Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
A qbittorrentnél tiltót lett az ip címem. Hgogyan tudnám visszaállítani?Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
válasz tradeelek11 #17024 üzenetére
Furcsa
Két gép van itthon.
a HTPC-n nem enged be;
az asztali gépen meg beenged.
@Horvi,
Nincs ilyen sor qBittorrent.conf fájlban.[ Szerkesztve ]
Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
válasz tradeelek11 #17018 üzenetére
Szia!
Parancssor.
GUI port (azt hiszem, ott nem tudok bejelentkezni)Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos letiltásra került a qbittorrent alatt az IP címem. Hogyan tudnám feloldani?Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Valahogy meglehet oldani, hogy az OMV a megosztott mappákat szinkronzálja az OneDrive tárhellyel?Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
válasz tradeelek11 #15749 üzenetére
Családi fényképek/videók biztonsági mentése/szinkronizálása felhőbe.
Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Valahogy megoldható, hogy az OMV az egy smb-s megosztást felhőbe (ha lehet onedrive) szinkronizálja? (Fényképek megosztást feltöltené az onedrivebe.)Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Amit szerettem volna elérni az sikerült ,,kisebb" hiányossággal.A cél volt:
- Film gyűjtemény megosztása (6HDD), ez meg van;
Itt van egy kis hiányosság. A párom édesanyjának az LG tévéje nem látja az egyik megosztást (ez a megosztás sz.gépeken W10 és Linux alatt is jól látható. Mi lehet itt a probléma?
- qbittorrent működése ezen a gépen;
Volt gondom az elfelejtett jelszó miatt és kezdő létemre inkább újra raktam az OMV-t és nem elfelejtve a jelszó (bár itt is volt gondom a jelszóval, valamiért nem szerette ha szám is van a jelszóban), mindegy most már jól működik.
- Plexi beállítása párom édesanyjának LG tévéje felé, hogy ő is tudja nézni a megosztott filmeket.
Egyelőre a miniDLNA működik (puritánságával), Plex majd később, a fentebb írt kisebb hibával (az LG tv szépen mappában látja a megosztásokat aszerint ahogy meg vannak osztva, nem ömlesztve a filmeket).Amiben kérnék szépen segítséget. Két generácíós házban élünk párom édesanyjával és két külön internet hálózat van. Ami az én elgondolásom volt, hogy az OMV-s gépbe teszek egy WI-FI kártyát a meglévő ethernet csatoló mellé és a párom édesanyja a saját hálózatával kapcsolódna a OMV-s géphez és nem a mi hálózatunkat használva. Sajnos ez valamiért nem működik, a LG tv csak akkor látja a megosztásokat ha a ,,mi" WI-FI-re csatlakozik. Meglehetne valahogy oldani, hogy a LG tv a párom édesanyjának a hálózatán keresztül lássa az OMV-s gépet? Ha párom édesanyja nézi a filmeket, akkor nálunk fent alig lehet a WI-FI-t használni.
[ Szerkesztve ]
Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
válasz sztanozs #15315 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget. Kitöröltem a config fájlt, újraindítottam és elvileg engedné is a bejelentkezést, de nem fogadja el a jelszót (kipróbáltam azokat amire emlékszem, de egyik sem jó) Nem lehetne valahogy vissza állítani a "adminadmin" alap jelszóra?Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos a qBittorrent webes felületén többször rosszul írtam be a jelszót, így az ip címet letiltotta. Hogyan tudnám újra használni a qBittorrentet?[ Szerkesztve ]
Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
válasz lovi27 #15160 üzenetére
Szia!
Van egy kicsi gondom. Bármilyen plugint szeretnék telepíteni valamiféle hibával elszáll. Az összefoglaló szerint csináltam a telepítést (de a rendszerparticíó átméretezés résznél sem sikerült az isot letölteni, csak úgy sikerült, hogy kiírtam pendrivera). Mi lehet a hiba? Igaz csak pénteken tudok vele foglalkozni.Elmúlik.
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült az ,, összefoglaló" alapján nagyjából beüzemelni az omv-s gépem. Elégedett vagyok az eddigi működésével. Még csak a mappa megosztásokon vagyok túl, és minden gép látja a megosztásokat. Még hátra van a qbittorrent és a Plexi beüzemelése. Amit elszerettem/elszeretnék érni:
- Film gyűjtemény megosztása (6HDD), ez meg van;
- qbittorrent működése ezen a gépen;
- Plexi beállítása párom édesanyjának LG tévéje felé, hogy ő is tudja nézni a megosztott filmeket.
Egyelőre csak egy kérdésem lenne.
Mivel Windows 10 és Linuxos gépek és egy LG tévé van az otthoni hálózatban én csak SMB-s megosztásokat állítottam be csak. Jó ez így vagy inkább használjak NFS-t?Elmúlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest