Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz soldi3r #19491 üzenetére
Innen könnyebb lesz válogatni.
"trash-original-torrent-files": true,
-
woodworm
veterán
válasz Dr.Adonisz #19410 üzenetére
Innen tudod letölteni a syslinux-6.04-t. A rufusnak hiányzó két fájl (
ldlinux.bss, ldlinux.sys
) asyslinux-6.04-pre1.zip\bios\core\
könyvtárban van. Be kell másolni a rufus megfelelő alkönyvtárábax:\Rufus\rufus_files\syslinux-6.04\
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz Dr.Adonisz #19404 üzenetére
Elméletileg az Igen gombra kattintva a Rufus letölti a hiányzó fájlokat és ugrik tovább az ISOHybrid-es üzenetre. Ha ez nem történik meg, akkor elképzelhető, hogy nincs internet kapcsolatod vagy valami blokkolja a kapcsolatot.
-
woodworm
veterán
válasz szpeti40 #18957 üzenetére
A biosban minden látszódott és nincs semmi egzotikus. A probléma a pendrive olvasása volt, közben megoldódott.
Hiába az usb2-es portokon próbáltam a pendrive-ot indítani, mindig az idézett hibaüzenettel állt le a telepítés. Elkezdtem próbálkozni a bios usb-hez kapcsolódó beállításaival és szisztematikusan kapcsolgattam ki és be őket. Az usb3 offra állításával oldódott meg a helyzet és folytatódott a telepítés.Ha valaki hasonlóra futna, a hibaüzenet a következő volt: "no device for installation media was detected"
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz agent_k #18950 üzenetére
Így van, a hálózatbeállításig sem jutok el. Rögtön a billentyűzet beállítása után, ez a képernyő fogad.
(#18951) nemurea
Egy Crucial BX500 480 GB-os SSD-re, de megpróbáltam egy 3 TB-os P300-as HDD-re is. Sőt, kikapcsoltam az alaplapi sata vezérlőt és megpróbáltam sata kártyával is. Szerintem nem ezzel van a baj, mivel el sem jut odáig, megakad a telepítő média beolvasásával. -
woodworm
veterán
válasz agent_k #18948 üzenetére
A biosban mit keressek? Bebootolt, elindult a telepítő, nyelv, időzóna, billentyűzet beállítása után állt le.
Próbáltam rufus iso, dd kiírással mbt és uefi verzióban is. Bootoláskor állítottam uefi és legacy módban is.
Ugyanez végigjátszva balenaEtcher, ventoy, win32diskimager programokkal. Kipróbálva az összes usb2-es és usb3-as portokon. -
woodworm
veterán
Sziasztok!
Egy asrock q1900m alaplapra épített gépre szeretnék omv-t telepíteni. A billentyűzet beállítása után "no device for installation media was detected" hibaüzenettel leáll. Próbáltam két pendrive-val is, de ugyanaz. Merre induljak megoldásért?
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest