- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Mi a baj az skf.com-al?
Nekem látszólag minden OK. Bár menet közben kiírta, hogy nem támogatott a böngészőm, de aztán elmaszkíroztam
. Viszont nem értem, hogy 1-2 lapjának betöltésekor miért kérdez rá álladóan arra, hogy megjelenítse-e a flasht
Jah, és b8414.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
-
cousin333
addikt
Másodikra is gyorsabb lesz...
Sok nagyon hasznos feature van benne, amit a 8.xx nem tud (pedig jó lenne), ezért én is egyre gyakrabban a 9-est használom. Ami viszont probléma, hogy ez nem végleges verzió, és ez néha meg is látszik rajta (pl. hiányzik egy scroll sáv, vagy nagyon gyorsak a smíley-k), emiatt nem váltottam még teljesen (meg azért, mert egyelőre nem akarom rábízni a levelezésemet.
Én már csak valami teljeskörű beállítás/levelezés/bookmark migrációt hiányolok, ami lehetővé teszi egy új verzió teljesen tiszta telepítését (értsd: nincs benne felesleges korábbi verziós file), megtartva a korábbi verziókban tárolt információkat és beállításokat, szükség esetén az új formátumba konvertálva azokat.. -
cousin333
addikt
Van (legalábbis konkrétan az Index esetén biztos). Nézd meg az Info panelt. Ott láthatod, hogy milyen címekről érkeztek a nem kívánt vendégek. 9pw2-nél egyszerűen megy a dolog, csak rákattintasz a block content... menüpont lenyomása után a tartalomra, majd edit... és kiigazítod a blokkolandó címeket, és már készen is vagy. 8.xx-nél kicsit macerásabb, használd az OperaAdFilter-t, illetve szerkeszd a filter.ini file-t (részletekért keress vissza a topicban).
Index esetén - többek között - a következő helyekről jönnek reklámok:
sher.index.hu
ad.adverticum.net
index.hu/ad
index.hu/assets/ad
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Én a napokban telepítettem fel a Spamihilator nevű csodát. Sok tapasztalatom még nincs vele, de együttműködik az Operával és az Outlook-kal is. Nekem eddid bevált, eddig egy szemete eresztett át, de szerencsére tanítható a drága, szóval valszeg később komplexebb védelme lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 gyűjtemény
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest