíváncsi leszek amúgy, hogy mennyire ugrik rá a hazai streamer társadalom, mert igazán széles bázisa szerintem csak akkor lesz majd ha nagyon tolják ők is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
0karmacoma0 #90 üzenetére
köszönöm szépen a részletes válaszokat, nyilván még nem minden részét értem, de értékelem.
tehát akkor sale-ig várni mindenképp és currency tab nobrainer, valamint néhány stash tab akcióban/6db bundle-ben, ami ha olcsó éppen, lehet premium stash tab csomag is. de gondolom annak idején itt úgyis lesz még szó róla mit éri meg shoppingolni
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
0karmacoma0 #65 üzenetére
Hát igen, a kenyérnek is más lett az íze a múltheti bemutató óta
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows XP
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest