- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- AliExpress tapasztalatok
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
90M-et, de szerintem nem sok, mikor elég nagy a back, és mindezt a memóriából hozza vissza, és nem tölti le újra az oldalt
de nekem egyelőre nagyon tetszik ez a verzió is
gyorsan még: BETA 3
[Szerkesztve]A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
tildy
nagyúr
jobb egérgomb lenyomva lefele huzás, de csak a szokásos ablakot dobja fel.
Megvan, menüben be kellett kapcsolni
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
cousin333
addikt
-
Gh0sT
addikt
Én a napokban telepítettem fel a Spamihilator nevű csodát. Sok tapasztalatom még nincs vele, de együttműködik az Operával és az Outlook-kal is. Nekem eddid bevált, eddig egy szemete eresztett át, de szerencsére tanítható a drága, szóval valszeg később komplexebb védelme lesz.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
cousin333
addikt
Van (legalábbis konkrétan az Index esetén biztos). Nézd meg az Info panelt. Ott láthatod, hogy milyen címekről érkeztek a nem kívánt vendégek. 9pw2-nél egyszerűen megy a dolog, csak rákattintasz a block content... menüpont lenyomása után a tartalomra, majd edit... és kiigazítod a blokkolandó címeket, és már készen is vagy. 8.xx-nél kicsit macerásabb, használd az OperaAdFilter-t, illetve szerkeszd a filter.ini file-t (részletekért keress vissza a topicban).
Index esetén - többek között - a következő helyekről jönnek reklámok:
sher.index.hu
ad.adverticum.net
index.hu/ad
index.hu/assets/ad
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
Másodikra is gyorsabb lesz...
Sok nagyon hasznos feature van benne, amit a 8.xx nem tud (pedig jó lenne), ezért én is egyre gyakrabban a 9-est használom. Ami viszont probléma, hogy ez nem végleges verzió, és ez néha meg is látszik rajta (pl. hiányzik egy scroll sáv, vagy nagyon gyorsak a smíley-k), emiatt nem váltottam még teljesen (meg azért, mert egyelőre nem akarom rábízni a levelezésemet.
Én már csak valami teljeskörű beállítás/levelezés/bookmark migrációt hiányolok, ami lehetővé teszi egy új verzió teljesen tiszta telepítését (értsd: nincs benne felesleges korábbi verziós file), megtartva a korábbi verziókban tárolt információkat és beállításokat, szükség esetén az új formátumba konvertálva azokat.."We spared no expense"
-
cousin333
addikt
-
cousin333
addikt
Mi a baj az skf.com-al? Nekem látszólag minden OK. Bár menet közben kiírta, hogy nem támogatott a böngészőm, de aztán elmaszkíroztam . Viszont nem értem, hogy 1-2 lapjának betöltésekor miért kérdez rá álladóan arra, hogy megjelenítse-e a flasht
Jah, és b8414 .
[Szerkesztve]"We spared no expense"
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Kupon kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest