-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Újra nekifutottam a dolognak, mert nem hagyott nyugodni. Azóta vagy 3x telepítettem újra a VB-os miniDEB-emet, de valamiért minden alkalommal elhasalt az OMV telepítése. Vagy végig sem ment, vagy nem működött (be se engedett).
Az utolsó alkalommal vettem észre, hogy eléggé alálőttem a virtuális HDD-t és szerencsétlen OMV már nem fért fel a Debian mellé.
Alaposan megnöveltem a lemezt, újratelepítettem a minimal Debiant. A leírásaidnak megfelelően futtattam terminal-ban az OMV telepítést és így már rendben lefutott a folyamat. A végén nem volt szükség inicializálásra, a frissítéseket is lekapta (még a kernelt is lefrissítette) és most már az OMV-extras is feltelepedett.
Beléptem, nagyjából konfiguráltam, próbaképp egy rakat plugint telepítettem. Érzetre kicsit lomhább a reagálása, de azt tudni kell, hogy egy Core2Duo E8400-as gépen fut (8GB RAM, ebből 4GB a virtuális gépnek adva) mellette megy a Chrome 10-15 tab-bal, meg még vagy 5 egyéb program.Szóval all right!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Milyen autót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kés topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- OLED monitor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest