Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
hoffman_ #5116 üzenetére
Először azt hittem nem is akarsz semmit kérdezni, csak dicsérni az Outlook-ot
Kérdésedre a válasz: [link]
On the Tools menu, click Options.
Click the Other tab, and then click Advanced Options.
Under General Settings, next to the Startup in this folder box, click Browse.
In the Select Folder dialog box, select the folder you want to appear when you start Microsoft Outlook. -
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz
atillaahun #4505 üzenetére
tegyél eléjük számot (1,2.3...)
-
bugizozi
őstag
válasz
cintula187 #4379 üzenetére
Itt van egy részletes leírás, próbáld lépésről-lépésre erről hátha
overland: Import or export a set of rules
-
bugizozi
őstag
válasz
cintula187 #4376 üzenetére
Amit linkeltel képet azon a more settings
-
bugizozi
őstag
válasz
cintula187 #4374 üzenetére
Ezt a részt is beállítottad?
-
bugizozi
őstag
válasz
Los Angeles #4337 üzenetére
A beérkező levelek kiszolgálója pop típusú legyen [link]
-
bugizozi
őstag
válasz
#54715584 #4284 üzenetére
Szia!
Ezt _szvsz_ te nem igazán tudod kikapcsolni.
Pont az a lényege a másik oldalról, hogy lássa a küldő fél, hogy megérkezett e a levél
Amúgy Outlook 2010 esetén Fájl / Beállítások / Levelek / Nyomon követésnél vannak a beállítási lehetőségek. Ha "Kézbesítési visszaigazolást" kért az illető, akkor már akkor kap jelzést ha te még el sem olvastad, de már megérkezett az üzi, ha csak "Olvasási visszaigazolást" kért, akkor egyszerűen ne kattints az Igen gombra, hogy küldj neki visszajelzést, hogy elolvastad -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Van arra valami gyorsgomb, hogy egy szöveget formázatlanul illesszek be levélíráskor? Odáig már eljutottam, hogy h crtl+v-vel beillesztem, és utána a sor végén nyomok egy ctrl+space-t akkor kiveszi a formázást, de az jobb lenne, ha egy billentyűkombinációból megcsinálná! (pl mint Chrome-ban Ctrl+Shift + V)
-
bugizozi
őstag
válasz
InfiniteReality #3795 üzenetére
Igen, Exchange-el vagy összekötve! Bocsi az lemaradt, hogy 2003 és XP
Köszi, majd kipróbálom!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Outlookban, ha küldök valakinek email-t, akkor megjegyzi a címet, így legközelebb, csak az első betűt kell beütni és feldobja lehetőségként. Ezeket a mentett email címeket át lehet valahogy vinni másik gépre? (probáltam rákeresni de nemigazán jött össze
)
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz
InfiniteReality #3689 üzenetére
És erről tudsz linkelni valami leírást, akár angolul, mert én nemigazán találok, hogy egyiket-másikat hogyan kell létrehozni
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Outlook naptárában lévő találkákkal lenne egy kis gondom. (pontosabban nem nekem, csak nekem kell megoldani
)
A létrehozott találkozóknál a menügombok az egyiknél így, a másiknál pedig így néznek ki. A usernek a második kellene, mert ott tudja az értekezletet törölni és frissítést küldeni a meghívottaknak. Mindkét találkozót ő szervezte, kérdés, hogy miben különbözik a kettő? -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Outlook 2003-ban hogy lehet hozzáadni több Exhange profilt? 2 ember levelezését szeretném egy Outlook-ban látni. így próbáltam, be is tette a második fiókot, de nem engedte kinyitni a mappákat, csak a nevét láttam
Mind2 user sima felhasználó.
-
bugizozi
őstag
válasz
Victoryus94 #3657 üzenetére
ps: hű de up to date vagy Microsoftilag
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Outlook 2007, Exchange 2010...egy gépről a küldött emailekben lévő melléklet nem mindig megy át különböző címzettekhez, azt mondja olyan 50 % az esély...
A feladó mindig ugyanaz, a címzett és a melléklet más, de nem mindig van siker
OWA-ból jól műxik..
Holnap tervezem újrarakni az office-t de előtte kipróbáljak valamit ami orvosolhatja a problémát?neten nem igazán találtam ilyet
-
bugizozi
őstag
válasz
InfiniteReality #3527 üzenetére
Tudom, hogy nem ajánlott, azért van az
fej a cím mellett
Az Office-ok frissítése folyamatban van, csak elég lassú ez a folyamat -
bugizozi
őstag
Cím: Outlook 2003 + Exchange 2010
Sztori: User szól, hogy az Outlook azt írja, hogy nincs kapcsolat. Hálózat van, szervert látja, internet van, outlook nem jó. Outlook / laptop restart..semmi... OWA-ba belépek, ott vannak az új levelek, Outlook semmi..Fiók beállítások tökéletesek.
Megoldás: Vezérlőpult / Posta / Exchange Fiók -> nevéből kitöröltem 2 betűt -> névellenőrzés -> Outlook indít és csak úgy jöttek befelé a levelek
-
bugizozi
őstag
válasz
viperabácsi #3490 üzenetére
-
bugizozi
őstag
válasz
kraftxld #3484 üzenetére
kraftxld & InfiniteReality
Nálunk még 2000 és 2002 Office is van, azok tényleg kukásak az Exchange miatt...a 2000 egyáltalán nem lehetett vagy csak én nem tudtam
beüzemelni, a 2002-nél pedig az email 80%-a üres volt
ezeknél a gépeknél (kb 4 db) költséghatékony módszert alkalmaztunk: OWA
sőt az egyik kolléga aki csak emailezik (nulla naptár/névjegy) ott a Thunderbirdet állítottam be IMAP-pal
-
bugizozi
őstag
Tapasztalat:
Az Exchange 2010 és az Outlook 2003 nem mindig szeretik egymást. Nálam most a mellékletek mentésénél jött elő, ugyanis a "Fájl/mellékletek mentése" nem minden esetben működik. Ilyenkor alternatív megoldásként lehet használni, hogy kijelöljük a mellékleteket, másolás, majd egy mappába beillesztés.
forrás -
bugizozi
őstag
válasz
atillaahun #3430 üzenetére
Google ezt dobta ki elsőre [link]
-
bugizozi
őstag
válasz
dellfanboy #3424 üzenetére
-
bugizozi
őstag
Outlook Web Access-ből nem lehet emailt lementeni a gépre, csak ha weblapként elmentem, vagy ha "kinyomtatom" PDF-be?
-
bugizozi
őstag
válasz
morfondőr #3384 üzenetére
Gmailben megoszthatod a naptáradat személyekkel, beállítasz bizonyos jogosultságokat (pl csak olvasásra osztod meg vagy módosításra is)
VAGY
publikussá teszed és akkor nem gmail userek is láthatják, akiknek elküldöd a linket...és mindezt böngészőből, webes felületen -
bugizozi
őstag
Hello!
Outlook-kal lenne probléma...
Egyik napról a másikra rettentően belassult..maga a gép nem lassú, de ha az outlook meg van nyitva akkor K.O. és látom hogy a vinyo teker nagyon...
2 fiok van benne, egyik 0,7 a másik 1,7 GB méretű, ez lehet gond hogy túl nagy?
Mit lehet tenni, hogy normalizálódjon a sebessége?Előre is köszönöm a segítséget!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Miért van az az Outlook 2000-ben (
) hogy amikor email írok egy bizonyos címzettnek, és már nem először írok neki, akkor nem dobja fel automatikusan ha beírom az első betűjét, hanem mindig be kell pötyögni (vagy bemásolni) az egész email címet?!
Vagy ez a fícsör még nem volt benne a 2000-ben?Köszi!
-
bugizozi
őstag
válasz
dtraveller #2950 üzenetére
Ez a leírás lehet segíthet rajtad, itt az Outlook 2007-ről írnak, de gondolom a 2010-ben is hasonló menüpontot kell keresned!
-
bugizozi
őstag
Egy gyors tipp: próbáld ki hogy megnyitsz egy mellékletet, Fáj/mentés másként és nézd meg hogy hova akarja menteni hátha ott lesz amit te elmentettél word-öt
Amúgy a Document and settings/App data blablabla helyen keresgélnék de ez nem biztos úgyhogy inkább csak offban írom
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy néha csinál olyat az Outlook (Office 2003) hogy a postázandóba ragadnak az emailek?
Ma pl olyan volt hogy 2 db ottmaradt... Emellett lehetett küldeni/fogadni emaileket, de ha rányomtam hogy küldés/fogadás azt írta hogy 100%, kész és ennyi, azok nem mozdultak onnan...mintha figyelmen kívül hagyta volna azokat...ha újra meg lett írva ugyanúgy az email akkor pedig elment mind2Néztem a szerveren (fedora/postfix) az emailforgalmat, de ez a 2 email nem jutott el oda, szóval szerintem azzal nem lehet a baj...
valakinek esetleg ötlet?
-
bugizozi
őstag
válasz
kraftxld #2840 üzenetére
Szia,
őőő, ezt pontosan hogyan is képzeljem el? sry a buta kérdésem, de egyelőre nem értem, hogyha a get parancsot hozzáfűzöm az add-hoz akkor hogy fogja mindenki mindenki naptárát látni.. vagy valamit nagyon félreértek
amúgy ezt az EMC-ben nem lehet kattingatásból megoldani? csak mert azt hittem, hogy pl amit linkeltem leírást is az a problémámra megoldás, és egyszerűnek is tűnt, de valahogy nem látom mások naptárátui: most látom hogy totyikot tévesztettem ezzel a kérdésemmel :
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Exchange 2010-zel kapcsolatban lenne egy elég egyszerű kérdésem...
Hogy lehet beállítani a szerveren, hogy mindenki lássa mindenkinek a naptárát?
Én így próbáltam de inkább kevesebb sikerrel mint többel
A Get-MailboxFolderPermission lekérdeztem az adatokat és nem is mutatta hogy lenne engedélye a másik usernek megnyitni a naptárat.
Ha az Add-MailboxFolderPermission paranccsal adtam hozzá a Reviewer jogot akkor sikerült, és a Get-tel mutatta is hogy van joga, de ezt csak userenként bírtam megadni úgy meg macerás. Gondolom meg lehet pár kattintásból ezt csinálni az EMC-be, de valamiért nem jöttem rá hogy hogyan.Előre is köszönöm a segítséget!
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi #2813 üzenetére
Fire/SOUL/CD
kraftxldKöszönöm a gyors reagálásokat!
Hál' istennek sikerült "megoldanom".
Az SBS2011 van Exchange, de még nem ezt használjuk, hanem Fedora/Postfix (IMAP) majd később állunk át erre.
Lehet ez kavart be, mert a Vezérlőpult/posta/email fiókok menübe belépve (ott is felugrott ez az ablak, 2x bezártam és bejöttek a fiókok) láttam hogy van olyan fiók hogy Exchange kiszolgáló, azt kitöröltem és utána sikerült használni az IMAP-os fiókot. Gondolom ahhoz akart csatlakozni mindenáron, de hogy miért?!
Na mindegy, lényeg hogy műxik és sikerült kiköszöbölni ezt az apró kis hibát.
Köszönöm mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sonarr és Radarr
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!